HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet A 2009 májusában bevezetett design-ról.. Értékeld a témát: -----

#301 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 08. 16:27

Idézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 17:20

Akkor mi tilos?

Mondjuk elég tág a kategória, az biztos.
Nem sokat kell várni, hogy valaki nyisson mondjuk egy Segg járör (Jószomszédi iszony című filmből) topicot. :nevet2:

Egyébként amit nem tilos, azt szabad. :Đ

#302 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 08. 16:36

Akkor mi tilos?

A torrent = warez?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#303 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 16:40

Idézet: Emvy - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 16:33

PH-n 220000 regisztralt felhasznalo van, oszt megis ott vannak a forumban a hazigazdak, hogy gyujtsek a velemenyeket..

És minden nagyobb, vagy akár ksiebb horderejű változtatásba bevonjuk őket, topik indul róla, megfejtjük, hogy jó is legyen. ott is vannak nehezebb időszakok, mégis jobban jövünk ki belőle, és ott nem kérdés a relatív jó viszony üzemeltetés és fórumozó között, gyakorlatilag nem is látszik a határvonal ebből a szempontból és nincs tele anyázással a fórum, ha valami megváltozik. Nem hiszem, hogy azért, mert oda jár a kultúra. Aztán Panther is jó arc.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#304 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 06. 08. 16:50

Na most ül csak igazán ez a hozzászólás:

Idézet: Piftuka - Dátum: 2009. máj. 13., szerda - 21:49

Amennyiben a fórum megjelenése igazodni fog a főoldalhoz, akkor egy "korszak zárul majd" le.

Az biztos, hogy jellegzetes, egyedi fórumból bárhol látható tucatmegjelenést fog kapni. (Az új honlapdizájn modern, de semmi különleges nincsen benne.)

Igaz, tulajdonképpen mindegy.

Egyébként, ha jól sejtem, akkor röviddel az esemény megtörténtét követően nyílik majd egy topic "Vissza a régi fórummotort" (vagy valami hasonló) címmel, s ez a topic néhány napig (hétig?) gyorsabban fog pörögni, mint a Dumaparty.
Sok régi fórumtag a fórum elhagyását fogja felemlegetni, az újabb tagok közül sokan üdvözítőnek tartják majd a változásokat, miközben a fórum üzemeltetői pattogatott kukoricával kezükben, fotelből hátradőlve nevetnek jókat a "sok hülyén", s végül úgyis kitartanak a változás mellett.  :Đ
Aztán majd lecseng a dolog, s minden megy tovább a maga útján, mint régen. 

Vajon eltaláltam?  :p

Bár a jövő heti lottószámokban lennék ilyen biztos.  :)

:)

Na, megyek, kitöltök egy lottószelvényt.  :Đ  :p
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#305 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 17:24

Azért ez nem volt meglepetés. De azért írj be 5 random számot 1-90-ig. :D Kösz. :respect:

#306 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 18:12

Akkor mi tilos?

Jo jo (illetve meg azt sem, bar a torrentes beszolas valoban pofancsapasa a dolognak, a vista meg a w7 topikokkal nem tudom mi bajod), de mi koze ennek az en hozzaszolasomhoz?
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#307 Felhasználó inaktív   marklar2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 18:17

Idézet: szabi - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 16:40

Mindössze 3000 felhasználó van 100+ hozzászólással.
A törzstagok száma még ennél is kevesebb, kb 1000.

Összesen 644 1000+-os hozzászóló van a fórumon. (Ha egynek számítom Lamex 1000+-os álneveit, akkor 640.)

Ebből vajon mennyi lehet ténylegesen aktív?

Kicsit körbenéztem, top100 fórumozónak alig a fele, 55 ember, jött szembe a csettopikok utolsó párszáz hozzászólását végigpörgetve.

De ez ugye a Sziget volt, nem képeznek komoly tartalmat.

Szakmai hozzászólók, akik eltartanák a fórumot, meg ugye nincsenek, olyan jól sikerült lekoptatni őket az elmúlt 3-4-5 évben.

(Statisztikát nagyban megkönnyítené, ha percenként többször is lehetne keresni, akkor utolsó hozzászólás alapján pillanatok alatt meg lehetne határozni, hogy ki aktív. :reklamacio: )

Szerkesztette: marklar2 2009. 06. 08. 18:19 -kor

#308 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 18:23

Idézet: marklar2 - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 19:17

Szakmai hozzászólók, akik eltartanák a fórumot, meg ugye nincsenek, olyan jól sikerült lekoptatni őket az elmúlt 3-4-5 évben.

(Statisztikát nagyban megkönnyítené, ha percenként többször is lehetne keresni, akkor utolsó hozzászólás alapján pillanatok alatt meg lehetne határozni, hogy ki aktív. :reklamacio: )

Szakmailag is nulla lett a fórum. Évek óta inkább bele sem nézek a "szakmai" topikokba. Már csak egy-két téma van, amit megnézegetek és ennyi. Pedig nem ma regisztráltam. A főoldalról meg ne is beszéljünk. Inkább olvasom a konkurenciát, mert az még legalább átlátható. Azt hiszem, hogy ha ez így megy tovább, akkor elfelejtem ezt a "gyönyörű" oldalt :fuck:.
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#309 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 18:25

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 17:24

Azért ez nem volt meglepetés. De azért írj be 5 random számot 1-90-ig. :D Kösz. :respect:

Engem azért komolyan meglepett, hogy azok után, hogy hosszú sírás után Szabi megcsinálta a Bolhára a klasszikus skint (ismételten minden tiszteletem az övé), később szándékosan leveszik. Ez totálisan irracionális (gyk: balf*sz) döntés volt.

#310 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 22:55

Ordas szar ez az elrendéz, hosszu masodperceken kerestem a gamewaret...
macbook air 2014

#311 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 08. 23:05

Idézet: evone - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 23:55

Ordas szar ez az elrendéz, hosszu masodperceken kerestem a gamewaret...

Akkor valoban... ctrl+f game azer eleg gyorsan elodobja ;)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#312 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 07:44

Ha nem nevezték volna át, akkor lehetne keresni valóban  :Đ

Én most azon dobtam le az agyam, hogy léghűtések topik alaplap processzor témakörben. Hogy egy klasszikust idézzek: "Ezt nem gondoltad át"

#313 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 07:47

Idézet: Piftuka - Dátum: 2009. jún. 8., hétfő - 17:50

Na most ül csak igazán ez a hozzászólás:

:)

Na, megyek, kitöltök egy lottószelvényt.  :Đ  :p

Az hogy minden menne ugyanúgy tovább azt nem hinném. Mivel folyamatosan csökken a régi tagok aktivitása a fórumon, és ez sokaknak beteheti a kaput. Aztán majd meglátják az üzemeltetők milyen lesz egyedül főni a levesükben. Mert bármily meglepő is akik ide irogatnak nem szándékosan baszogatni akarják őket, hanem élhető és virágzó fórumot akarnak ők is. De úgy látszik ezt képtelenek felfogni a hwsw hq-nál néhányan, és azt hiszik, hogy az ide irogatók csak nyávogó hülyék, akik pusztítani akarják a közösséget.

#314 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 08:21

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 8:47

Az hogy minden menne ugyanúgy tovább azt nem hinném. Mivel folyamatosan csökken a régi tagok aktivitása a fórumon, és ez sokaknak beteheti a kaput. Aztán majd meglátják az üzemeltetők milyen lesz egyedül főni a levesükben. Mert bármily meglepő is akik ide irogatnak nem szándékosan baszogatni akarják őket, hanem élhető és virágzó fórumot akarnak ők is. De úgy látszik ezt képtelenek felfogni a hwsw hq-nál néhányan, és azt hiszik, hogy az ide irogatók csak nyávogó hülyék, akik pusztítani akarják a közösséget.

Hat, azert a forum nem nagyon hoz penzt, szoval nem feltetlen problema, ha kevesebb az ember.
while (!sleep) sheep++;

#315 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 08:24

Ja, de a fórumnak azért van egy -divatosan fogalmazva- brand-je, ami mellesleg a hwsw-nél, mint oldalnál talán jelentékenyebb dolog (volt).

#316 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 08:31

Idézet: didyman - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 8:24

Ja, de a fórumnak azért van egy -divatosan fogalmazva- brand-je, ami mellesleg a hwsw-nél, mint oldalnál talán jelentékenyebb dolog (volt).

Pontosan. Adott egy presztízs-t a hwsw.hu -nak. A fórum nélkül ez is csak az n+1-ik IT lap lenne. Pontosabban az is lesz, ha így mennek tovább a dolgok. Szerintem.

#317 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 08:37

Idézet: Emvy - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 9:21

Hat, azert a forum nem nagyon hoz penzt, szoval nem feltetlen problema, ha kevesebb az ember.

Erre azért kíváncsi lennék, hogy mennyire nem hoz. Google bácsi még nekem is fizetett annó néhány centet egy hirtelen rohamnál, saját egy napig virágzó oldalacskáért. Annak a szintnek én egymagam hozom a tízszeresét napi szinten. Primitív becslésem alapján jó az, hiába szerver, egyéb kiadás. Lehet, hogy nem aranybánya, nem tudom, de kíváncsi lennék. :)

#318 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 09:09

Idézet: Emvy - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 9:21

Dehogynem probléma. Akkor hiába téved ide 1-2 kérdező, ha egyszer senki szakember nem lesz, aki válaszoljon neki. Így pedig lassan elhal az egész fórum.

Jó lenne tudni, mit lépnek az illetékesek. Renwick kivételével (sötétítettek a szöveg színén) még semmi reagálás nem volt a felvetésekre. Sőt, a topik elején írt, főoldalt érintő módosítások sincsenek kész, pedig abban a témában egyetértés volt a hwsw vezetőségével és megígérték, hogy javítani fogják (lehet Szabi még a fórumon dolgozik).
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#319 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 09:10

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 8:37

Erre azért kíváncsi lennék, hogy mennyire nem hoz. Google bácsi még nekem is fizetett annó néhány centet egy hirtelen rohamnál, saját egy napig virágzó oldalacskáért. Annak a szintnek én egymagam hozom a tízszeresét napi szinten. Primitív becslésem alapján jó az, hiába szerver, egyéb kiadás. Lehet, hogy nem aranybánya, nem tudom, de kíváncsi lennék. :)

Akkor keymedia, szöveges hirdetés fent.... Meg az átkattintások miatt a portálon is feljebb lehet nyomni a hirdetés árakat szerintem.

#320 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 09:12

Idézet: N0zer0 - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 10:09

Dehogynem probléma. Akkor hiába téved ide 1-2 kérdező, ha egyszer senki szakember nem lesz, aki válaszoljon neki. Így pedig lassan elhal az egész fórum.

Jó lenne tudni, mit lépnek az illetékesek. Renwick kivételével (sötétítettek a szöveg színén) még semmi reagálás nem volt a felvetésekre. Sőt, a topik elején írt, főoldalt érintő módosítások sincsenek kész, pedig abban a témában egyetértés volt a hwsw vezetőségével és megígérték, hogy javítani fogják (lehet Szabi még a fórumon dolgozik).

Tegnap este is volt egy órácska szünet, azt hittem, hogy meghallgattatott a sok sírás, de nem. :D

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.