HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW.HU - új skin/theme/design/kinézet A 2009 májusában bevezetett design-ról.. Értékeld a témát: -----

#341 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 09. 13:15

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 11:53

Katt az aláírásomban alul lévő linkre :) Nem volt messze  :cool:

Azert nem mondod hogy fogtad a kodot amit irtam es feltetted mint magadet...
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#342 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 13:38

Idézet: Wyco - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 14:15

Nem teljesen ugyan az. :) Szóval ő is dolgozott vele szvsz.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#343 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 13:44

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 12:38

Nem teljesen ugyan az. :) Szóval ő is dolgozott vele szvsz.

Azt szabad :)

Egyebkent a forumon fent van az enyem is: https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...view=getnewpost (kheki szin)

Szerkesztette: Wyco 2009. 06. 09. 13:48 -kor

http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#344 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 13:51

Idézet: Wyco - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 14:15

Nem. Fogtam egy linket, amit a stylish egyébként automatikusan kiad, ha a find styles for this page menüt választod, és betettem aláírásba. Azért nem a tiédet, mert ezen olvashatóbbak a betűszínek, és mert rögtön ott a greasemonkey script is kéznél.

A preloader oldal amit régebben felvetettem, egyébként működőképes koncepció, csak túl sok macera. IFRAME-en belül nem működik a főoldal css, tehát kell egy oldal, benne css és egy üres oldaltest, és javascripttel hozzáfűzni a beolvasott fórumtartalmat refresh nélkül a frame kódjához. Aztán még ebben a linkeket szintén updatelni, túl sok macera. PHP alatt external include tiltott, mással képtelenség, míg az oldalüzemeltetőknek csak vissza kéne tenni a listboxot.

Szerkesztette: -NoVa- 2009. 06. 09. 13:52 -kor

...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#345 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 14:01

Idézet: kroozo - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 10:23

Meg mindig ugy kezdodik hogy game ;) De az hogy azert szar, mert megvaltozott, es nekem teljes 5 masodpercig tartott valamit megtalalni rajta... hat eleg gyenge erv.

Nem azért szar mert megváltozott valami, korábban le is írtam, hogy értem miért változtatták meg a gameware nevét, csak  szerintem fölösleges. Az a baj, hogy sokminden olyan helyre került ahol semmi keresnivalója, áttgondolatlanok a kategóriák, van aminek nincs megfelelő, van ami túl van bontva, pedig eddig se foglalkozott a témával senki.

#346 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 06. 09. 14:09

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 15:01

Nem azért szar mert megváltozott valami, korábban le is írtam, hogy értem miért változtatták meg a gameware nevét, csak  szerintem fölösleges. Az a baj, hogy sokminden olyan helyre került ahol semmi keresnivalója, áttgondolatlanok a kategóriák, van aminek nincs megfelelő, van ami túl van bontva, pedig eddig se foglalkozott a témával senki.

Ismétlem önmagam: ez egy új fórum, új tematikával, olyannal, ami a főoldal tematikájához jobban igazodik. Most az más kérdés, hogy a már meglévő topikok nyilván nem mennek a dev/nullba pusztán azért, mert nem lehet rájuk húzni egyértelműen egyik új témakört sem.
Másrészt meg ha valami rossz helyre került -- előfordulhat -- lehet jelezni a témakör házigazdájának, és akkor majd szépen át lesz pakolva máshová (már ha van neki jobb hely).

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#347 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 14:10

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 12:51

Nem. Fogtam egy linket, amit a stylish egyébként automatikusan kiad, ha a find styles for this page menüt választod, és betettem aláírásba. Azért nem a tiédet, mert ezen olvashatóbbak a betűszínek, és mert rögtön ott a greasemonkey script is kéznél.

A preloader oldal amit régebben felvetettem, egyébként működőképes koncepció, csak túl sok macera. IFRAME-en belül nem működik a főoldal css, tehát kell egy oldal, benne css és egy üres oldaltest, és javascripttel hozzáfűzni a beolvasott fórumtartalmat refresh nélkül a frame kódjához. Aztán még ebben a linkeket szintén updatelni, túl sok macera. PHP alatt external include tiltott, mással képtelenség, míg az oldalüzemeltetőknek csak vissza kéne tenni a listboxot.

:up:

#348 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 14:26

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 14:51

Ja de a bolhapiac nállam ha ezt aktiválom szépen szürke is lesz :D
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#349 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 14:27

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 15:09

Ismétlem önmagam:

Igen, kb ez az amire tellik a hwsw-től

Ne haragudj, de nincs időm nekiállni leválogatni, hogy melyik témák vannak rossz kategóriában, ezt nektek kellett volna rendesen átgondolni, ill még most is megtehetné egy valaki, hogy fél órát rászán, hogy legalább az első odalon feljövő témák ne legyenek totál rossz helyen.

#350 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 14:35

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 14:27

Igen, kb ez az amire tellik a hwsw-től

Ne haragudj, de nincs időm nekiállni leválogatni, hogy melyik témák vannak rossz kategóriában, ezt nektek kellett volna rendesen átgondolni, ill még most is megtehetné egy valaki, hogy fél órát rászán, hogy legalább az első odalon feljövő témák ne legyenek totál rossz helyen.

Ezért se írtam rá semmit. Az új fórum ott kezdődik, hogy db = 0 Szerintem. Ez a régi fórum, egy új kényszer skinnel, és egy új struktúrával, de a régi topicokkal. Régebben is hozzá lehetett szólni a cikkekhez, be volt linkelve a hozzá kapcsolódó téma. A kommentelés meg nem fórum alapú.

De kíváncsi vagyok ki fog hozzászólni a cikkekhez. Majd később. Szóval szerintem FAIL.

#351 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 14:44

Idézet: e-lias - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 15:35

De kíváncsi vagyok ki fog hozzászólni a cikkekhez. Majd később. Szóval szerintem FAIL.

Erre mi is kíváncsiak vagyunk. Majd meglátjuk.

üdv

R.

#352 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 14:46

Idézet: Mumia - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 15:01

Ez ertem, de evone gyak kozolte, hogy szar, mert 5 masodperc volt megtalalni az atnevezett gamewaret. En azert latok nemi kulonbseget :)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#353 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 15:01

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 14:44

Erre mi is kíváncsiak vagyunk. Majd meglátjuk.

üdv

R.

Szigorúan kérdés: Nem lenne jobb inkább egy komment rendszer? Dead reg már így is van elég. Ráadásul a cikk alatt ott lenne a komment, nem kéne fórumra menni. Csábítóbb, mint regelni, ha már az aktív fórum userekre nem számíítatok. Valszleg nem annyi lapletöltés, de jobb szerintem. Na jó, befogtam.

#354 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 15:06

:down: Ez a új desing úgy ahogy van katasztrófa. :down:
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#355 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 15:06

Idézet: e-lias - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 16:01

Szigorúan kérdés: Nem lenne jobb inkább egy komment rendszer? Dead reg már így is van elég. Ráadásul a cikk alatt ott lenne a komment, nem kéne fórumra menni. Csábítóbb, mint regelni, ha már az aktív fórum userekre nem számíítatok. Valszleg nem annyi lapletöltés, de jobb szerintem. Na jó, befogtam.

Teljesen össze van integrálva a két rendszer, a cikkek alatt fognak megjelenni a postok, de hátteret a fórummotor adja, és a fórumban is megjelennek majd a cikkekhez tartozó topikok automatikusan.
Regisztrálni ettől még értelemszerűen kell majd a hozzászóláshoz.

üdv

R.

#356 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 15:23

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 16:06

Teljesen össze van integrálva a két rendszer, a cikkek alatt fognak megjelenni a postok, de hátteret a fórummotor adja, és a fórumban is megjelennek majd a cikkekhez tartozó topikok automatikusan.
Regisztrálni ettől még értelemszerűen kell majd a hozzászóláshoz.

Nyugtass meg kerlek, hogy nem nyilik minden hirhez uj topic... tehat pl. a UPC-t erinto hirhez a UPC topic lesz belinkelve, nem egy gyokertelen, a semmiben logo ures valami. Mert olyan mar van mashol, es az nem lenne erdemleges elorelepes.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#357 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 15:24

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 14:23

Nyugtass meg kerlek, hogy nem nyilik minden hirhez uj topic... tehat pl. a UPC-t erinto hirhez a UPC topic lesz belinkelve, nem egy gyokertelen, a semmiben logo ures valami. Mert olyan mar van mashol, es az nem lenne erdemleges elorelepes.

Samott

prohardveren is az megy....

#358 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 15:31

Idézet: Wyco - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 16:24

prohardveren is az megy....

Tudom, jobb mint ha nincs semmi, de az igazi az lenne, ha tenylegesen integralnak a ket feluletet... hir a foldalon, rovid reszlete a topicban, linkkel a hirre es a hir alatt a topic ezzel a hozzaszolassal kezdodoen jelenne meg. Nem lenne hatvan upc topic minden hirhez, hanem az az egy nyelne magaba az osszes informaciot.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#359 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 15:52

Idézet: Samott - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 16:31

Tudom, jobb mint ha nincs semmi, de az igazi az lenne, ha tenylegesen integralnak a ket feluletet... hir a foldalon, rovid reszlete a topicban, linkkel a hirre es a hir alatt a topic ezzel a hozzaszolassal kezdodoen jelenne meg. Nem lenne hatvan upc topic minden hirhez, hanem az az egy nyelne magaba az osszes informaciot.

Samott

Nem támogatom a nagy gyűjtőtopikokat, szerintem az idő során egyértelműen bebizonyosodott, hogy a szakmai témáknál nem segítik, hanem egy idő után gyakorlatilag lehetetlenné teszik a tájékozódást. Vagyis a konkrét válasz: minden hírhez új topik fog nyílni, ahol a szerző ezt a lehetőséget engedélyezi, de nem kötelező minden hírhez hozzászólni.

üdv

R.

#360 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 09. 16:10

Idézet: Renwick - Dátum: 2009. jún. 9., kedd - 15:52

Nem támogatom a nagy gyűjtőtopikokat, szerintem az idő során egyértelműen bebizonyosodott, hogy a szakmai témáknál nem segítik, hanem egy idő után gyakorlatilag lehetetlenné teszik a tájékozódást. Vagyis a konkrét válasz: minden hírhez új topik fog nyílni, ahol a szerző ezt a lehetőséget engedélyezi, de nem kötelező minden hírhez hozzászólni.

üdv

R.

Ezt azért VKP-vel is közöld majd légyszíves, mert ő az, aki mindig bezárja a kistopicokat azzal, hogy tegyék fel az illető a kérdést a Windows XP topicban!

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.