HWSW Informatikai Kerekasztal: Témarombolás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Témarombolás Mit lehet tenni, ha valaki témarombolást lát? Értékeld a témát: -----

#521 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 01. 08. 10:17

Bazeg, nem megy a google.com... Ezt a mákot! :)

ps.: most már megy...

Szerkesztette: Warrior 2011. 01. 08. 10:22 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#522 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 01. 08. 13:57

Üzenet megtekintéseIdézet: kroozo - Dátum: 2011. 01. 08. 09:20

En szivesen beleugatok barmibe :-D

Viccen kivul, kivancsi vagyok, mennyi eroforras kell ez ala a cucc ala, gyanus, hogy nem fajna nagyon alatenni egy vpst.

Vps határeset, igazából a hsz-ek száma nem sok, csak nem tudjuk a letöltéseket, meg eztaztamazt. Én meg most cseréltem nagyvasat, oszt mivel évek óta csak kisebb ügyfelek jönnek, így kb. erre is méreteztem. Bár Xenes varázslat, azt elvileg nem lenne nehéz felfelé tekerni.
Make love not Wor.

#523 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 08. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 01. 08. 13:57

Vps határeset, igazából a hsz-ek száma nem sok, csak nem tudjuk a letöltéseket, meg eztaztamazt. Én meg most cseréltem nagyvasat, oszt mivel évek óta csak kisebb ügyfelek jönnek, így kb. erre is méreteztem. Bár Xenes varázslat, azt elvileg nem lenne nehéz felfelé tekerni.

igazabol komolyabb dolgokra meg nem hasznaltam vpst (nehany ismerosnek hanytam bele ilyesmibe ezt-azt, de semmi komoly), de ugy saccra azert biztos lehet olyat berelni, ami ezt kibirja (plane az utobbi idok forgalmat :-D), csak gondolom valami nagyobbat kell venni. De valoszinu olcsobb (es mindenkepp egyszerubb) mint valahol rendes vasat hostoltatni.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#524 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 08. 14:12

Üzenet megtekintéseIdézet: kroozo - Dátum: 2011. 01. 08. 14:06

De valoszinu olcsobb (es mindenkepp egyszerubb) mint valahol rendes vasat hostoltatni.

Nem olcsóbb. Sőt. Főleg ha idehaza nézzük. Máarészt elfogult vagyok, most éppen utálom a virtualizációt :-D Néha tetszik, varázsolni lehet vele, de tök mindegy milyen alapon, simán előfordulnak teljesítményes hibák, diszk I/O, hálózatban főleg.
Make love not Wor.

#525 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 08. 14:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 01. 08. 14:12

Nem olcsóbb. Sőt. Főleg ha idehaza nézzük. Máarészt elfogult vagyok, most éppen utálom a virtualizációt :-D Néha tetszik, varázsolni lehet vele, de tök mindegy milyen alapon, simán előfordulnak teljesítményes hibák, diszk I/O, hálózatban főleg.

nekunk is van szep nagy vmvödör odabent, ahogy mondjak szep-szep de otthonra nem kene kritikus szolgaltatast nem tennek ra. Tenyleg nem ertek hozza, nem szoktam a piacot bujni ilyenek utan, de ahogy nezem az olcsobb helyeken havi 4-5 kuvecs korul mar lehet kapni egesz ertelmes csomagokat. Abbol harom ev alatt csak valami dzsunkapc ara jon ki, annyit szerintem ezek is kellene tudjanak. De mondom, siman lehet igazad :-)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#526 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 08. 16:42

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 01. 07. 15:32

Nyugi, csak a vasra hajt :Đ

Szerintem a nappalimban több felesleges infrastruktúra van, mint ami ide kell. Most akarom kiárulni, akár occsóért is. Bár van olyan szerver, amihez nincsenek meg a vinyókeretek, de sebaj. Esetleg ha dualxeonos HP workstation kell valakinek SCSIval, vagy Dell 5U-s 2*Xeonos basz, akkor szóljon bátran.
Make love not Wor.

#527 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 08. 20:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 01. 08. 16:42

Szerintem a nappalimban több felesleges infrastruktúra van, mint ami ide kell. Most akarom kiárulni, akár occsóért is. Bár van olyan szerver, amihez nincsenek meg a vinyókeretek, de sebaj. Esetleg ha dualxeonos HP workstation kell valakinek SCSIval, vagy Dell 5U-s 2*Xeonos basz, akkor szóljon bátran.

Valaki jelentkező esetleg a fórum adminisztratív/technikai üzemeltetésére? Vagy hagyjuk inkább?

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#528 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 08. 20:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2011. 01. 08. 20:38

Valaki jelentkező esetleg a fórum adminisztratív/technikai üzemeltetésére? Vagy hagyjuk inkább?

Tegnap óta ezen agyalok, de tudja a fene. Adminisztratívat biztos nem, mert nem bírnék hideg fejjel matekozni, mint régen Fakó, Carma, meg a többiek, oszt ilyen felhőellenes Lipótszökevények már régrepültek volna. Így legalább én is bonthatom a rendszert :-D

Műszaki részével is elég szép szopó lehet, ha tényleg meg van herélve a motor, akkor nekilátni programozni, aztán jön majd a közönség, hogy akkor új erő, meg kellene oldani az ígért dolgokat, felmerült problémákat, ami nem 5 perc és nekünk sem annyira occsó, hogy karitatívkodjunk.
Make love not Wor.

#529 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 08. 21:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 01. 08. 20:54

Tegnap óta ezen agyalok, de tudja a fene. Adminisztratívat biztos nem, mert nem bírnék hideg fejjel matekozni, mint régen Fakó, Carma, meg a többiek, oszt ilyen felhőellenes Lipótszökevények már régrepültek volna.

Meg lehet szepen kerni oket ujra... voltak hibak, de az a rendszer legalabb mukodott.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#530 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 08. 22:26

üdv

R.

Én. Aztán összeszedem a régieket, illetve van ötletem újakra. Admin felület is beleférhet.
Igazából kurva vékony mezsgyén vagyunk a leválással a totális kifulladás és az ismét jó közösség formálása között. Én még bízok az utóbbiban, kedvet és hivatást érzek hozzá, meg titeket is ismerlek szegről-végről, tudnánk kóperálni, és kapcsolatot tartani, amiben szükséges.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#531 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 08. 23:07

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 01. 08. 22:26

Én. Aztán összeszedem a régieket, illetve van ötletem újakra. Admin felület is beleférhet.
Igazából kurva vékony mezsgyén vagyunk a leválással a totális kifulladás és az ismét jó közösség formálása között. Én még bízok az utóbbiban, kedvet és hivatást érzek hozzá, meg titeket is ismerlek szegről-végről, tudnánk kóperálni, és kapcsolatot tartani, amiben szükséges.

Ok, ha visszatértem a sógoroktól, beszélünk a részletekről, meg azért még EG-et kis ki kell faggatni, pontosan mit és hogyan és mikor akar.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#532 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 09. 00:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2011. 01. 08. 23:07

Ok, ha visszatértem a sógoroktól, beszélünk a részletekről, meg azért még EG-et kis ki kell faggatni, pontosan mit és hogyan és mikor akar.

üdv

R.

Remélem, elolvad a hó.

:Đ
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#533 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 09. 09:32

Én. ...

:up: :smoker:

Szerkesztette: Warrior 2011. 01. 09. 09:32 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#534 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 09. 09:46

Helyes. egy szavazatot máris kaptál tőlem. :up:
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#535 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 09. 10:14

+1
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#536 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 09. 15:47

üdv

R.

Sokat nem tudok hozzátenni, de a tesztelésbe nagyon szívesen besegítek Fake-nek. ( referencia is kevesebb, de ugyanonnan) :)
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

#537 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 09. 18:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2011. 01. 09. 10:14

+1

+1=2

Manusnak örültünk, mikor visszajött.
Make love not Wor.

#538 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 09. 18:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Amea - Dátum: 2011. 01. 09. 15:47

Sokat nem tudok hozzátenni, de a tesztelésbe nagyon szívesen besegítek Fake-nek. ( referencia is kevesebb, de ugyanonnan) :)

Ahamm, oszt világ fasza infrastruktúrája nem lesz elég. Valahol már hallottam a híretek :-)
Make love not Wor.

#539 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 09. 19:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 01. 09. 18:40

Ahamm, oszt világ fasza infrastruktúrája nem lesz elég. Valahol már hallottam a híretek :-)

:taps:

#540 Felhasználó inaktív   Amea 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 09. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 01. 09. 18:40

Az egyetlen infrastruktúrális hiányosság egy nagyobb hütö, amibe elfér a céges piagyüjteményed. :p
"...vannak csalók és vannak hazugságok. Ezért is lenne fontos minél előbb megalkotni a Nagy Forrásanyag-ReferenciaMátrixot." (by Dex)

Téma megosztása:

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.