HWSW Informatikai Kerekasztal: Hol loptak meg? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hol loptak meg? Hadd tudja meg mindenki Értékeld a témát: -----

#1421 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 19. 14:43

Értem én, hogy villanymotor, meg azt is, hogy mi hajtja, csak mondom, hogy, ha nem ott számolod meg előttem, akkor hiába jössz vissza nekem reklamálni. :sandor:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1422 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 19. 14:49

Idézet: Coppermine - Dátum: 2009. aug. 19., szerda - 15:28

Amúgy látszott a nőn, hogy direkt bszott át, mert nagyon gyorsan visszaadta a kesst. Az ilyen meg nagyon utálom.

-C0pp3rM!n3-

Pusztan csak feltelezes.  ;)
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#1423 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 19. 14:56

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2009. aug. 19., szerda - 15:49

Pusztan csak feltelezes.  ;)

pusztán. de ez csak női megérzés :Đ

-C0pp3rM!n3-

#1424 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 19. 15:01

Idézet: Coppermine - Dátum: 2009. aug. 19., szerda - 15:56

pusztán. de ez csak női megérzés :Đ

-C0pp3rM!n3-

Hogyne. noi megerzes...  :omg: Ezzel a vilagbol ki lehet kergetni.  :o

#1425 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 19. 15:41

Idézet: Coppermine - Dátum: 2009. aug. 19., szerda - 14:28

azért mentem fél métert arrébb, mert álltak mögöttem, a kezem meg tele volt, volt nálam 3 táska, stb. a nő előtt álltam, és csak annyira mentem arrébb, hogy mögöttem levő tudjon addig ügyködni.
Amúgy látszott a nőn, hogy direkt bszott át, mert nagyon gyorsan visszaadta a kesst. Az ilyen meg nagyon utálom.

-C0pp3rM!n3-

Örülhetsz, hogy visszaadta.
Ha már elmentél, akkor bármit csinálhattál a pénzzel.

Ismerősnek volt hasonló szitu.
Csak őt direkt meg is akarták félemlíteni, odaállt köré pár biztonsági őr, és úgy számolták le a pénzét.
Aztán direkt olyan ellenséges is volt a hangulat, beszóltak neki, csúnyán néztek, meg minden.
Megkapja a pénzt, számolja 10e (vagy 20e már nem emlékszem) hiányzott.
Nem volt egy beszari ember, az őrök közül is egy volt aki keményebbnek látszott, a többi nagy dagadt zsírnyakú, nagy hasú. Csak túlerőben voltak.
Mondja, ebből hiányzik ennyi összeg. Néznek ferdén. Aki számolta ki, az vissza se kérte tőle megszámolni, szó nélkül odaadta ami hiányzott. Ráadásul két pénzt kapott mert vagy 5e-esekben fizették ki, vagy 10e-sekben, és éppen kétszer annyi hiányzott. Egyet még csak elszámol az ember, de kettőt azért kisebb eséllyel. Ráadásul meg se számolta, hanem rögtön adta, ami hiányzott.
Nagyon látszott, hogy arra mennek, hogy befélemlítenek, aztán hátha nem mer szólni valaki.

#1426 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 19. 15:49

Jóhogy. Autópiacon is mikor telefont árultam, ha úgy kezeltem volna a pénzt, mint ez a nő, akkor mindennap lehúztak volna csúnyán a rezidensek.

Amikor kapod a pénzt akkor kell rögtön megszámolni, oszt jóestét. Én pl eleve mindig úgy adtam vissza, hogy szétterítve a pénzt, vita ne lehessen.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1427 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 20. 07:52

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. aug. 19., szerda - 16:49

Autópiacon is mikor telefont árultam, ha úgy kezeltem volna a pénzt, mint ez a nő, akkor mindennap lehúztak volna csúnyán a rezidensek.

Amikor kapod a pénzt akkor kell rögtön megszámolni, oszt jóestét. Én pl eleve mindig úgy adtam vissza, hogy szétterítve a pénzt, vita ne lehessen.

Micsoda kemény business cat vagy  :Đ  Megalkuvást és bedobozolást nem tűrsz, ha seftelésről van szó.

Tényleg Coppermine. Máskor addig ne távozz a pénztártól, míg a visszajárót a pénztáros előtt át nem számoltad. Máshol nem korrigálnak, szerencséd volt. Ne hagyd, hogy a sor siettessen. Ahogy a belga is elrap-elte, "egyenként mindegyiknek a q'nya". Te is szépen kivártad a sorod, ők is kivárják. Ebbe beletartozik az is, hogy kapkodás nélkül, ellenőrizve vedd át és tedd el a pénzt. A pénz a legfontosabb ilyenkor.

Én meg régen úgy jártam, hogy a boltos beszélgetett ismerősével és nem figyelt, röhögcsélt, dumált, flörtölt. 10 ezres címletet adtam, erre visszaadott 5 ezerből. Úgy kellett háborúzni, hogy mégis 10-esből adjon vissza. Azóta, ha ilyen pénztárost látok, mindig rászólok, hogy a dolgára figyeljen és ilyenkor közlöm is vele, hogy "akkor itt egy tízezres" vagy amilyen címletet kap. Nehogy vita legyen belőle.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1428 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 20. 08:51

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. aug. 20., csütörtök - 8:52

Micsoda kemény business cat vagy  :Đ  Megalkuvást és bedobozolást nem tűrsz, ha seftelésről van szó.

...

Általában igyekszem más hibájából tanulni, de egyszer felesbe én is benne voltam így is egy bukóba, amikor egy használt v66-ost kicseréltek a kedves vevők, mert a kolléga nem figyelt. Jól esett, fejenként 40-et bukni  :cool:

Mindenki szépen megkeményedik, amikor a zsebéből húzzák kifelé a forintocskát.  :)

Én addig el sem teszem a pénzt, amíg vissza nem adtam, hogy vita ne lehessen. 

Idézet

#1429 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 20. 09:24

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. aug. 20., csütörtök - 9:51

Általában igyekszem más hibájából tanulni, de egyszer felesbe én is benne voltam így is egy bukóba, amikor egy használt v66-ost kicseréltek a kedves vevők, mert a kolléga nem figyelt. Jól esett, fejenként 40-et bukni  :cool:

Mindenki szépen megkeményedik, amikor a zsebéből húzzák kifelé a forintocskát.  :)

Én addig el sem teszem a pénzt, amíg vissza nem adtam, hogy vita ne lehessen. 

Az a baj evvel hogy mamár a hamispénz a divat elég rendesen én pl ezt hordom magamnál:http://www.banknote.hu/egyeb.php#dl01
1 éve hogy megvan azóta voltak már meglepetések boltokba pl.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1430 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 20. 09:34

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. aug. 19., szerda - 14:37

Nem egészen. Nem szól hozzá túl gyakran. Évekig normális stílusban fórumozik. Aztán hirtelen megindul nála a vezérhangya. Aztán abbahagyja. ...

:offtopic: Gyanús volt nekem is, mintha Mikike régen más lett volna. Normális, legalábbis nem tűnt fel ilyesmi. :(
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1431 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 20. 09:45

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. aug. 20., csütörtök - 8:52

... Ahogy a belga is elrap-elte, "egyenként mindegyiknek a q'nya". ...

:offtopic: Mindegyiknek egyenként a k@... ... Úristen! Fagyizol ott? ...  :D
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1432 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 20. 09:47

Idézet: djculture - Dátum: 2009. aug. 20., csütörtök - 10:24

Az a baj evvel hogy mamár a hamispénz a divat elég rendesen én pl ezt hordom magamnál:http://www.banknote.hu/egyeb.php#dl01

A rohadt életbe. Ennyire le vagyunk sújtva?:(

#1433 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 20. 11:50

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. aug. 20., csütörtök - 10:47

erről az egyik stand-up-os srác beszólása jutott eszembe, hogy mi lenne, ha mikor kapod vissza a pénzt, Te is az uv-s ketyere alá dugnád a pénztárnál. :idea:

-C0pp3rM!n3-

Szerkesztette: Coppermine 2009. 08. 20. 11:51 -kor

#1434 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 20. 12:19

Idézet: djculture - Dátum: 2009. aug. 20., csütörtök - 10:24

Életem során még egyszer sem kaptam hamis pénzt. Sok esetről tudok, de ott mindig kétes hírű, piaci váltóhelyen kapták a delikvensek a hamis bankót. A normálisabb boltokban, pénzváltókban, bankokban mindig ellenőrzik a pénzt.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1435 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 20. 21:24

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. aug. 20., csütörtök - 12:19

Életem során még egyszer sem kaptam hamis pénzt. Sok esetről tudok, de ott mindig kétes hírű, piaci váltóhelyen kapták a delikvensek a hamis bankót. A normálisabb boltokban, pénzváltókban, bankokban mindig ellenőrzik a pénzt.

Pl. a melóhelyem melletti kis sarki CBA-ban egyszer sem láttam, hogy ellenőriznék a pénzt.

#1436 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 07:06

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. aug. 20., csütörtök - 22:24

Pl. a melóhelyem melletti kis sarki CBA-ban egyszer sem láttam, hogy ellenőriznék a pénzt.

Lehet mázlim is volt. Amely CBA-kban én jártam, a nagyobb címleteket (5-10-20k) mindig megnézte a pénztáros kis UV lámpa alatt. 1k-st nem tudom. 500-ast kb. sehol sem ellenőrzik. A megtapogatás (redők, papírállag) se egy nagy ellenőrzési munka. Ha alapvetően odafigyelnek, akkor nagyon nehezen szivárog be hamis pénz. Ezáltal nehezebben is kap az ember.

Jogesetekben mindig arról olvasni, hogy piaci, fekete, tákolt pénzváltóhelyekből kapnak a gyanútlan emberek hamis pénzt, beváltba okosba, és nem is ellenőrzik mit kapnak. Meg egyszer a postán az előttem lévőnél volt hamis pénz (majdnem biztos nem szándékosan), az mondta idáig egyedül, hogy közeli kisboltban kapta és nem kétes helyen.

#1437 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 07:17

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. aug. 20., csütörtök - 13:19

Eleg sokan azt sem tudjak, hogy egy egy papirpenzen mit kell nezni, hogy nem hamis-e?

Mondjuk en egyszer bekoptem egy ilyet, miutan 4db 20E-ssel fizetem, penztaros neni betette az uv lampa ala: ugy milyen jol sikerult? :Đ  Poennak vette a dolgot, mert tudta mit kell nezni.  :D

#1438 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 07:41

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. aug. 20., csütörtök - 10:47

Hát 3 éve volt egy 5000 es minuszom emiatt azóta nem szórakozok.Mondjuk itt van egy kocsma a környéken ott tuti felbukkan mindig ilyen pl :)
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1439 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 08:39

Idézet: djculture - Dátum: 2009. aug. 21., péntek - 8:41

Mondjuk itt van egy kocsma a környéken ott tuti felbukkan mindig ilyen pl :)

Kocsmáros biztos nagyon pro és feltehetőleg nagyon érdekli is a dolog, alig alhat valamit emiatt éjszaka  :D  Rendesebb helyeken a pénztárosoknak rendes pénzforgalmi ismeretei vannak, és tudják mit kell nézni a pénzen. Nem csak a forinton, hanem akármelyik valután, amit épp elfogadnak.

#1440 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 21. 10:30

fater kapott már rendes pénzváltóban hamis 100€ bankjegyet.
ausztriában elég csúnyán néztek rá, amikor boltban észrevették, hogy azzal akar fizetni.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.