HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? -30- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3029
  • 3030
  • 3031
  • 3032
  • 3033
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? -30- és hogyan kell megszerelni? Értékeld a témát: ****- 32 szavazás

#60601 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 04. 27. 16:15

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2011. 04. 27. 17:01

Nyilván más cuccot viszel repülővel, szállodába, mint pl. kempingbe. Ezt nem is vitatta senki..

Meg az időtartam és a cél sem mindegy, hogy nyaralós/lazulós, vagy egyéb történet. Ebből a lakóbuszosokat csodáltam, azok körbehúzzák a kerítést, kirakja a muskátlit, grillsütőt, macskát, műholdas TV-t, aztán jó idő, el tanyáznak 3-4 hetet, vagy többet, vagy időnként odébbállnak. Szerintem hibátlan, ha nem azzal kell kezdeni, hogy jajj merre van a teszkó, mert kutyakaja és pelenka kell.
Make love not Wor.

#60602 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2011. 04. 27. 16:54

,közben megnéztem, a norc fotója óta változott a tábla, 70re. csodálkoztam is, hogy szinte naponta járok arra, mégis rosszul emlékeznék, ennyire csak nem vagyok hülye :Đ

fotón rajt van a minimum is, vagy a mennyivel szabadna menni. Ott nem írták el 50re? 70 helyett 74 még majdnem mérési hiba, nem is szoktak fotózni.
Make love not Wor.

#60603 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 27. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 27. 17:12

Ha most vennék autót, poénból elgondolkodnék rajta (meg szereznék szerelőt hozzá).

#60604 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 16:38

Üzenet megtekintéseIdézet: hobizoli - Dátum: 2011. 04. 27. 16:26

Minek vigyek 3-4napra kajat vagy pl vizet? Van ott is, megiszod, palack osszegyurve a kukaba es szevasz-tavasz, 2-3 0.5literes meg elfer akarmilyen kocsiban is az utasterben, orakig eleg kell legyen. Ha kell akkor meg veszel masikat.

Jaja, idehaza megveszem 70 forintért a 1.5-2 literes vizet, odakint 2-3 Euróért a benyakúton. Szendvicsből pár ezresbőlk az egész családnak van egy napi kaja, ennyiből odakint egyszer nem lakok jól. Ha 3-4 napról beszélünk, akkor különösen, én jövök/megyek repülővel, ha azon nincs rendes kaja, akkor mire kikeveredek a "valahol" veszünk vaalmit, az mindig rendre 10-20 Euró körül jön ki. USÁban is 2 pizza szelet+sör az 20 dollár. Hátvaze. Időnként idehaza is eszetlen mennyiségű pénzt költök el feleslegesen benyakutas kajára, de ne csináljunk már ebből hülyeséget, hogy miért?

Ráadásul ha hosszabb út, akkor megállni sem nagyon kell, így is nem rég beszéltük a cigi/pisi/jajjmozduljunk meg hátráltató utasokról.

Amikor nagy autóval mentünk, akkor 3unkra kb. a heti nagy kajálás/ivás belefért 25ezer pénznyi teszkós bevásárlásba, meghívott vendégekkel együtt. Még haza útra is jutott. Előtte ugyanezt lenyomtuk, de csak ketten, étteremben/sarkon kajálva/subway/kisközért, amit lehetett. Ez utóbbinak kb. a kamata volt 10x annyi, mint amit a Teszkóban költöttünk.

Csapolt sör, sült kaja, minden úgyis beficcen, de alapvető dolgokkal nem szórakozok, képes lennék olaszba tésztát vinni, ha egyszer forintból élek, előző este megveszem, autó elbírja.
Make love not Wor.

#60605 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 16:42

Üzenet megtekintéseIdézet: netcobra - Dátum: 2011. 04. 27. 16:16

Az enyem sem, dehat ez van, mindenkinek mas a hulyesege:D Emlekszem, tavaly a ruhak 90%-at erintetlenul hoztam haza siofokrol, de ha ugy alakul, hogy hovihar lesz (ami mondjuk nyaron siofokon eleg ritka) es par hetig nem jutunk haza, akkor is van tiszta ruham:D

Én is olyanokat szoptam be, hogy elmentem falat vésni, meg lazítani, oszt meghívtak az irodanyitóra. Vettünk Teszkóban inget, de nem kellene sokszor eljátszani, így értelmes hosszú ruha/ezazamaz mindig van nálam, akkor is ha tudom, hogy nem veszem fel, mert sosem lehet tudni mibe futunk bele.
Make love not Wor.

#60606 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 16:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 27. 17:38

Jaja, idehaza megveszem 70 forintért a 1.5-2 literes vizet, odakint 2-3 Euróért a benyakúton. Szendvicsből pár ezresbőlk az egész családnak van egy napi kaja, ennyiből odakint egyszer nem lakok jól. Ha 3-4 napról beszélünk, akkor különösen, én jövök/megyek repülővel, ha azon nincs rendes kaja, akkor mire kikeveredek a "valahol" veszünk vaalmit, az mindig rendre 10-20 Euró körül jön ki. USÁban is 2 pizza szelet+sör az 20 dollár. Hátvaze. Időnként idehaza is eszetlen mennyiségű pénzt költök el feleslegesen benyakutas kajára, de ne csináljunk már ebből hülyeséget, hogy miért?

Ráadásul ha hosszabb út, akkor megállni sem nagyon kell, így is nem rég beszéltük a cigi/pisi/jajjmozduljunk meg hátráltató utasokról.

Amikor nagy autóval mentünk, akkor 3unkra kb. a heti nagy kajálás/ivás belefért 25ezer pénznyi teszkós bevásárlásba, meghívott vendégekkel együtt. Még haza útra is jutott. Előtte ugyanezt lenyomtuk, de csak ketten, étteremben/sarkon kajálva/subway/kisközért, amit lehetett. Ez utóbbinak kb. a kamata volt 10x annyi, mint amit a Teszkóban költöttünk.

Csapolt sör, sült kaja, minden úgyis beficcen, de alapvető dolgokkal nem szórakozok, képes lennék olaszba tésztát vinni, ha egyszer forintból élek, előző este megveszem, autó elbírja.

Naja, de ehhez tervezni kell.

#60607 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 16:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 04. 27. 17:42

Én is olyanokat szoptam be, hogy elmentem falat vésni, meg lazítani, oszt meghívtak az irodanyitóra. Vettünk Teszkóban inget, de nem kellene sokszor eljátszani, így értelmes hosszú ruha/ezazamaz mindig van nálam, akkor is ha tudom, hogy nem veszem fel, mert sosem lehet tudni mibe futunk bele.

Munkaügyben való utazáskor én is viszek mindig "játszóruhát", az öltöny meg a munkaruha. Volt már, hogy az ügyfél+kolléga kitalálta, hogy akkor most ivás sárgaződig, azelőtt mégis jobb átöltözni összehányhatóba. :Đ

Plusz a fürdőnadrág, ha van uszoda a szállodában, muszájság.

Szerkesztette: Carmaged 2011. 04. 27. 16:44 -kor

#60608 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 16:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 04. 27. 17:43

Munkaügyben való utazáskor én is viszek mindig "játszóruhát", az öltöny meg a munkaruha. Volt már, hogy az ügyfél+kolléga kitalálta, hogy akkor most ivás sárgaződig, azelőtt mégis jobb átöltözni összehányhatóba. :Đ

Plusz a fürdőnadrág, ha van uszoda a szállodában, muszájság.

Pedig az a challenge, ugy inni, hogy masnap is naprakesz legyen az az oltony.. :Đ
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#60609 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 16:57

Üzenet megtekintéseIdézet: zZsOlTi - Dátum: 2011. 04. 27. 16:27

Na, te felesleges teljesítményt viszel mindig magaddal, pedig nem mindig használod ki, más meg a nagy autót szereti, pedig nem mindig használja ki.

Én meg mind a kettőt! :D

#60610 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 18:11

Ma ledudált egy butaszőke, mert szerinte nem adtam meg a jogos elsöbbségét. Egy pillanatra össze is zavart, de aztán a tükörben is láttam, h ott van neki az elsöbbség adás közelező tábla. :Đ Már aszittem, h megváltoztatták a szitut.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#60611 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 19:23

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 04. 27. 19:11

Ma ledudált egy butaszőke, mert szerinte nem adtam meg a jogos elsöbbségét. Egy pillanatra össze is zavart, de aztán a tükörben is láttam, h ott van neki az elsöbbség adás közelező tábla. :Đ Már aszittem, h megváltoztatták a szitut.

És legalább jól nézett ki? :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#60612 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 19:31

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2011. 04. 27. 20:23

És legalább jól nézett ki? :Đ

Azt nem néztmem már, nem volt annyira sok időm rá. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#60613 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 20:26

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2011. 04. 27. 20:31

Azt nem néztmem már, nem volt annyira sok időm rá. :)

Aszittem lekezeled fa testápolóval! :Đ
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#60614 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Csücsök - Dátum: 2011. 04. 27. 21:26

Aszittem lekezeled fa testápolóval! :Đ

Ez nem zárja ki azt, hogy nem volt ideje megnézni :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#60615 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 21:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 04. 27. 15:36

Mondjuk egy hétre _minimum_ 7-8 hosszú nadrágot meg ugyanennyi ing _és_ póló meg 4-5 pár cipő én sem értem, hogy minek, nem divatbemutatóra mész, hogy reggel-délben-este átöltözz, hanem nyaralni. :Đ

20 perc alatt nálam nem melegszik fel a csomagtartó (főleg a fólia alatt nem), ha előtte 3 órát hűtve volt az utastér (vagy hogy van az, hogy le nem hűl, de azonnal felmelegszik?). A BMW-ben meg van egy hőszigetelt rekesz a csomagtartó padlójában, ahol egész napos napon parkolás után sem lesz melegebb a víz 25 fokosnál. Mondjuk 5 tábla csoki nem foglal sok helyet, egy hátizsák mindig van az utastérben, abban elfér. A megolvadás meg nem úgy történik, hogy nagy nyomáson spriccel mindenfelé a csoki, főleg a lehegesztett alufólia csomagolásban nem. :-)

:nevet2::pokeas: :up: :D

#60616 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 21:42

Üzenet megtekintéseIdézet: zZsOlTi - Dátum: 2011. 04. 27. 16:35

Nem kell túlozni, mindenki tudja az okát, hogy ez miét alakult így. A német meg a holland itt bagóért megvette a kaját, olcsóbban kijött, mint otthon. A magyar meg ha lemenet a balcsira, vagy neaggyisten osztrákokhoz, horvátokhoz, akkor elég volt a szállást kifizetni, a kaja, tej, víz, üccsi meg minden drágább volt, mint otthon a kisboltba. Szóval vinni kellett, legalább valamennyit, hogy ne mindent ott kelljen megvenni drágábban. Aztán ez a szokás részben -meg pénztárcától függően- még ma is megvan. Sokan nem úgy mennek nyaralni, hogy majd lesz ami lesz legfeljebb mindennap étteremben kajálunk, hanem bele kell férni a családi büdzsébe, aztán ha ehhez vinni kell egy rúd szalámit, akkor vinni kell.

Pont ez a lényeg.

Nem tudom ti mennyit kempingeztetek (főleg hogy hobizoli mennyit :D), de én régebben szinte majdnem minden évben (míg nem volt család).

Hát pont a hollandok-németek tudtak irdatlan dolgokat csinálni, és tényleg: kirakja a SAT-Tv-t meg a muskátlis kerítést.

A másik meg tényleg az, hogy megérkezek a "drága" nyaralásra, és akkor fejvakarás hogy hol van itt az "Interspár"?

Továbbá, még egyetlen külföldi országban sem voltam úgy, hogy azt mondjam, hűdeolcsó itt minden. Pedig mondták már vagy 10 éve (mikor voltam először Horvátba), hogy á minden olcsó, aztán igazából lóf*szt :)

Jó, Bulgáriában még nem voltam. Meg állítólag Tunézia (volt) még ilyen. Meg régen az NDK. De az már elmúlt.

Ha valaki brahiból nyaral, vagy nem annyira tervez, esetleg tényleg mindegy a lóvé, mert eldöntötte, hogy egész évben erre spórolt x keretet és azt ellövi okés, de valahogy ez azért nem így működik általában.

Szerkesztette: Kory 2011. 04. 27. 21:44 -kor

#60617 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 21:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Kory - Dátum: 2011. 04. 27. 22:42

Továbbá, még egyetlen külföldi országban sem voltam úgy, hogy azt mondjam, hűdeolcsó itt minden. Pedig mondták már vagy 10 éve (mikor voltam először Horvátba), hogy á minden olcsó, aztán lóf*szt :)

Jó, Bulgáriában még nem voltam. Meg állítólag Tunézia (volt) még ilyen. Meg régen az NDK. De az már elmúlt.

Tengerparton (vagy egyéb szempontból felkapott helyen) voltál, vagy csak úgy egy közepes méretű településen? Előbbi eseten azért nem kell csodálkozni, hogy az otthon kiválogatott olcsóbb helyekhez képest drága minden.
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#60618 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 21:58

Üzenet megtekintéseIdézet: potyo - Dátum: 2011. 04. 27. 22:52

Tengerparton (vagy egyéb szempontból felkapott helyen) voltál, vagy csak úgy egy közepes méretű településen? Előbbi eseten azért nem kell csodálkozni, hogy az otthon kiválogatott olcsóbb helyekhez képest drága minden.

Voltam itt is-ott is, vagy mit jelent a "felkapott"?
Nem lakatlan sziget volt, na oda tényleg kell cucc. :D
Közepes méretű és kicsi horvátországi üdülőtelepülés pl. és drágább volt a boltban kb. minden. Azóta ez a trend inkább folytatódott.

#60619 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 22:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Kory - Dátum: 2011. 04. 27. 22:58

Voltam itt is-ott is, vagy mit jelent a "felkapott"?
Nem lakatlan sziget volt, na oda tényleg kell cucc. :D
Közepes méretű és kicsi horvátországi üdülőtelepülés pl. és drágább volt a boltban kb. minden. Azóta ez a trend inkább folytatódott.

Olyan hely, ahová sokan járnak. Most az lehet nyaralás, de valami egyéb látványosság, zarándokút, ilyesmi, üdülőtelepülés az ilyen. Az ottani árakat pl. Balatonparti árakhoz lehet hasonlítani szerintem, akkor kiderül, hogy drága vagy sem. Meg mondjuk egyéb ilyen helyekhez, pl. horvát tengerparti árakat a bolgárhoz, meg ilyesmi.

Szerkesztette: potyo 2011. 04. 27. 22:07 -kor

Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#60620 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 28. 02:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Kory - Dátum: 2011. 04. 27. 22:42

Bulgáriában anyósék voltak, de azóta is emlegetik az ehetetlen kaját, meg hasonlókat. Én Tenerifét megjártam, azoccsó, csak odajutni drága. Összehasonlításnak emlegettem, hogy Amsterdam 4-5 Euró volt egy korsósör, 8-10 euró egy tojásrántotta reggelire. Tenerifén 4-5 Euróból kaptál egy komplett reggelit, virsli, bacon, többféle sajt, felvágott, péksüti, ami kell, jóllakósan, mellé választhattál, hogy kancsó sangriás cucc, vagy korsó sör.

Mellékesen a csapolt sör 1 euró alatt volt az ottani 5 csillagos szállodasoros aranyparton. Amsterdamban a diszkontban kis dobozost kaptál 2.3-ért.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (17988 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3029
  • 3030
  • 3031
  • 3032
  • 3033
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.