[/quote]
[quote]Akkor meg miért kötöd ez ebet a karóhoz?[/quote]
Az hadd legyen már az én dolgom, hogy egy terméket/szolgáltatást megveszek/igénybeveszek-e x Ft-ért, vagy nem.
[quote]A véleményed meg megalapozatlan mendemondákra és tévhitekre épülő hablaty.[/quote]
Milyen hablatyról beszélsz? Milyen mendemondákat hoztam föl a munkáddal kapcsolatban? Nézd már végig miket írtam.
[quote]Ez nem személyeskedés, ahogy a korodra kérdezés sem, az egy kérdés, ha akarod, nem válaszolsz rá, nyilván amiatt érdekes, hogy korbeli sajátosság okán előfordul az embernél ilyen félrelátás[/quote]
Egyrészt leírtam már az életkorom (26), másrészt azzal van bajom, ahogy kérdezted - van egy hátsó, lenéző sugallata a kérdésednek. Félrelátással kapcsolatban: nem írtam, h mit, mikor és hogyan kellene csinálnod, ergo a konkrét munkádról egy deka szót sem szóltam. Te kezdted el sorolni, hogy mivel telik egy napod - erre reagáltam, hogy gyakorlatilag ez a dolgod, nem? Ebben mi a félrelátás? Épprn te magad írtad le "egy napod". Én is leírhatom, hogy mi mindennel kell foglalkoznom - s hidd el, nem csak a monitor mögött növelem a seggem, nekem is épp eleget kell bizonyos dolgok után futkosnom. Továbbá, már kétszer írtam, de leírom akkor harmadszor is, h nem gondoltam semmit a munkátok mögé, csak egyszerűen összeszoroztam a számokat. Nem is akartam akkor annak a posztnak az írásakor, mivel más dolgom is volt.
[quote]ne hidd, hogy én is ilyen kereken láttam az ipart, bár az régebben volt azért.[/quote]
Rendben van. Én is elismerem, hogy ne látok bele a munkádba, de ettől még mint kívülálló, az ár alapján eldönthetem, hogy igénybe veszem vagy sem a szolgáltatást?
[quote]És akkor az értelmezéssel minden renden? Hogyne számolnánk hozzá adózást, te anélkül keresel? Hogyne vennénk bele, hogy nem dolgozunk 160 órát, szerinted ki az, aki a szakmánkban egész nap csak szerel? Az, akinek van embere, aki utánajár alkatrésznek, szerszámnak, intéz ügyeket, akkor az máris két ember, akit ki kell termelni a 8 óra melóból, vagy szerinted az csak úgy terem a füvön, és munka előtt leszedem?[/quote]
Én is a bruttó béremet vettem alapul, valamint azt, hogy nekem mennyit kell dolgoznom érte (hidd el, hogy többet, mint 160 óra, a futkosások nélkül). De nem értem, miért esel ennyire nekem, az eddigi idézetekre adott válaszom tudom csak felhozni. Nem akartam a munkád becsmérelni, szoroztam és kész. Értem, hogy nincs embered, és magadnak intézed a beszerzéseket.
[quote]Az meg, hogy egyéni vállalkozásban működik valami, ugyan mit is jelent? A nagyipar tán olcsóbban dolgozik?[/quote]
Nem a nagyipar vs. egyéni vállalkozó "kapcsolatra" akartam utalni, hanem a munkavállaló vs. egyéni vállalkozó "dologra". Egyébként nem tudom mi a helyzet a nagyiparban - lehet olcsóbb, lehet drágább - passzolom. Nem abban az iparágban dolgozom.
[quote]Akkor tessék, keress jobb árfolyamot, és tedd ide.[/quote]
Már írtam Jahnonak is, lehet, h nem fogok a Földön találni jobbat. Lehet. Ettől még elsőre, a többiek megnézése nélkül drágának találtam. Ezen ennyire fönnakadni...

[quote]Az azt költségelek el, amit akarok kapcsán meg mondanék cifrábbat is, ami tényleg személyeskedés lenne, mégis hogy jössz te ahhoz, hogy ezzel vádolj?[/quote]
Nem vádoltalak semmivel konkrétan téged, az egyéni vállalkozásokról akartam általánosan írni - bocs, ha úgy értetted, hogy csak neked (bár ugye Janho is reagált rá, nem hinném, hogy érthetetlen volt). De ha egyéniben nyomod, s nem költségelsz, akkor valamit rosszul csinálsz. :Đ Írd le priviben a személyeskedést, és megpróbálok válaszolni rá.
[quote]Savanyú a szőlő, szar a melód, azt hiszed, nekem olyan jó? gyere, várlak szívesen, cseréljünk egy hétre, aztán beszéljünk erről újra.[/quote]
Nem értek a munkádhoz, s ezer százalék, hogy te sem az enyémhez. Igen, elsőre savanyú volt a szőlő. Azóta árnyaltabban látom a dolgot.
[quote]A véleményed arról, amit nem ismersz láthatóan kicsit sem, szerintem megegyezhetünk, hogy milyen releváns, persze van, akit ez hidegen hagy, lényeg a meggyőződés, mindenen és mindenkin keresztül

Nem akartam senkin végiggázolni. A véleményem saját magam számára releváns, más számára lehet, hogy nem. Mindenki eldönti maga, hogy mit gondol.
[quote]Akinek nem inge, ne vegye magára.[/quote]
Ezt épp te mondod? Hányszor is válaszoltál erre a témára?