HWSW Informatikai Kerekasztal: A tudomány az szekta? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (85 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A tudomány az szekta? A tudomány az szekta? Miért kényszeríti Értékeld a témát: -----

#561 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 24. 17:43

Akkor inkabb ma' hagyma

#562 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 24. 18:03

Idézet: -NoVa- - Dátum: 2009. júl. 24., péntek - 18:38

Nemes szaracén honfitársaink által használt szó a király, zsír, klafa, és hasonlók helyett.

Na ezt a meghatározást még nem hallottam.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#563 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 08:11

Zárható

Kaptam egy levelet egy moderátortól, miszerint, mivel személyeskedtem a topikban, emeli a figyelmeztetési szintemet.
Bár talán ha a tizedét adtam vissza, annak a mocsoknak, ami itt rámzudúlt, azért a szektán belül egyik tag sem kapott ilyet...
De azt hiszem mégis igaza van.
Én sokkal erősebb vagyok, miért bántom az egyszerű hívőket a gondolataimmal?
Bizonyára hasznos kubikusai a hamarosan összeomló, rabszolgatartáson alapuló fogyasztói társadalomnak. Ki vagyok én, hogy megzavarjam a szent hitüket, rövid kérdésekkel?

Hiszen nekik nem is feladatuk az önálló gondolkodás.
Megígérem, hogy nem nyitok hasonló topikokat a HWSW-n. Arra fogom használni a fórumot amire való. Ha nem boldogulok egy technikai problémával, és a gyors google keresés sem hoz eredményt, akkor megkérdezem itt.
Ez a topikom tehát zárható.

Vagy nyitva is hagyható, ezt a moderátorra bízom. Az biztos, hogy valahogy ki kell élni azt a masszív gyűlöletet, amit azok felé árasztotok, aki nem abban hisz, amiben ti, mert ez még sok problémát fog okozni.
Talán szakemberhez kellene fordulnotok, az segíthetne. Kineziológus, homeopata, hellinger terápia.
Amíg ezt nem teszitek meg, ha így is oldódik a gyűlölet hogy fogyatékos gyerekekre emlékeztető módon röhögcséltek és gúnyolódtok, ám legyen, engem különösebben nem zavar.
Majd a moderátor eldönti, mi legyen a topik sorsa, hogy ítéli meg, mi a leghasznosabb a szektatagok számára.
Részemről jelzem felé a zárási szándékot.
Minden jót!
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

#564 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 09:02

Idézet: mikike - Dátum: 2009. júl. 26., vasárnap - 9:11

Kaptam egy levelet egy moderátortól, miszerint, mivel személyeskedtem a topikban, emeli a figyelmeztetési szintemet.
Bár talán ha a tizedét adtam vissza, annak a mocsoknak, ami itt rámzudúlt, azért a szektán belül egyik tag sem kapott ilyet...

Te szegény. A világ dől össze, egy figyelmeztetéssel. Ha akarod, kérek magamnak én is egyet. VKP mod már úgyis fúj rám.

May the Force be with you...

Bizonyára hasznos kubikusai a hamarosan összeomló, rabszolgatartáson alapuló fogyasztói társadalomnak.

Abban igazad van, hogy rabszolgatartó, fogyasztói társadalomban élünk. Erre pont a tudomány figyelmeztet és elismeri a felelősségét ebben, sürgeti a változást. Tudomány nélkül épp így lenne rabszolgatartás és fogyasztói társadalom helyett lenne még rosszabb. Mindennek ára van. Miért nem lehet ezt megérteni?

Ki vagyok én

Tényleg, ki is?

Megígérem, hogy nem nyitok hasonló topikokat a HWSW-n.

Ne már  :(  Most miért? Pedig mekkora sikered van már vele. Ilyen népszerű és forgalmas topikok már rég nem voltak.

Talán szakemberhez kellene fordulnotok, az segíthetne. Kineziológus, homeopata, hellinger terápia

Akkor tudom már mi hiányzik! Tudsz ajánlani egyet? Az a helyzet, hogy van egy csomó lóvém, aztán pont ilyen kineziológus, homeopata féle, mozdonykerék-pumpáló jómadarak között akarom szétosztogatni, hadd vigyék. Pl. a rákkutatás mocskos szektafertője nem érdemelné meg ezt a pénzt.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#565 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 09:37

Ugyanmár Mikike, nem utál itt senki téged, pont fordítva. Mennyi uncsi munkaóra röppent el kacagások közt a topikjaidon, miközben a bejövő anyagokra vártam, bár egy kicsit néha furcsa volt, hogy a legtöbben zord fejjel üldögélnek, én meg hangosan röhögök (fejhullás volt a válság miatt)  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#566 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 11:44

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. júl. 26., vasárnap - 10:37

Ugyanmár Mikike, nem utál itt senki téged, pont fordítva. Mennyi uncsi munkaóra röppent el kacagások közt a topikjaidon, miközben a bejövő anyagokra vártam, bár egy kicsit néha furcsa volt, hogy a legtöbben zord fejjel üldögélnek, én meg hangosan röhögök (fejhullás volt a válság miatt)  :Đ

Ezzel több baj van ám, dzsonszikám! Először is a Mester nevét helyesen kell írni, kis kezdőbetűvel. Meg rihegsz-röhögsz, "gúnyolódsz" itt a másikon, "fogyatékos gyerekre emlékeztető módon". Alaptalanul. Ez csak az "egyszerű"-ségedről tesz tanúbizonyságot, aztatat rap-rodukálja. Szépen húzz vissza a dobozba, ma nem kapsz Whiskas-t.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#567 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 11:48

Ritkán eszünk mink viszkaszt, bár az rtl-en sokat mutogatják, szal biztos az lehet a legjobb, de ez a hülye szektás macska inkább a purinás szarokat eszi, fene az ízlését.  :cool:

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#568 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 12:04

....Bár talán ha a tizedét adtam vissza, annak a mocsoknak, ami itt rámzudúlt, azért a szektán belül egyik tag sem kapott ilyet...

Ezt pl honnan a fenéből veszed, hogy ők nem kaptak figyelmeztetést?  :omg:  :rolleyes:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#569 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 12:52

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2009. júl. 26., vasárnap - 13:04

Ezt pl honnan a fenéből veszed, hogy ők nem kaptak figyelmeztetést?  :omg:  :rolleyes:

Érzelmek; ha egyszer elszabadulnak...
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#570 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 12:54

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. júl. 26., vasárnap - 13:52

Érzelmek; ha egyszer elszabadulnak...

Akiben nem gerjeszt érzelmeket ez a tömény ostobaság amit kiokád magából az a khm ember, azzal valami gond van... :p
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#571 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 13:39

Zárható

Bizonyára hasznos kubikusai a hamarosan összeomló, rabszolgatartáson alapuló fogyasztói társadalomnak. Ki vagyok én, hogy megzavarjam a szent hitüket, rövid kérdésekkel?

Megígérem, hogy nem nyitok hasonló topikokat a HWSW-n. Arra fogom használni a fórumot amire való. Ha nem boldogulok egy technikai problémával, és a gyors google keresés sem hoz eredményt, akkor megkérdezem itt.
Ez a topikom tehát zárható.

Vagy nyitva is hagyható, ezt a moderátorra bízom. Az biztos, hogy valahogy ki kell élni azt a masszív gyűlöletet, amit azok felé árasztotok, aki nem abban hisz, amiben ti, mert ez még sok problémát fog okozni.
Talán szakemberhez kellene fordulnotok, az segíthetne. Kineziológus, homeopata, hellinger terápia.
Amíg ezt nem teszitek meg, ha így is oldódik a gyűlölet hogy fogyatékos gyerekekre emlékeztető módon röhögcséltek és gúnyolódtok, ám legyen, engem különösebben nem zavar.
Majd a moderátor eldönti, mi legyen a topik sorsa, hogy ítéli meg, mi a leghasznosabb a szektatagok számára.
Részemről jelzem felé a zárási szándékot.
Minden jót!

Te mikike te mindenkit lemocskolódóztál, ne lepődj meg, hogy néhányan felvették a kesztyűt. Engem is lehívőztél, aminél nagyobb sértés hirtelen most nem is jut eszembe, a finom kis célzásaim ehhez képest dícséretnek számítanak. Ez a kiállok a sarokra tipikus esete. :)

Mondjuk nehezen hiszem, hogy nem csak szívatsz minket, de ha tévedek, akkor lehet egy érdekes életed. Van aki azért szóbaáll veled, vagy máshol azért nem vagy ilyen? :think:

#572 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 13:40

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. júl. 26., vasárnap - 10:37

A GDP előrejelzések is lefelé vették az irányt emiatt. :D

#573 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 14:14

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. júl. 26., vasárnap - 14:40

A GDP előrejelzések is lefelé vették az irányt emiatt. :D

Azért azt ne felejtsük el, hogy mióta mikike megnyitotta a topikjait, egész jól áll a forint.  :cool:

Idézet

#574 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 17:04

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. júl. 26., vasárnap - 15:14

Azért azt ne felejtsük el, hogy mióta mikike megnyitotta a topikjait, egész jól áll a forint.  :cool:

#575 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 17:09

...
Én sokkal erősebb vagyok, miért bántom az egyszerű hívőket a gondolataimmal? ...

Az volt a gond, hogy mindenki elmélkedett, elmondta a nézeteit. S ebből épp te maradtál ki. Feltettél néhány kérdőjelet, ami mögül sokan a mátrixot véltük felfedezni, hát azonnal visszakérdeztünk. Beszéltünk neked mindenféle modellekről, egy csomó minden kifejtésre került, összefüggéseket húztunk, ellentéteket fedeztünk fel - igen, abban amiről szó volt.

Te, ahelyett, hogy csak egy picit is követtél volna minket, hogy csak egy picit is figyeltél volna arra, amit mondunk (még ha volt benne szúrás, akkor is, hisz te is szúrtál rendesen, valljuk be), mindig és mindig ugyanazon kérdésed körül forogtál, nem voltál hajlandó a mi kérésünkre más infókat adni, a "másik" modellt jellemezni, bemutatni, csakis mindig az első kérdés volt a lényeg, hogy arra valaki válaszoljon már. Csak elfelejted, hogy egy kérdésre nem mindig lehet válaszolni. Miért vársz tőlünk ilyeneket? Azt hiszed, mi okosabbak vagyunk? Netán az ellenkezőjét? Mindkettőben tévedsz.
Ha én megkérdezek egy társaságot valamiről, s hirtelen nem mondják meg a frankót, amit tudni akarok, nem hibáztathatom őket ezért, nem támadhatom meg mindegyiket, hanem kiszűröm, mik a számomra fontosnak tartott válaszok, hasznos mondanivaló, de mindenféleképp figyelek rájuk. De ha csak ütöm-vágom mindegyiket, függetlenül attól, amit mond, akkor mégis mire számíthatok a végén?
Ha megkérdezek valakit, akkor odafigyelek arra amit mond, nem pedig azon vagyok, hogy mindent ignoráljak, ezzel lehordva a válaszolót tulajdonképpen. S amikor ő is "visszaignorál" engem, még van merszem csodálkozni, hogy hogy teheti, amikor én ugyanezt tettem vele? Itt el kéne gondolkozni, hogy maga a kérdésfelvetés módja, s az egész párbeszéd lefolytatása, valahol nem szenved-e súlyos hibáktól, amiknek az a vége, hogy itt tartunk...
Még nagy dolog, hogy csak most értünk idáig. Lehetetlenné vált a téma, s ez a te hibád is. Mert nem mondasz konkrétumot. Vagy azt várod, hogy egymással beszélgessünk, s te figyeled? Tulajdonképpen mit akarsz? Látod, nekünk is vannak kérdéseink. A technikai jellegű kérdésekre igenis konkrét válaszokat adtunk. De tőled már nem kaptunk semmilyen választ, mindig csakis az első és első kérdést újra és újra, megspékelve valódi, hamisíthatatlan személyeskedéssel. :smoker:
Kérlek szépen, a téma bizony elkomolytalanodott, de szerintem azért, mert így lett indítva. Nem lehet egy ilyen kérdést úgy feltenni egy ilyen világban, hogy számodra megfelelő választ kapj rá. Mi nem fogunk neked a filmből idézgetni, az biztos, hiszen egyrészt meglehet, hogy nem így gondoljuk, másrészt meg úgy tűnt már az elején, hogy bárminemű értelmes szándékú válasz el lett lehetetlenítve, azaz úgy tűnt, mintha a kérdező nem figyelne oda a válaszra - most attól függetlenül, hogy helyesnek gondolja-e vagy sem. (szándékkal nem azt írtam, hogy "helyes-e, vagy sem", mielőtt az egyetemes "helyes" szó jelentése körül is járnánk néhány kört).
Az, hogy valaki nem a mátrix-filozófiában "hisz", még NEM jelenti azt, hogy szektás! Ez mondjuk engem is felzaklatott kissé, hogy hogy lehet, hogy valakinek épp erre "nyílik fel a szeme", amikor ez a motívum már sok évtizede jelen van világunkban. Pár kollégával beszéltünk is róla. De te erre sem reagáltál abszolút semmit. Olyan érzésem volt, mintha azt sugallnád, hogy a lényeg a mátrix: s ez butaság, belátható, még akkor is, ha igaz lenne! Még akkor is butaság egy ilyen filmből kiindulni, s e köré építeni, amikor a világ ennél sokkal bonyolultabb. Kár, hogy az én kedvencem az Alien sorozat, én is tehetnék fel kérdéseket a "társaságról", de akkor sem tenném így, ha ez lenne az életfilozófiám.
Gondolkoztam, hogy most az történik, hogy valaki fel akarja találni a spanyolviaszt ismét, vagy csak szimplán műveletlen? A kérdés a részünkről teljesen jogos, feltehettük volna úgy is, hogy "miért akarod tudni?". Mi lett volna a te válaszod erre? No, ezt se tudtuk meg...
Olyasmi kérdés a nyitó kérdés, amikor a kisgyerek kérdezi a szülőt, hogy: miért élünk? Mindenféle választ lehet erre mondani, a gyereket helyes gondolkodásra terelni, vagy oda, ahova ő akar, de pontos, egyetemes, egyetlen válasz bizony nem létezik. Hát ez volt a probléma a te kérdéseddel is.
Tőlem, ha kérdeznek, általában magát a kérdést is megkérdőjelezem, ahelyett, hogy válaszolnék. De meg is indokolom (még ha hibásan is sokszor); a lényeg, hogy a kérdező gondolja végig, biztos, hogy a helyes kérdést tette fel? És te végiggondoltad? Biztos, hogy jó egyáltalán maga a kérdés? Nem tévedhettél valami nagyot a kérdés kiválasztásánál?
A válaszainkban ott volt a konzisztencia, akárhogy is nézem. A te kérdéseid pedig alapjában véve ennek a felrúgását célozták, nem is titkolván ezt. Ez kb. olyan, mintha valamit kérdeznél, s rögtön közölnéd, hogy olyan mindegy, mit mondunk, mert mind rosszul tudjuk. No kérem szépen, ha igaz is lenne, akkor is mi lenne ez, ha nem tömény személyeskedés? Ráadásul minden egyes megszólításban, szinte kivétel nélkül a szektás, hívő, hittárs, akármilyen szavak. Aztán ezek mentek vissza rád is természetesen (mert egy közösség él, ott minden hat mindenre - mint a mátrixban), s te csodálkoztál, hogy milyen arrogancia van itt. Holott meglehet, hogy nem a válaszokkal volt a gond - hanem a kérdéssel. :smoker:

Szerkesztette: Warrior 2009. 07. 26. 17:45 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#576 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 27. 08:20

Átrágtam magam a topikon. Mit mondjak, régen olvastam ennyire szórakoztató és ugyanakkor lebilincselő folyamot. Néha én is találkoztam ilyen emberekkel, mint mikike. Persze sosem volt mögötte semmilyen rendszer, csak szajkózta a saját, okosnak gondolt dolgait, aztán amikor mélyebben belementek a többiek, akkor kiderült, hogy az egész kijelentése mögött semmi nincs, csak megragadott egy jól hangzó mondatot, ami úgy tűnt, mekkora filozófiai tartalommal bírt, de valójában egy tök nagy nulla tartalommal megáldott okoskodás volt.
Tehát így tudnám összefoglalni a topik mondanivalóját:
- a tudomány hazugság, miért kell tanulni?
- ok, akkor mi legyen helyette?
- ja, azt nem tudom
Ezért tök kár volt topikot nyitni. Ennek ellenére a topiktársak gondolatmenetei érdekesek voltak, logikusan felépítettek, élvezet volt némelyiket olvasni.
Először arra gondoltam, hogy a nyitó user egy 12-13 éves emberke lehet, én is akkor foglalkoztam ilyen általam hű de magvasnak gondolt dolgokkal, aztán felnőttem és rájöttem más összefüggésekre. Mikor a profilt megnéztem, láttam, hogy egy nálam vagy 4 évvel idősebb személyről van szó és akkor már nem tudtam, hogy mit is gondoljak. Az egésznek inkább csak provokációszaga van. Mert jól felépített rendszer és érvek egyáltalán nem hangzottak el tőle, csak a folyamatos 'miért', amit a gyermekek 4-5 éves korukban tolnak. Arra is gondoltam, hogy lehet megvágták a gyerekét fizikából? És nem érti a szemét tudomány miért kell?
:confused:
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#577 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 27. 12:23

:offtopic: Én már 35 vagyok. Lehet, hogy elcsesztem az életem, mert nem követem a mátrix filozófiáját, s inkább a "saját magam valóságában" élek? Hisz épp ezt állítja Mikike is: a saját hit teremti a saját valóságot. No, a kérdés ezzel önmagába zárul.

Szerintem azért a saját magunk valósága sarkítás, van azért közös valóságunk, s ott a lényeg. Nem pedig a sajátunk. Mert nem vagyunk egyedül a világon. Mi van ha Seth téved? Akkor miért fogadnám el az ő tanait, meg a mátrixot alapvetően, ha én, saját magam nem vagyok meggyőződve erről. Mikikének köszönhetően még jobban megszilárdul a "hitem" az általa szektának bélyegzett témában...

#578 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 27. 13:47

Juj de rég olvastam ennyire szórakoztató topicot :) Ugyan csak az első pár oldalt olvastam át, de a legtöbb embernek nagy gratu, tényleg volt jónéhány nagyon szórakoztató hozzászólás.

Ugyanakkor, mikike logikáját szerintem félreértettétek és kicsit elvesztünk a részletekben. mikie inkább annyit akart mondani, hogy a saját perspektívájából a tudomány monopolizálja az emberek érv és viselkedés rendszerét, hiszen a sajátos gondolkodást alakít ki. Pl. gravitáció: ha ledobom a cserepet a 10-ről összetörik, de a tulipánnal ellentétben - aminek van esélye túlélni, a bálna szétplaccsan és mielőtt rájönne, hogy a nagy barna valamivel jól kijön-e majd vagy sem szétplaccsan :)
Ezzel szemben gondolkodhatnánk úgy is, hogy ez márpedig nem így van, amikor kiugrom a 10-ről akkor valójában a föld szalad felém... ez se bizonyított, de a zuhanó test szempontjából megfigyelhető... ugyanakkor a találkozás végeredményét tekintve irreleváns :)
mikikének az fáj, hogy ez a "másfajta" logika kvázi ki van tiltva a tudományos életből, mert szimpla tudatlanságnak/misztikumnak van titulálva.

Na jó a végére belefáradtam a normális gondolkodás megfordításába és hétfő lévén nem folytatom tovább az okoskodást.

Szerkesztette: Nevl 2009. 07. 27. 13:50 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#579 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 27. 13:59

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2009. júl. 27., hétfő - 9:20

Tehát így tudnám összefoglalni a topik mondanivalóját:

Én inkább így:

10 a tudomány hazugság, miért kell tanulni?
20 ok, akkor mi legyen helyette?
30 GOTO 10

:)

#580 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 27. 14:07

Idézet: Nevl - Dátum: 2009. júl. 27., hétfő - 14:47

Ezzel szemben gondolkodhatnánk úgy is, hogy ez márpedig nem így van...

Volt régen egy könyvem, ami az időről szólt, és a szektás dogmák mesének voltak álcázva benne. Arról szólt, hogy egy király elhatározza, hogy nem akar megöregedni, ezért a birodalmában az összes órát meg akarta állíttatni. Abban merült fel valahogyan, hogy ha a király beszáll a hintójába, akkor azt hiheti, hogy ő csak üldögél, és a világ szalad el a hintó mellett. :) Jó mese volt, sajnos a nagyjára már nem emlékszem.

Téma megosztása:

• (85 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.