HWSW Informatikai Kerekasztal: Témarombolás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Témarombolás Mit lehet tenni, ha valaki témarombolást lát? Értékeld a témát: -----

#641 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 18. 10:50

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2011. 03. 13. 12:59

Nem :(

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 03. 17. 16:54

Nem :-( .
Megkaptam a privit. Értem. Nem tudtam.

Üzenet megtekintéseIdézet: Facebook - Dátum: 2011. 03. 18. 07:38

Nos, Gabibácsi ki lett tiltva, Dojcsák Dániel által (legalábbis tőle jött egy pü) Indok nincs. Személyeskedés nem volt a kommentemben amit gerinctelenül kitörölt, csak a cikket kritizáltam.
Szomorúan hallom. Igaz nem olvastam az ominózus hsz-t, de látva az utóbbi hónapokat, tanúsíthatom, megálltad a lálykolást, elhiszem, hogy semmi kritikus nem volt a hsz-ben. Szerintem Danika nagyon besértődött és csak az alkalmat kereste, a posztban meg felfedezni vélte, aztán nem kellett neki több. Ezután annyit tudsz tenni, hogy eldöntöd, megéri-e folytatni a fórumozást más néven. Ami engem illet, egy ilyen kitiltás után én nem jönnék vissza, de lehet a Guga-féle fennséges mocsár miatt megéri neked egy másik nick.

Szerkesztette: Wile E 2011. 03. 18. 10:51 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#642 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 03. 18. 11:26

Üzenet megtekintéseIdézet: MisterY - Dátum: 2011. 03. 18. 09:17

Csak halkan jegyezném meg, hogy a jelenlegi nick-ed sem túl szerencsés választás.

Nem az első és egyetlen hasonló dolog, majd a Fácsebúktól kap egy levelet, ha valakinek csípi a szemét.
Make love not Wor.

#643 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 12:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2011. 03. 18. 10:50

egy ilyen kitiltás után én nem jönnék vissza, de lehet a Guga-féle fennséges mocsár miatt megéri neked egy másik nick.

Maradjunk annyiban, hogy a még megmaradt emberek fele azért jár vissza, hogy azt olvassa :-D Mi tízen meg azért, hogy írjuk.. :nevet:

A többi emberke csak kérdezni jár ide. Ez egy halott fórum már, az érdemi szakmai viták elmaradtak, mert azok az arcok akik a fórum gerincét adták elhúztak innen nagyrészt (tisztelet a kivételnek). Jelenleg a hwsw abból él, hogy "hot news" híreket fordítgat, esetleg néha ír magától és várja rá a szokásos 20-40 kommentet...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#644 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 13:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 03. 18. 12:00

Maradjunk annyiban, hogy a még megmaradt emberek fele azért jár vissza, hogy azt olvassa :-D Mi tízen meg azért, hogy írjuk.. :nevet:

A többi emberke csak kérdezni jár ide. Ez egy halott fórum már, az érdemi szakmai viták elmaradtak, mert azok az arcok akik a fórum gerincét adták elhúztak innen nagyrészt (tisztelet a kivételnek). Jelenleg a hwsw abból él, hogy "hot news" híreket fordítgat, esetleg néha ír magától és várja rá a szokásos 20-40 kommentet...

bolha befog indulni szerintem az tuti mert fizetős lesz a konkurenciánál.Egy része meg aki átszivárog úgyis elolvas egy egy cikket vagy fórumrészt esetleg hozzá is szól.

Szerkesztette: byebye hwsw 2011. 03. 18. 13:45 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#645 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 14:55

Üzenet megtekintéseIdézet: byebye hwsw - Dátum: 2011. 03. 18. 13:44

bolha befog indulni szerintem az tuti mert fizetős lesz a konkurenciánál.Egy része meg aki átszivárog úgyis elolvas egy egy cikket vagy fórumrészt esetleg hozzá is szól.

Jah, de miért lesz fizetős? Mert működik... Ergo ha nem móhókodnak nagyon, akkor mindenki ki fogja pengetni azt a pár forintot azért, hogy elmenjen a cumója időben. Vatera is ezért pörög, pedig lassan külön kell fizetni eladónak, vevőnek, képenként, soronként. De amíg ott kopnak el először a cuccok, addig mindenki kicsengeti és kész.

Cikket? Na ne humorizálj... :Đ Pont akkor nem fog idejönni többet. Jelenleg még az van, hogy egy gagyi cikk után a trollkodáson kívül még néha beszól pár hozzáértőbb fórumlakó, de fel fogják adni a szélmalomharcot a fenébe.

Egyszerűen olyan gyorsan épült le ez a fórum, hogy még én is meglepődtem (pedig azok között voltam, akik ezt jósolták). :down:

#646 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 15:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 03. 18. 14:55

Jah, de miért lesz fizetős? Mert működik... Ergo ha nem móhókodnak nagyon, akkor mindenki ki fogja pengetni azt a pár forintot azért, hogy elmenjen a cumója időben. Vatera is ezért pörög, pedig lassan külön kell fizetni eladónak, vevőnek, képenként, soronként. De amíg ott kopnak el először a cuccok, addig mindenki kicsengeti és kész.

Cikket? Na ne humorizálj... :Đ Pont akkor nem fog idejönni többet. Jelenleg még az van, hogy egy gagyi cikk után a trollkodáson kívül még néha beszól pár hozzáértőbb fórumlakó, de fel fogják adni a szélmalomharcot a fenébe.

Egyszerűen olyan gyorsan épült le ez a fórum, hogy még én is meglepődtem (pedig azok között voltam, akik ezt jósolták). :down:

Sz@r se fog érte fizetni akkor elmegy a vaterára/teszveszre ha nagyon akar.Legföljebb a balek keresők fognak ott hirdetni mint a vaterán teszveszen is tisztelet a kivételnek.:)
Fórum meg ilyen a sok akarásnak ami mindig abba lett hagyva ez lett a vége.Egy időbe már én is untam ami itt volt.Hetente kitaláltak mindig valami hülyeséget hogy most ez már így lesz ilyenné kell alakítani.Aztán dolgoztak rajta pár hetet és félbemaradt.Aztán jött a következő új ötlet.Persze az is félbemaradt.Igazi kókány munka,nem lehet csodálkozni hogy megunta mindenki.

Szerkesztette: byebye hwsw 2011. 03. 18. 16:01 -kor

Hádédész..

#647 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 16:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Zsul - Dátum: 2011. 03. 18. 12:00

Lályk volt már?
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#648 Felhasználó inaktív   Facebook 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 18. 16:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2011. 03. 18. 16:35

Lályk volt már?

nem, engem anélkül baszott ki a danika
Dojcsák Dániel kitiltott indok nélkül 03.18-án. (Gabibácsi)

#649 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 16:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2011. 03. 18. 16:35

Lályk volt már?

Kitől? :-D Úgy érzed lassan nekem is kijár mint gömbibának? :Đ

#650 Felhasználó inaktív   Facebook 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 19:07

Nem tudom, mondjuk gondolkozom szétbasszam-e a fórumot. De minek, ennek már mindegy. Bár Danikával lehetne valamit kezdeni, biztos szeretne érte :)

#651 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 19:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Facebook - Dátum: 2011. 03. 18. 19:07

Nem tudom, mondjuk gondolkozom szétbasszam-e a fórumot. De minek, ennek már mindegy. Bár Danikával lehetne valamit kezdeni, biztos szeretne érte :)

Na, sztem egyezzünk ki a következőben:
Mivel a HWSW nem kívánja tovább üzemeltetni a fórumot, illetve döntés született arról, hogy a felhasználói adatbázis megtartása mellet az oldal kommentjei és a fórum kommentjei különválnak, ezért az átmeneti időszakban, amíg ez nem történik meg, tartózkodsz a "Re:" kezdetű topikokban bármiféle megnyilvánulástól. Ha ezt itt most nekem megígéred, újra fórumozhatsz a régi nickeddel, azt írsz amit akarsz, úgy gyalázod, rugdalod a HWSW-t, ahogy akarod, de ha nem tudod magad tartani ehhez, akkor örökre ki lesz tiltva a nicked.

Deal?

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#652 Felhasználó inaktív   Facebook 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 20:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2011. 03. 18. 19:44

Mivel a HWSW nem kívánja tovább üzemeltetni a fórumot, illetve döntés született arról, hogy a felhasználói adatbázis megtartása mellet az oldal kommentjei és a fórum kommentjei különválnak, ezért az átmeneti időszakban, amíg ez nem történik meg, tartózkodsz a "Re:" kezdetű topikokban bármiféle megnyilvánulástól. Ha ezt itt most nekem megígéred, újra fórumozhatsz a régi nickeddel, azt írsz amit akarsz, úgy gyalázod, rugdalod a HWSW-t, ahogy akarod, de ha nem tudod magad tartani ehhez, akkor örökre ki lesz tiltva a nicked.

Deal?

üdv

R.

Nem gyalázkodtam, kritikát írtam egy cikkhez. Ha megnézed, másét nem kritizáltam, mert azokat tartom valamire, ők cikkeket írnak, méghozzá néha jókat.
De legyen így, rendben.

#653 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 20:34

Deal?

üdv

R.

Ez most nekem arra utal hogy lelesz kapcsolva az egész fórum vagy mi,mert gondolom nem fognak rá akkor céges erőforrást pazarolni.Ha így lesz akkor jó lenne tudni majd előtte hogy mikor mert leakarok pár dolgot menteni meg másnak is volt ilyesmi igénye.Ha félreértettem akkor tárgytalan a kérés.

Szerkesztette: byebye hwsw 2011. 03. 18. 20:35 -kor

Hádédész..

#654 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 20:51

Deal?

üdv

R.

És az mit jelent, hogy nem üzemelteti tovább? Egyszerűen lekapcsolás lesz, és utána mindenki pisloghat a 404 előtt, vagy odaadjátok valakinek zipbe, és azt csinál vele amit akar másik serveren és domainen, vagy éppenséggel, hogy még az aldomain is megmaradhat?

#655 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 21:07

Nem lesz lekapcsolva a fórum, továbbra is a HWSW szerverén működik majd, de az adminisztratív feladatokat nem a HWSW látja majd el.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#656 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 21:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2011. 03. 18. 21:07

Nem lesz lekapcsolva a fórum, továbbra is a HWSW szerverén működik majd, de az adminisztratív feladatokat nem a HWSW látja majd el.

üdv

R.

Kösz a választ!

#657 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 22:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2011. 03. 18. 21:07

... az adminisztratív feladatokat nem a HWSW látja majd el.
...

Az adminisztratív feladat milyen feladatkört takar, a mi szemszögünkből nézve?
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#658 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 01:43

Deal?

Ez elég kiszámíthatatlan. Hol így működik, hol úgy működik. Egyik pillanatban van moderáció, aztán nincs, aztán majd a közösség elintézi. Akkor odaszólunk valamit, erre az illető repül. Pontosan mi is a szabályzat? Meddig érvényes? Vagy csak továbbra is hasraütve alakítod, ahogy éppen szeretnéd?

Én továbbra sem értem. A cikkhez semmit nem lehet hozzászólni, többi topikban szabad a gazda? Légyszi tolj egy rendes koncepciót, mi utána ahhoz tartjuk magunkat. De akkor az ellenfélis tartsa magát ugyanahhoz.

Deal?
Make love not Wor.

#659 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 01:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2011. 03. 18. 22:48

Az adminisztratív feladat milyen feladatkört takar, a mi szemszögünkből nézve?

Szerintem nem akarnak szopni az ilyen balfaszokkal, mint én vagyok, inkább rálőcsölik a csöcsösre.
Make love not Wor.

#660 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 10:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2011. 03. 19. 01:43

... Légyszi tolj egy rendes koncepciót, ...

:up: :up: Tényleg a koncepció hiányzik.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

Téma megosztása:

• (98 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.