Idézet: arn - Dátum: 2009. ápr. 12., vasárnap - 20:39
kettonk kozul te viselsz szemuveget... en kepes vagyok mindket felnel latni az elonyoket es a hatranyokat, ami neked a mai napig nem megy. masreszt supportot irtam.
amugy szerinted mar a 3800 is sokkal jobb volt, ott miert adtak el sokkal tobb nvt? csak nem ellentmondasokba utkoztunk?
Mi a baj a Supporttal. Minden új játék megy elsőre hiba nélkül. Négy hónapja már CF problémával sem találkoztam, drivertől függetlenül megy a Multi GPU is.
Miért viselnék szemüveget, én a userek érdekeit védem. A user érdeke a játékok gyors futása az olcsóbb rendszereken. Emlékszel ... régebben a 8800 GTS 320 is kellett, ha normális sebességet akartál. Most már elég egy HD 4830 is. És nem egészen ugyanaz az árkategória.
A felhasználók többségétől nem lehet elvárni, hogy az architektúra rajza alapján lássák a hibákat. Nagyobb volt anno a GeForce-ok teljesítménye, azért vették azokat. Ettől függetlenül a Stormrise alatt látszik mire képes a rendszer a DX10-es eljárások alatt (gyk: kb. semmire

).
Nem kell az NV-t félteni, ők választották ezt az utat, az egész G80-CUDA stratégia tökéletes volt, csak az AMD megvette az ATI-t és nem sikerült kinyírni őket. Innentől kezdve pedig borult minden. Sőt gyakorlatilag túl nagy a hátrány ahhoz, hogy egy generáción belül visszaküzdjék magukat az élre. Mire pedig újra felnő az NV a feladathoz, akkorra meg itt lesz a szoftveres render ideje, ahol nem sok keresnivalójuk van CPU nélkül.
Kockázatos volt a CUDA és a G80. Ha bejött volna, akkor nagyot kaszálhattak volna, ellenben tudták, hogy ha a CUDA bukik, akkor vele bukik a GeForce is. Abban a helyzetben én is felvállaltam volna ezt a kockázatot, ha nem teszik meg, akkor is ki lettek volna rakva a piacról, csak később.