HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3027
  • 3028
  • 3029
  • 3030
  • 3031
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#60561 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 27. 14:19

Üzenet megtekintéseIdézet: netcobra - Dátum: 2011. 04. 27. 15:17

Hat ebben a szar franciaban a csomagtartoban nem nagyon hut..:) Vagy ti az utasteret is telepakoljatok? (az kifejezetten kellemes egy esetleges koccnal)

Mert nagy helyet foglal egy tábla csoki az utastérben?
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#60562 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 14:19

Üzenet megtekintéseIdézet: netcobra - Dátum: 2011. 04. 27. 15:17

Hat ebben a szar franciaban a csomagtartoban nem nagyon hut..:) Vagy ti az utasteret is telepakoljatok? (az kifejezetten kellemes egy esetleges koccnal)

Nem, de attól még a hideg bemegy oda is. Legalábbis nálam nincs a csomagtartóban 35 fok, ha megy a klíma.

#60563 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 14:29

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2011. 04. 27. 15:19

Mert nagy helyet foglal egy tábla csoki az utastérben?

Nem egy tablarol volt szo, hanem hogy viszed a nyaralasra a hazai csokit, kekszet, stbt. De mindegy, hagyjuk, nincs ertelme vitatkozni, foleg a fenti hozzaszolas utan, hogy kempingszek meg asztal, stb-t kell vinni.. Miert nem viszel inkabb egy komplett fahazat, hatha kell? Meg szerintem kellene egy 100literes hordo is, hatha nincs viz. De legalabb vegre tudok majd mutatni par hsz-t asszonynak, aki lebasz, miert viszek annyi cuccot magammal (egy hetre mondjuk minimum 7-8 hosszu nadrag, ing, ugyanennyi polo, 4-5 cipo, alsonemuk, stb, de ez is elfer egy nagy borondben). Mar kezdtem en is elhinni, hogy ez sok, de megnyugtattatok:D

Carmaged: Nem mertem meg a csomagtartoban a homersekletet, de egy hosszabb nyaralasnal azert megallsz ha mas nem tankolni (ahogy korabban irtad az nalad 20-30 perc), az alatt mar siman megolvad minden egy nyari melegben..
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#60564 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: netcobra - Dátum: 2011. 04. 27. 15:29

Nem egy tablarol volt szo, hanem hogy viszed a nyaralasra a hazai csokit, kekszet, stbt. De mindegy, hagyjuk, nincs ertelme vitatkozni, foleg a fenti hozzaszolas utan, hogy kempingszek meg asztal, stb-t kell vinni.. Miert nem viszel inkabb egy komplett fahazat, hatha kell? Meg szerintem kellene egy 100literes hordo is, hatha nincs viz. De legalabb vegre tudok majd mutatni par hsz-t asszonynak, aki lebasz, miert viszek annyi cuccot magammal (egy hetre mondjuk minimum 7-8 hosszu nadrag, ing, ugyanennyi polo, 4-5 cipo, alsonemuk, stb, de ez is elfer egy nagy borondben). Mar kezdtem en is elhinni, hogy ez sok, de megnyugtattatok:D

Carmaged: Nem mertem meg a csomagtartoban a homersekletet, de egy hosszabb nyaralasnal azert megallsz ha mas nem tankolni (ahogy korabban irtad az nalad 20-30 perc), az alatt mar siman megolvad minden egy nyari melegben..

Azért visz széket, meg asztalt, meg sátrat, mert kempingezni megy, bakker. :D Ott meg kapsz egy placcot, 220V-tal, oszt örüjjé'.
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#60565 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 14:31

Üzenet megtekintéseIdézet: A.J. Crowley - Dátum: 2011. 04. 27. 15:30

Azért visz széket, meg asztalt, meg sátrat, mert kempingezni megy, bakker. :D Ott meg kapsz egy placcot, 220V-tal, oszt örüjjé'.

Jo hat eddig nem kempingezesrol volt szo (amugy ertettem, csak kotekedtem), egyebkent meg ott is szokott fahaz lenni:P

szerk: amugy jo is hogy mondtad a 220-at, kell egy aggregator is, mert mi van, ha pont aramszunet lesz? Ja es ha kemping, akkor kell kis huto, meg gazpalack es rezso is, stbstbstb. Az idealis csaladi auto tehat egy platos, duplakabinos teherauto, nagyobb csalad eseten pedig egy halofulkes csoros scania

Szerkesztette: netcobra 2011. 04. 27. 14:36 -kor

#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#60566 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 14:36

Sátorral megyünk, ott mire ülsz,min eszel? EGy kempingben ezekre szükség van, maximumom pokrócon ülsz, de gondolom 7-8 napig napi 3 alkalommal te sem tennéd meg 3 gyerekkel. A cuccaidat szorozd meg öttel,mert öttagú a család, ugye az mindjárt 5 bőrönd + kempingben vinned kell törölközöt is pl, az maga egy csomag.
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#60567 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 14:36

Mondjuk egy hétre _minimum_ 7-8 hosszú nadrágot meg ugyanennyi ing _és_ póló meg 4-5 pár cipő én sem értem, hogy minek, nem divatbemutatóra mész, hogy reggel-délben-este átöltözz, hanem nyaralni. :Đ

20 perc alatt nálam nem melegszik fel a csomagtartó (főleg a fólia alatt nem), ha előtte 3 órát hűtve volt az utastér (vagy hogy van az, hogy le nem hűl, de azonnal felmelegszik?). A BMW-ben meg van egy hőszigetelt rekesz a csomagtartó padlójában, ahol egész napos napon parkolás után sem lesz melegebb a víz 25 fokosnál. Mondjuk 5 tábla csoki nem foglal sok helyet, egy hátizsák mindig van az utastérben, abban elfér. A megolvadás meg nem úgy történik, hogy nagy nyomáson spriccel mindenfelé a csoki, főleg a lehegesztett alufólia csomagolásban nem. :-)

#60568 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 14:40

Üzenet megtekintéseIdézet: netcobra - Dátum: 2011. 04. 27. 15:31

Jo hat eddig nem kempingezesrol volt szo (amugy ertettem, csak kotekedtem), egyebkent meg ott is szokott fahaz lenni:P

Igen, pl. 3X annyiba kerül mint a sátor, és mégegyszer mondom 5 személyről beszélünk. Nem kevés a különbség egy Olaszországi kempingben.De ha kérhetem, akkor ne menjünk már bele, hogy mekkora szemét vagyok, hogy egy tetves sátorba tudom csak a gyerekeket elvinni, nem a 6 csillagos wellneszbe..

#60569 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 14:44

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2011. 04. 27. 15:40

mekkora szemét vagyok, ..

és mekkora köcsög! :Đ

#60570 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 14:45

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2011. 04. 27. 15:44

és mekkora köcsög! :Đ

Jó,hát az alap..:Đ

#60571 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 14:46

(egy hetre mondjuk minimum 7-8 hosszu nadrag, ing, ugyanennyi polo, 4-5 cipo, alsonemuk, stb, de ez is elfer egy nagy borondben).

Mendenkinek mások az igényei, én egy karton 2 lityis vizet biztos bedobok ha megyünk valahova, meg kisebbeket az utastérbe is. Esetleg némi kaja is, nem sok, de ne feltétlenül kelljen ott mindent megvenni, meg útközben sem baj, ha van egy szendvics kéznél, ne ilyen benzinkutas szarokat kelljen enni savanyú majonézzel. Csokira ilyesmire nem nagyon van igényem, de ha az asszonynak kell az is elfér a kesztyűtartóban.
Komplett ruhatárat gardróbostul viszont nem viszek feleslegesen, ezekszerint te meg ezzel vagy úgy, mint más a kajával :) Egy hétre 7-8 hosszú nacit vinni az eléggé overkill, pláne nyáron, mikor elvétve van ilyesmire szükség. Nem divatbemutatóra megyek. Részemről 2-3 rövid/térd zsebes naci, 2 hosszúnaci (1 farmer, egy túranaci), 1 cipő amit mondjuk étterembe/szórakozni lehet felvenni, 1 túracsuka, pacsker. Amiből több kell az a póló, ing, alsógatya.

Szerkesztette: zZsOlTi 2011. 04. 27. 14:46 -kor

-ZsOlTi-

#60572 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 14:48

Üzenet megtekintéseIdézet: zZsOlTi - Dátum: 2011. 04. 27. 15:46

Mendenkinek mások az igényei, én egy karton 2 lityis vizet biztos bedobok ha megyünk valahova, meg kisebbeket az utastérbe is. Esetleg némi kaja is, nem sok, de ne feltétlenül kelljen ott mindent megvenni, meg útközben sem baj, ha van egy szendvics kéznél, ne ilyen benzinkutas szarokat kelljen enni savanyú majonézzel. Csokira ilyesmire nem nagyon van igényem, de ha az asszonynak kell az is elfér a kesztyűtartóban.
Komplett ruhatárat gardróbostul viszont nem viszek feleslegesen, ezekszerint te meg ezzel vagy úgy, mint más a kajával :) Egy hétre 7-8 hosszú nacit vinni az eléggé overkill, pláne nyáron, mikor elvétve van ilyesmire szükség. Nem divatbemutatóra megyek. Részemről 2-3 rövid/térd zsebes naci, 2 hosszúnaci (1 farmer, egy túranaci), 1 cipő amit mondjuk étterembe/szórakozni lehet felvenni, 1 túracsuka, pacsker. Amiből több kell az a póló, ing, alsógatya.

Ennyi. (Csoki túrázáshoz kell - mondjuk mi 7-8 órás túrákat csinálunk.)

#60573 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 14:49

Üzenet megtekintéseIdézet: netcobra - Dátum: 2011. 04. 27. 15:31

szerk: amugy jo is hogy mondtad a 220-at, kell egy aggregator is, mert mi van, ha pont aramszunet lesz? Ja es ha kemping, akkor kell kis huto, meg gazpalack es rezso is, stbstbstb. Az idealis csaladi auto tehat egy platos, duplakabinos teherauto, nagyobb csalad eseten pedig egy halofulkes csoros scania

Egyébként vicces, hogy röhögsz rajtam mennyi cuccot viszek, de te bezzeg 1hétre csomagolsz 8 nadrágot és 4-5 cipőt! Az is érdekes...

#60574 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 14:52

(egy hetre mondjuk minimum 7-8 hosszu nadrag, ing, ugyanennyi polo, 4-5 cipo, alsonemuk, stb, de ez is elfer egy nagy borondben)

8)
Én az idei közel 1 hónapos dk-ázsiai túránkra egy kézipoggyásszal mentem és az Asszonykám is ugyan ennyivel (össz csomagunk 16 kiló volt :Đ). Mondjuk az is igaz, hogy hetente kimosattuk a cuccainkat.

Szerkesztette: Tiga 2011. 04. 27. 14:53 -kor

#60575 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 14:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 04. 27. 15:36

Mondjuk egy hétre _minimum_ 7-8 hosszú nadrágot meg ugyanennyi ing _és_ póló meg 4-5 pár cipő én sem értem, hogy minek, nem divatbemutatóra mész, hogy reggel-délben-este átöltözz, hanem nyaralni. :Đ

20 perc alatt nálam nem melegszik fel a csomagtartó (főleg a fólia alatt nem), ha előtte 3 órát hűtve volt az utastér (vagy hogy van az, hogy le nem hűl, de azonnal felmelegszik?). A BMW-ben meg van egy hőszigetelt rekesz a csomagtartó padlójában, ahol egész napos napon parkolás után sem lesz melegebb a víz 25 fokosnál. Mondjuk 5 tábla csoki nem foglal sok helyet, egy hátizsák mindig van az utastérben, abban elfér. A megolvadás meg nem úgy történik, hogy nagy nyomáson spriccel mindenfelé a csoki, főleg a lehegesztett alufólia csomagolásban nem. :-)

Jo hat ez az en hulyesegem, honnan tudjam, mit akarok masnap/ot nap mulva felvenni?:)Jo hat ez nem bmw, mondjuk hutotaska is megoldhato mert 12v van a csomagtartoban, inkabb annyi a lenyeg, hogy par tabla csokit feleslegesnek tartok vinni, foleg, hogy mindenhol talalni azert finomat. De kinek a pap, kinek a papne:) En mindenesetre nyultam mar bele kifolyt csokiba, tobbszor nem szeretnek, takarithattam eleget.

*Ücsüküé*: Nem hiszem, hogy ezt irtam volna. Tekintve, hogy kb 8 ev utan tavaly voltam eloszor kulfoldon, akkor is csak marciusban, ezert nem jo embernek cimezted ezt:) Mellesleg szeretek/szerettem kempingezni, bar asszonyt nem tudnam elrangatni:) Attol fuggetlenul jo dolog lehet a nagy auto, ha ki is hasznalod, de arra, hogy egy evben egyszer elmenjen nyaralni valaki, full felesleges.

Baratnom anyjaekkal volt 2 eve portugaliaba, valami napi 10k-ert bereltek itthon egy merci vitot, aztan elfertek, es a maradek 359 napban nem hurcoltak felesleges 500 kilot egy nagyobb auto formajaban:)

#60576 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 15:02

Na latom szetszedtek, akkor megis csak az asszonynak van igaza? francba:D Nem azt mondtam, hogy ezeket mind felveszem, csak azt, hogy utalok gondolkodni, mit akarok vinni, ha otthonhagyok valamit, akkor biztos azt akartam volna felvenni masnap, stb, ezert ami befer a borondbe, az jon velem, kesz:) En is szivesebben utaznek egy fogkefevel meg egy bankkartyaval, csak sajnos az meg nem megy, de igyekszem:)

#60577 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 15:08

[...] (egy hetre mondjuk minimum 7-8 hosszu nadrag, ing, ugyanennyi polo, 4-5 cipo, alsonemuk, stb, de ez is elfer egy nagy borondben). [...]

Nekem nincs is 7 hosszú nadrágom, meg 5 cipőm se, még ha az esküvői cipőm beleszámolom akkor sem :)

#60578 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 15:08

Üzenet megtekintéseIdézet: netcobra - Dátum: 2011. 04. 27. 15:59

*Ücsüküé*: Nem hiszem, hogy ezt irtam volna. Tekintve, hogy kb 8 ev utan tavaly voltam eloszor kulfoldon, akkor is csak marciusban, ezert nem jo embernek cimezted ezt:) Mellesleg szeretek/szerettem kempingezni, bar asszonyt nem tudnam elrangatni:) Attol fuggetlenul jo dolog lehet a nagy auto, ha ki is hasznalod, de arra, hogy egy evben egyszer elmenjen nyaralni valaki, full felesleges.

Ha innen nézed felesleges, bár mi nyáron azért 4-5 alkalommal megyünk kempingezni, de sajnos 3 gyerekülést a "sima" Avensisbe se tudtam rendesen bepaszírozni, beövezni meg egyenesen katasztrófa volt. Egyébként hobizolinak is feltettem ezt, ha ezen lovagolunk , hogy minek ekkora autó, én is kérdezhetem, minek nektek 180-200 lóerős autó?

#60579 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 15:09

Üzenet megtekintéseIdézet: netcobra - Dátum: 2011. 04. 27. 16:02

Na latom szetszedtek, akkor megis csak az asszonynak van igaza? francba:D Nem azt mondtam, hogy ezeket mind felveszem, csak azt, hogy utalok gondolkodni, mit akarok vinni, ha otthonhagyok valamit, akkor biztos azt akartam volna felvenni masnap, stb, ezert ami befer a borondbe, az jon velem, kesz:) En is szivesebben utaznek egy fogkefevel meg egy bankkartyaval, csak sajnos az meg nem megy, de igyekszem:)

Elviszed úgy, hogy tudod, hogy egy részét nem fogod sose felvenni? Ilyet még a zasszon' se csinál. :Đ

#60580 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 15:11

Üzenet megtekintéseIdézet: netcobra - Dátum: 2011. 04. 27. 16:02

Látod-látod, ha ehhez még hozzá adsz 3 gyermeket+cuccaikat, mindjárt összejön egy egyterű csomagtartónyi cucc..:D

Szerkesztette: *Ücsüküé* 2011. 04. 27. 15:12 -kor

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3027
  • 3028
  • 3029
  • 3030
  • 3031
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.