HWSW Informatikai Kerekasztal: H1N1, avagy sertés influenza - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

H1N1, avagy sertés influenza Értékeld a témát: -----

#351 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 06. 12:31

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 12:49

Te aztán megállapítod ki az okos. A hülye ember nyavajog hogy az egészségügyi ellátás rossz. Amikor történik egy jó gyors intézkedés egy probléma kivédésére a hülye ember nyavajog. Érdekes amerikában fel se merül, meg más országban se.Ott örülnek ha a kormány intézkedik.

Ez se nem jó, se nem gyors intézkedés, ráadásúl hazudnak reggel délben este ebben a témában is mint az náluk szokásos. 25 évre titkosított megállapodás a gyártóval, ilyen a világon nincs sehol.
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#352 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 12:32

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 12:59

Az az orvos aki megtagadja az oltás beadását az annyira ostoba hogy alkalmatlan a foglalkozására. Ugyanis nem tagadhatja meg ha államilag finaszírozott. Ennyit illő volna tudnia. Ugyanis az orvosi kamara által jóváhagyott terápiát köteles alkalmazni mert ha nem akkor szándékos orvosi műhibát vét ami a diploma elvevésével jár. Azt nem tudod hogy minden szakmában vannak gyenge tudású vagy éppen alkalmatlan emberek?

Hát még a nagyokos vegyészek akik az immunológiáról az se tudják eszik e vagy isszák, de úgy nyomják a kormány propagandát mintha a nyugdíjuk függne tőle.

Szerkesztette: Pitbull 2009. 11. 06. 12:33 -kor

#353 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 12:38

Idézet: leslie - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 12:33

Arra leszek kíváncsi, h kinek adnak be ennyit. Mára nagyjából rájött a népek okosabbja, h lufi az egész.  :think:

Mint anno a madárinfluenza, ott is ment hiszti rendesen, mi meg gyűjthettük erős minuszokban a döglözz madarakat. Tipikus: Városi ember azért az elütött feketerigóért is képes volt kihívni, amit úgy kellett felvakarni a flaszterről. Mamóka nem mert kimenni a házból mert döglött galamb volt a lábtörlőjén, persze a macska hozta stb. :lol:

#354 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 12:47

Idézet: Pitbull - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 10:50

Túl van hiszterizálva ez a H1N1. Alacsony kockázatú, alacsony patogenitású, ráadásúl rendszkivül változékony, kereszvédelmet nem ad. A polyomieltis és veszetség esetén fel sem merülne senkiben a védőoltás szükségessége, de egy enyhe lefolyású rhino bronthitis esetén a vakcinázás szvsz értelmetlen. Csoda hogy a nátha ellen még nem akatak vakcinázni mert az is micsoda biznisz lenne.  :Đ

Persze neked lehet, hogy nem is kell, én se tudom mikor voltam utoljára influenzás, talán soha. De van akinek szüksége lehet rá, például nagyszüleim, persze akármilyen influenza esetén. Másrészt más országban is tendencia sok oltást beszerezni, akár jogos, akár nem. Mindenesetre jó pénzért el lehet adni külföldre, ami megmarad.
Üzletnek meg üzlet, de mi nem az?
Lehet, hogy túl van hisztériázva, különösebben nem érdekel, az viszont igen, hogy jogos-e a sok kiadás és, hogy megtérül-e.

#355 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 12:50

Idézet: Pitbull - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 12:38

Mint anno a madárinfluenza, ott is ment hiszti rendesen, mi meg gyűjthettük erős minuszokban a döglözz madarakat. Tipikus: Városi ember azért az elütött feketerigóért is képes volt kihívni, amit úgy kellett felvakarni a flaszterről. Mamóka nem mert kimenni a házból mert döglött galamb volt a lábtörlőjén, persze a macska hozta stb. :lol:

Szegény mamóka nem tehet róla, hogy nincs értelmesen tájékozódva, ha még te is kineveted. Én nem vagyok egy biológus ezért nem is értek hozzá, ezért kérdezem a te és hozzád hasonlók véleményét. A félretájékoztatás veszélyesebb lehet, mint maga az influenza, másrészt még gusztustalan is.

#356 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 12:53

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 13:26

De nem mindegy, hogy mennyit eszik az én szaftomból, és mennyit hagy meg nekem.
És nem mindegy, hogy van-e valódi értelme és haszna annak, amire eleszi az én szaftomat, vagy csak megint ki kell tömni valakinek a zsebét.

A Te elméleted szerint minden kormány egyforma, és mindegy hol laksz.
A valóságban pedig totál nem mindegy, hogy éppen az USA-ban vagy Kubában vagy Etiópiában él az ember.
Teccik érteni?
Nem véletlen, hogy rengeteg fiatal elköltözött külföldre ebből az országból.

Hagyd, ilyen szintű demagógiával nem lehet vitatkozni. Költözni meg hülyeség, jó hely ez, csak ki kell rúgni a hazug vérszívó sleppet (pártállástól függetlenül)

#357 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 12:54

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 13:53

Hagyd, ilyen szintű demagógiával nem lehet vitatkozni. Költözni meg hülyeség, jó hely ez, csak ki kell rúgni a hazug vérszívó sleppet (pártállástól függetlenül)

Ott a pont.

#358 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 14:47

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 12:53

Költözni meg hülyeség, jó hely ez, csak ki kell rúgni a hazug vérszívó sleppet (pártállástól függetlenül)

Ezzel így egyetértek.

#359 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 06. 15:39

Idézet: Pitbull - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 13:32

Hát még a nagyokos vegyészek akik az immunológiáról az se tudják eszik e vagy isszák, de úgy nyomják a kormány propagandát mintha a nyugdíjuk függne tőle.

Milyen kormánypropagandát? A világ sok országában örülnének mint majom a farkának ha úgy állnának mint magyarország. Az USA-ban nem ökörködnek ilyen sokan akkor ők hülyék mi? Olaszországban egy nap alatt 8-an haltak meg az EÜ miniszter meg százalékokról beszél? ÉN soha nem voltam semilyen pártnak tagja és soha nem is leszek.

Szent Péterhez két személy kér bebocsátást. Na fiam te miben haltál meg? Én gyorshajtásban. Jól van fiam befogadlak, bevallom én is szeretek száguldozni. És te fiam? Én a H1N1 miatt. Akkor te menj a pokolba ott vannak a virológusok!

Szerkesztette: ottokar 2009. 11. 06. 15:40 -kor

#360 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 17:14

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 12:53

Szép ötlet. Csakhogy akkor nem lesz aki irányítson: anarchia.
Mert van aki a saját érdekeit nézi, meg van aki nem ért hozzá amit csinál, meg van aki leszarja amit csinál, mert lusta hozzá. Nehéz olyan embert találni, aki érti is a dolgát és becsületes is.
Nem politika terén, hanem minden téren ez megy.

Ez kb. olyannyira utópia, mint a totális kommunizmus (nincs fizetőeszköz és bárki bármit elvihet a boltokból ingyen. Cserébe rendszeresen dolgoznia kell, hogy legyen termelés).
Azért lehetetlen, mert az emberek nem így "működnek".

#361 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 17:15

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 15:39

Milyen kormánypropagandát? A világ sok országában örülnének mint majom a farkának ha úgy állnának mint magyarország. Az USA-ban nem ökörködnek ilyen sokan akkor ők hülyék mi? Olaszországban egy nap alatt 8-an haltak meg az EÜ miniszter meg százalékokról beszél? ÉN soha nem voltam semilyen pártnak tagja és soha nem is leszek.

Szent Péterhez két személy kér bebocsátást. Na fiam te miben haltál meg? Én gyorshajtásban. Jól van fiam befogadlak, bevallom én is szeretek száguldozni. És te fiam? Én a H1N1 miatt. Akkor te menj a pokolba ott vannak a virológusok!

Ottokár, nem akarlak megsérteni, de Téged olvasva olyan érzésem van, mintha Te nem is ebben az országban élnél, hanem most jöttél volna a Hold sötét oldaláról.

#362 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 17:17

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 17:14

Szép ötlet. Csakhogy akkor nem lesz aki irányítson: anarchia.
Mert van aki a saját érdekeit nézi, meg van aki nem ért hozzá amit csinál, meg van aki leszarja amit csinál, mert lusta hozzá. Nehéz olyan embert találni, aki érti is a dolgát és becsületes is.
Nem politika terén, hanem minden téren ez megy.

Ez kb. olyannyira utópia, mint a totális kommunizmus (nincs fizetőeszköz és bárki bármit elvihet a boltokból ingyen. Cserébe rendszeresen dolgoznia kell, hogy legyen termelés).
Azért lehetetlen, mert az emberek nem így "működnek".

Igen. Épp azt akartam kérdezni, hogy akkor hány 100k (millió) embert hajtsunk el Magyarországról?

#363 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 17:17

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 12:49

...Érdekes amerikában fel se merül, meg más országban se.Ott örülnek ha a kormány intézkedik.

Jaja. És lenyelik a piros pirulát, s élnek tovább a jól megszokott álmaikban. Nehogy valaki esetleg kritizálni merje a kormányt, hisz annak mindig igaza van. Amit ők adnak, elfogadjuk, hisz biztos jó, meg ingyenes, meg minden. No, szép álmok ezek. De vajon mi bizonyítja, hogy nem csak álmok? :smoker:

Amúgy miért baj az neked, ha valaki alapból nem fogadja el amit adnak, hanem próbál gondolkodni, s még ha esetleg hibákkal is, de maga akar rájönni a dolgok nyitjára...?

Szerkesztette: Warrior 2009. 11. 06. 17:27 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#364 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 17:39

Idézet: vipisrac - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 17:17

Igen. Épp azt akartam kérdezni, hogy akkor hány 100k (millió) embert hajtsunk el Magyarországról?

???
Nem értem a kérdésedet.
Mi hajtjuk el? Te? Vagy én?

Ez egy ilyen ország, ez alakult ki benne. Vannak jobb helyek, ahová szívesebben mennek át az emberek, de vannak azért rosszabb helyek is.

Ha most mindenkit lecserélnének, akkor az volna, mint anno a 40-es évek végén, meg az 50-es években: olyan embereket tettek be pozíciókba, akiknek lövésük se volt a dolgokról, csak azért, hogy aki előtte ott volt azt lecseréljék.
Lehet, hogy előtte se volt jó aki ott volt az adott pozícióban, de utána még rosszabb lett. A 60-as évek végén nem volt jegyrendszer, de a zöldségesnél sokszor csak max. 2 kg krumplit kaphattál egyszerre, hogy minél több embernek jusson belőle.
Ilyet hirtelen nem lehet, hogy egyik napról a másikra mindenkit lecserélek, és rögtön jobb lesz, hanem csak egy hosszabb folyamatként. Ráadásul az sem garantálható, hogy az új emberek becsületesebbek lesznek, mint a régiek. Ezért mondtam, hogy ez utópia.
De én nem vagyok benne a témában, lehet rosszul látom.

#365 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 06. 21:12

Idézet: Warrior - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 18:17

Jaja. És lenyelik a piros pirulát, s élnek tovább a jól megszokott álmaikban. Nehogy valaki esetleg kritizálni merje a kormányt, hisz annak mindig igaza van. Amit ők adnak, elfogadjuk, hisz biztos jó, meg ingyenes, meg minden. No, szép álmok ezek. De vajon mi bizonyítja, hogy nem csak álmok? :smoker:

Amúgy miért baj az neked, ha valaki alapból nem fogadja el amit adnak, hanem próbál gondolkodni, s még ha esetleg hibákkal is, de maga akar rájönni a dolgok nyitjára...?

Magyarországon nem kritzálják a kormányt hanem akadályozzák a normális működését és azzal az országnak ártanak. Olyat követelnek tőle amit semelyik más kormány se tud megcsinálni. Fenntartani egy vasútvonalat ahol 5-6 utas van? Termelni akar amikor nincs piac? Mit gondol Orbán az ő két szeméért lesz piac. A piac nem azért szűkült be mert MSZP kormány volt, és nem is ebben az időben.

#366 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 21:17

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 21:12

Magyarországon nem kritzálják a kormányt hanem akadályozzák a normális működését és azzal az országnak ártanak. Olyat követelnek tőle amit semelyik más kormány se tud megcsinálni. Fenntartani egy vasútvonalat ahol 5-6 utas van? Termelni akar amikor nincs piac? Mit gondol Orbán az ő két szeméért lesz piac. A piac nem azért szűkült be mert MSZP kormány volt, és nem is ebben az időben.

Jajaja. És ezért kénytelenek szegények a papírárut is másfélszeres áron beszerezni például, mera Zorbán a szőlőbányából akadályozza őket. Hagyjuk már ezt itt, erősen offtopik, ráadásul baromság.  :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#367 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 06. 21:23

Idézet: ottokar - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 22:12

Magyarországon nem kritzálják a kormányt hanem akadályozzák a normális működését és azzal az országnak ártanak.

Tudod, azzal nincs gond, ha valaki rendesen, becsületesen dolgozik, és közben módjával gondol a zsebére. A gond azzal van, ha inkompetensek vezetnek tizen-huszon évekig, és csak a zsebüket tömik. Ez hazaárulás. Az kéne, mint kínában: a korruptakat nyilvánosan felakasztani, majd felnégyelni, és kiszögelni a hidakra a darabokat.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#368 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 07. 07:32

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 22:17

Jajaja. És ezért kénytelenek szegények a papírárut is másfélszeres áron beszerezni például, mera Zorbán a szőlőbányából akadályozza őket. Hagyjuk már ezt itt, erősen offtopik, ráadásul baromság.  :cool:

Baromság a köbön, de úgysem fogja fel. Qrva nagy gondolkodónak tartja magát de ebben az egyszerű esetben is keveri a miértet a hogyannal. Beszerezzük az oltóanyagot _ miért? Mert kelleni fog. Hogyan, kitől? Na itt jön a probléma. Utána meg a miérttel magyarázzák a hogyant, ez akkor is baromság ha elkintünk attól hogy ez esetben a miért is vitatható.

#369 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2009. 11. 07. 08:25

Idézet: leslie - Dátum: 2009. nov. 6., péntek - 21:23

Az kéne, mint kínában: a korruptakat nyilvánosan felakasztani, majd felnégyelni, és kiszögelni a hidakra a darabokat.

:up:  :respect:
egyből szükség lenne pár új pártra  :Đ
sőt, a felettük lévő nagyvezírt is, hiszen, ha nem látja mi folyik alatta, akkor ugyanolyan bűnös.  :)
mellesleg, beoltattátok magatokat? vagy csak pofáztok a semmiről? jajjj, úgyse véd meg, jajj, a mocskos korrupt gecik szebét tömöm vele, jajj szart se ér.
ad 1: az itt megnyilatkozó, észt két marékkal osztó adócsalók, közigazg-ban dolgozók (ez a két típus él mao-n  :D ) nagy részének meg se kottyana az az 1800 ft. (bár, ugye, nekem pl. ingyen volt, mert veszélyeztetett vagyok a magas vérnyomással, meg a korommal. vagy mittomén. nem kellett fizetnem, mert elintézte a doki meg az asszisztens. gondolom nem csak itt tudnak ilyen okosságot, és nem csak a családommal).
ad 2: amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel. nem haltam bele, tehát erősebb lettem.  :Đ
most komolyan... adott valami cucc, ami esetleg talán netán netántalán adhat valamilyen védettséget. ha ki bírom csengetni, akkor inkább megböketem magam, vagy ideológiai kérdést csinálok belőle? én opportunista vagyok.

Szerkesztette: avman 2009. 11. 07. 08:34 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#370 Guest_ottokar_*

Elküldve: 2009. 11. 07. 10:03

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2009. nov. 7., szombat - 8:32

Baromság a köbön, de úgysem fogja fel. Qrva nagy gondolkodónak tartja magát de ebben az egyszerű esetben is keveri a miértet a hogyannal. Beszerezzük az oltóanyagot _ miért? Mert kelleni fog. Hogyan, kitől? Na itt jön a probléma. Utána meg a miérttel magyarázzák a hogyant, ez akkor is baromság ha elkintünk attól hogy ez esetben a miért is vitatható.

Tudod hogy miért tűnt el sok járványt okozó betegség? Mert rájöttek hogy nem megvárni kell hanem megelőzni. Mert gondolkodó emberek voltak nem ész nélküliek. Szülök egyre többen megtagadják az évtizedek óta jól bevált védőoltások beadatását puszta ostobaságból. Képtelenek azt felfogni hogy minden egyes orvosi beavatkozásnak ezrelékben van ellenjavallata . De az föld ostoba ember aki nem veszi észre hogy egy személy hátrányt szenved míg többezer megmenekül a megbetegedéstől. Hogy ún. orvosok is ágálnak ellene? Minden szakmában vannak csekély tudású vagy éppen alkalmatlan emberek. De azt egy szerződéses orvos nem teheti meg hogy egy a kamara által elfogadott terápiát nem alkalmaz mert akkor szándékos orvosi műhibát vét ami a diploma elvesztésével jár. Nem tartani kell magunkat gondolkodónak hanem gondolkodni kell. Arra egy embernek sincs joga hogy mások egészségét veszélyeztesse. Márpedig aki a saját hibájából elkap egy betegséget és másokat is megfertőz az ezt teszi. Mit fog akkor mondani ha hazahurcolja a betegséget és a családjában következik be tragédia? A gondolkodás jellemzője hogy mindíg előretekint, csak ahhoz előre látni is kell. Elég idős vagyok ahhoz hogy lássam és tudjam hogy a gondolkodás tekintetében az elmúlt öt évtizedben nem fejlődés hanem éppen visszaesés történt.

Szerkesztette: ottokar 2009. 11. 07. 10:06 -kor

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.