HWSW Informatikai Kerekasztal: eMule és eDonkey - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

eMule és eDonkey

#81 Felhasználó inaktív   deak21 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 05. 09. 13:55

Idézet: Gurgula - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 11:15

Hát az a probléma hogy win98 alatt nem akar működni a connect .... with cfos menüpont.
...

Sajna, ebben nem tudok segíteni, aszittem cFosSpeeded van. Jobbat nem tudnék tanácsolni, mint hogy ne használj Win98-at, meg rakd újra a rendszert, így inkább nem is mondom ezeket sem. :Đ

Idézet

...
Úgy tudom hogy az emulénél(ez szép így leírva :)) hogyha sokat töltenek tőlem akkor később én is gyorsabban fogok tudni tölteni, vagy legalábbis magasabb prioritást kapok a várólistán. Mi van ha újrarakom az egész rendszert? Akkor kezdhetem elölről az egészet, vagy van valami fájl ahol a "személyiségem" tárolva van?

Emulénél = emule-nál, hivatalosan :D. Nem kell elölről kezdeni, ugyanis a visszaélések megakadályozása végett a kreditjeid, amiket a feltöltésért kaptál, annak a gépén tárolódnak, akinek feltöltöttél (\eMule\Config\clients.met). A te gépeden is van ilyen, de az sem a te kreditjeidet tárolja, hanem a hozzád feltöltőkét. Így egy újratelepítéssel csak ők járnak rosszul, a te kreditjeid megmaradnak, hacsak a tőled töltők is nem törlik a clients.met fájljukat. :D
Én már akkor csajoztam, mikor még
szép lány volt az anyátok.
Én már akkor nyomultam, mikor még
jó fej volt az apátok.

#82 Felhasználó inaktív   Gurgula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 20:09

De én mi alapján vagyok azonosítva? A nevem alapján? Ez túl egyszerű volna.És ha szeretném a hozzám feltöltők pontjait is megőrizni valahogy? Akkor elég az említett fájlt elmenteni valahova?
Ma, 2008 márc 19.-án még semmi hír az amnesty international lapjain a tibetiek kínaiak általi terrorizálásáról.(kb. 14. óta tart) Ennyit érnek. És azok is, akik ezek után nem bojkottálják az olimpiát.

#83 Felhasználó inaktív   deak21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 09. 20:37

Idézet: Gurgula - Dátum: 2005. máj. 9., hétfő - 21:09

De én mi alapján vagyok azonosítva? A nevem alapján? Ez túl egyszerű volna.

Valóban. Az azonosítás az úgynevezett userhash alapján történik, de hogy azt hogyan kapod, azt majd egy nálam okosabb ember fogja neked megmondani, vagy nézz utána.

Idézet

És ha szeretném a hozzám feltöltők pontjait is megőrizni valahogy? Akkor elég az említett fájlt elmenteni valahova?

Tudtommal igen.
jó fej volt az apátok.

#84 Felhasználó inaktív   Gurgula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 16:29

Üdv!
Azt vettem észre, hogy a kerio egy bizonyos mennyiségű adatforgalom után egyszerűen megszünteti a kapcsolatot.
Vagyis a kapcsolat elvileg él de pl 100 megányi letöltés után már nem engedi a webet,(közben a futó p2p kliens
még elmegy jó darabig), aztán egy bizonyos forgalom után már nem engedi kapcsolódni se a kazát, se semmi hasonlót.(Pl emule)
Nem segít se a kerio újraindítása, sem a kapcsolat bontása és újracsatlakoztatása. Csak a teljes újraindítás.
A beállításoknál a behatolásjelzésnél minden tiltva van, de az illető programoknál bepipáltam hogy mindig engedje.

A rendszert direkt lepucoltam mostmár, tehát nem valószínű hogy valami gonosz program lenne a lúdas.
W98 se és kerio 4.1.3 van fenn.
Mi lehet a gond?
Ma, 2008 márc 19.-án még semmi hír az amnesty international lapjain a tibetiek kínaiak általi terrorizálásáról.(kb. 14. óta tart) Ennyit érnek. És azok is, akik ezek után nem bojkottálják az olimpiát.

#85 Felhasználó inaktív   deak21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 17:17

WinXP SP2 + Kerio 4.1.3 + eMule 0.46a + Invitel ADSL = semmi gond :think:
jó fej volt az apátok.

#86 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 20. 18:50

miaz a kerio? :] de télleg nem tudom :(
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!

"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet

Gondolkodtál ma már?

#87 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 20. 18:50

személyi tűzfal. igen jó kis cucc ;)
JóSebesség

#88 Felhasználó inaktív   darakan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 12. 09:03

Jó ez a topik. :cool:
Én 0.45b-ből a phoenix modot használom ami már 1.16-os. Nagyjából megvagyok elégedve. De valamikor csak úgy semmi előzmény nélkül leáll, de előtte egy ablakot dob, hogy írjam meg az email címem meg a próblémám...
 emule encountered a problem and needs to close. We are sorry for the incovence.

If you were in the middle of something, the information you were working on might be lost.

We have created an error report that you can send to us. We will treat this report as confidential and anonymus.

To help us diagnose the cause of the erreor and improve this software, please enter you email adress, describe what you were doing when this error occurred, and send this report to us.

Amúgy szerintem a modos emule-ok a legjobbak. Németeknél tényleg nagy hagyománya van ennek.
www.emule-web.de  www.emule-mods.de

Szerkesztette: darakan 2005. 06. 12. 09:03 -kor

"Dobd ide baltát!" Józsi bácsi utolsó mondata.

#89 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:15

Én egyszer tettem föl egy Sivka mod-ot, annyi volt a különbség, hogy nem volt preview. Le is szedtem iziben.

#90 Felhasználó inaktív   kepe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 22:54

most kezdtem el emule-t használni és szerintem nagyon remek, no persze lassú......

találtam több ip filtert is: van ipfilter fakes  ez jó? vagy van mást is kell használni
meg meg vannak a spyware ellenesek, meg az antip2p. dat -is ezeket hogy kell ez emule-ba becsatolni?
mert az egyiket átnevezem ipfilternek az ok, a többit hozzácsatoljam ?

szóval letöltöttem egy fakes.dat fájlt is amiben, fake fájlok hash-ai szerepelnek, ezekkel mit tudok csinálni,
be tudom ezt is csatolni az emule-ba?
ha igen hogyan?

Még lenne egy kérdesem:
van olyan funkcio, hogy fájllista letöltése az ügyféltől, rákattintok kírja alul , hogy fájlista letöltődott
de semmi sem ugrik fel, ami mutatná a fájljait, én nem tk valamit , vagy a funkció nem működik?

Szerkesztette: kepe 2005. 06. 14. 23:51 -kor

#91 Felhasználó inaktív   hko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 23:59

Idézet: kepe - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 22:54

most kezdtem el emule-t használni és szerintem nagyon remek, no persze lassú......

találtam több ip filtert is: van ipfilter fakes  ez jó? vagy van mást is kell használni
meg meg vannak a spyware ellenesek, meg az antip2p. dat -is ezeket hogy kell ez emule-ba becsatolni?
mert az egyiket átnevezem ipfilternek az ok, a többit hozzácsatoljam ?

szóval letöltöttem egy fakes.dat fájlt is amiben, fake fájlok hash-ai szerepelnek, ezekkel mit tudok csinálni,
be tudom ezt is csatolni az emule-ba?
ha igen hogyan?

Még lenne egy kérdesem:
van olyan funkcio, hogy fájllista letöltése az ügyféltől, rákattintok kírja alul , hogy fájlista letöltődott
de semmi sem ugrik fel, ami mutatná a fájljait, én nem tk valamit , vagy a funkció nem működik?

Ha a fájl lista letöltését engedélyezi a másik user és valóba letöltődött (így szép magyarosan :)) akkor a Search résznél található a lista egy új fülön.

emulepawcio.sourceforge.net/nieuwe_site/Ipfilter_fakes/ipfilter.dat -> én is ezt az Ip Filtert használom, és a Security beállításoknál adom meg az URL-t hogy onnét szedje le, nem varázsolok semmit sem kézzel, és úgy tűnik megy.

#92 Felhasználó inaktív   kepe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 00:06

közben az utlsó kérdésemre megtaláltam a választ a fájlistáját a keresés ablakban nyitja meg

a mod-oknak mi értelmük van egyébként?, gondolom attól nem fog gyorsabban vagy lassabban tölteni az emule.
vagy van olyan különbség mint a dc++ és a rmdc++ között?

most épp ott tartok, hogy egy nap alatt letöltött egy 700 megás avit de 6 megabájtot még nem töltött le
és áll...
Ilyenkor lehet valamit csinálni?
jó a pontszámom
látom, hogy megvan 50 embernek, de hogy kik azok azt nem tudom, csak 6 embernek tudom a nevét ezek
közül akiktől letöltöttem és ők is letöltöttek tőlem,
a másik 44-nek meg lehet valahogy tudni a nevét?
üzenetet szeretnék nekik küldeni..

Szerkesztette: kepe 2005. 06. 15. 00:06 -kor

#93 Felhasználó inaktív   kepe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 00:22

Idézet: hko - Dátum: 2005. jún. 15., szerda - 0:59

Ha a fájl lista letöltését engedélyezi a másik user és valóba letöltődött (így szép magyarosan :)) akkor a Search résznél található a lista egy új fülön.

emulepawcio.sourceforge.net/nieuwe_site/Ipfilter_fakes/ipfilter.dat -> én is ezt az Ip Filtert használom, és a Security beállításoknál adom meg az URL-t hogy onnét szedje le, nem varázsolok semmit sem kézzel, és úgy tűnik megy.

:respect: köszi az infókat

ui: Remek volt  new rose hotel william gibson novella , kíváncsi vagyok a szamár által hozott film milyen. ;)

van egyébként magyar szerver?, én sajna eddig nem találtam, pedig remek lenne
mindenesetre én megosztottam pár magyar nyelvű videót :o)

Szerkesztette: kepe 2005. 06. 15. 00:32 -kor

#94 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 07:40

Sziasztok! Az eMulenál mennyire látható az mondjuk az ISP által hogy miket töltök le? Látja ő azt hogy konkrétan milyen fileok jönnek le, hiszen ha jól értem az eMule műkődési elve az hogy szeleteket töltenek le egymástól a userek és ezekből a szeletekből áll majd össze a ketöltés végén a kész letöltött anyag. Mennyire vissz fejthető mindez az ISP által?
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#95 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 07:52

Nem tudom, én már régóta használok e-mule-t, letöltöttem ezt-azt, eddig még nem szóltak érte :Đ

#96 Felhasználó inaktív   kepe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 21:10

hogy ha valakit meg szeretne engem keresni az emule rendszerbe, hogyan tudja megtenni?
megadom neki a becenevem, az alapjan megtud?
vagy ra kell keresni egy file-ra ami megvan nekem?

#97 Felhasználó inaktív   hko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 23:57

Idézet: kepe - Dátum: 2005. jún. 15., szerda - 21:10

hogy ha valakit meg szeretne engem keresni az emule rendszerbe, hogyan tudja megtenni?
megadom neki a becenevem, az alapjan megtud?
vagy ra kell keresni egy file-ra ami megvan nekem?

Asszem ID alapján lehet Friends-be felvenni.

#98 Felhasználó inaktív   kepe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 07:31

hogyan tudja megkeresni id alapján?
beírja a keresőbe?

na mindegy ,körülményesen biztos meg lehet oldani

#99 Felhasználó inaktív   kepe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 02:07

az lenne a kérdésem itt az emule használókhoz, kinek mennyi volt a legtöbb összes letöltés?

nos nekem 40kb/s-nél gyorsabban eddig még nem ment pedig 24 dolog van kijelölve egyszerre és ebből 14 avi.....

:reklamacio:

de legalább vigasztal az a tudat, hogy máshonnan nem tudom őket megszerezni  :(

#100 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 17. 08:30

Idézet: kepe - Dátum: 2005. jún. 16., csütörtök - 8:31

hogyan tudja megkeresni id alapján?
beírja a keresőbe?

na mindegy ,körülményesen biztos meg lehet oldani

Nálam ez csak a letöltés listából ment... Duplakatt a filenévre, jobb katt a tag nevén, aztán ott... Tiszta hülyeség, pl. a chat-es résznél miért nem lehet ezt (morphXT mod)?

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.