Idézet: Boba - Dátum: 2009. jún. 10., szerda - 11:28
hat elkapott az ideg. Ha valaki meg eszre is veszi, hogy megrongalta mas verdajat egy cetlit vagy valamit hagyjon mar ott. Gerinctelen fereg.
haggyadmá ez semmi.
Ma beszélt muter rokonékkal, aszondja megtörték kicsit az autót. mondom mi történt? ezt figyu,befosol.
vmilyen utcába mentek, oldalt parkoló autók, ők is helyet kerestek. Eccercsak faszi elkezd kitolatni. Nő rádudál, meg integet,hogy ne jöjjön má hátra mert ő ottvan és nekimegy. faszi megáll, elindul előre, majd hirtelen hátra, és persze csatt a sárvédőnek, a kb 1.5éves seaton.
hátul ült két elsős kislány egyből elkezdtek sírni. faszi kiugrik hogy jaj bocs bocs bocs hozok papirt addig nyugtassa meg a két gyereket. nő meg hátrament,hogy lenyugtassa a gyerekeket, erre a faszi fogta magát és elhajtott..

rendszámot sikerült felírni, asszem mostanra már túlvannak a feljelentésen,de nemtom mi az eredmény, sztem beszopták..
Bevásárlóközpont parkoló nekem is mindig egy paranoid trauma, hogy vajon hányan basszák rá az ajtót... Szerencsére van olyan műanyag díszlécem körbe, és jó magasságba van,de minden ellen nem véd.
Az autók pontos helyzetét nemtudom, másodkézből tudom az infót.
Szerkesztette: blueboi69 2009. 06. 10. 17:34 -kor
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno