HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 535
  • 536
  • 537
  • 538
  • 539
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#10721 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 22. 11:47

Tegnap néztük meg a luis de funes horgász a pácban című filmjét,hát eszméletlen nem elsőre is elég szórakoztató :Đ Szerintem a legjobb filmje 10/10.

#10722 Felhasználó inaktív   GPeti123 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 22. 19:00

Ó srácok!!! Én most fejeztem be a Marley & Me-t de csak azért néztem meg mert Jennifer Aniston-on egy csomószor nincs rajta melltartó és mindíg hegyes a bimbója "Áll mint villa a ganéba"

#10723 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 22. 19:21

Idézet

Ó srácok!!! Én most fejeztem be a Marley & Me-t de csak azért néztem meg mert Jennifer Aniston-on egy csomószor nincs rajta melltartó és mindíg hegyes a bimbója "Áll mint villa a ganéba"
perzverz állat, az egy nagyon szép film és te csak azért nézted?

#10724 Felhasználó inaktív   GPeti123 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 22. 21:54

Idézet

Idézet

perzverz állat, az egy nagyon szép film és te csak azért nézted?
Nah jó néhol vicces is volt!!! Miért neked nem jon be a csaj ???

#10725 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 22. 21:54

Most értem haza a moziból, megnéztük haverommal a Robin Hoodot, szerintem remek film lett. :Đ
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#10726 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 23. 00:51

Tegnap déltuná néztem meg az új Prince of Persia filmet barátnőmmel, egy nagyon jó haverommal és az ő barátnőjével.
Az igazat megvallva én ettől a filmtől sokkal többet vártam, szerintem kifejezetten gyengére sikeredett, egyedül a
!!!SPOILER!!! Struccfuttatós rész, és a "kereskedő faszi" tetszett, de csak azért mert meg tudott nevettetni =D !!!SPOILER!!!
A főszereplők szerintem botrányosan rosszak voltak, a mellékszereplők viszont meglepően jók, nekem kb. miattuk érte meg megnéni a filmet.
CGI effektekről annyit, hogy remekül sikerültek azok tényleg igényesek, azomban össze-vissza annyi van a filmben amit a bemutatókban is láthattunk szóval szép meg jó, csak nagyon kevés.
Nem nagyon akarok tovább regélni mert jó pár sör után írok most nektek, lényeg: nálam a film egy tizes skálán 6-os.

#10727 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 05. 23. 08:17

KépÁrulás és megtorlás
Hát egy újabb "ZS" kategóriás film Cuba Gooding Jr.-től. Nem értem mi van ezzel a faszival, hogy mostanában ilyen egynapalattfelejthető filmje vannak. Pontozhatatlan.

Kép
Hacsi a leghűségesebb barát
Tegnap egy elég fárasztó, airsoftos katonai faszacsávós kemény nap után, valahogy vágytam arra hogy kislányos punciként telibőgjem a párnát. Azt hallottam hogy ez a film az, ami erre tökéletesen megfelel. Hát nem. Ezt a filmet még a kritikusok is 9-10 pontra értékelték. LEhet ezért vártam sokat tőle.... de az utolsó 10 percen kívül egy latymatag, film. A végén, mikor Gere felesége újra találkozik a kutyával, onnantól tudtam rajta könnyezni a feliratig....de ennyi. Nem nagy kaalnd a film. Nálam csak középszerűre vizsgázott.

Kép
A doboz
Hát ez sem mondhatnám jó filmnek. Túlcsavart, túlbonyolított, lapos, és érthetetlen, mivel egy csomó kérdést megválaszolatlanul hagy, de úgy, hogy Q-ra nem is érdekelnek a válaszok, inkább bosszant, hogy így van. Belekeverni a marslakósdit....ááááá.... gáz.
Pedig az alapötlet alapján, ami egy kicsit Fűrész 1-hez hasonló, lehetett volna belőle egy jó film is. Hát nem lett. Ez még a középszerűséget sem érte el nálam.

Kép
Ellopták Jupiter fenekét
Nos ezt a filmet már nagyon régen nem láttam, s most nagyon meg akarom nézni újra. Be is szereztem, s ma mindenképp ez lesz porondon. Mondjuk az M1-en este a Hyppolit a lakájt is meg akarom nézni...meg asszony mozizni is akar...de valahogy majd szakítok rá időt. Többször is láttam már, de nagyon régen, viszont úgy emlékszem hogy akkor nagyon tetszett. Remélem nem csak az emlékeim szépültek meg :Đ

Kép
Kép
Kép

#10728 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 23. 10:08

Losers

Azt hittem, egy szókásos akciófilmet fogok kapni, néhány poénnal. Szerencsére nem volt igazam. Ez a film csak úgy árasztja magából a HANGULATOT, így nagy betűkkel. A karakterek jók, viccesek, érezni a motivációt. Van bőven akció, de nem csak abból áll a film, érdemes figyelni a párbeszédekre, beszólásokra. Ha viszont lőnek, akkor azt stílusosan. Rámentek a badass beállításokra, lassítások, robban minden, szóval az eyecandy az adott.
A zene nagyon jól össze lett válogatva. Néha meglepő egy-két szám, de még is mindig minden illik a képernyőn látottakhoz.
A nyár egyik legjobb filmje lehet, nagyot kell alkotni ahhoz, hogy ezt megelőzzék. (Vaskalapos barátunkat oda-vissza veri, pedig nekem az is tetszett)
9.5/10, de csak hogy ne legyen tizes ez sem, mert olyan nincs...

#10729 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 23. 10:30

The Book of Eli - nagyon tetszett, még tuti megnézem párszor. A hangulata már az elején magával ragadott, mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit is szereti a posztapikaliptikus környezetet.
Leszámolás Tokióban - furcsa volt Jacki Chan-től ilyen komoly és véres filmet látni. Nem is nagyon illik hozzá szvsz, viszont a film összességében jó lettKép

#10730 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 23. 12:12

Idézet

Árulás és megtorlásHát egy újabb "ZS" kategóriás film Cuba Gooding Jr.-től. Nem értem mi van ezzel a faszival, hogy mostanában ilyen egynapalattfelejthető filmje vannak. Pontozhatatlan.
jól tudom, hogy ennek a filmnek az angol címe a The way of war?pedig előzetes és a trailerek alapján, jó filmnek igérkezett és baakartam szerezni.így valószínű nem fogom.
ON: Predator:az a klasszikusos swarzis kommandósos dzsungelos.tegnap este volt asszem az rtl klubbon.tetszett a film, jó volt látni a sok Alien vs. Predator után, ahol a sok vér elfolyatása a lényeg. 9/10

ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#10731 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 23. 12:29

Idézet

Idézet

Árulás és megtorlásHát egy újabb "ZS" kategóriás film Cuba Gooding Jr.-től. Nem értem mi van ezzel a faszival, hogy mostanában ilyen egynapalattfelejthető filmje vannak. Pontozhatatlan.
jól tudom, hogy ennek a filmnek az angol címe a The way of war?pedig előzetes és a trailerek alapján, jó filmnek igérkezett és baakartam szerezni.így valószínű nem fogom.
ON: Predator:az a klasszikusos swarzis kommandósos dzsungelos.tegnap este volt asszem az rtl klubbon.tetszett a film, jó volt látni a sok Alien vs. Predator után, ahol a sok vér elfolyatása a lényeg. 9/10
Jéééé, hát a leírás melletti képen nem ott van? :Đ
Kép
Kép
Kép

#10732 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 23. 12:38

Idézet

Idézet

Idézet

Kép ott a pont.igazság szerint, annyira leakadtam, hogy pontozhatatlannak ítélted meg a filmet, hogy a képet nem is néztem.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#10733 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 23. 12:41

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Kép ott a pont.igazság szerint, annyira leakadtam, hogy pontozhatatlannak ítélted meg a filmet, hogy a képet nem is néztem.
Láttam Goodingtól nemrég egy másik filmet...vissza kéne keresni, kb 2 hete írhattam róla....mikor szintán katonát alakít, és egy föld alatti kutatóriumba* mennek le és ott zimbeszombis embereket lődöznek. Na ez attól azért 1 ponttal mégiscsak jobb. Így egészen a 2/10 pont magasságába küzdötte fel magát.
Ami számomra érthetetlen, hogy hogy kallódhat el egy ilyen jó színész? Imádom a régebbi filmjeit, de csakúgy mint S. Segall (vagy hogy írják) lassan Gooding is átmegy gagyiba. Rettentően sajnálom....

* saját szóalkotás gyermekkoromból, a laboratórium, és kutató intázet szavakból

Kép
Kép
Kép

#10734 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 23. 12:51

Idézet

Láttam Goodingtól nemrég egy másik filmet...vissza kéne keresni, kb 2 hete írhattam róla....mikor szintán katonát alakít, és egy föld alatti kutatóriumba* mennek le és ott zimbeszombis embereket lődöznek. Na ez attól azért 1 ponttal mégiscsak jobb. Így egészen a 2/10 pont magasságába küzdötte fel magát.
Ami számomra érthetetlen, hogy hogy kallódhat el egy ilyen jó színész? Imádom a régebbi filmjeit, de csakúgy mint S. Segall (vagy hogy írják) lassan Gooding is átmegy gagyiba. Rettentően sajnálom....

Steven Seagal :Đ
Kép

#10735 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 23. 12:59

Idézet

Idézet

Steven Seagal :Đ
Még jó hogy nem seagullt írtam :-D
Kép
Kép
Kép

#10736 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 23. 17:33

Kamaradt az előző felsorolásomból a:Kép
Valhalla Rising
Hát ez egy nagyon száraz művészfilm, csak megrögzötteknek ajánlom. Nekik viszont igen! Q lassú, vontatott film, aligsztorival. Viszont a képi világa nagyon megragadó. Én HD-ben néztem és olyan tájképek vannak benne, olyan beállítások, hogy simán NatGeo-s! Unalmassága, és szárazsága ellenére azért van benne olyan jelenet is, hogy a főhős szép lassan átvágja a legyőzött ellenfelének hasát jobbról balra , s azzal a lendülettel mindkét markával bakarol és kihúzza a szerencsétlen beleit az ölébe, majd otthagyja a kamillázó sokkos-félholt faszit, hogy miközben ráébred mi történt, már lehelje is ki a lelkét. Nemtom hova rakni a filmet, mert tényleg nagyon művészire sikeredett, ezért nagyon nehéz pontozni is. A legtöbb ifjoncnak ez valahol az 1 és a 2 pont között állna meg, a műszerető, műértőknek meg valahol a 8-9 között. Részemről nem tudok eltekinteni a vontatottságától, de a képi világa miatt jól egyensúlyozott a 4-5 pont körül. S tényleg csak azért ilyen kevés, mert mint film, nem nagyon élvezhető. Mint műalkotás, mint természetképek, mint szövegezés....úgy viszont egész jó!

Kép
Kép
Kép

#10737 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 23. 18:19

Idézet

Kép
A doboz
Hát ez sem mondhatnám jó filmnek. Túlcsavart, túlbonyolított, lapos, és érthetetlen, mivel egy csomó kérdést megválaszolatlanul hagy, de úgy, hogy Q-ra nem is érdekelnek a válaszok, inkább bosszant, hogy így van. Belekeverni a marslakósdit....ááááá.... gáz.
Pedig az alapötlet alapján, ami egy kicsit Fűrész 1-hez hasonló, lehetett volna belőle egy jó film is. Hát nem lett. Ez még a középszerűséget sem érte el nálam.

Ezek szerint ez a Richard Kelly alkotás se jött be neked:)( ha jól emlékszem náhány hónapja írtál a Donnie Darko-ról és az se tetszett igazán). Ha ajánlhatok egy filmet a Káosz Birodalma (Southland Tales), ezt még próbáld be tőle, Teljesen más mint a Doboz ami valóban nem a legjobb n skierült filmje...
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#10738 Felhasználó inaktív   Speper 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 23. 18:53

Star Trek
Nem tudja valaki annak a számnak a címét, ami akkor szólt, mikor Jim még kölyök korában ellopta a kocsit?

Enjoy your life . . .

#10739 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 23. 19:45

Még a héten láttam premier vettitésen voltam a prince of presia sands of time-on most kerültem gépközelbe úgy azért most írom csak, de maga a film mese habbal szerintem. Jó értelemben értem mivel disney filmről van szó vérre ne nagyon számítcsatok mint a warrior within-ben is látot vér fröcs adagokhoz mivel az volt, az a játék amiben a prince azt a ruhát hordta amit a film legtöbb jelenetében is fog:)
Ha valaki ellég jól figyeli a filmet láthatja hogy azért a készítők megpróbálták a ruhkákat a játékokból jól ismert dizájnal stílussal kölcsönözni, gondolok itt a pop2-ből mint már mondtam, ruhára akkor még a pop3-ból is és a pop4-ből is próbálták legalább is hasonlóra csinálni, szereplőt szerintem tökéletesen választottak mind a herceg és a papnő szerepét is nekem nagyon tetszett összeségében jól ösze rakott flm rajongóknak kötelezőő darab , de ne csalódjatok hogy nincs benne vér meg az a brutalitás mert sokak ezért nem tetszett ismerőseim között sem hogy nincs meg ez benne ,de mivel disney film így tökéletesKépKép

#10740 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 24. 06:58

SLi: Köszi, beszerzem azt is. Bár úgy néz ki ennek a muksónak a filmjei nem jönnek be, de azért annyira nem is szarok, hogy ne tennék próbát más alkotásával.

ON:
Ellopták Jupiter fenekét
Ez egy kb 80'-as francia TV film, s ahogy tegnap írtam oly rég láttam már, de ha jól emlékszem tetszett. És nem csalatkoztam, tényleg üdítő kis film. Bátran ajánlom mindenkinek aki egy könnyedt szórakozásra vágyik. Nálam simán 7/10

Híppolit a lakáj
Et a történetet láttam már színházban is, és filmen is, többféle feldolgozásban. Most az igazi régi Kabos féle verzió ment tegnap este a M1-en. Hát ezt a régi régi filmet is már vagy tucatszor láttam, de én nem tudom megunni. Igazi klasszikus! Nem pontozom, mert a mai filmet világába nem tudnám hova tenni...de egy biztos: könnyedt, szórakoztató, és örök!

Dante pokla
Igen az a hasonló című EA játék történetét feldolgozó anime. Engem különösebben nem fogott meg, ahogy a játk sem, de el kel ismernem, hogy az EA ezeket nagyon jól csinálja. Igényes, és jól kiegszéíti a játékot! Rajongóknak feltátlen kötelező! Vannak benne olyan gusztustalan, aberrált jelenetek.....igen kérem ez mégiscsak a pokol :Đ

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 535
  • 536
  • 537
  • 538
  • 539