HWSW Informatikai Kerekasztal: Hol loptak meg? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hol loptak meg? Hadd tudja meg mindenki Értékeld a témát: -----

#1501 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 22. 11:09

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 12:04

Most igy nem ugrik be :think:

http://hu.wikipedia....

#1502 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 11:11

Idézet: debaj - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 10:56

... Kis mennyiségben még vicces is lehhet, de amikor egyszer napi többször felhívtak ugyanattól a nyelviskolától, hogy tanuljak angolul, mert az jó, most indul a kezdő kurzus, a végén még valami sírdogálás is volt a vonal túlvégén, de nem igazán sajnáltam a kiscsajt.

Egyszer ilyen nekem is volt.
Valami biztosítás vagy nem tudom minek a megkötésére akartak felbíztatni.
Kedves fiatal női hang, este hat óra körül.
Beleszól, mondja mit akar, mondom köszönöm, de ez nem érdekel, erre elkezd nyígni és pityergő hangon bemondja, hogy de akkor nem lesz meg a mai mennyisége ... rossz helyre telefonáltál anya, mert ez engem egyáltalán nem hat meg ... még ha kijössz és legalább leszopsz vagy megb*szlak vagy valami, azért esetleg fizetek is ha jól csinálod, de hogy egy pityergő hangra biztosítást kössek, érted ...
Nehogy már én fizessek, hogy neki meglegyen a napi mennyisége.

Engem nem szoktak többször felhívni :)
És szerintem ezt is beírják valami adatbázisba, mert érdekes módon engem régóta nem hívtak ilyenekkel, kollégákat meg folyton zaklatják, életbiztosítástól kezdve mindenfélével.A legnagyobb visszaszólás az szokott lenni náluk, hogy "megkérdezhetem, hogy honnét van meg a számom?" ... van aki már erre nem is folytatja a reklámozást, de van aki hadovál valamit, aztán helló.
Csak röhögtem néha, hogy egy nap háromszor hallok ilyen fél-párbeszédet, hogy:
- köszönöm, de van már életbiztosításom
- ...
- igen
- ...
- nem
- ...
- köszönöm, nem
- ...
- igen, van máshol
- ...
- nem akarok másikat
:)

#1503 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 11:12

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 10:54

szerk: valóban: az MNB szerint 50%-nál nagyobb darab kell, úgy hogy bizonyíthatóan egy pénzhez tartozzanak a darabok és kifizetik a teljes névértéket.

Így korrekt.

#1504 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 11:21

Idézet: graffin - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 11:27

Sziasztok!

Van egy kérdésem, ami lazán kapcsolódik a topichoz:
mostanában többször láttam az egyik TV reklámjai között egy olyan SMS-ben rendelhető szolgáltatást, hogy elküldöd az ismerősöd mobilszámát egy emeltdijas számra, és a rendszer megmondja [?], hogy pontosan hol van az illető [a felirat szerint GPS vagy cella info alapján.]

Beb@szna, ha ez így működne. :)

Programmal lehet ilyet persze, de az emeltdíjas hülyeségeket felejtsük el. :)

#1505 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 11:23

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 11:02

1. Onnan nem jössz el. Ha megteszed, akkor abból már nem tudsz kimosdani, elismered vele a bűnösséged. Azonnal hívják a rendőrséget alapból. Mindenképp. Mondom, előttem már volt egy ilyen a postán (látszott rajta, hogy nem ügyeskedett, a befizető maga se tudta, hogy van 1 hamis bankjegy a többi között). Így is leléptem hamarabb, mert sokáig tartott és nem akartam tanúskodni. Kerestem egy másik postát.
2. Legrosszabb esetben nem csak a pénzt bukod el, hanem megbüntetnek. Igaz csak 0-1év szabadságvesztés, max fogház, de első cselekmény, büntetlen előélet, megbánás, már csak pénzbüntinél vagyunk és semmi felfüggesztett.
3. Ha nem vagy biztos benne, igazi-e, akkor előre kell szólni.
4. Megtérítik, ha tudod bizonyítani honnan van. Általában nem szokták tagadni és meg is szokták téríteni. Kivéve ha magától a hamisítótól kaptad, aki meglépett azóta.

Amit én tennék, ha kapnék hamis bankjegyet és utólag észrevenném. Kis pénznél (max. 20 ezer) nem tennék semmit (tanulópénz), de soha nem boltolnék újra ott-azzal. Ha több pénz forogna veszélyben, akkor viszont jogi útra lépnék. Az biztos, hogy kevésért nem kockáztatnék. Nem a becsület miatt, az már rég nem érdekes a mai világban. Kell a fenének befeketített előélet, amit később elő tudnak ásni a múltadból, ha jelentős posztot kapsz.

1. Miért ne jönnék el?
Kijövök a bolt ajtaján, és csá, ki tart vissza?
Még a Balaton szeletet is otthagyom, amit vettem volna érte, hogy beváltsák. Úgyse szeretem a csokit.

2. Kit büntetnek meg? Itt volt egy ember, aki már elment?

3. Aha. Vagy be is lehet vizsgáltatni a központi banknál.

4. Akkor mindenki 20e-eseket nyomtatna, mondván, hogy úgy kaptam valahol, és térítsék meg.
Meg mit bizonyítok? Hol kaptam? Sokszor nem is tudod honnét van az adott pénz Nálad, nem? Jártál 5 helyen 3 az utóbbi 3 napban, vajon melyikben adták vissza? És ha visszamész vele, akkor szerinted emlékezni fognak, hogy igen itt jártál, és igen pontosan azt a pénzt kaptad?

Az MNB oldalán is azt írják, hogy "a vizsgálat szerint hamis vagy meghamisított bankjegyet és érmét ellenérték térítése nélkül bevonja"
Esetleg attól kérhetsz kártérítést, akitől kaptad a pénzt, ha egyáltalán tudod hogy ki az, de bizonyítani úgysem tudod.
Vagy azt mondod, hogy jó bebuktam, vagy megpróbálod elpasszolni.

Milyen befeketített előélet???
Mert véletlenül hozzád került egy hamis pénz, és nem vetted észre?

#1506 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 11:29

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 11:21

Beb@szna, ha ez így működne. :)

Programmal lehet ilyet persze, de az emeltdíjas hülyeségeket felejtsük el. :)

Persze, ez butaság.
A legtöbb ilyenen alapból látszik, hogy gagyi.
Egy időben erősen reklámoztak olyat, hogy röntgenképet mutat a telefonod kijelzője :omg: Gyássz.
Egy srác húzta a feje előtt, látszott egy koponya része a kijelzőn, meg mozgatta az állkapcsát, előtte egy másik fazon meg úgy leste, hogy majdnem kiesett a székből.

Jó esetben lejátszik egy fix moovie-t egy koponyáról, Te meg tükör előtt begyakorolhatod, hogy hogyan húzd el a fejed előtt, meg mikor mozgasd az állkapcsodat.
Vagy nem tudom. De hogy a telefon nem fog tüdőszűrést csinálni, az hótt.

#1507 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 11:33

Idézet: debaj - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 11:56

Nem ez a legneccesebb, inkább az, hogy ezekből a telefonszámokból adatbázist építenek telefonálgatós ügynököknek, jópénzért.

Kíváncsi lennének mit fizetnek egy ilyen adatbázisért. :)

Btw, még mindig ki vagyok akadva a 200k darab e-mail-cím listától. Nem kell valakinek, vegyétek csak. :Đ
Szerk.: 10 fillér darabja, na? :D

Szerkesztette: Ndrew 2009. 08. 22. 11:33 -kor

#1508 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 11:36

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 12:29

Vagy nem tudom. De hogy a telefon nem fog tüdőszűrést csinálni, az hótt.

:Đ Vicc.

Szerk.: Na, akik ezt komolyan veszik, azok miatt tartunk itt, ahol. :D

Szerkesztette: Ndrew 2009. 08. 22. 11:38 -kor

#1509 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 12:10

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 12:23

1. Miért ne jönnék el?
2. Kit büntetnek meg? Itt volt egy ember, aki már elment?
3. Aha. Vagy be is lehet vizsgáltatni a központi banknál.
4. Akkor mindenki 20e-eseket nyomtatna, mondván, hogy úgy kaptam valahol, és térítsék meg.
Meg mit bizonyítok? Hol kaptam?

Milyen befeketített előélet???
Mert véletlenül hozzád került egy hamis pénz, és nem vetted észre?

Szerintem hagyjuk, mert értetetlen vagy. Már ne haragudj. Attól, hogy ilyen felelőtlenül gondolkodsz, nem kell rá másokat biztatni.

1. Senki nem tart vissza, elmehetsz. De onnantól neked annyi. A balatonszelet nem fog érdekelni senkit, csak az, hogy hamis pénzzel próbálkoztál, aztán olajra léptél.
2. Bevizsgáltatni nem muszáj központi banknál. Bárhol be lehet, ahol van rá eszköz. Célszerű közönséges bankban.
3. 20 ezreseket felmutogatni nem szokott senki. Ilyennel nem szórakoznak. Egyrészt mert nem életszerű, másrészt mert nincs annyi hamis bankjegyük. Ha valakinél túl sok van, ott eleve a hamisítóval/hamisítással való közvetlen kapcsolatra gyanakodnak.
4. Nem a bank téríti meg neked. Hanem, aki adta a bankót. Ő meg majd követeli azon, akitől őt kapta. De a valóságban rendes pénzforgalmi helyek vállalni szokták, hogy ne terjedjen el a rossz hírük. Több jogesetben olvasni, hogy nem tagadják a pénz eredetét, mert tényleg vásárolt az az illető náluk azon a napon. Általában a delikvens (ha másnem kb.) emlékezni szokott rá, hol fordult meg, kitől kaphatta. Ha nem tudja honnan van, akkor bukta.

Befeketített előélet: nem azért büntetnek, mert véletlenül hozzád került egy hamis pénz. Hanem mert ezt felismerve inkább próbáltál átbaxni másokat. Rossz hírnévhez kevesebb is elég: csalta az asszonyt, nem fizette a gyerektartást, vagy szimplán kuplerájokba járt vagy kábszerezett (legális keretek között), szabálysértés, 50 Ft-os csoki elemelése a közértben, többször bukott a suliban, stb. Ezek közül később bármikor előkotorhatnak valamit később, ha olyan politikai vagy közéleti, vezető/fontos posztba kerülsz, ahol fontos a makulátlan hírnév. A sok ellenfél azon lesz, hogy bemocskoljon, megfúrjon. Ilyenkor bármilyen apróság visszaüthet. Persze ez nem mindenkinek fontos, mert van, akinek esélye sincs, hogy komolyabb helyre bekerüljön, élete végéig aljamelós lesz. Neki egyébként sincs mit vesztenie. Bár falun néha náluk is rosszul veszi ki magát a "hírnév". Nem árt tisztában lenni a veszélyekkel, mielőtt az ember beleugrik. Ettől még nem kizárt, hogy megteszi.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1510 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 12:43

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 12:10

Szerintem hagyjuk, mert értetetlen vagy. Már ne haragudj. Attól, hogy ilyen felelőtlenül gondolkodsz, nem kell rá másokat biztatni.

1. Senki nem tart vissza, elmehetsz. De onnantól neked annyi. A balatonszelet nem fog érdekelni senkit, csak az, hogy hamis pénzzel próbálkoztál, aztán olajra léptél.

Nem bíztatok én senkit.
A legtöbb ember alapból ezt csinálná.

Igen, nekem annyi? És ki voltam? Nem a sarki közértbe viszem, ahol ismernek.

Befeketített előélet: nem azért büntetnek, mert véletlenül hozzád került egy hamis pénz. Hanem mert ezt felismerve inkább próbáltál átbaxni másokat.

Nem tudtam, hogy hamis ... mikor mondták, akkor megijedtem és eljöttem gyorsan. Ezzel nem tudnak mit kezdeni.
Még sokkal durvább dolgokkal sem.

Rossz hírnévhez kevesebb is elég ...

A mostani politikai meg közéleti személyiségek élete messze sötétebb, mint az enyém bármikor is volna :)
Egy véletlenül hozzád került hamis pénz elsikálásához képest mik ki nem derülnek szinte minden nap a médiában (és az csak a jéghegy csúcsa, sok dolog ki sem derül, de ez más téma) ...
Másrészt meg az emberek 99%-a nincs benne a politikai, közéleti elitben. Én is csak aljamelós vagyok.

10 emberből 11 bejátszaná, hogy nem tudta, hogy hamis. Főképp, hogy semmit nem kaphat érte, hiszen őt vágták át a hamis bankóval.
Lehet, hogy 100-ból 1 volna olyan, hogy eeh, beviszem a rendőrségre.

Te még sosem szegtél meg szabályt életedben? Mert olyan ember nincs.
Sose szaladtál át a zebrán piroson, ha siettél?
Sose csaltál egy vizsgán sem?
Na látod.

Volt olyan ismerősöm, aki olyan becsületes volt, hogy egyszer talált egy pénzt egy áruházban. Az akkor nemrég kibocsátott legnagyobb címlet volt. Erre odavitte a pénztárosnak, hogy nézze csak, találtam egy pénzt :omg:
Szerinted a pénztáros jól járt aznap? Ugye. Akkor már miért ne inkább ő maga járt volna jól, ha már ő találta meg.

Szerkesztette: Sparow2 2009. 08. 22. 12:54 -kor

#1511 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 13:07

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 13:10

2. Bevizsgáltatni nem muszáj központi banknál. Bárhol be lehet, ahol van rá eszköz. Célszerű közönséges bankban.
3. 20 ezreseket felmutogatni nem szokott senki. Ilyennel nem szórakoznak. Egyrészt mert nem életszerű, másrészt mert nincs annyi hamis bankjegyük. Ha valakinél túl sok van, ott eleve a hamisítóval/hamisítással való közvetlen kapcsolatra gyanakodnak.
4. Nem a bank téríti meg neked. Hanem, aki adta a bankót. Ő meg majd követeli azon, akitől őt kapta. De a valóságban rendes pénzforgalmi helyek vállalni szokták, hogy ne terjedjen el a rossz hírük. Több jogesetben olvasni, hogy nem tagadják a pénz eredetét, mert tényleg vásárolt az az illető náluk azon a napon. Általában a delikvens (ha másnem kb.) emlékezni szokott rá, hol fordult meg, kitől kaphatta. Ha nem tudja honnan van, akkor bukta.

Befeketített előélet: nem azért büntetnek, mert véletlenül hozzád került egy hamis pénz. Hanem mert ezt felismerve inkább próbáltál átbaxni másokat. Rossz hírnévhez kevesebb is elég: csalta az asszonyt, nem fizette a gyerektartást, vagy szimplán kuplerájokba járt vagy kábszerezett (legális keretek között), szabálysértés, 50 Ft-os csoki elemelése a közértben, többször bukott a suliban, stb. Ezek közül később bármikor előkotorhatnak valamit később, ha olyan politikai vagy közéleti, vezető/fontos posztba kerülsz, ahol fontos a makulátlan hírnév. A sok ellenfél azon lesz, hogy bemocskoljon, megfúrjon. Ilyenkor bármilyen apróság visszaüthet. Persze ez nem mindenkinek fontos, mert van, akinek esélye sincs, hogy komolyabb helyre bekerüljön, élete végéig aljamelós lesz. Neki egyébként sincs mit vesztenie. Bár falun néha náluk is rosszul veszi ki magát a "hírnév". Nem árt tisztában lenni a veszélyekkel, mielőtt az ember beleugrik. Ettől még nem kizárt, hogy megteszi.

Nem értetlen, csak te beszélsz hülyeségeket.  :omg:

1. a) Ha üzletben fizetnél hamis pénzzel, és észreveszik, vagy kérnek egy "jót", vagy, ha nincs, elzavarnak a faszba. Semmi más eszközük/lehetőségük nincs. Ami esetleg lenne azzal nem érdemes keménykedniük.

b) Ha pénzintézetben fizetnél vele, közlik veled, hogy valszeg hamis, úh a kivizsgálás idejére lefoglalják/bevonják. (A hivatalos kivizsgálást, forint esetében kizárólag az MNB végzi.) Itt, -attól függően, milyen pénzügyi műveletet kívántál végrehajtani- két lehetőséged van, vagy köszönés nélkül távozol, vagy kitöltesz egy jegyzőkönyvet és megvárod a vizsgálat végeredményét. A vizsgálat végeredményéről, (amennyiben a bankjegy hamisnak bizonyult) értesítik a rendőrséget is, aki lefolytat egy eljárást, ami körülbelül úgy néz ki, hogy megkérdezik, honnan/kitől került hozzád, te közlöd, hogy nem tudod, úh pecsét-aláírás-viszlát.

2. Bankjegy eredetiségéről jegyzőkönyvet, az MNB-n kívül egy bank sem fog kiállítani.

3. Előre szólni?  :omg:  Ha hamisgyanús akkor GOTO 2., ha hamis, akkor GOTO 1. a)-b)

4. Senki nem fogja megtéríteni, mert nem tudod senki ellenében bizonyítani, hogy tőle kaptad.

Egy előélet befeketítéséhez, pedig kicsit több kell annál, mint, hogy egyszer egy hamis bankjeggyel akartál fizetni. Nyilván számodra, mint havibéres melós számára, elképzelhetetlen, hogy valakinek a kézén, -havi szinten- akár több tízmillió forint készpénz fordulhat meg.

Az én árubeszerzőimmel pl. időről-időre megesik, hogy beleszaladnak egy kajli ezresbe, mégsem fekete az előéletük, pedig vagy elpasszolják, vagy fizetnek vele a postán/bankban, akkor pedig GOTO 1. b).  :cool:

#1512 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 13:50

Idézet: cyberde - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 14:07

Nyilván számodra, mint havibéres melós számára, elképzelhetetlen, hogy valakinek a kézén, -havi szinten- akár több tízmillió forint készpénz fordulhat meg.

http://www.youtube.c...h?v=12JHylOkgsg

#1513 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 08. 22. 14:13

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 12:33

Kíváncsi lennének mit fizetnek egy ilyen adatbázisért. :)

Occsó, mert google és tudakozó, meg találomra is, óránként 400 pénzért nyomják a bérniggerek.
Make love not Wor.

#1514 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 14:25

1. a) Ha üzletben fizetnél hamis pénzzel, és észreveszik, vagy kérnek egy "jót", vagy, ha nincs, elzavarnak a faszba. Semmi más eszközük/lehetőségük nincs. Ami esetleg lenne azzal nem érdemes keménykedniük.

Az a baj pl:http://homar.blog.hu/2009/05/25/hamis_penz...orrison_s_2_ben
Na innen árdekes a neten is van kiló történet pl van haver is aki így járt.Ugyhogy egyesek ebböl gazdagodnak meg.Mikor fizetsz szépen kicserélik a nálluk lévő hamisra és jól megfenyegetnek hogy ez hamis , rodolfónak se kell lenni hozzá.

Szerkesztette: djculture 2009. 08. 22. 14:27 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1515 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 14:52

Nem értetlen, csak te beszélsz hülyeségeket.  :omg:

Mert te aztán értesz hozzá  :omg:

Egyedül azt írtad jól, hogy nem mindenhol vonják be azonnal a rendőrséget és nem csinálnak belőle feltétlenül olyan nagy ügyet. A többiben oltári nagy tévedésben vagy. Kijelented olyan dolgokról, hogy nem úgy vannak, amikkel nem egyszer hivatalos ügyekben találkoztam. Pl. igenis többször bebizonyosodott, hogy honnan van a pénz.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1516 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 14:52

Idézet: djculture - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 15:25

NC.

Picit kétlem, hogy ez egy kocsmának így megérné, de legyen.

#1517 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 15:23

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 14:52

NC.

Picit kétlem, hogy ez egy kocsmának így megérné, de legyen.

Ha a kocsmának nem is éri meg, de a csaposnak mindenképpen.
De ha rendszeresen csinálja, akkor úgyis híre megy előbb-utóbb.

Meg aztán ki tudja, lehet, hogy tényleg hamis pénz volt a srácoknál és nem a csapos trükközött.

Szerkesztette: Sparow2 2009. 08. 22. 15:24 -kor

#1518 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 15:25

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 16:23

Meg aztán ki tudja, lehet, hogy tényleg hamis pénz volt a srácoknál és nem a csapos trükközött.

Igen, de akkor visszaadhatta volna, legalábbis ez így gyanús. Mondjuk úgyse tudjuk meg mi is volt.

#1519 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 22. 15:29

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 14:52

Egyedül azt írtad jól, hogy nem mindenhol vonják be azonnal a rendőrséget és nem csinálnak belőle feltétlenül olyan nagy ügyet. A többiben oltári nagy tévedésben vagy. Kijelented olyan dolgokról, hogy nem úgy vannak, amikkel nem egyszer hivatalos ügyekben találkoztam. Pl. igenis többször bebizonyosodott, hogy honnan van a pénz.

Jó, az lehet bebizonyosodik, hogy honnét van a pénz.

De aztán az is egy --enyhén szólva-- túlzás, hogy most aztán de elástad és befeketítetted Magadat, és egyből véged is van, mert valahol Hozzád került egy hamis bankjegy. Amit később megpróbáltál elsózni, mondván, hogy nem vetted észre. (És még lehet is, hogy tényleg nem vetted észre)

#1520 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 08. 22. 15:50

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. aug. 22., szombat - 15:52

Mert te aztán értesz hozzá  :omg:

Nem! Én tényleg nem értek hozzá! :rolleyes:

Eddig 4x indítottak ellenem eljárást, abból 1x hamis dollár miatt. Záros határidőn belül, mindig lezárták a nyomozást, bizonyíték hiányában. Ezer forintosok miatt ki sem hallgattak, a dollárok miatt azért szívóztak többet, mert annyira jó hamisítványok voltak, hogy az egy kicsivel jobban érdekelte őket. :smoker:

Téma megosztása:

• (94 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.