Sziasztok!
Végre :Đ
Nincs sok időm átolvasni a topikot. Először is, gyorsan feldobáltam a napjainkat a blogba:
KATT
Nem is tudom hol kezdjem. Szóval van munka, 10 hét, 400 dolláros fizetéssel, a személyzet rendes, a táborlakok rendesek, de a szállás egy nagyn rakás szar; egy igazi putri, egy dohos pincehelyiség, a zuhanyz6ó omladozik. Na mindegy, kibírjuk. Lakik m elettünk kés Santa Luciai néger, ők rendesek.
A konyhába vagyunk beosztva, súrolok, mosogatok, tésztát gyurok, stb. A konyhafőnök maga a táborvezető, elég rendes, ma zsidó ünnek van, ez a sabbat, nem kell dolgoznunk sem. Lejöttünk gyalog a lewgközelebbi városba ami olyan 40 perces séta volt. Woodbourne-ben vagyok ebben a percben, ez new york államban van new yorktol északnyugatra 120 km-re.
szoval mégsem pennsylvaniába jöttünk hanem ulster megyébe, new york államba.
Egyebkent a JFK-n vártak minket tábor felirattal, sok sok embert vittek táborokba, mi még akkor sem tudtuk melyikbe megyunk amikor a reptérre megéreztünk. Végül ide hozozz minket a busz. Pontosan amugy nem tudom most sem hol agyunk, Ulster Heigh, Woodbourne és Ellenville hez vagyunk közel, itt vagyunk valahol a környéken.
Amugy ez a negyediktábor ahol vagyunk, az első napokban ide oda irányítgattak minket. De mar itt maradunk. Most ebben a percben a járda szélé ülök itt woodbourneben egy benzinkút mellett, a szöomszéd házban van wifi :Đ
A repülőutat végighánytam, nyolc órán keresztül minden félórában hánytam. Azt hittem meghalok. a reptére new yorkban is azt hittem összeesek az immigration officerek eléőtt, annyira legyengültem. Amugy ott mindenkit kö9nnyen átenedtek az officer nekünk egsyy nő volt, azt hittem anna lucia a lostbol :Đ Na mindegy, szoval nem volt semmik fennakadás, jol vagyunk, jo minden de a szállás szar egyedül.
Sok minden hiányzik otthonrol, mar mennénk haza de még 2 hónap... na még majd megprobalok jelentkezni. A táborban se net, se térerő.
Még felnézek msnre meg iwiere meg mindenhova. Na még majd jelentkezem!