HWSW Informatikai Kerekasztal: F1 2010 // PC, XBOX360, PS3 // - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

F1 2010 // PC, XBOX360, PS3 // ( Codemasters )

#121 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 09. 23. 18:14

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2010. 09. 23. 18:50

Mekkora pöcs vagy!
Olvass vissza mit írtam. De még ha nem magyaráztam volna el utána még egyszer akkor megérteném, hogy nem érted, de azt is megtettem.
Ismétlem: Azt írtam, 5 perces bill próba volt, attól függetlenül is szarnak érzem a kocsi mozgását. És kérdeztem, hogy aki BILLEL PRÓBÁLTA MÁR mi a véleménye.

Eszem megáll a hülyéken, hogy ellepték ezt a fórumot.
Mondjuk magamat sem is értem miért állok le 5 éves szellemi és értelmezési szintű emberekkel vitázni....

Figyelj fiam, nem hinném hogy személyeskedtem volna veled. Húzz bőrt a fogadra, s próbáld meg kultúráltan kifejezni magad, ha valamivel nem értesz egyet. Nem kell egyből állattá válni.
S főleg nem 5évesekkel vitázni, ha neked még ott a tojáshéj a popsidon. Nem azzal nősz fel hozzánk ovisokhoz, hogy káromkodni kezdesz a bölcsiben.
Kép
Kép
Kép

#122 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 23. 18:26

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 09. 23. 18:14

Figyelj fiam, nem hinném hogy személyeskedtem volna veled. Húzz bőrt a fogadra, s próbáld meg kultúráltan kifejezni magad, ha valamivel nem értesz egyet. Nem kell egyből állattá válni.
S főleg nem 5évesekkel vitázni, ha neked még ott a tojáshéj a popsidon. Nem azzal nősz fel hozzánk ovisokhoz, hogy káromkodni kezdesz a bölcsiben.

hagyd tjames, itt nem nyerhetsz úgysem...inkább moderáld ki vagy valami.

am fasza topik, veszekedés meg warez is felütötte a fejét. játék meg le van szarva.
demó amúgy lesz valamikor?
a.k.a. moloj

#123 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 23. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 09. 23. 19:26

hagyd tjames, itt nem nyerhetsz úgysem...inkább moderáld ki vagy valami.

am fasza topik, veszekedés meg warez is felütötte a fejét. játék meg le van szarva.
demó amúgy lesz valamikor?

:)
Demót nem ígértek mostanában sajnos :( Pedig engem is érdekelne mielőtt megveszem...
Kép
Kép
Kép

#124 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 18:41

Én, PC-n XBOX360-as kontrollerrel tolom a játékot és sokkal jobb kontrollerrel irányítani mint billentyűzettel. Pedig általában az ilyen játékokat billentyűzettel szoktam játszani, de itt tényleg ajánlott valamilyen kontrollerrel, jobb esetben kormány stb. szett. :happy: Annak ellenére hogy nem vagyok F1 rajongó nagyon tetszik játék. :)
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
                                 - Stephen King -

#125 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 18:48

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2010. 09. 23. 17:50

Mekkora pöcs vagy!
Olvass vissza mit írtam. De még ha nem magyaráztam volna el utána még egyszer akkor megérteném, hogy nem érted, de azt is megtettem.
Ismétlem: Azt írtam, 5 perces bill próba volt, attól függetlenül is szarnak érzem a kocsi mozgását. És kérdeztem, hogy aki BILLEL PRÓBÁLTA MÁR mi a véleménye.

Eszem megáll a hülyéken, hogy ellepték ezt a fórumot.
Mondjuk magamat sem is értem miért állok le 5 éves szellemi és értelmezési szintű emberekkel vitázni....

:eek: Ezt benézted szerintem
Norb: Meglepően remek tesztet írtál a játékról! Örülök h ha elvonatkoztatsz a Fantasztikus rFactortól akkor nincs rossz szájízed a játékra gondolva!
Két napja játszom a PCs verzióval, és kapaszkodj egyszer sem ültem bele mclarenbe! Ferrárival nyomom..de csak és kizárólag Massával mert Alfonzóban nincs meg a megfelelő PLUSZ!
Holnaptol legalizálom a Forma 1et boxra kormánnyal és majd ott kiderül a miderülki!

#126 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 18:49

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 09. 23. 19:33

Demót nem ígértek mostanában sajnos :( Pedig engem is érdekelne mielőtt megveszem...

DEMO sajna nem lesz,pedig engem is érdekelt volna,de én így is megveszem,rég óra vágyok 1 jó F1 re :).

#127 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 18:55

Sziasztok! Amikor elkezdtem a játékot nekem csak saját embert engedett :s Na az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet kitörölni az F1-s mentéseket?
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#128 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 19:21

Üzenet megtekintéseIdézet: -Turbo- - Dátum: 2010. 09. 23. 17:28

azért azt hozzátenném hogy amerikában sehol sincs a forma 1 :)

mondjuk ebben igazad van. akkor térjünk vissza holnap erre, addigra meg lesz az első napi peak szám. most felment 1600-ra az európai unlock után.

#129 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 19:29

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 09. 23. 19:14

Ha sokadjára se tudná valaki értelmezni egy mondatomat, lehet én is kiakadnék. A cod kormánnyal tesztelése csak hab a tortán. Nehogy már ne lehessen billentyűzettel játszani egy autós játékot. kb úgy fel voltál háborodva, mintha autós játékot sosem lehetett volna bill-el játszani... Holott évekig mással nem is lehetett.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#130 Felhasználó inaktív   m.sanyika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 20:02

sziasztok nekem xbox 360 -on van meg a játék és azt irja ki hogy play dvd és nem játsza le mi lehet a gond?

#131 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 20:17

Üzenet megtekintéseIdézet: m.sanyika - Dátum: 2010. 09. 23. 20:02

sziasztok nekem xbox 360 -on van meg a játék és azt irja ki hogy play dvd és nem játsza le mi lehet a gond?

Az az egyetlen gond, hogy warezolsz+hülye vagy a Googlehoz...itt nem hinném, hogy találsz jobb választ, hacsak valaki nem írja le neked püben. Nekem erre most nincs energiám. De szerintem 3 perc google után meglehet találni...tapasztalt ;)
Kép

#132 Felhasználó inaktív   m.sanyika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 20:49

Üzenet megtekintéseIdézet: X360_FaNbOy - Dátum: 2010. 09. 23. 20:17

Az az egyetlen gond, hogy warezolsz+hülye vagy a Googlehoz...itt nem hinném, hogy találsz jobb választ, hacsak valaki nem írja le neked püben. Nekem erre most nincs energiám. De szerintem 3 perc google után meglehet találni...tapasztalt ;)

hogy mit csinaljak a googleben?:) megköszönném ha leirnád privátba. köszönöm.

#133 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 20:50

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 09. 23. 19:14

Ááá, te aztán nem személyeskedsz, öreg. Nézz már vissza... lehülyéztél, azzal indítottál. Aminek ráadásul semmi alapja nem volt az égvilágon. Azóta meg nyomod tovább a hülyézést olyanokra hivatkozva amik el sem hangzottak. Csak magadat égeted azzal, hogy összevissza beszélsz és két mondatomat nem bírsz megérteni... persze, billel szimulátoroztam évekig... :omg:
Hogy ki az állat? Hát te sem panaszkodhatsz a lehülyéző indításoddal. És én mennyire vagyok az? Visszaolvashatod a tizenpárezer hsz-emet ezen a fórumon, tutira veheted, hogy kb. top 5-ben vagy, akire így reagáltam. Ebből is látszik, hogy kell egy erős szint, ami kiborít és te simán hozod. :respect:

Csak hogy legyen öröm: Ma mentem vele kormánnyal is 1-2 órát. Végigpróbálgattam. A véleményen nem változott sokat. Azt aláírom, hogy a korábbi Dirt, stb, kormánnyal játszhatatlan cuccokhoz képest ez korrekt, de sehol nincs egy rFactorhoz képest.Egyetértek norb pontozásával.

Szerkesztette: vipi 2010. 09. 23. 20:53 -kor

#134 Felhasználó inaktív   m.sanyika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 21:00

Üzenet megtekintéseIdézet: m.sanyika - Dátum: 2010. 09. 23. 20:49

hogy mit csinaljak a googleben?:) megköszönném ha leirnád privátba. köszönöm.

probáloma googleba keresni de nem azt agya ki:( segitenél?

#135 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 21:11

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2010. 09. 23. 20:50

Ááá, te aztán nem személyeskedsz, öreg. Nézz már vissza... lehülyéztél, azzal indítottál. Aminek ráadásul semmi alapja nem volt az égvilágon. Azóta meg nyomod tovább a hülyézést olyanokra hivatkozva amik el sem hangzottak. Csak magadat égeted azzal, hogy összevissza beszélsz és két mondatomat nem bírsz megérteni... persze, billel szimulátoroztam évekig... :omg:
Hogy ki az állat? Hát te sem panaszkodhatsz a lehülyéző indításoddal. És én mennyire vagyok az? Visszaolvashatod a tizenpárezer hsz-emet ezen a fórumon, tutira veheted, hogy kb. top 5-ben vagy, akire így reagáltam. Ebből is látszik, hogy kell egy erős szint, ami kiborít és te simán hozod. :respect:

Csak hogy legyen öröm: Ma mentem vele kormánnyal is 1-2 órát. Végigpróbálgattam. A véleményen nem változott sokat. Azt aláírom, hogy a korábbi Dirt, stb, kormánnyal játszhatatlan cuccokhoz képest ez korrekt, de sehol nincs egy rFactorhoz képest.Egyetértek norb pontozásával.

Fuck yeah, már a nagyok is kezdik?

Amúgy játszottam vele, nekem nagyon érzékeny az irányítás, lehetne egy kis ellenállás
Amúgymeg hamar meg lehet unni, de nemérdekel, minden pályán végigmegyek, meg szerzek azért pár achit
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#136 Felhasználó inaktív   Raven_ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 21:12

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2010. 09. 23. 21:50

ugye hogy a gamekapocs-os új emberek a fórumon öö... olyanok amilyenek? ezt csak én vettem észre?

#137 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 23. 21:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Raven_ - Dátum: 2010. 09. 23. 16:29

azért az elég gáz hogy (bár tudom h nem steam only a játék) steam-en jelenleg 135-en játszanak a játékkal (összehasonlításul a cod 6-tal 48000-en) és a bithumen-en 2,195-en töltötték le eddig a tört verziót. úgy látom eladásilag ez a cím is elég gyengén fog teljesíteni a pc-n.

Nem fair összehasonlítani a coddal ezt a játékot.

#138 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 23. 21:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Raven_ - Dátum: 2010. 09. 23. 22:12

ugye hogy a gamekapocs-os új emberek a fórumon öö... olyanok amilyenek? ezt csak én vettem észre?

No comment...
Kép
Kép
Kép

#139 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 23. 21:25

Üzenet megtekintéseIdézet: vipi - Dátum: 2010. 09. 23. 21:50

Lehülyéztelek????? Hmmm....visszaolvastam....nem találom. Én azt írtam " ne csinálj magadból hülyét" Nem azt hogy Hülye vagy. :)
Hihhetetlen milyen vicc ez az egész :)
A hsz-bokrétáddal igazolod magad ???
Remélem azért tudsz majd aludni, nem húztad túl magad.
Hidd el egy jó kis alvás sokat segíthet. Lenyugtat.
Kép
Kép
Kép

#140 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 23. 21:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2010. 09. 23. 20:29

Ha sokadjára se tudná valaki értelmezni egy mondatomat, lehet én is kiakadnék. A cod kormánnyal tesztelése csak hab a tortán. Nehogy már ne lehessen billentyűzettel játszani egy autós játékot. kb úgy fel voltál háborodva, mintha autós játékot sosem lehetett volna bill-el játszani... Holott évekig mással nem is lehetett.

Óóóó én azt egy percig sem mondtam hogy ne lehetne billentyűzettel autós játékot játszani hóóóó!
Csak annyit, hogy egy félszimulátorról következtetéseket levonni 5 perc billentyűzgetés után, hát az a meredek.
És ehhez tartom is magam.
Komolytalan :)
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7