HWSW Informatikai Kerekasztal: Külső HDD probléma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (11 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Külső HDD probléma! Külső HDD probléma!!!! Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 30. 16:51

[quote name='didyman' date='2009. nov. 30., hétfő - 15:39']
[/quote]
[quote]Akkor meg miért kötöd ez ebet a karóhoz?[/quote]
Az hadd legyen már az én dolgom, hogy egy terméket/szolgáltatást megveszek/igénybeveszek-e x Ft-ért, vagy nem.
[quote]A véleményed meg megalapozatlan mendemondákra és tévhitekre épülő hablaty.[/quote]
Milyen hablatyról beszélsz? Milyen mendemondákat hoztam föl a munkáddal kapcsolatban? Nézd már végig miket írtam.
[quote]Ez nem személyeskedés, ahogy a korodra kérdezés sem, az egy kérdés, ha akarod, nem válaszolsz rá, nyilván amiatt érdekes, hogy korbeli sajátosság okán előfordul az embernél ilyen félrelátás[/quote]
Egyrészt leírtam már az életkorom (26), másrészt azzal van bajom, ahogy kérdezted - van egy hátsó, lenéző sugallata a kérdésednek. Félrelátással kapcsolatban: nem írtam, h mit, mikor és hogyan kellene csinálnod, ergo a konkrét munkádról egy deka szót sem szóltam. Te kezdted el sorolni, hogy mivel telik egy napod - erre reagáltam, hogy gyakorlatilag ez a dolgod, nem? Ebben mi a félrelátás? Épprn te magad írtad le "egy napod". Én is leírhatom, hogy mi mindennel kell foglalkoznom - s hidd el, nem csak a monitor mögött növelem a seggem, nekem is épp eleget kell bizonyos dolgok után futkosnom. Továbbá, már kétszer írtam, de leírom akkor harmadszor is, h nem gondoltam semmit a munkátok mögé, csak egyszerűen összeszoroztam a számokat. Nem is akartam akkor annak a posztnak az írásakor, mivel más dolgom is volt.
[quote]ne hidd, hogy én is ilyen kereken láttam az ipart, bár az régebben volt azért.[/quote]
Rendben van. Én is elismerem, hogy ne látok bele a munkádba, de ettől még mint kívülálló, az ár alapján eldönthetem, hogy igénybe veszem vagy sem a szolgáltatást?
[quote]És akkor az értelmezéssel minden renden? Hogyne számolnánk hozzá adózást, te anélkül keresel? Hogyne vennénk bele, hogy nem dolgozunk 160 órát, szerinted ki az, aki a szakmánkban egész nap csak szerel? Az, akinek van embere, aki utánajár alkatrésznek, szerszámnak, intéz ügyeket, akkor az máris két ember, akit ki kell termelni a 8 óra melóból, vagy szerinted az csak úgy terem a füvön, és munka előtt leszedem?[/quote]
Én is a bruttó béremet vettem alapul, valamint azt, hogy nekem mennyit kell dolgoznom érte (hidd el, hogy többet, mint 160 óra, a futkosások nélkül). De nem értem, miért esel ennyire nekem, az eddigi idézetekre adott válaszom tudom csak felhozni. Nem akartam a munkád becsmérelni, szoroztam és kész. Értem, hogy nincs embered, és magadnak intézed a beszerzéseket.
[quote]Az meg, hogy egyéni vállalkozásban működik valami, ugyan mit is jelent? A nagyipar tán olcsóbban dolgozik?[/quote]
Nem a nagyipar vs. egyéni vállalkozó "kapcsolatra" akartam utalni, hanem a munkavállaló vs. egyéni vállalkozó "dologra". Egyébként nem tudom mi a helyzet a nagyiparban - lehet olcsóbb, lehet drágább - passzolom. Nem abban az iparágban dolgozom.
[quote]Akkor tessék, keress jobb árfolyamot, és tedd ide.[/quote]
Már írtam Jahnonak is, lehet, h nem fogok a Földön találni jobbat. Lehet. Ettől még elsőre, a többiek megnézése nélkül drágának találtam. Ezen ennyire fönnakadni...  :omg:
[quote]Az azt költségelek el, amit akarok kapcsán meg mondanék cifrábbat is, ami tényleg személyeskedés lenne, mégis hogy jössz te ahhoz, hogy ezzel vádolj?[/quote]
Nem vádoltalak semmivel konkrétan téged, az egyéni vállalkozásokról akartam általánosan írni - bocs, ha úgy értetted, hogy csak neked (bár ugye Janho is reagált rá, nem hinném, hogy érthetetlen volt). De ha egyéniben nyomod, s nem költségelsz, akkor valamit rosszul csinálsz.  :Đ Írd le priviben a személyeskedést, és megpróbálok válaszolni rá.
[quote]Savanyú a szőlő, szar a melód, azt hiszed, nekem olyan jó? gyere, várlak szívesen, cseréljünk egy hétre, aztán beszéljünk erről újra.[/quote]
Nem értek a munkádhoz, s ezer százalék, hogy te sem az enyémhez. Igen, elsőre savanyú volt a szőlő. Azóta árnyaltabban látom a dolgot.
[quote]A véleményed arról, amit nem ismersz láthatóan kicsit sem, szerintem megegyezhetünk, hogy milyen releváns, persze van, akit ez hidegen hagy, lényeg a meggyőződés, mindenen és mindenkin keresztül :( .[/quote]
Nem akartam senkin végiggázolni. A véleményem saját magam számára releváns, más számára lehet, hogy nem. Mindenki eldönti maga, hogy mit gondol.
[quote]Akinek nem inge, ne vegye magára.[/quote]
Ezt épp te mondod? Hányszor is válaszoltál erre a témára?  :up:  :Đ
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#42 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 11. 30. 17:18

Idézet: Misi_D - Dátum: 2009. nov. 30., hétfő - 14:35

s elkapta a legózás utáni vágy. Meg is vett nemtom hány készletet, és azt is el tudta költségelni

Én meg már láttam APEH ellenőrzést :-D Ha Nála játékkereskedelem van a tevékenységek közt, vagy ügyfelei rendre 3-10 évesek, akkor meg lehet oldani. Itteni fő cégemnél az eseti céges berúgást nem nagyon engedi a könyvelés, mert hiába nagy cég, nincsenek partnerek, akinek a kontójára oda lehetne írni, mint rendezvény.

Első sarki cég csak úgy legót sem tud elszámolni, vagy Ő azt hiszi elszámolja, könyvelés meg szép csendben morog a foga alatt, számla meg a kukában landol.
Make love not Wor.

#43 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 17:19

Idézet: Misi_D - Dátum: 2009. nov. 30., hétfő - 14:40

Elismerem ám a munkátokat, illetve azt is, hogy sok szopásolás van vele - félre ne értsetek!  :respect:

De akkor miért tartod irreálisnak az esetleg 4k-s óradíjat ésvagy? Mi csak erre ugrottunk, ha valami másnak nem tetszik, akkor megpróbáljuk megmagyarázni.
Make love not Wor.

#44 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 17:21

Idézet: Misi_D - Dátum: 2009. nov. 30., hétfő - 16:51

Én is a bruttó béremet vettem alapul, valamint azt, hogy nekem mennyit kell dolgoznom érte

Azért, kedves felebarátom, mert amit én megkeresek, az csak a számításaid szerint bruttó bér. Ráadásul a számolásod egy ökörség. Csak ebbe van belekötve, a kutyát nem érdekli, hova mész szervizelni, te azért érzed drágának a 4k-s javítást, mert egy 2k-s USB házról van szó, ha egy 300k-s noti volna az alany, akkor nem tökölnél ekkora összegben, ha jól sejtem, és nem azért, mert megengedheted a 300k-s noteszt magadnak..
Tehát ahhoz, amit nekem kimatekoztál, ne a saját bruttó béredet kavard, hanem a munkáltatód rádeső havi bevételét. Érdeklődj csak utána a pénzügyön, ha jó fej az ügyintéző, hogy kb. mennyi pénzt kell összeszedned a cégnek bevételoldalon szumma ahhoz, hogy abból fedezve legyen a kiadás, a nyereség és megkapd a havi béredet, aztán számold ki belőle, hogy TE mennyiért dolgozol valójában óránként..
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#45 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 17:34

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. nov. 30., hétfő - 17:18

Én meg már láttam APEH ellenőrzést :-D Ha Nála játékkereskedelem van a tevékenységek közt, vagy ügyfelei rendre 3-10 évesek, akkor meg lehet oldani. Itteni fő cégemnél az eseti céges berúgást nem nagyon engedi a könyvelés, mert hiába nagy cég, nincsenek partnerek, akinek a kontójára oda lehetne írni, mint rendezvény.

Első sarki cég csak úgy legót sem tud elszámolni, vagy Ő azt hiszi elszámolja, könyvelés meg szép csendben morog a foga alatt, számla meg a kukában landol.

Én is ismerem az APEH-ot, jó barátságban vagyok 1-2 ottani dolgozóval. :)
Nem azt írtam, hogy saját cége könyvelte le. Olvasd csak el, hogyan és milyen cégen át;) De mondom, ezt a témát ne feszegessük.

Szerkesztette: Misi_D 2009. 11. 30. 17:59 -kor

A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

#46 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 30. 17:40

Idézet: didyman - Dátum: 2009. nov. 30., hétfő - 17:21

Azért, kedves felebarátom, mert amit én megkeresek, az csak a számításaid szerint bruttó bér. Ráadásul a számolásod egy ökörség. Csak ebbe van belekötve, a kutyát nem érdekli, hova mész szervizelni, te azért érzed drágának a 4k-s javítást, mert egy 2k-s USB házról van szó, ha egy 300k-s noti volna az alany, akkor nem tökölnél ekkora összegben, ha jól sejtem, és nem azért, mert megengedheted a 300k-s noteszt magadnak..
Tehát ahhoz, amit nekem kimatekoztál, ne a saját bruttó béredet kavard, hanem a munkáltatód rádeső havi bevételét. Érdeklődj csak utána a pénzügyön, ha jó fej az ügyintéző, hogy kb. mennyi pénzt kell összeszedned a cégnek bevételoldalon szumma ahhoz, hogy abból fedezve legyen a kiadás, a nyereség és megkapd a havi béredet, aztán számold ki belőle, hogy TE mennyiért dolgozol valójában óránként..

Persze, ebben 100%-ig egyetértek, más az árbevétel, más a bruttó bér, estébé. De még mindig nem értetted meg, hogy nem akartam költség-haszon elemzésekbe meg adószámítási kérdésekbe belemenni, ezért csak szimplán végeztem egy szorzást. Ennyi. Igazad van, pontatlan és szar számítás.

Jahno:
Nem tartom irreálisnak. Elsőre sokalltam, amire úgy nekem estetek, mint vándor diák a ciberelevesnek.  :rolleyes:

#47 Felhasználó inaktív   joci04 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 02. 16:46

Sziasztok.

Az lenne a kérdésem hogy a hordozható merevlemezem kb 1m magasságról leesett és azóta a gépek nem ismerik fel nem reagálnak rá. Bekapcsolódik de veszettül kattog kb 1-2 éves adataim vannak rajta és sztem tönkrement de halottam hogy ami rajta van azt le lehet szedni valahogy.Ez igaz? és meg lehet-e még javítni?Válaszotokat előre köszönöm.
Hy

#48 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 16:51

Idézet: joci04 - Dátum: 2010. jan. 2., szombat - 16:46

Az lenne a kérdésem hogy a hordozható merevlemezem kb 1m magasságról leesett és azóta a gépek nem ismerik fel nem reagálnak rá. Bekapcsolódik de veszettül kattog

Ez biza elreccsent. Ha fontos dolgok voltak rajt, akkor keress valami adatmentős céget, ami némi pénzbe fog kerülni. Ennek kapcsolgatással már csak ártani fogsz.
Make love not Wor.

#49 Felhasználó inaktív   joci04 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 17:12

Idézet: Jahno - Dátum: 2010. jan. 2., szombat - 16:51

Ez biza elreccsent. Ha fontos dolgok voltak rajt, akkor keress valami adatmentős céget, ami némi pénzbe fog kerülni. Ennek kapcsolgatással már csak ártani fogsz.

Köszönöm a választ a gyanúm beigazolódott. :-(

#50 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 17:31

Idézet: joci04 - Dátum: 2010. jan. 2., szombat - 17:12

Köszönöm a választ a gyanúm beigazolódott. :-(

Attól függ milyen régi róla az utolsó mentés.
Make love not Wor.

#51 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 02. 19:15

Idézet: Misi_D - Dátum: 2009. nov. 27., péntek - 14:12

Sziasztok!

Bocs, lehet, hogy ezt nem ide kellene, de szerintem nagyjából témába vág.
Külső rack problémába ütköztem. Adott egy A.C. Ryan külső 3,5"-os SATA rack, USB és e-SATA csatlakozó is található rajta. USB-n volt bekötve. Tegnap este egyszer csak kis pukkanás hallatszik a rack felől, Windowsban a meghajtó (egy partíció az egész) betűjele még látszik, de már nem elérhető. A gép újraindítása után egyáltalán nincs drive. /Ne kérdezzétek, h miért nem a rack-et kezdtem el egyből buzulni, és miért a gépet restartoltam... Magam sem tudom a racionális választ rá.../ Ezt követően rack kikapcsolás, pár perc pihi, bekapcsolás. Hallatszik, hogy a vinyó felpörög, majd pár másodperc után úgy tűnik, mintha mégsem pörgött volna fel, s "próbálkozik" - olyan, mintha egy dvd-olvasó nem tudna olvasni egy lemezt, és próbálkozna a felpörgetésével. Gyorsan kikapcsoltam, mielőtt szétkínoznám a vinyót. Szétszerelés, vinyó ki, simán SATA kábellel próba. Vinyónak semmi baja - a rack szórakozik. Másik, "nem sajnált" vinyó elővesz, rack teszt. A másik vinyóval, másik USB-n, illetve e-SATA-ra kötve is ugyanaz a helyzet - a rack rossz. Garija lejárt egy hónapja (grrr miért mindig így gyártják ezeket?). Mi lehet a baja, és javítható szerintetek? Kit keressek ilyen ügyben?

Ugyan régi, de lehet, hasznára van valakinek:

Nekem is van ilyenem, ha van lehetőség, próbáld meg a SATA módot. (ill. a kis kapcsoló állását / állapotát ellenőrizni kell, amivel a két mód között lehet kapcsolni.) Amúgy SATA módban, ha SATA lemez van benne, akkor semmi elektronika nem ékelődik a gép és vinyó közé. Ha így sem megy, az a vinyó, ami a gépben OK, akkor 99% hogy táp.
Ha van hasonló, másik táp, érdemes megpróbálni, lehet az hibázik...

Szerkesztette: hkpk 2010. 01. 02. 19:17 -kor

#52 Felhasználó inaktív   NorBika07 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 07. 00:17

Hello!

A következő lenne a problémám:
A Samsung 3,5" külső hdd-met kölcsönadtam egy barátomnak.  Amikor visszakaptam, 2 napig nem használtam, csak felutaztam vele Pestre. Aztán mikor használni akartam nem ismerte fel.
Később nagy nehezen felismerte, de a fájlok másolása/áthelyezése a hdd-re azóta nem zökkenőmentes.
Néha gondol egyet, és lekapcsol, tehát nem ismeri fel a laptopom.

Több mindent kipróbáltam már. Másik gép, formázás, másik usb kábel (nincs rajta, csak usb). De semmi. Ugyanezek a problémák jönne elő újra és újra.

Előre is köszönöm segítő hsz-eteiket.

Üdv: Norbi

Szerkesztette: NorBika07 2010. 01. 07. 00:25 -kor

#53 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 07. 01:22

Idézet: NorBika07 - Dátum: 2010. jan. 7., csütörtök - 1:17

Hello!

A következő lenne a problémám:
A Samsung 3,5" külső hdd-met kölcsönadtam egy barátomnak.  Amikor visszakaptam, 2 napig nem használtam, csak felutaztam vele Pestre. Aztán mikor használni akartam nem ismerte fel.
Később nagy nehezen felismerte, de a fájlok másolása/áthelyezése a hdd-re azóta nem zökkenőmentes.
Néha gondol egyet, és lekapcsol, tehát nem ismeri fel a laptopom.

Több mindent kipróbáltam már. Másik gép, formázás, másik usb kábel (nincs rajta, csak usb). De semmi. Ugyanezek a problémák jönne elő újra és újra.

Előre is köszönöm segítő hsz-eteiket.

Üdv: Norbi

Első körben verd meg a barátod  :D

Második körben szerintem házhibás.
Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

#54 Felhasználó inaktív   NorBika07 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 07. 11:57

Idézet: Hamrad - Dátum: 2010. jan. 7., csütörtök - 1:22

Első körben verd meg a barátod  :D

Második körben szerintem házhibás.

Beszéltem vele, azt mondta nem csinált semmit. Neki még működött.
Szakemberrel érdemes megnézetnem? Ha igen, hol ajánlanátok?

Szerkesztette: NorBika07 2010. 01. 07. 11:57 -kor

#55 Felhasználó inaktív   Hamrad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 07. 13:53

Idézet: NorBika07 - Dátum: 2010. jan. 7., csütörtök - 12:57

Beszéltem vele, azt mondta nem csinált semmit. Neki még működött.
Szakemberrel érdemes megnézetnem? Ha igen, hol ajánlanátok?

Bármely számtech boltban ki tudják neked cserélni a házat.
Acer Aspire 5310

Mindent ki kell próbálnom az életben, kivéve a vérfertőzést és a népitáncot. - "Belenéztem az internetbe!"

#56 Felhasználó inaktív   NorBika07 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 07. 15:24

Az a baj, hogy lehet nem a házzal van a gond. Kipróbáltam egy másik házzal is, és így is megállt a másolás kb. a felénél.

#57 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 10. 00:56

Idézet: NorBika07 - Dátum: 2010. jan. 7., csütörtök - 15:24

Az a baj, hogy lehet nem a házzal van a gond. Kipróbáltam egy másik házzal is, és így is megállt a másolás kb. a felénél.

Akkor a diszk SMART-ját nézd meg, hátha jelez valami hibát. Ha nem jelez, akkor futtasd a gyártó SMART tesztjét.
Ezt (SMART) lehet, hogy a külső ház nem támogatja, ez esetben be kell tenned a gépedbe a diszket.

Lehet, hogy a haverod leejtette működés közben, vagy nem vigyázott rá szállítás közben (mint Ace Ventura a csomagra az első rész elején). Ezért nem jó olyat kölcsönadni, amire vigyázni kell.
De lehet akár véletlen meghibásodás is.

#58 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 11. 19:45

Sziasztok!

Vettem 1 AC Ryan eSATA/USB külső meghajtót, és az eSATA résszel próbálom csatlakoztatni a notim eme részéhez.
USBvel látja, azzal semmi gond. Másik gépen, eSATA-SATA átalakítóval szintén látni a vinyót. (BIOS szinten)
Ez meg nem látja.
Win7 van fenn, és ha összedugom nem látja. Eszközkezelőben hogyan kell keresnem ezt, h egyáltalán van e hozzá drvier a gépen, vagy win7 önkényesen azt mondta, h kuss. nincs driver. :reklamacio: 
valaki help!
Köszi előre is!
:respect:

Szerk.: Valószínűleg driver gond. most restart. :)
Szerk.2: Semmi különös. Nem hozta helyre. Sem a benq oldaláról leszedett drvier, sem a másik. (elvileg ua a 2):(

Szerkesztette: carr 2010. 01. 11. 20:07 -kor

#59 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 11. 20:48

Idézet: carr - Dátum: 2010. jan. 11., hétfő - 19:45

Sziasztok!

Vettem 1 AC Ryan eSATA/USB külső meghajtót, és az eSATA résszel próbálom csatlakoztatni a notim eme részéhez...

Gondolom, a többportos SATA-vezérlőnek csak egyik portja az eSATA, másikon van a rendszervinyó. Akkor viszont közös a driver, vagyis adott.  Esetleg az Eszközkezelőben nyomhatsz egy frissítést. Vagy az alábbi programnál jobbklikk, hardverváltozások keresése ugyanaz:

http://mt-naka.com/h...p/index_enu.htm 

#60 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 08:35

Idézet: carr - Dátum: 2010. jan. 11., hétfő - 19:45

Vettem 1 AC Ryan eSATA/USB külső meghajtót, és az eSATA résszel próbálom csatlakoztatni a notim eme részéhez...

Vagy talán azért nem jelenik meg automatikusan, mert AHCI nélkül lett telepítve a Windows.

De a SATA-csatlakozás természetéből (fizikailag, elektromosan) adódó hotswap képesség AHCI nélkül is kihasználható, legfeljebb külön kell frissíteni az Eszközkezelőt a fenti kis programmal (ajánlott) vagy anélkül. Szoftveres leválasztást pedig szintén alkalmazni kell. Legrosszabb esetben, bedugás után nem hajlandó felismerni reboot nélkül, ha annyira gagyi a vezérlő/illesztő.

AHCI annyit tesz hozzá hotswap szempontjából, hogy csak bedugod, kihúzod, Windowsban ilyenkor vagy megjelenik, vagy eltűnik.

Szerk: Egy "normális" vezérlő persze AHCI nélkül is kapásból felismeri, rögtön megjeleníti. Ha esetleg nem kapna automatikusan betűjelet, mert előzőleg el volt véve és a Windows ezt megjegyezte, az is visszaadható. Kihúzni viszont ilyenkor nem ajánlott, szoftveres leválasztás, vagy legalább cache-ürítés nélkül, mely utóbbira szintén van külön program (Sysinternals Sync), csak a fenti HotSwap! mellett ez már nem szükséges.

Szerkesztette: Signal 2010. 01. 12. 08:53 -kor

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.