Szerkesztette: BigiCigi 2010. 06. 08. 10:21 -kor
Re: Kritikus sérülékenység a Flash Playerben
Elküldve: 2010. 06. 08. 10:13
Elküldve: 2010. 06. 08. 10:19
Elküldve: 2010. 06. 08. 10:25
Elküldve: 2010. 06. 08. 10:30
Elküldve: 2010. 06. 08. 10:30
Elküldve: 2010. 06. 08. 10:33
https://www.hwsw.hu/hirek/44706/microsoft-windows-7-server-2008-r2-sp1-szervizcsomag-virtualizacio-hyper-v.html
Idézet a HWSW főoldalról: "A fejlesztések a VIRTUÁLIS desktop infrastruktúrák felé mutatnak."
Elküldve: 2010. 06. 08. 10:45
Nem ilyen cégnél dolgozom nem fejlesztem csak használom ezeket és ameddig ez így marad nem kell féltenem semmimet csak az agysejtjeim az ilyen leépítő vitáktól.
Teljesen igazad van arról a volt magyar kormány tehet hogy az adobe-nál biztonsági rés van menjünk tüntetni... Nem értem mért kell ez a hwsw-re.
off:
Látszik hogy nem ebbe a szakmában dolgozol vagy épp ezen hiányosságaid miatt nem tudsz/tudtál elhelyezkedni. A versenyszférába eddig is ha tudtál valamit megfizettek, ha nem akkor kirúgtak. Az hogy az államigazgatásba mi van az egy más tészta...
"hivatalos oldalakról lementett dokumentációk, mozifilmek, zenék stb."
Ilyen ingyenes/legális oldalt keresek én is asszonykám örülne a filmeknek.
Elküldve: 2010. 06. 08. 10:53
"hiaba, toled igazan erdekes dolgokat tanulhat az ember. igy tudhattuk vegre meg, hogy a halozati megosztasokban
soha semmilyen jogosultsagkezeles nincs...!!"
Neked kéne a legjobban tudnod, hogy a hálózati jogosultságkezelés kimerül az írási/olvasási jog megadásában és elvételében, DE SEMMILYEN HÁLÓZATI MEGOSZTÁSBAN NEM LEHET A HÁLÓZATRA FELTÖLTÖTT ANYAGOT A HÁLÓZATI GÉP_BEN_ LEFUTTATNI (csak a lokális gépBEN ahonNAN FELtöltötted, ez a HOST-GUEST OS esetében csak a Guest Gépet jelenti)
Most már értitek mire mondtam azt, hogy a T. Társulat miért próbál meg engem rossz színben feltüntetni a szokásos cinizmusával, szándékosan ?
Elküldve: 2010. 06. 08. 11:03
Egyáltalán nem más tészta, mert az itt élő(sködő) ún. multinacionális (magyarán z**dó) cégek is az állami szférába tartoznak , adózni persze nem adóznak, csakis kifele viszik a lóvét. A magyar emberek lóvéját.
A mutyis sógorkomaságuk érteni ugyan semmihez nem ért, amint az az alábbi cikk hozzászólásaiból is kiderült, de azért milliárdokat keresnek havi szinten.Aki pedig itt él , gój, nincsen megvágva a nemesebbik szerve az meg adózzon , dolgozzon és lehetőleg sokat és d*g*lj*n éhen, jó gyorsan miután 90 éves korában elérte a nyögdíjkorhatárt. Ha pedig végül valaki mindezt megemlíti és megoldást kínál (lásd, pl: Orbán) az egyből fasiszta, populista, vagy minimum cinikusan a közröhely tárgyává van téve az állam és az -cionista- érdekeltségi körök, pribékjei által, akik itt és most színt vallottak , ezen a fórumon.
Elküldve: 2010. 06. 08. 11:04
Idézet: BigiCigi - Dátum: 2010. 06. 08. 01:31
Van ingyé is, oszt jobb.
Elküldve: 2010. 06. 08. 11:16
"Neked kéne a legjobban tudnod, hogy a hálózati jogosultságkezelés kimerül az írási/olvasási jog megadásában és elvételében, DE SEMMILYEN HÁLÓZATI MEGOSZTÁSBAN NEM LEHET A HÁLÓZATRA FELTÖLTÖTT ANYAGOT A HÁLÓZATI GÉP_BEN_ LEFUTTATNI (csak a lokális gépBEN ahonNAN FELtöltötted, ez a HOST-GUEST OS esetében csak a Guest Gépet jelenti)"
Ez azért egy meleg kijelentés
Elküldve: 2010. 06. 08. 11:17
Elküldve: 2010. 06. 08. 11:25
Idézet: BigiCigi - Dátum: 2010. 06. 08. 12:03
Akkó milyé tolod a szekerüket (Oracle/VMware)???
Elküldve: 2010. 06. 08. 11:26
Idézet: Anaxis - Dátum: 2010. 06. 08. 11:16
>>>> Ez azért egy meleg kijelentés:D Ezt így szerintem közeledbe ne említsd meg egy informatikusnak se vagy olyannak aki látott már hálózati megosztást. Szerintem halálra röhögik magukat:D <<<<
>>>> Itt <<<< van a kutya elásva !!!! Ezek szerint ha jól értem , AZT AKAROD BEADAGOLNI A CIVIL LAKOSSÁGNAK, hogy lehetséges bármilyen FTP/SMB vagy bármilyen más hálózatra feltöltött, vírus.exé-t lefuttatni az ottani gépen és egyből átvenni felette a vezérlést...
Elküldve: 2010. 06. 08. 11:28
Idézet: BigiCigi - Dátum: 2010. 06. 08. 12:26
Civil vagy nem civil, az kb. mindegy, de megfelelően lukas cuccal simán elmentesz hálózatra egy .exe filét, oszt még futtatod is. Bár akkor mindegy, hogy hálózat vagy sem. De elég ha egy luk a hálózatot végigtrúja, most már jpg/mp3/avi vírusok is vannak, vagy ha mást nem, akkor tönkrekúrja elég intelligensen.
Elküldve: 2010. 06. 08. 11:28
A hálózati jogkezelés meg baszottul =/= ACL, sőt. De ebbe már nem megyek bele, mert értelmetlen, hiszen "itt kizárólag nekem van igazam".
Arra az egy dologra azért kíváncsi lennék, hogy milyen érzés az, amikor mindenki hülye körülötted (vagy cionista, vagy mutyisógor, vagy MS-bérenc, vagy zsidó, vagy cigány, vagy komcsi, vagy a frászkarkika tudja, mi még) és csak te vagy az IGAZSÁG? Jópár ember ilyenkor azért csak tart magában némi önértékelést, hogy vajon tényleg mindenki ekkora balfék, vagy ő gondol valamit nagyon rosszul...
Elküldve: 2010. 06. 08. 11:32
A virtualizált desktop a jövő?
" Ugyanakkor a hosztolt virtuális desktopok használata több szervert, nagyobb hálózati sávszélességet és új szoftvereket igényel. A Microsoft szempontjából ez azt jelenti, hogy a Windows-licencek mellé nagyobb eséllyel tudja saját szervertermékeit és felügyeleti eszközeit értékesíteni."
Nem részletezném hogy céges infrastruktúrába befutható ez. Ugyanis az hogy drága megvenni 10db szervert, fürtözni mellé storageokat ,Os-t és egyéb liszenszeket, combos hálót építeni mert 1 Gb/s es szerintem sovány lenne neki, szünetmentes hálózat , no meg ember aki felügyeli karbantartja üzemelteti ugyanis nem kis feladat. Tudom neked a kisujjadban van. Bizonyára olcsóbb mint egy 13 990 Ft Eset terméket megvásárolni
>>>> Itt <<<< van a kutya elásva !!!! ...bla.bla.
Bothálózat se létezik
Sőt nem létezik ftp/smb hálózati protokolon kívül semmi más... Mondom ne a home warez userbe gondolkodj....

Súgó
A téma zárva.