Ki milyen filmet látott a héten?
Elküldve: 2010. 05. 20. 15:41
rendező: Judd Apatow
forgatókönyvíró: Judd Apatow
zeneszerző: Jason Schwartzman
operatőr: Janusz Kaminski
producer: Judd Apatow, Barry Mendel, Clayton Townsend, Nicholas Weinstock
vágó: Craig Alpert, Brent White
szereplő(k):
Seth Rogen (Ira Wright)
Eric Bana (Clarke)
Adam Sandler (George Simmons)
Jonah Hill (Leo)
Leslie Mann (Laura)
Jason Schwartzman (Mark Taylor Jackson)
George Simmons (Adam Sandler) éppen stand up komikus karrierje csúcsán van, amikor tudatják vele, hogy gyógyíthatatlan vérbetegségben szenved, és kevesebb, mint egy év van hátra az életébõl. Ira szintén szakmabeli, keményen küzd azért, hogy karrierje felíveljen végre. Egy este a két mûvész ugyanabban a klubban lép fel, és George-nak felkelti a figyelmét a lány. Felfogadja hát õt asszisztensként...
Elküldve: 2010. 05. 20. 17:44
Nekem nagyon tetszett főleg azok a szárnyas démonok... meg a felperzselt ég és hogy izzó parázs hullot az égből...
Jó thriller, aki szereti az ilyen lövöldözős, nyomozgatós, gyilkolászós, horrorisztkus filmet annak ajánlom!
9/10
Elküldve: 2010. 05. 20. 17:53
Idézet
Nekem nagyon tetszett főleg azok a szárnyas démonok... meg a felperzselt és hogy izzó parázs hullot az égből...
Jó thriller, aki szereti az ilyen lövöldözős, nyomozgatós, gyilkolászós, horrorisztkus filmet annak ajánlom!
9/10

Elküldve: 2010. 05. 20. 20:06
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2010. 05. 21. 06:35
Mivel Gamekapcson nem igazán volt elterjedve ez a film (nem értem miért) az elsők között leszek, aki ír róla. Rég volt már 2010-ben hogy még az utána lévő napon is megmaradt hatása van egy filmnek, ezzel pont ez a helyzet! Nagyon bejött! ------> Az alapkoncepció nem túl bonyolúlt, de mégis eredeti történetre épül. Nagy híve nem vagyok a spoilerezésnek, meg rendesen nem is tudnám kifejteni, ezért ezt most inkább kihagyom. A látvány fontos eleme a filmnek: a poszt-apokaliptikus környezet nagyon el lett találva. Telenyomták filterekkel, ami során úgy tűnik mintha fekete-fehér lenne a kép, kicsit hasonlít a Fallout 3 színvilágához. A színészi felhozatal elég gazdag: Denzel Washington nagyon jól játsszik benne, ahogy a villain Gary Oldman is. Az akciós részek is jók, bár ne emiatt nézzük meg. A történet végén egy lényeges fordulat következik be, amit mellesleg nagyon jól eltaláltak. Sajnos az elejét meg a végét a történetnek kicsit befejezetlennek éreztem, (pl. hogy lett ilyen világ? mi történt a gazemberrel?) de annyira mindegy, mert a film olyan jó volt, hogy elfelejtette velem. AJÁNLOM! 8/10
Elküldve: 2010. 05. 21. 06:39
Idézet
Mivel Gamekapcson nem igazán volt elterjedve ez a film (nem értem miért) az elsők között leszek, aki ír róla.
Elküldve: 2010. 05. 21. 07:53
Bejönnek a vérfakasos filmek így tettem ezzel is egy próbát.A szereposztás nagyon jó, tényleg jól játszottak a színészek ami már egy plusz pont.A sztori se rossz és a hangulat is ott van.DE.A film második felétől amikor mindig élesbe mutatják a farkasembert az már nem jött be annyira.Az elején csak a kezét vagy a lábát esetleg az egész sziluettjét mutatták egy pillanatra, de a film felétől a teljes szörnyet láthatjuk.Ami nem is lenne igazából baj csak egy ilyen film akármilyen jó is a lényeg az hogy, hogy is néz ki a vérfarkas.A főszereplő vérfarkas feje Chewbacca fejére hajaz de nagyon, a faterja viszont hasonlít inkább egy ewokra.Szóval egy majdnem tökéletes farkasemberes film egy nagy hibával, a vérfarkasok fejével.Mindenesetre egyszer érdemes megnézni, csak nem lesz egy maradandó dolog.
Elküldve: 2010. 05. 21. 08:06
Idézet
Idézet
Mivel Gamekapcson nem igazán volt elterjedve ez a film (nem értem miért) az elsők között leszek, aki ír róla.
Elküldve: 2010. 05. 21. 08:36
Idézet
Idézet
Idézet
Lehetséges, hogy ma megnézem a Sziklák szeme 1-2-t. Valaki látta már? és milyen?
Elküldve: 2010. 05. 21. 08:44
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Facebook: norberto7
Elküldve: 2010. 05. 21. 09:23
Idézet
ha ajánlhatok hasonló filmet, akkor nézd meg a Halálos kitérő cimű filmet.de abból is szigorúan csak az első részt.
Elküldve: 2010. 05. 21. 12:39
Ide is beírom:
Perzsia Hercege az idő homokja: (Prince of Persia sands of time)
Én tegnap néztem meg a filmet és nagyon tetszett. A összes popot végigvittem többszőr. A film viszont nagyon jól sikerűlt. Minden van benne ami egy popba kell. Idő visszapörgetés, falon mászás, humor, rejtélyes és bonyolult dolgok és végül még vér is van benne, pedig sokan azt hitték nem lesz. Tamina szerintem olyan Farah és Kaelina keverék. A film izgalmas és a herceg jelleméről szinte mindent meglehet belőle tudni. Dastan (a herceg) jól játszotta a szerepét, ahogy Tamina is. Egyedűl talán az a baj, hogy homokszörnyek nincsenek benne. A testvéri bonyodalmak is jól lettek megoldva. Vannak benne játékból kivett jelenetek, és vannak teljesen új részek, valamint olyanok amit a játékból vettek ki, de egy kicsit megváltoztatták. Igazi Prince of Persia hangulatú a film. A herceget és Pezsiát + népét is jobban meglehetett ismerni mint a játékbeli SoT trilogia összes részében. Egy 10 pontos skálán nálam 8 pontot simán megérdemel. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Elküldve: 2010. 05. 21. 13:25
Elküldve: 2010. 05. 21. 20:28
Ma délutánra foglaltunk jegyet pár barátnőmmel a Perzsia Hercege - Az idő homokja c. mozifilmre.

Kicsit félve ültem be a moziterembe, féltem, hogy nem lesz olyan, mint a játék. Most nem arra kell gondolni, hogy azt vártam, hogy a film minden egyes kockája megegyezzen a játékkal, hanem arra, hogy azok a dolgok, amik a játékot széppé és jóvá teszik, benne lesznek-e. Gondolok itt a sok ugra-bugrálásra, falon futásra, csapdákra stb. Egy-két csalódás ért a film alatt, például nem értettem azt, hogy a hercegnő miért nem maradt Farah, és a hercegnek miért adtak nevet? A másik az, hogy kevés volt a falon futás. Ugrálásban nem volt hiány, de a falon futást hiányoltam. A film ezektől függetlenül szerintem hibátlan, mindenféle szempontból megállja a helyét, én úgy érzem. Nem egy Uwe Boll alkotás, az egyszer biztos. Hihetetlenül élveztem minden percét, és a végén azt gondoltam, hogy "de jó lenne még egyszer megnézni". Még most is erre gondolok. Szívesen végig ülnék még 1x 2 órát, tényleg nagyon tetszett. Hatalmasat csalódtam, természetesen pozitív értelemben, nem gondoltam volna, hogy ilyen ütős lesz. Izgalmas, vannak benne nagyon jó poénok, és nem utolsó sorban látványos is.
Jake Gyllenhaal szerintem nagyon alkalmas volt a szerepre, jól játszott. Nem beszélve arról, hogy baromi jól álltak neki ezek a göncök. Jól nézett ki, na.
Valamikor olvastam olyat, hogy valaki azért károgott, hogy fehér ember játssza Perzsia hercegét. Ez egyáltalán nem probléma, a film legelején ki is derül, hogy miért. Gemma Arterton és Ben Kingsley is nagyon jól játszották a szerepüket. Egyszóval a színészek miatt sincs okom panaszra.
A film mind a hármunknak nagyon tetszett, izgalmas volt, poénos, látványos. Egyszóval egy fantasztikus fantasy filmet láthattunk.
Ezek után talán az értékelésem sem fog senkit meglepni, remélem.
10/10
)
Elküldve: 2010. 05. 21. 20:31
Idézet
Ma délutánra foglaltunk jegyet pár barátnőmmel a Perzsia Hercege - Az idő homokja c. mozifilmre.
A film mind a hármunknak nagyon tetszett, izgalmas volt, poénos, látványos. Egyszóval egy fantasztikus fantasy filmet láthattunk.
10/10
)
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2010. 05. 21. 20:34
Idézet
Idézet
10/10
)
Elküldve: 2010. 05. 21. 20:36
Idézet
Idézet
Idézet
10/10
)
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2010. 05. 21. 20:39
Idézet
Elküldve: 2010. 05. 21. 20:41