HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1557
  • 1558
  • 1559
  • 1560
  • 1561
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#31161 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 03. 12:01

Igy zebra meg társai előtt igen, rendőröknél gumiparagrafus van. Mondjuk, indokolatlan fékezésbe bele lehet kötni, csak nem áll meg ebben az esetben. Nekem attól szok kilenni a facom, mikor első franc tudja miért, lehet hogy épp jó szám jött a rádióban, de satu bebasz, mögötte levő doszt, az amögött levő meg kopp, és ő fizet, az első aki meg az egész szart okozta, szépen elkarikázik.

#31162 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 12:04

Teljesen mindegy, hogy mit mond a hátulról érkező. Pláne egy körforgalom előtt.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#31163 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 12:06

Na akkor irok valaszokat :p

Az 1.4es Golfunk nem 16 hanem 8 szelepes. Az 1.6os kistesoja.
Nem tudom miert eszik ennyit, szerintem valami mar nem koser nala mert bobazva is benyal 10-et siman. Amugy meg normalisan hasznalom, padlogaz sosincs max dinamikus haladas, 3ezerig szoktam vinni, max emelkedon 3500ig. E fole csak kurva ritkan megyek. Szerintem nem sok ez egy benzines motornak.

Meglatjuk milyen lesz skacok, holnap este atviszik a szalonba a raktarbol, megyek megnezem, beleulok stb. Lefoglalva mar le van.

Igen, sportules nincs benne, de van olyan Trendline amiben az is tartozek, csak az 2010-es es tobb mint fel misivel dragabb. Mi a kulonbseg? Ennyi, sportules es nem feher hanem ezustmetal fenyezes, ja meg 3 honappal fiatalabb. Az en valasztottam 2009 novemberi, az meg 2010 januar vegi. Szal wow, ennyit nem er meg.
Beleultem amugy mindket tipusu ulesbe, es vegulis teljesen normalis a hagyomanyos is, a sport kicsit jobban tart es van allithato derektamasz de ezen nem veszunk ossze.

SZ: az meg, hogy 3 fejtamla van hatul miert baj? marmint, hogy feltuntetik. csomo uj autoban csak ketto van max, a harmadik opcionalisan megveheto.

Szerkesztette: Cellular 2010. 03. 03. 12:09 -kor

#31164 Felhasználó inaktív   nke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 12:07

Idézet: Kory - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 8:51

Kollégám V-ös Golf 1.6 8V, munkábajárás 70% országút, 30% város, napi 50 km, fogyasztás: 5,6-6,0 liter. Korszerűtlen ja. :D Nyilván Bobázva megy, de az ő pénze.

Még ha a hideg miatt hozzáadunk +1 litert akkor is ez a reálisabb, mint a 10+ literek.

#31165 Felhasználó inaktív   nke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 12:12

Idézet: WiZARD - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 9:58

hát persze.
12-13 litert fogyaszt az 1.4 nála. akkor majd nehezebb kaszniban, erősebb/nagyobb motor legalább 30%-kal kevesebbet eszik.
egyértelmű

Annál a kocsinál szar lehetett a lambda szonda, vagy 3 hetente járt gumiztatni. Audi TT sok pacival kihozható 7-8 literből, sportosan 10-11-ből. Az utóbbinál az utas néha sikít is :D
Pedig ott nagy gumi, turbó, stb. is bejátszik.

#31166 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 12:21

Idézet: JonesC - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 12:15

Alap. Szomszéd költöztető, kb 170 magas ahhoz van komoly 65 kilója. Viszont azzal egész nap tud trógerolni, a jóindulatú gyúrós srác, akinek dolgoztak, meg 3. kanyarnál feladta, a másodikra. :)

Teremben van 2 költöztető srác.  :Đ Csak hobbiból költöztetnek, hétvégi plusz pénzekért. Bírják eléggé.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#31167 Felhasználó inaktív   nke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 12:22

A sift mindent visz :Đ

#31168 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 12:25

Idézet: Jahno - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 12:39

Nemtom, én is kákabélű voltam, de ilyen zsák és féldisznók pakolása, bizbaszok cipelése, vödörben kavics hordás, meg kurvannya nem viselt meg annyira, mint a testépítősöket. Most már más lenne a helyzet, sörhas van erősen, bár ma is lesz egy szép adag cucc amit fel kell gályázni az emeletre, igaz ilyenhez nem mérhető mennyiségben. Szóval nem ökörség, én is ilyeneket tapasztaltam.

Ez attól függ, ki hogy edz. Az átlag becuccol, nagy súllyal nem csinálja, mert anélkül is bedurran. Na, ezek a divatmajmok, ezek kidőlnek. Oszt van a másik fajta, amilyen én is, meg a spanok is vagyunk, h nem nézünk ki sehogy, csak vastagok vagyunk, meg karajok. Mi bírjuk a trógerolást. Fater is nagydarab volt, ffi ágon nincs 100 kilónál kissebb karácsonyfadísz a családban, genetika. Meg van a harmadik fajta, aki alibiből jár le, de se nem erős, se nem néz ki sehogyse.

#31169 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: leslie - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 12:21

Teremben van 2 költöztető srác.  :Đ Csak hobbiból költöztetnek, hétvégi plusz pénzekért. Bírják eléggé.

Kicsit most erősebb lett a szabály  :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#31170 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: nke - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 12:07

Még ha a hideg miatt hozzáadunk +1 litert akkor is ez a reálisabb, mint a 10+ literek.

Ja, csak itt tudtommal Moszkváról van szó város címén. Aztán ott járj el egy 12 mázsás, 100 lovas autóval 7 literből. :)

#31171 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 12:27

Idézet: 2-More - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 12:01

Igy zebra meg társai előtt igen, rendőröknél gumiparagrafus van. Mondjuk, indokolatlan fékezésbe bele lehet kötni, csak nem áll meg ebben az esetben. Nekem attól szok kilenni a facom, mikor első franc tudja miért, lehet hogy épp jó szám jött a rádióban, de satu bebasz, mögötte levő doszt, az amögött levő meg kopp, és ő fizet, az első aki meg az egész szart okozta, szépen elkarikázik.

Az indokolatlan fékezés szerintem sehol nem áll meg, maximum valami nagyon extrém esetben. Követési távolságot mindig úgy kell tartani, hogy hirtelen fékezés esetén is meg lehessen állni, ebből a szempontból teljesen mindegy, ohgy az előttünk lévő miért satuzik.

Mondjuk a kreszben van valami olyasmi, hogy gy hirtelen fékezni csak akkor szabad, ha ezt személy vagy vagyon megóvása miatt szükséges, de ebbe meg aztán minden belefér. Pl a sorban elöl lévő egy nagyobb kátyút későn vesz észre -> satu (vagyon megóvása) -> mögötte satu (szintén vagyon megóvása) -> mögötte kocc (nem tartott távolságot).

Szerkesztette: zZsOlTi 2010. 03. 03. 12:29 -kor

-ZsOlTi-

#31172 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 12:28

Idézet: Cellular - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 12:06

Na akkor irok valaszokat :p

Az 1.4es Golfunk nem 16 hanem 8 szelepes. Az 1.6os kistesoja.
Nem tudom miert eszik ennyit, szerintem valami mar nem koser nala mert bobazva is benyal 10-et siman. Amugy meg normalisan hasznalom, padlogaz sosincs max dinamikus haladas, 3ezerig szoktam vinni, max emelkedon 3500ig. E fole csak kurva ritkan megyek. Szerintem nem sok ez egy benzines motornak.

IV-es Golfban 1.4 8 szelepes? Életben nem láttam olyat.  :confused: És szerintem nem is létezik. 75 LE-s 1.4 volt és az 16 szelepes.

Szerintem nem jó a termosztát vagy a lambda szonda.

#31173 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 12:30

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 12:51

Ja, én s értem, elég hülye érv, hogy "azért mentem beléd, mert túl gyorsan mentél". Elég egyértelmű, hogy bukta az ügyet.

Ha hátulról megtolnak, akkor követési távolság, és kész. Elég hülyeség még a sünöket is hívni, eleve bukja.

#31174 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 12:42

Idézet: Carmaged - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 12:25

Ja, csak itt tudtommal Moszkváról van szó város címén. Aztán ott járj el egy 12 mázsás, 100 lovas autóval 7 literből. :)

Viszont, ott ~0,5 € a 95ös literje.  :)

#31175 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 12:45

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 12:27

Az indokolatlan fékezés szerintem sehol nem áll meg, maximum valami nagyon extrém esetben. Követési távolságot mindig úgy kell tartani, hogy hirtelen fékezés esetén is meg lehessen állni, ebből a szempontból teljesen mindegy, ohgy az előttünk lévő miért satuzik.

Mondjuk a kreszben van valami olyasmi, hogy gy hirtelen fékezni csak akkor szabad, ha ezt személy vagy vagyon megóvása miatt szükséges, de ebbe meg aztán minden belefér. Pl a sorban elöl lévő egy nagyobb kátyút későn vesz észre -> satu (vagyon megóvása) -> mögötte satu (szintén vagyon megóvása) -> mögötte kocc (nem tartott távolságot).

Ezért mondtam hogy gumiparagrafus, úgyis az fizet aki hátulról jött, most ez igy OK hogy Zsömbit törték és nem követett el semmi hibát. Csak mondom, hogy van forditott sztori is.

#31176 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 12:45

Idézet: leslie - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 12:30

Ha hátulról megtolnak, akkor követési távolság, és kész. Elég hülyeség még a sünöket is hívni, eleve bukja.

Ja. Így is, úgy is bukja a 2 bónuszt a kötelezőn, de így legalább kap egy 20rugós bírságot is. :cool:

#31177 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 13:01

Idézet: 2-More - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 12:45

Ezért mondtam hogy gumiparagrafus, úgyis az fizet aki hátulról jött, most ez igy OK hogy Zsömbit törték és nem követett el semmi hibát. Csak mondom, hogy van forditott sztori is.

Jaja, ezért kell óvatosnak lenni :up: Mondjuk néha nehéz, ha ott van a zabszem az ember seggébe, de azért igyekszem mindig rendesen lemaradni az előttem haladótól (de tudom a naffaluba ez nehezebb kérdés).
-ZsOlTi-

#31178 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 13:04

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 13:01

Jaja, ezért kell óvatosnak lenni :up: Mondjuk néha nehéz, ha ott van a zabszem az ember seggébe, de azért igyekszem mindig rendesen lemaradni az előttem haladótól (de tudom a naffaluba ez nehezebb kérdés).

Itt két lehetőség van, ha lemaradsz biztos távolságba ahogy még biztosan meg tudsz állni, akkor 100%, hogy valaki bemegy eléd a másik sávból, és ha attól is lemaradsz biztos távolságra akkor megint bemegy eléd valaki.

a másik lehetőség, hogy kockáztatsz és nem hagysz 1 autónyi követési távot se, ami azárt 70-80-al necces.

#31179 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 13:08

Idézet: 2-More - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 11:56

Nem feltétlen hülyeség, én dolgoztam épitkezésen meg bútoros cigányokkal, ne tudd meg ott a kigyúrt barmok mit tudtak szendvedni, meg feleannyitól kidőlni, mint a magamfajta szarjankók.

Inkább a másik oldalát fognám meg a dolognak. Alföldi rokon a maga 70 kilójával a bő mázsás cefréshordót úgy dobta fel a platóra, hogy csak néztünk... :eek:

A kondisoknak jó statikus izmaik vannak, de mondjuk már 100 fekvőtámasztól hullák. Raftingon pedig koordinált és sok ideig kitartó izmok kellenek. A budi bilding egyiket sem fejleszti... ;)

#31180 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 13:20

Idézet: Mumia - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 13:04

Itt két lehetőség van, ha lemaradsz biztos távolságba ahogy még biztosan meg tudsz állni, akkor 100%, hogy valaki bemegy eléd a másik sávból, és ha attól is lemaradsz biztos távolságra akkor megint bemegy eléd valaki.

a másik lehetőség, hogy kockáztatsz és nem hagysz 1 autónyi követési távot se, ami azárt 70-80-al necces.

Pontosan.

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 1557
  • 1558
  • 1559
  • 1560
  • 1561
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.