Idézet: Jahno - Dátum: 2009. jún. 3., szerda - 17:51
Akkor jön a második melléduma.
Még vadi új autó garijával is be lehet szopni, adott-kapott, meg szerelttel már érdekesebben, mert akkor ki adja, meg a merre? Főleg ha a fenti linken ott van ugyanaz az autó 2 kereskedőtől, oszt egyiknél minden vackot ígérnek bónuszba

annak jó, másra nem
persze, garit mindennel be lehet szopni.
azt mondtam hogy leírás alapján akár vállalható, km se feltétlen gáz. és még gari is van.
használtautó. meg kell nézni, nagyszervízt bele kell számolni.
dehogy 2 kereskedő, nézd meg rendesen. ugyanaz a cím, hasonló telszám.. szimplán faszok és 2x rakták fel.
raádásul opel kereskedés, és nem a sarki fuxos autónepper vállalja rá azt az 1 év garit.
szerintem bőven bevállalható(megnézés után), és használatuók közt aránylag kisebb kockázatú.
én azt tudom, hogy 1x vettem komolyabb kereskedésből (reálszisztéma) használtautót garival.
gond volt fizették (nem keveset), további gondokhoz is korrektül álltak hozzá, és végül normálisan rendezve lett az egész.
de akár azt is említhetném(10 éve volt), hogy faterom vett egy használt mercit hivatalos kereskedésben. másnap bevitte kárpátutcába, és egyből kiderült hogy vissza volt tekerve az óra. szó nélkül visszavették, ezerszer elnézést kértek... csak ne legyen semmiféle következménye. (aztán gondolom rásózzák a következő hülyére, aki nem néz utána rendesen)
Szerkesztette: WiZARD 2009. 06. 03. 17:17 -kor
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.