HWSW Informatikai Kerekasztal: Témarombolás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Témarombolás Mit lehet tenni, ha valaki témarombolást lát? Értékeld a témát: -----

#461 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 01. 05. 13:51

Kedves Renwick!

Itt szeretnék világos és egyértelmű válaszokat, mert szerintem sokakat érint a téma.
A pü-det természetesen nem idézem be.

1. Végleges bannt kapok, ha Dojcsák Dániel cikkjeit kommentelem?
2. Végleges bannt kapok, ha Dojcsák Dániel cikkjeit negatívan kommentelem? Nem lájk-ról van szó, hanem mert más a véleményem, pl nem tartom a világegyetem legnagyobb programozói virtuózitásának azt, ha megváltozik az FB logója.
3. Milyen új szabályok vannak a kommentelésre? Amit Dojcsák Dániel írt az egyik cikkjében Jahnónak válaszolva, hogy csak pozitív esetleg semleges kritika lehetséges, az az egész fórum moderációjára igaz? Vagy csak a cikkekére? Az egész szerkesztőség véleményét is tükrözi?
4. A közösségi moderálás-nak ezekszerint vége, ismét vannak moderátorok? Ha igen, kik azok és milyen topicban lehet nekik jelezni? Hol lehet jelezni ha egy nagyobb jogosultságú személy túlkapásokat követ el bármilyen módon?

Köszi,
Gabibácsi
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#462 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 01. 05. 14:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 01. 05. 13:51

Kedves Renwick!

Itt szeretnék világos és egyértelmű válaszokat, mert szerintem sokakat érint a téma.
A pü-det természetesen nem idézem be.

1. Végleges bannt kapok, ha Dojcsák Dániel cikkjeit kommentelem?
2. Végleges bannt kapok, ha Dojcsák Dániel cikkjeit negatívan kommentelem? Nem lájk-ról van szó, hanem mert más a véleményem, pl nem tartom a világegyetem legnagyobb programozói virtuózitásának azt, ha megváltozik az FB logója.
3. Milyen új szabályok vannak a kommentelésre? Amit Dojcsák Dániel írt az egyik cikkjében Jahnónak válaszolva, hogy csak pozitív esetleg semleges kritika lehetséges, az az egész fórum moderációjára igaz? Vagy csak a cikkekére? Az egész szerkesztőség véleményét is tükrözi?
4. A közösségi moderálás-nak ezekszerint vége, ismét vannak moderátorok? Ha igen, kik azok és milyen topicban lehet nekik jelezni? Hol lehet jelezni ha egy nagyobb jogosultságú személy túlkapásokat követ el bármilyen módon?

Köszi,
Gabibácsi

Ne keverjük ebbe bele Danit, ha lehet, a floodolás és a trollkodás ugyan elsősorban az ő cikkeit érintette, de nem kizárólag.
A véleményét mindenki kifejtheti, egészen addig, amíg ezzel mások véleménynyilvánítási lehetőségét nem gátolja, vagy lehetetleníti el. Magyarul aki notóriusan szétfloodol egy cikkhez tartozó témát, az szankciókra számíthat. Ez a szabály ideiglenesen a főoldali cikkekhez tartozó topikokra vonatkozik, egyéb esetekben továbbra is ott a lehetőség arra, hogy a nem tetsző tartalmat jelezzétek a moderátornak (didyman).

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#463 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 14:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2011. 01. 05. 14:13

Ne keverjük ebbe bele Danit, ha lehet, a floodolás és a trollkodás ugyan elsősorban az ő cikkeit érintette, de nem kizárólag.
A véleményét mindenki kifejtheti, egészen addig, amíg ezzel mások véleménynyilvánítási lehetőségét nem gátolja, vagy lehetetleníti el. Magyarul aki notóriusan szétfloodol egy cikkhez tartozó témát, az szankciókra számíthat. Ez a szabály ideiglenesen a főoldali cikkekhez tartozó topikokra vonatkozik, egyéb esetekben továbbra is ott a lehetőség arra, hogy a nem tetsző tartalmat jelezzétek a moderátornak (didyman).

üdv

R.

pedig minimum a harmas pont erejeig nem volna rossz belekeverni Danit is.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#464 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 16:14

üdv

R.

Akkor jelzem, hogy aDoayen fórumtag a véleménynyilvánítási lehetőségemet gátolta, és ellehetetlenítette 2010. dec. 28-tól máig, véleményének azzal a kifejezési formájával, hogy kibaszott a fórumról, hogy csak pilláztam. A moderátort (didyman) állapotomból kifolyólag a fórumon keresztül nem értem el, jelzést felé csak egyéb csatornán keresztül tudtam küldeni. Ő értesített a kitiltás időtartamáról, amit természetesen aDoayen szabott meg, majd (természetesen) elfeledkezett a naptárra nézni.
Indokolatlan és önkényes cselekedet volt ez részéről (ha a fórum 10 éves múltját tekintjük alapnak, akkor bőven).
Nekem ő csak egy fórumtag onnan kezdve, hogy kommenteli a cikkeit. Amíg megírja és publikálja, addig újságíró (hogy milyen, az most mindegy). De utána miért van neki szabad keze minden felett? Vagy nála így nyilvánul meg a portásszindróma?

Szerkesztette: *Iguana* 2011. 01. 05. 16:25 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#465 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 17:06

üdv

R.

A kérdéseimre válaszolj, ha lehet. Ha nem, mondd azt. Egyértelműek, és szerintem sokakat érint.

#466 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 17:07

Nos igen, arra sem kaptam választ, hol jelezhetünk bármit is önjelölt zsebdiktátorok ténykedéséről.

#467 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 17:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 01. 05. 17:07

Nos igen, arra sem kaptam választ, hol jelezhetünk bármit is önjelölt zsebdiktátorok ténykedéséről.

Például küldesz a fórum e-mail címére egy üzenetet, amiben szépen leírod, hogy szerinted téged milyen sérelem ért, és mit tehetünk közösen annak érdekében, hogy megoldódjon a probléma. Sokkal egyszerűbb - noha kétségtelenül nem olyan látványos - mint regisztrálni egy másik nicket, és a fórumban követelőzni és játszani a mártírt. És a kérdéseidre válaszoltam: nem, nem kap senki bannt, ha DD cikkeit kommenteli, akkor sem, ha negatívan kommenteli. Akkor viszont igen, ha tízszer egymás után beböfögi, hogy lájk, és ezt azután is folytatja, hogy megkérik rá, ne tegye.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#468 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 17:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2011. 01. 05. 17:40

Például küldesz a fórum e-mail címére egy üzenetet, amiben szépen leírod, hogy szerinted téged milyen sérelem ért, és mit tehetünk közösen annak érdekében, hogy megoldódjon a probléma. Sokkal egyszerűbb - noha kétségtelenül nem olyan látványos - mint regisztrálni egy másik nicket, és a fórumban követelőzni és játszani a mártírt. És a kérdéseidre válaszoltam: nem, nem kap senki bannt, ha DD cikkeit kommenteli, akkor sem, ha negatívan kommenteli. Akkor viszont igen, ha tízszer egymás után beböfögi, hogy lájk, és ezt azután is folytatja, hogy megkérik rá, ne tegye.

üdv

R.

Ok, akkor tehát amit DD írt az semmis, lehet véleményt írni. Köszönöm.

A több nick regisztrálása pedig egy jogtalan kitiltásra adott válasz volt, ennyi eszközöm volt. Jelzést is tettem, normális hangnemben, de nem kaptam rá választ.

#469 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 17:53

szájtépés helyett némi meló.

Szerkesztette: DGabor_ 2011. 01. 05. 17:53 -kor

Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#470 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 18:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2011. 01. 05. 17:49

Ok, akkor tehát amit DD írt az semmis, lehet véleményt írni. Köszönöm.

9szer írhatod, hogy lájk, 10szer már nem, ennyire kell még figyelni.
Make love not Wor.

#471 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 18:15

Üzenet megtekintéseIdézet: DGabor_ - Dátum: 2011. 01. 05. 17:53

szájtépés helyett némi meló.

Én már rányomtam, de mivel nem cikk alá írta, így nem veszik észre.
Make love not Wor.

#472 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 22:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 01. 05. 18:15

Én már rányomtam, de mivel nem cikk alá írta, így nem veszik észre.

Lóf.sz. Csak éppen el voltam foglalva egyébbel egész nap.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#473 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 22:33

Esett szó a moderátori bejelentések topikról. Ez jelenleg nincs használatban, ahogy korábban említettem, a moderátori "tevékenységem" minimális kommunikáció mellett zajlik. A többihez most megint nem tudok hozzászólni (volna mit), erős alhatnékom van.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#474 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 23:07

Én még mindig ott tartok hogy miért kellett szétbarmolni a normális emberekkel megfelelő létszámmal megvalósuló moderációt.Most van 1db modi a régiek közül hálisten meg a mondvacsinált közösségi moderáció duma.Hogy ez kinek jó nemtudom de gratulálok neki.Az az egy szerencse hogy a fórum elvan néptelenedve,ha betévedne ide pár emberke a keményebb bandábóla fórumot 2 hétig takarithatná 1 ember.

Szerkesztette: byebye hwsw 2011. 01. 05. 23:13 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#475 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 23:19

Üzenet megtekintéseIdézet: byebye hwsw - Dátum: 2011. 01. 05. 23:07

Én még mindig ott tartok hogy miért kellett szétbarmolni a normális emberekkel megfelelő létszámmal megvalósuló moderációt.Most van 1db modi a régiek közül hálisten meg a mondvacsinált közösségi moderáció duma.Hogy ez kinek jó nemtudom de gratulálok neki.Az az egy szerencse hogy a fórum elvan néptelenedve,ha betévedne ide pár emberke a keményebb bandábóla fórumot 2 hétig takarithatná 1 ember.

Szerintem cicisen kívül van még vagy 5-6 ember moderátori jogokkal felvértezve, csak ők nem a moderátor jelzést, hanem a stábtag feliratot viselik a karszalagjukon. Se rutinjuk, se idejük, se indíttatásuk nincs arra, hogy egy "rendes kitiltást", mint folyamatot végigcsináljanak. Ban, oszt csókolom.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#476 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 23:22

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 01. 05. 22:33

Esett szó a moderátori bejelentések topikról. Ez jelenleg nincs használatban, ahogy korábban említettem, a moderátori "tevékenységem" minimális kommunikáció mellett zajlik. A többihez most megint nem tudok hozzászólni (volna mit), erős alhatnékom van.

A minimális kommunikációba azért belefért nem egyszer, hogy a sipákolásomra intézkedtél, vagy utánanéztél dolgoknak. :respect:
Jah, aludjál izomból. :)

Szerkesztette: *Iguana* 2011. 01. 05. 23:23 -kor

#477 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 23:22

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 01. 05. 23:19

Szerintem cicisen kívül van még vagy 5-6 ember moderátori jogokkal felvértezve, csak ők nem a moderátor jelzést, hanem a stábtag feliratot viselik a karszalagjukon. Se rutinjuk, se idejük, se indíttatásuk nincs arra, hogy egy "rendes kitiltást", mint folyamatot végigcsináljanak. Ban, oszt csókolom.

Köszi a megemlékezést, így látom, hogy nem volt teljesen szélmalomharc, amit csináltam abban a 4-5 évben. :up:

#478 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 05. 23:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 01. 05. 23:22

Köszi a megemlékezést, így látom, hogy nem volt teljesen szélmalomharc, amit csináltam abban a 4-5 évben. :up:

sry, a téglát elfelejtettem megemlíteni :]

#479 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 06. 09:30

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2011. 01. 05. 23:24

sry, a téglát elfelejtettem megemlíteni :]

Aha! Flashdedesigner! :]

#480 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 06. 09:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Carmaged - Dátum: 2011. 01. 05. 23:22

2005. 09. 30 óta, pontosan.

Téma megosztása:

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.