Idézet: G-e-r-i - Dátum: 2009. jún. 3., szerda - 13:45
Egyáltalán nem biztos, hogy mindenki ugyanazt élvezi a vezetésben, mint te.
Volt egy E46-os M3 is ott, ahol a Passatot vettem. Még olcsóbb is volt, de véletlenül se jutott az eszembe, hogy azt válasszam. Ha te lettél volna ott az én helyemben, akkor gondolkodás nélkül megvetted volna az m3-at.
Számomra sokkal fontosabb a komfort, mint a keresztbe-menési képesség.
BMW-k világában maradva nekem sokkal inkább kellene egy új 730d, mint egy új M3. Számomra az előbbi sokkal több élményt nyújt.
Azt kellene felfogni, hogy különbözőek vagyunk...
Minden mondatoddal egyetértek. Szerencsére az autósport és a sportos élményautózás nem a kényelemről szól.
Én elfogadom hogy más mást szeret, és sose fikáztam le.
De ha belegondolsz akkor melyiket élvezetesebb nézni egy szlalomversenyen:
1. kintről nézve ugyanúgy menő autókat akik nem csúszkálnak és mindig ugyanazt látod kb minden versenyzőnél, csak a végén az eredmény eltér 1-2másodperccel
vagy
2. látod a különbésget, ki milyen stabilan és percizen uralja a vasat csúszás közben, milyen jól fűzi át a kanyarokat egymásba.
És ez belülről is ilyen. Nyilván jó időre menni. Régen annyit autószimulátoroztam hogy kész. Lenyomtam teljes F1 futamokat, meg WTCC-t tonnaszámra, tudom milyen időre menni, mikor már minden porcikádban érzed a szíved dobogását aztán meg egy nyamvadt kijelzőn megjelenő számoktól várod a csodát, az eredményt. Helyette driftelni sztem jobb. Elfogadom ha másnak nem, de úgy látom az olyan autósportnak aminél csúszás van, sokkal nagyobb a nézőközönsége mint annak ami tapadva megy. F1-en kívül.
Szal pl egy túraautóbajnokság sztem halál unalmas, órákon keresztül ugyanazt nézni és várni hogy valakinek összejöjjön egy előzés. Driftnél, szlalomnál meg szemmel látható a különbség és nincs két egyforma kanyar, kör, nem úgy mint ahol időre mennek ahol kb tizedre ugyanolyan időket mennek.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno