Ki milyen filmet látott a héten?

Elküldve: 2003. 11. 21. 19:40

Elküldve: 2003. 11. 22. 23:19

,talán mert túl sokat vártam tőle!Azért 1x megnézhető
,talán mert túl sokat vártam tőle!Azért 1x megnézhető

Elküldve: 2003. 11. 29. 23:41

nem mai darab, nekem csak most sikerült megnézni. nem nagyon vagyok oda Tom Cruise filmjeiért, játékáért -ezt is főleg Cameron Diaz miatt néztem meg -, viszont pozitívan csalódtam benne. az egész filmben. nagyon tetszett. kár, hogy annak idején nem szavaztam bizalmat neki egy mozijegy erejéig. talán majd a szamurájosra... (bár abban nem lesz Cameron ha mégis vmivel le kéne kötnöm magam
 nem mai darab, nekem csak most sikerült megnézni. nem nagyon vagyok oda Tom Cruise filmjeiért, játékáért -ezt is főleg Cameron Diaz miatt néztem meg -, viszont pozitívan csalódtam benne. az egész filmben. nagyon tetszett. kár, hogy annak idején nem szavaztam bizalmat neki egy mozijegy erejéig. talán majd a szamurájosra... (bár abban nem lesz Cameron ha mégis vmivel le kéne kötnöm magam  )
)

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

Elküldve: 2003. 11. 30. 17:05
 A film nekem nagyon bejött,szerintem nagyon jó a story!Milyen szamurájosról beszélsz?
A film nekem nagyon bejött,szerintem nagyon jó a story!Milyen szamurájosról beszélsz?

Elküldve: 2003. 11. 30. 18:04

a szamurájos címe pontosan: The Last Samurai. info: www.thelastsamurai.com
 a szamurájos címe pontosan: The Last Samurai. info: www.thelastsamurai.com

#227 Guest__*
Elküldve: 2003. 12. 01. 14:07

Elküldve: 2003. 12. 01. 20:13
szerintem ez egy faszagyerekfilm.  amit összegyűjtögettek a SWATról csak nyomokban fedezhető fel, pár snitt erejéig. a többi a szokásos hollywoodi marhaság.
 amit összegyűjtögettek a SWATról csak nyomokban fedezhető fel, pár snitt erejéig. a többi a szokásos hollywoodi marhaság. 
 sajna nagyon kilóg az a bizonyos lóláb. attól hogy pár fickó beöltözik "kommandósnak" és megpróbál úgy is mozogni még nem lesz jó a film.
 sajna nagyon kilóg az a bizonyos lóláb. attól hogy pár fickó beöltözik "kommandósnak" és megpróbál úgy is mozogni még nem lesz jó a film.  
#229 Guest__*
Elküldve: 2003. 12. 01. 20:44
Hát, jó film lehet, hogy nem lesz, de szerintem kimondott tolerálható film az lett. Persze, van akit egyébként sem zavar a faszagyereksége a filmeknek, de szerintem itt ténylegesen sem olyan zavaró. Vegyük mondjuk a Bad Boys 2-t. Az is jó a maga módján, szórakoztató, de szerintem ott nem lehet menekülni az eszetlen-következetlen-irreális faszagyerekség alól:) Nem lőnek annyit, nem halnak meg annyian, afféle ízlésesen tökös akciófilm. Tetszett, hogy valamelyik csávó bajúszos, és a többiek viccelődnek is vele (ha jól értem, az afféle klaszikus kommandós bajúsz). A szóhasználatuk is érdekes, kicsit katonás. Az mondjuk meglepett, hogy egy ex-navy seal is van köztük. Azt hittem, az túl nagypályás már ehhez:)

Elküldve: 2003. 12. 01. 20:56

#231 Guest__*
Elküldve: 2003. 12. 01. 21:59

Elküldve: 2003. 12. 12. 06:10
Once Upon a Time in Mexico:  szellemesnek szellemes, de az "első résznek" (a Desperado) a nyomába sem érő szutyok. míg az brilliánsan lavíroz az akciószemét határain, görbe tükröt állítva a manapság készülő filmek abszurd akciójelenetei elé, addig ez elvész a ötletes ötlettelenségben és épp az első által olyan tökéletesen felépített Mariachi legendát rombolja szét.
 szellemesnek szellemes, de az "első résznek" (a Desperado) a nyomába sem érő szutyok. míg az brilliánsan lavíroz az akciószemét határain, görbe tükröt állítva a manapság készülő filmek abszurd akciójelenetei elé, addig ez elvész a ötletes ötlettelenségben és épp az első által olyan tökéletesen felépített Mariachi legendát rombolja szét. Antonio jön, lövöldözik, a történet folyik a maga medrében -ami végülis érdekes, hogy ki kivel ki ellen és miért és hogy- csak épp a csimm-bumm jelenetek közben tör rá az emberre az unatkozhatnék.
 Antonio jön, lövöldözik, a történet folyik a maga medrében -ami végülis érdekes, hogy ki kivel ki ellen és miért és hogy- csak épp a csimm-bumm jelenetek közben tör rá az emberre az unatkozhatnék. a karakterek jól el vannak találva és jól is adják a szerepeket (mondjuk a kis népművészeti agyagedény Iglesias roppant idegesítő elem
 a karakterek jól el vannak találva és jól is adják a szerepeket (mondjuk a kis népművészeti agyagedény Iglesias roppant idegesítő elem  ahogy az előző részben elhullott szereplők újbóli felbukkanása is  teljesen más szerepben  -bár ezt még vhogy meg lehet érteni, Enriquet viszont nem
 ahogy az előző részben elhullott szereplők újbóli felbukkanása is  teljesen más szerepben  -bár ezt még vhogy meg lehet érteni, Enriquet viszont nem  ). hja és Rubén Blades király.
). hja és Rubén Blades király. 

Desperdo folytatásként csalódás, önálló filmként megállja a helyét de nem egy nagy durranás. a kettő elegyítve,... hát ezt már mindenki döntse el maga. mindenestre érdekes próbálkozás (csak az akció ne lenne olyan gagyi  ).
).

Elküldve: 2003. 12. 12. 11:22
SWAT?  Szerintem a szokásos amerikai baromságok egyike,  "mivagyunk a fasza gyerekek és megmentjük a világot" című fejezetbe sorolható. Számomra Óriási csalódás

SWAT Ennek a filmnek a címén kívül semmi köze sincs a SWAT tényleges létéhez, hogy mniért is hozták létre ezt a különleges egységet. Én még csak azon csodálkozom, hogy nyílvánosan egy volt leendő vagy a SWAT-hoz bárhogyan kötődő amerikai nem háborodott fel. Talán ez is a "nagytudásukat" mutatná??Ennyit a "híresneves" amerikáról
SWAT Ennek a filmnek a címén kívül semmi köze sincs a SWAT tényleges létéhez, hogy mniért is hozták létre ezt a különleges egységet. Én még csak azon csodálkozom, hogy nyílvánosan egy volt leendő vagy a SWAT-hoz bárhogyan kötődő amerikai nem háborodott fel. Talán ez is a "nagytudásukat" mutatná??Ennyit a "híresneves" amerikáról
Nem tudom,hogy mond-e valakinek az a filmcím valamit, hogy: SAS az extrém igazság. Valamikor a '90-es évek közepén vagy inkább elején készült, a Los Angeles-i rendőrség különleges egységéről, megtörtént sztori alapján Lou Diamond Phillips-el a föszerepben Na az cseppecskét nézhetőbb, életszagúbb volt.Aki esetleg még nem látta, ajánlom figyelmébe, ha még megszerezhető valahonnan.

Elküldve: 2003. 12. 12. 13:18
bingo. (ezt már akkor sejteni lehetett mikor a trailerben az asztal körül énekelgettek)
de honnan tudod, hogy nem háborodott fel odaát senki?

Elküldve: 2003. 12. 14. 20:04

Elküldve: 2003. 12. 14. 20:32

Elküldve: 2003. 12. 14. 22:42
 Látom kezdik kibontakozni a 4-1-es vezetés antisims részről
 Látom kezdik kibontakozni a 4-1-es vezetés antisims részről  

Elküldve: 2003. 12. 15. 13:45
JÉZUS EREJEEEEE! VOLT EGYSZER EGY MEXIKÓ!
Na ezt ne... ha van rá módotok, akkor SEMMI ESETRE SE tekintsétek meg ezt a filmet! Aki volt olyan marha (mint pl: ÉN) és megnézte, az tudja miről beszélek. Ilyen SZAR filmet már régen láttam. Brigádilag mentünk, voltunk 12-en egy sorban és ebből tizen elaludtunk. Valami iszonyat volt... Én nem is értem az egészet. Hogyan adhatott ki Rodriguez egy ilyen fostalicskát a kezei közül, pláne ekkora színészekkel!?!!?!? Banderas, Defoe, Rourke, Depp!!!!! Ehh...sírni tudnék...

Elküldve: 2003. 12. 15. 14:18

Elküldve: 2003. 12. 16. 09:20

Valóban van pár igen "pozitív megynyilvánulás ezen az oldalon.

SWAT
SWAT 

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva.