HWSW Informatikai Kerekasztal: Crysis 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Crysis 2 PC/X360/PS3

#481 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 11. 09:08

Végigvittem single-ben, nem rossz game, de az első valahogy hangulatosabbra sikeredett.
Egyetlen láma kérdésem lenne... most akkor a végén a ruha összeolvasztotta Alcatraz tudatát Prophetével... vagy mi van?
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#482 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 11. 09:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 04. 11. 08:08

Végigvittem single-ben, nem rossz game, de az első valahogy hangulatosabbra sikeredett.
Egyetlen láma kérdésem lenne... most akkor a végén a ruha összeolvasztotta Alcatraz tudatát Prophetével... vagy mi van?

My name is Legion: for we are many.

Úgy néz ki. :) Nekem tetszett a sztori, bár jobb történetvezetést vártam. Nagyon ígérgették hogy jobb történet lesz, de a végén csak egy bazi nagy sci-fi wtf pillanatot kaptunk. Bár a zenével együtt remek volt a befejezés.

#483 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 11. 09:39

A respawnoló ellenfelekről nem is beszélve :p Egyébként amikor meglett stealth enhance kicsit hitmanessé vált a történet :)

Az is rontott az élményen, hogy csak nagyon alacsony felbontáson mindent low-ra véve tudtam játszani vele és néhol még így is akadt...

#484 Felhasználó inaktív   NetTom 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 11. 09:44

Érdekességképp feltettem az első részt és játszottam vele kicsit. Nos a grafika döntetlen mert van amiben az első a jobb (pl részletesebb textúrák), van amiben meg a második.

Ellenben az AI az valami hihetetlen más... az első részben tényleg intelligensen harcolnak az ellenfelek, a másodikban meg csak "elvannak" mint egy harci bábú.
Nem tudom a konzol miatt történt e ez a visszalépés, de nagyon látványos és érezhető. :)

#485 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 11. 10:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 04. 11. 10:08

Spoiler

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#486 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 11. 10:20

Üzenet megtekintéseIdézet: ThomasS31 - Dátum: 2011. 04. 11. 08:44

Érdekességképp feltettem az első részt és játszottam vele kicsit. Nos a grafika döntetlen mert van amiben az első a jobb (pl részletesebb textúrák), van amiben meg a második.

Ellenben az AI az valami hihetetlen más... az első részben tényleg intelligensen harcolnak az ellenfelek, a másodikban meg csak "elvannak" mint egy harci bábú.
Nem tudom a konzol miatt történt e ez a visszalépés, de nagyon látványos és érezhető. :)

Az első részben az ellenfeleket egymásnak hajíthattuk, míg most a C2-ben csak átrepülnek egymáson, ami szintén egy visszalépés. Plusz SOKKAL kevesebb fa szedhető szét, néhol egy vékony kis fát sem tudok szétdarabolni, meg sem moccan.

Annyi kis érdekes dolog eltűnt. :sleep:

@ Nevl

Akad? Az én gépem sem mai csirke, de általában 30-75 FPS között ingadozom a Hardcore szinten. (Az a középső szint? Mióta átnevezték nem figyeltem rá...) Extreme beállítás alatt 25-50 között vagyok, ami nagyon jó. Bár igaz, hogy irtó kicsi a FoV és hányingerem van attól a sok homálytól. Mintha a KZ2-3-al játszanék. Jó hogy ki lehet kapcsolni egy progival. :s

#487 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 11. 10:30

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2011. 04. 11. 10:20

Spoiler

Az gondolom valami "alruha", vagy váz volt csak.

@Dcrysis egy 3 éves macbook pro-n játszottam vele, nv8600GTM vagy mi van benne, 4 gb mem és 1.2-es dual intel, ha jól rémlik. Alapból úgy kezdi a játék, hogy hopp nem ismerem a vidkaridat, persze gondolom a bootcampes windows sem segített :p

Szerk.: NVIDIA GeForce 8600M GT graphics processor with dual-link DVI support; 256MB of GDDR3 memory on 2.4GHz configuration; 512MB of GDDR3 memory on 2.5GHz and 2.6GHz configurations

Szerkesztette: Nevl 2011. 04. 11. 10:33 -kor

#488 Felhasználó inaktív   Nurba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 11. 11:14

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2011. 04. 11. 12:20

Spoiler

Igen ezt én sem értettem, így újranéztem az elejét végigjátszás után és nem a nanosuit volt rajta, hanem valami neoprén cucc. Egyébként a kezdéskor ott fekszik elöttünk kiterülve és jobban szemügyre is vehető. :)

#489 Felhasználó inaktív   TomGoodman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 11. 13:05

Hát a "god mód" az nagyon nem hiányzik a cuccból, még így a checkpointos visszatöltéssel sem. Egyszer ráérez az ember (pl. mert véletlen kifogyott a lőszerből) utána, már maximum armour + kés / puskatussal röhögve végigjátszható gond nélkül :) Najó, a hunterek ellen két c4 a seggükbe, a pingerek ellen meg dsg1, de amúgy majdnem.
Szóval csak azt akarom mondani, hogy normal módban nem okoz különösebb nehézséget a játék. Emlékszem az elsővel apróbb figyelmetlenségek miatt sokszor meghaltam, ezen meg úgy tombolok végig komolyabb nehézség nélkül. A maga módján ez is élvezetes, de nem tudnék olyan pontot mondani amiben ne ítélnék az első javára, vagy legrosszabb esetben döntetlent.

#490 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 11. 14:48

Üzenet megtekintéseIdézet: TomGoodman - Dátum: 2011. 04. 11. 12:05

Hát a "god mód" az nagyon nem hiányzik a cuccból, még így a checkpointos visszatöltéssel sem. Egyszer ráérez az ember (pl. mert véletlen kifogyott a lőszerből) utána, már maximum armour + kés / puskatussal röhögve végigjátszható gond nélkül :) Najó, a hunterek ellen két c4 a seggükbe, a pingerek ellen meg dsg1, de amúgy majdnem.
Szóval csak azt akarom mondani, hogy normal módban nem okoz különösebb nehézséget a játék. Emlékszem az elsővel apróbb figyelmetlenségek miatt sokszor meghaltam, ezen meg úgy tombolok végig komolyabb nehézség nélkül. A maga módján ez is élvezetes, de nem tudnék olyan pontot mondani amiben ne ítélnék az első javára, vagy legrosszabb esetben döntetlent.

akkor ne normal módban told, ha kihívás kell

#491 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 11. 18:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Nurba - Dátum: 2011. 04. 11. 12:14

Igen ezt én sem értettem, így újranéztem az elejét végigjátszás után és nem a nanosuit volt rajta, hanem valami neoprén cucc. Egyébként a kezdéskor ott fekszik elöttünk kiterülve és jobban szemügyre is vehető. :)

Tényleg vmi pizsi van rajta :-D

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#492 Felhasználó inaktív   TomGoodman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 04. 12. 09:47

Üzenet megtekintéseIdézet: princeps27 - Dátum: 2011. 04. 11. 14:48

akkor ne normal módban told, ha kihívás kell

Nem azért mondom! Egyszerűen a többi fps/tps-hez képest nem érzem nehéznek a közepes módot. Nem az a lényeg, hogy én játsszak nehezebbel (majd másodszorra azzal fogok :), hanem, hogy igazából nem értem a "god mode" hiányát, mert egy.) megöli a játékot, kettő.) alapvetően könnyű a játék.
Csak annyi nehézséget okoz, hogy pofátlanul respawnol illetve ha sokszoros számbeli fölényben vannak a cepth-ek. De ott is csak akkor, ha van köztük 3 olyan commander féle vagy hogy hívják, aki azonnal rohan feléd, mint a hülye és nem lő hanem szúr, üt és dob. 3 Ilyen + még 2-3 sima grunt már azért izzasztó tud lenni. (de például 5 grunt önmagában nagyon nem!) Amit direkt nehéznek számnak a hunterek az inkább csak vicc, röhejes semmirekellők. Eleinte tartottam tőlük, aztán odasétáltam mögé, C4 a hátára majd elhátráltam és bummmm... :) A Pinger az már keményebb dió (mert leszedi az energiát), de az ellen valami jobb puska (dsg1) és ügyesen pufogtatva az is azért leszedhető. Én pl. sosem kínlódtam rakétavetővel, mert majdnem semmire nem jó. Inkább "tömegpusztításra" használtam (3 cepth egy helyben :) a Pingert meg dsg1-el, vagy grindelel...

#493 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 12. 10:30

Én csak azt nem értem, ha nem hiányzik neked a god mode, akkor minek hoztad fel? :think:

Én utoljára nem is tudom mikor használtam god mode-ot. Semmilyen játékban nincs értelme.

Szerintem amúgy a mai fpsekhez képest átlagos nehézségű. Normalon itt-ott párszor meghlasz, de semmi extra.

#494 Felhasználó inaktív   TomGoodman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 04. 12. 12:00

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2011. 04. 12. 10:30

Én csak azt nem értem, ha nem hiányzik neked a god mode, akkor minek hoztad fel? :think:

Én utoljára nem is tudom mikor használtam god mode-ot. Semmilyen játékban nincs értelme.

Szerintem amúgy a mai fpsekhez képest átlagos nehézségű. Normalon itt-ott párszor meghlasz, de semmi extra.

válasz volt a #474-es postra :)

#495 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 12. 15:28

A Pinger az melyik is? Amelyik 300 pontot ad, ha megöljük (piros energia vagy miféle védi)?
Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!
.-= Vasak =-.

#496 Felhasználó inaktív   Nurba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 12. 23:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Trebron09 - Dátum: 2011. 04. 12. 17:28

A Pinger az melyik is? Amelyik 300 pontot ad, ha megöljük (piros energia vagy miféle védi)?

A pinger az a 3 lábú nagy lépegető cucc :)

#497 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 13. 18:27

megszereztem ezt a "gyöngyszemet". már 3 órát játszottam is vele. gondoltam hogy egy kis multival kezdem. eleinte egy kicsit szegényes az elérhető játékmódok száma. de külön örültem hogy van olyan mód ahol velem egy szintű emberekkel játszhatok. hát a játék, játékos találás gyorsaságát azt az AvP- hez hasonlítanám. Szóval lassú. De meg próbál honfitársakat keresni. Ez tök jó csak mért tart több mint 2 percig?? Na multi: nem vagyok egy kezdő játékos vagy mi ezért első voltam az első nem tom hány meccsen. Aztán belépett egy nagyobb szintű akinek vmije fejlettebb volt és ezután mindig 2. voltam. A pajzs meg a láthatatlanság nagy baromság. Annyi kemper meg sarokban állok láthatatlanul ember van hogy az fáj. Undorító, más játékba legalább látom őket. A multi nem vmi jó. Sztem szar. Nem jön be. A meccsek úgy fejeződnek be hogy letelik az idő. (kemper állatok)
Single: hát ezek után nem vártam sokat. (nem is kaptam) A csőjáték új értelmezést nyer néhány helyen. Grafika jó meg minden. Igazából arrol szól a játékot hogy menj A-ból B-be (eddig, nem tudom később lehet, hogy C-be is kell menni XDXD). 1000 katona van a pályán, akik újra jönnek ha esetleg tovább evickélnél a részeken. Nem igazán jön be. Engem nem hatott meg (de még változhat) sokkal szarabb lett mint amilyennek mondták.

#498 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 13. 18:53

Méghogy nextgen, egy x1950-esen akadásmentesen fut a játék, és első ránézésre semmivel se néz ki rosszabbul.

#499 Felhasználó inaktív   princeps27 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 13. 19:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Elegost - Dátum: 2011. 04. 13. 17:27

megszereztem ezt a "gyöngyszemet". már 3 órát játszottam is vele. gondoltam hogy egy kis multival kezdem. eleinte egy kicsit szegényes az elérhető játékmódok száma. de külön örültem hogy van olyan mód ahol velem egy szintű emberekkel játszhatok. hát a játék, játékos találás gyorsaságát azt az AvP- hez hasonlítanám. Szóval lassú. De meg próbál honfitársakat keresni. Ez tök jó csak mért tart több mint 2 percig?? Na multi: nem vagyok egy kezdő játékos vagy mi ezért első voltam az első nem tom hány meccsen. Aztán belépett egy nagyobb szintű akinek vmije fejlettebb volt és ezután mindig 2. voltam. A pajzs meg a láthatatlanság nagy baromság. Annyi kemper meg sarokban állok láthatatlanul ember van hogy az fáj. Undorító, más játékba legalább látom őket. A multi nem vmi jó. Sztem szar. Nem jön be. A meccsek úgy fejeződnek be hogy letelik az idő. (kemper állatok)
Single: hát ezek után nem vártam sokat. (nem is kaptam) A csőjáték új értelmezést nyer néhány helyen. Grafika jó meg minden. Igazából arrol szól a játékot hogy menj A-ból B-be (eddig, nem tudom később lehet, hogy C-be is kell menni XDXD). 1000 katona van a pályán, akik újra jönnek ha esetleg tovább evickélnél a részeken. Nem igazán jön be. Engem nem hatott meg (de még változhat) sokkal szarabb lett mint amilyennek mondták.

pont azok a képességek különböztetik meg bármelyik másik fpsmultitól amik neked nem tetszenek (egyébként észre lehet venni az álcázott ellenfelet: nanovision, meg egy kis rutin)

#500 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 13. 20:55

Üzenet megtekintéseIdézet: princeps27 - Dátum: 2011. 04. 13. 18:36

pont azok a képességek különböztetik meg bármelyik másik fpsmultitól amik neked nem tetszenek (egyébként észre lehet venni az álcázott ellenfelet: nanovision, meg egy kis rutin)

hát lehet. de a rutin az meik perk (vicc akar lenni :rolleyes: ). ja hát na meg ezzel is igazoltál hogy ennyi kemper nincs az összes COD-nak a multijában ha összeadjuk őket akkor se. és azt ne mondd hogy ez jó. ezek már nem kempelnek hanem nem mozognak.

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.