HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#1001 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 17. 21:35

Elnézést a tudatlanságom miatt, de ez sorozat??Gondolom nem egész estés film...vagy igen?

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#1002 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 21:59

igen, a Stand Alone Complex a sorozat, ami előzményeket mesél el a már megismert karakterekkel.
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#1003 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 22:02

Hmm lemaradtam az első szezonról:(((((

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#1004 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 22:19

asszem fent van az is, úgyhogy csak be kell tenned queueba és várni mint pók a hálójában mig lejön. Kép

#1005 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 18. 09:04

Előbb Innocence jöjjön le és akkor jöhet ez:D:D:D

#1006 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 18. 21:05

Hah, Innocence... nem is tudom, hogy mi lenne a helyes kifejezés arra, hogy mennyire várom már! :Đ Amig viszont nem jön, marad a Cowboy Bebop, Wonderful days és az Animatrix :-D

#1007 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 18. 22:19

Hm elvileg már tölthető a drága...épp jön lefelé:Đ))Öhm hány részes a Stand Alone Complex??

#1008 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 18. 22:58

GitS: Stand Alone Complex - 16 rész (asszem)
Gits: Stand Alone Complex 2nd season - 13 rész
GitS: Tachikoma Special - 26 rész

Kép már van jó minőségű, angol feliratos Innocence is. :Đ

#1009 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 19. 09:46

Igen?:Đ:D A vinyón itt figyel a drága:))

Ghost.In.The.Shell.2.Innocence.DVDRIP.XViD.AC3.2004-haWks

#1010 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 19. 14:19

Hát ezek nem egészen pontos infók...lévén a:

A GITS SAC 26

A Tachikoma Special 10

A GITS Secon G.I.G. eddig 13 a 26-ból részesek...

Az Innocenceet meg megnéztem. Hát nem mondok semmit, mert még nem egészen fogtam fel mindent, meghát egy csomó helyen nincs felirat. Tehát vannak kimaradós részek.

Myko még nem láttad?Kép Azt hittem már rég megtetted...Kép

Only human!

#1011 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 19. 15:05

Hmm én csak belenéztem, de perfekt angol hiányában elég nehézkess lesz a megértése...sebaj jövőhéten megnézem lesz, ami lesz:))

Tachikoma Special??Az meg mi?

#1012 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 19. 16:33

a Tachikoma Special? kb. 2 perces kisfilmek az idióta kékszinű pókrobotokkal. :Đ
amiből egyébként a tizzel ellentétben nekem tényleg 26 rész van (még nem láttam mindet).
köszi a kiegészitést Bene, már jön is a GitS SAC elsőből az a hiányzó pár rész. KépKép

#1013 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 19. 21:30

Ghost in the Shell - Innocence: most, hogy láttam is végre belőle vmit (vmi fantasztikusan szép) és nagyjából megértettem miről szól nagyon tetszett (haWks féle 2 fileos változat). KépKépKépKép nagyon jó lenne ha tényleg leadnák a hazai mozik is. Kép

#1014 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 09. 21. 09:50

Mivel ajánlásotokra már én is megnéztem a Ghost in the Shell-t, ezért az Innocence-t is belistáztam.  A Species III című filmet is megnézem, bár minden rosszat elmondanak róla, és állítólag a főszereplő hölgyek gyakori csábos ábrázolása sem feledteti, hogy milyen szar a film... Miért nincsenek rendes sci-fi témájú filmek? A kedves/hangulatos kis filmek/sorozatok, mint pl. star trek, azzal kergetnek az őrületbe, hogy minden veszélyhelyzetbe a parancsnokok mennek elöl, mindenféle védőfelszerelés vagy robot segítség nélkül, csak úgy színes mackófelsőben (mint minden sci-fi tipikus jövőbeli öltözete:), és halnak halomra minden sarkon, ha lövöldözés van...

Megnéztem a Ballistic című remekművet! Természetesen minden jóérzésemet sértette:) Az a film olyan szinten rossz, hogy az már szórakoztató. Nincs egyetlen korrekt jelenet benne. A tűzharcok és az egész akció tekintetében még az átlag gagyi akciófilmeket is alulmúlja, szerintem nemhogy szakértőket nem alkalmaztak, hanem még akciófilmet sem láttak, akik ezeket kitalálták. Rettenet... Tipikus előre felállított, szar helyzetek, amiket abszolút idiótán és lehetetlenül oldanak meg a hősök. Igaz, tulajdonképpen alig tudok visszaemlékezni, hogy láttam-e egy-két kivételtől eltekintve egyáltalán rendes akciójelenetet életemben... Szokás szerint az emberi tényező a szűk keresztmetszet. Az igényesség, hozzáértés, kreativitás hiánya, vagy esetleg a szándék sincs meg? de mire jó hamis képet sugallni az igazi harcról? bár én már a beteg teskép sugallásán is felháborodtam, szóval elavultnak tekinthető a gondolkozásom...

Ellenben fegyverbemutatónak tekinthető a film, hiszen folyamatosan lövöldöznek P90-el, MP5-el, G36-al, szóval valami jó azért van benne:) 

#1015 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 21. 11:40

Species III
nahát van harmadik része is? Kép már az első is egy jólszituált közepes főlé volt. a második is csak Henstridge kisasszony miatt volt érdekes. nade ebből kinek jutott eszébe még egy harmadikat is leforgatni? odaát csak az a bukás amibe belerokkan a studió is?  hmm, nem kéne csomagolni, hogy filmet csináljunk? Kép

...csak úgy színes mackófelsőben ...

#1016 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 09. 21. 11:53

Uncovered.The.Whole.Truth.About.The.Iraq.War.2003.DVDRip.XviD-MEDiAMANiACS

Badguy, ezt nyugodtan nézd meg, nem hiszem, hogy adják majd moziban:) Van hozzá egy kis extra is, ahol egy két remekül sikerült kis sztorit mondanak még el az interjúalanyok. Lényegében az egész egy riportfilm pár kompetens emberrel (cia elemzők, diplomaták stb. több éves-évtizedes gyakorlattal), az iraki háború ügyét illetően. Túl sok új dolgot nem tudnak mondani, de most már még biztosabb vagyok benne, hogy ezek a barmok (Bush bagázs) direkt csinálták. Mint valaki sugallja egyszer, talán elhiszik, hogy jót csinálnak, mert hisznek dolgokban, de a helyesnek hitt céljaik érdekében hazudnak a kongresszusnak, az ensz-nek, a világnak... Érdemes megnézni. Az extrát viszont kötelező! Az csak 26,4 percet vesz el az életünkből, ellenben jól követhető, lassú, szép angélus beszéddel ajándékoz meg minket, ami tartalmilag pár jól sikerült sztorit, szaftosabb részt takar. Kifejezetten élvezetes. 

#1017 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 21. 12:02

oké, majd benézek hozzád. Kép

#1018 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 21. 12:47

Nos, mivel a múltkor információ hiány miatt lemaradtam a Királyi 1-esen leadott Ghost in the shell első részéről, azt most bepótóltam, mert kijött egy ilyen verzió: Ghost.in.the.Shell.1995.HunDub.DVDRiP.DivX-JOiNT, természetesen magyar szinkronnal, amiről meg kell mondjam, teljes mértékben meg vagyok elégedve!

Az igazsághoz még az is hozzá tartozik, hogy közben jön le a Innocence.2004.DVDRip.XviD-TLF verzió, szóval azonnal megtekintem és írok róla véleményt!

#1019 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 22. 12:37

Idézet

Ghost.in.the.Shell.1995.HunDub.DVDRiP.DivX JOiNT
 Innocence.2004.DVDRip.XviD-TLF

Ilyenkor tépem a hajam amiért itt kell poshadnom a koliban pesten, ahol nem took tőőőteni...Kép

Only human!

#1020 Felhasználó inaktív   Madmartigen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 23. 07:16

Én az  I,Robot-ot kuksiztam meg jól... A Dark City után túl nagy elvárásokkal ültem be a moziba, amiket sikerült is kielégítenie:P A trailerek alapján eléggé "mass akció"-nak tünt, de mindenkit megnyugtathatok hogy a film hidegen aláz... gogo megnézni

"Egyebet nem tudok."

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.