HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 553
  • 554
  • 555
  • 556
  • 557
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#11081 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 16. 09:35

Idézet

Predators

Nos nem bírtam várni az augusztusi premierre, ezért meglestem az angol kamerást... mit is mondjak, voltak részek amikből semmi nem láttamKép az élesítésnek köszönhetően, DE még így is megérte! Rettentően jó film, simán ott van az Arnoldos első rész mellett, még hogy mellett... nos én naggyonnnnagy fanatikusa vagyok az első résznek, csak emiatt nem mondom hogy lepipálja. Mondjuk úgy, AVP filmek plusz a második rész összegyúrva nem ilyen jó mint ez. Aki aggódott a szar poszterek figurák stb... miatt, ne tegye. A film egyszerűen ELVARÁZSOLKép! Csak azért nem jobb mint az egy, mert itt tudjuk hogy Predátorok vadásznak embereinkre, ott meg megvolt ügyebár az a feszültség. Nem horrorfilm, ezért ne is várjunk tőle nemmerekkimenniaWCrebehugyoztam feelinget, de vannak részek ahol komolyan mondom libabőrös lettem, pedig tudtam hogy mi fog következniKép! Adrien Brody remekül játssza a szerepét, amúgy is rutinos... külön megörültem amikor * * Csupa jót mondtam eddig a filmről, egyetlenegy dolog van ami zavar de ez igazából nem a magyar rendezőink tehetnek róla; nincs meg az a feszültségKép... már tudjuk hogy kik a vadászok! Ennek ellenére mégis van benne valami új, amit még nem láttunk róluk... de ezt az érzést, "látványt" nektek kell felfedeznetek.

Pontszám; 8.9/10
Végszó; felesleges... KépKép
hát én még megvárom az Augusztust. Én gépen nem bírok végig nézni egy filmet.Kép

#11082 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 16. 10:10

Idézet

Én is leszedtem, de szerintem élvezhetetlen.Van egy jó pár rész ami sötét lenne, itt meg nem látni semmit.Én biztos megnézem majd moziba, sőt ha úgy adódik meg is veszem dvd-n.De egy ilyen jó filmet nem érdemes kamerás verzióba nézni szerintem, mert sokat ront az élményen.

Egész biztos hogy én is elmegyek a Premierre, lehet még DVD-n is beszerzem... tényleg nagyon de nagyon rossz minőségű a kamerás de én még így is élveztem!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#11083 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 16. 10:27

Idézet

Predators

Nos nem bírtam várni az augusztusi premierre, ezért meglestem az angol kamerást... mit is mondjak, voltak részek amikből semmi nem láttamKép az élesítésnek köszönhetően, DE még így is megérte! Rettentően jó film, simán ott van az Arnoldos első rész mellett, még hogy mellett... nos én naggyonnnnagy fanatikusa vagyok az első résznek, csak emiatt nem mondom hogy lepipálja. Mondjuk úgy, AVP filmek plusz a második rész összegyúrva nem ilyen jó mint ez. Aki aggódott a szar poszterek figurák stb... miatt, ne tegye. A film egyszerűen ELVARÁZSOLKép! Csak azért nem jobb mint az egy, mert itt tudjuk hogy Predátorok vadásznak embereinkre, ott meg megvolt ügyebár az a feszültség. Nem horrorfilm, ezért ne is várjunk tőle nemmerekkimenniaWCrebehugyoztam feelinget, de vannak részek ahol komolyan mondom libabőrös lettem, pedig tudtam hogy mi fog következniKép! Adrien Brody remekül játssza a szerepét, amúgy is rutinos... külön megörültem amikor * visszautaltak az első rész történetére, éreztetve hogy nem másik "univerzumban" történt! * Csupa jót mondtam eddig a filmről, egyetlenegy dolog van ami zavar de ez igazából nem a magyar rendezőink tehetnek róla; nincs meg az a feszültségKép... már tudjuk hogy kik a vadászok! Ennek ellenére mégis van benne valami új, amit még nem láttunk róluk... de ezt az érzést, "látványt" nektek kell felfedeznetek.

Pontszám; 8.9/10

Végszó; felesleges... KépKép
SPOILER!!!
A csaj aki szerepel benne az az a csaj aki az 1.-ben volt?

#11084 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 16. 11:04

Idézet

SPOILER!!!
A csaj aki szerepel benne az az a csaj aki az 1.-ben volt?

Eleinte én is azt hittem, utánakerestem de nem az... pedig flash lett volna! Mármint a szereplő nem az, a karakter viszont lehet, sőőőt...
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#11085 Felhasználó inaktív   altF4 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 16. 12:12

Sweeney Todd

Eddig nem is igazán hallottam róla sokat, de mivel Tim Burton rendezte gondoltam megnézem.A sztori lényege hogy Londonban a főbíró tönkretette egy borbély életét.Persze idővel a borbély visszatér és bosszút akar állni.A film hangulata és látványa tipikus Tim Burton stílus.Ami érdekes a filmben hogy a legtöbb párbeszéd énekelve van.Eléggé musical szerű, ami egyszerre kicsit zavaró, de ugyanakkor érdekes is.Mondjuk úgy hogy meg lehet szokni.Egy próbát érdemes vele tenni, mert az biztos hogy nem hétköznapi film.Azt hogy ez jót vagy rosszat jelent-e mindenki döntse el magának.

#11086 Felhasználó inaktív   altF4 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 18. 08:57

Most néztem meg a REC 1.-2. résszét.

REC 1

Előítéleteim voltak kicsit a filmmel, ugyanis spanyol.Nincs semmi bajom a spanyolokkal, de még egy jó filmet se láttam tőlük.(Mondjuk rosszat se.)Na de erről a filmről sok jót hallottam, gondoltam teszek vele egy próbát.A film lényege hogy van egy fiatal(és szépKépKép) riprter lány és egy kamerás tag.Egy riportot akarnak a tűzoltókkal akiket el is kísérnek egy balesethez.Először nincs semmi gyanús dolog, de aztán amikor egy rendőr nagyon súlyosan megsebesül már lehet érezni a feszültséget, ami csak nő mivel nem engedik ki őket ebből a házból.A ház ha jól emlékszem Barszelónában(remélem jól írtam) van, ott is a belvárosban.A hatóságok pedig lezártak minden be és kiutat.Aztán kezdődik a tánc.Szerintem nagyon ott volt a film mert volt benne vér meg ijesztgetés, és persze a sztori se volt rossz.Nem mondom hogy klasszikus, de aki szereti a horrort az szerintem nézze meg.

REC 2

Az első része bejött, gondoltam akkor a másodikat sem hagyhatom ki.A sztori ott folytatódik ahol az első abbamaradt.Itt egy komandós alakulat és egy doktor majd később még néhány fiatal csúnya végét nézhetjük meg.A helyszín és szituáció ugyanaz.A különleges alakulat feladata hogy segítsenek egy doktornak.Közben egy férfi és egy tűzoltó beszökik a házba a csatornán keresztül, és erre pár idióta 16 éves kis pöcs(elnézést a 16 évesektől) is bemegy.Aztán bersze bennt ragadnak.A film jó, ez a rész is tele van feszültséggel, és érdekes a történet, sokminden kiderül ami az első részben titok maradt.Látszik hogy egy kicsit a költségvetése is talán nagyobb lett, bár ez nem számít sokat.DE.Van pár olyan jelenet aminél fogtam a fejem.A komandósnál alig volt lőszer, de nem értem miért.Meg ott van nála a pisztoly és öngyilkos lesz mintsem azt a 3 fertőzöttet ölné meg.Meg éri ezeket a kemény arcokat egy kis stressz és egyből kiborulnak.A kölykök meg minek mennek be?Én ha látnék egy házat ami le van zárva műanyaggal, biztos nem mennék be.Nyilvánvaó hogy valami szivárgás vagy mondjuk fertőzésveszély van.De ők bemennek.Meg is érdemlik amit kapnak.KépAkinek tetszett az első rész az nézze meg, nem fog csalódni benne.Aki meg meg szeretné nézni az előbb az elsőt nézze, mert úgy áll össze a kép.Összeségben nem olyan jó mint az egy, de bőven szórakoztató.

#11087 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 18. 10:23

Idézet

Sweeney Todd

Eddig nem is igazán hallottam róla sokat, de mivel Tim Burton rendezte gondoltam megnézem.A sztori lényege hogy Londonban a főbíró tönkretette egy borbély életét.Persze idővel a borbély visszatér és bosszút akar állni.A film hangulata és látványa tipikus Tim Burton stílus.Ami érdekes a filmben hogy a legtöbb párbeszéd énekelve van.Eléggé musical szerű, ami egyszerre kicsit zavaró, de ugyanakkor érdekes is.Mondjuk úgy hogy meg lehet szokni.Egy próbát érdemes vele tenni, mert az biztos hogy nem hétköznapi film.Azt hogy ez jót vagy rosszat jelent-e mindenki döntse el magának.
Örök kedvenc a film.
,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

#11088 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 18. 10:28

Idézet

REC 1

Előítéleteim voltak kicsit a filmmel, ugyanis spanyol.Nincs semmi bajom a spanyolokkal, de még egy jó filmet se láttam tőlük.(Mondjuk rosszat se.)Na de erről a filmről sok jót hallottam, gondoltam teszek vele egy próbát.A film lényege hogy van egy fiatal(és szépKépKép) riprter lány és egy kamerás tag.Egy riportot akarnak a tűzoltókkal akiket el is kísérnek egy balesethez.Először nincs semmi gyanús dolog, de aztán amikor egy rendőr nagyon súlyosan megsebesül már lehet érezni a feszültséget, ami csak nő mivel nem engedik ki őket ebből a házból.A ház ha jól emlékszem Barszelónában(remélem jól írtam) van, ott is a belvárosban.A hatóságok pedig lezártak minden be és kiutat.Aztán kezdődik a tánc.Szerintem nagyon ott volt a film mert volt benne vér meg ijesztgetés, és persze a sztori se volt rossz.Nem mondom hogy klasszikus, de aki szereti a horrort az szerintem nézze meg.
Velem nagyon hülye dolog történt... Beraktam a Karantén című filmet, megnéztem az első fél órát majd kivettem mert nem tetszett annyira, helyette betettem a REC első részét... Nem hittem a szememnek, ez ugyan az a film volt csak rosszabb külsejű csajjal és más helyszínnel Kép A szöveg a történet a kamerázás... Minden ugyan az Kép

#11089 Felhasználó inaktív   altF4 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 18. 16:17

Idézet

Idézet

REC 1

Velem nagyon hülye dolog történt... Beraktam a Karantén című filmet, megnéztem az első fél órát majd kivettem mert nem tetszett annyira, helyette betettem a REC első részét... Nem hittem a szememnek, ez ugyan az a film volt csak rosszabb külsejű csajjal és más helyszínnel Kép A szöveg a történet a kamerázás... Minden ugyan az Kép
Ja mert a REC első részéről másolták az amerikaiak a Karantént.

#11090 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 18. 16:21

Idézet

Az amcsik csúnyán lemásolták a REC-et! De látom, már más is írta!
Visca el Barça!
PS3: dgabor6243

#11091 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 07. 18. 18:24

Robin Hood (2010)
Háááát.... Kár Rábinhúdnak hívni. Sokkal jobban tetszett volna, ha mondjuk valami ismeretlen figura lett volna. Nem kétlem hogy az eredeti sztorihoz ez van közelebb, mint a tolvajok fejedelme....de az a féle történetvezetés már annyira megszokot (az elődök is azt a fonalat követték) hogy mégha történelemhűségileg a mostani is az amelyik jobban fexik...akkor sem kell.
Tetszett, hogy a középkorban amúgy is hamarabb öregedő embereket idősebb színészek játszották (pl Richard királyról úgy beszélnek, hogy "már 40 is elmúlt")
Káááár hogy KétBlensett lett a női főszereplő... kár. Neki olyan szerepeket kell játszania, ahol nem is mint nő gondol rá az ember.... (pl tünde) de itt, ahol a szépséges merijont kellett eljátszania....hát nem volt jó.
Kicsidzson karaktere most is nagyon jól el volt találva, csak kicsit kicsi volt a szerepe. Tákbarát már nem volt olyan szívközeli....
Szóval összességében mint rábunhúd, nekem annyira nem jött be. Mint középkori kosztümösfilm, gy nem volt rossz....amúgy is kevés ilyenből a felhozatal mostanában.
6/10 max

Kép
Kép
Kép

#11092 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 07. 18. 18:29

Idézet

Robin Hood (2010)
Háááát.... Kár Rábinhúdnak hívni. Sokkal jobban tetszett volna, ha mondjuk valami ismeretlen figura lett volna. Nem kétlem hogy az eredeti sztorihoz ez van közelebb, mint a tolvajok fejedelme....de az a féle történetvezetés már annyira megszokot (az elődök is azt a fonalat követték) hogy mégha történelemhűségileg a mostani is az amelyik jobban fexik...akkor sem kell.
Tetszett, hogy a középkorban amúgy is hamarabb öregedő embereket idősebb színészek játszották (pl Richard királyról úgy beszélnek, hogy "már 40 is elmúlt")
Káááár hogy KétBlensett lett a női főszereplő... kár. Neki olyan szerepeket kell játszania, ahol nem is mint nő gondol rá az ember.... (pl tünde) de itt, ahol a szépséges merijont kellett eljátszania....hát nem volt jó.
Kicsidzson karaktere most is nagyon jól el volt találva, csak kicsit kicsi volt a szerepe. Tákbarát már nem volt olyan szívközeli....
Szóval összességében mint rábunhúd, nekem annyira nem jött be. Mint középkori kosztümösfilm, gy nem volt rossz....amúgy is kevés ilyenből a felhozatal mostanában.
6/10 max
James! Segítenél nekem??? De itt, hanem Priviben...
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#11093 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 18. 18:30

Idézet

Robin Hood (2010)
a Notes on a Scandal után lehet hogy máshogy tekintenél a nőre, nagyon jó film szerintem uh. bátran ajánlom, ha meg már láttad akkor bocsKép

"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#11094 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 18. 18:35

Idézet

Idézet

Robin Hood (2010)
6/10 max
De itt???? Dáthás vagY?
Kép
Kép
Kép

#11095 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 07. 18. 18:36

Idézet

Idézet

Idézet

Robin Hood (2010)
6/10 max
De itt???? Dáthás vagY?
Bocs...FÁradt vagyok...Elírok dolgokat...Sry
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#11096 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 18. 18:38

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Robin Hood (2010
De itt???? Dáthás vagY?
Bocs...FÁradt vagyok...Elírok dolgokat...Sry
Elég legyen az offbólKép
Jeh, 2 modit egyszerreKépKépKép
Ám láttam a filmet 2 sör társaságában, 6 pont majdnem reálisKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#11097 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 18. 18:38

Idézet

Idézet

Robin Hood (2010)
a Notes on a Scandal után lehet hogy máshogy tekintenél a nőre, nagyon jó film szerintem uh. bátran ajánlom, ha meg már láttad akkor bocsKép
Ha egy nő nem nőies (nem egy filmje alaján mondom ezt) akkor azon egy másik film sem dobna sokat. Sok jó filmje van, ezt elismerem. De ő inkább színházi alkat. Vagy pátoszi...mint isten, vagy harcos, vagy anya, vagy királynő vagy ilyesmi....nem pedig egy izgató nő. Ő lett volna a Robin Hood főhősnője, akibe beleszeret az ember első látásra? A nő? (minden filmbe kell egy ilyen!)
Nem hiszem....

Kép
Kép
Kép

#11098 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 18. 18:41

Idézet

Idézet

Idézet

Robin Hood (2010)
Ha egy nő nem nőies (nem egy filmje alaján mondom ezt) akkor azon egy másik film sem dobna sokat. Sok jó filmje van, ezt elismerem. De ő inkább színházi alkat. Vagy pátoszi...mint isten, vagy harcos, vagy anya, vagy királynő vagy ilyesmi....nem pedig egy izgató nő. Ő lett volna a Robin Hood főhősnője, akibe beleszeret az ember első látásra? A nő? (minden filmbe kell egy ilyen!)
Nem hiszem....
a Robin Hoodnál lehet hogy igazad van, de a Notes on a Scandal-t még bepótolhatod :Đ

#11099 Felhasználó inaktív   bukov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 18. 19:04

Kick/Ass

Ez alapvetően egy "reálisabb" szuperhősös film...és meg kell mondjam hogy NAGYON ott van!Kép
Spoilerezni nem fogok semmilyen formában, mert ezt látni kell! Úgyhogy az értékelés jön: Humoros, akciódús, jó sok benne a vér, néhol drámai, és igen ez egy nagyon jóra sikerült +18-as akciófilm! Ez igen!
10/10

Legion

Ez a film másról szól, Angyalok.
Amikor Isten elveszti az emberekbe vetett hitét, egy arkangyalokból álló sereget küld a földre, hogy beteljesítsék az Apokalipszist. De Mihály Arkangyal a hadsereg vezetője és egyben Gábriel arkangyal testvére, megszegi a parancsot!
Ez egy felemelő film, engem egyébként is foglalkoztatnak ez efféle dolgok és nekem nagyon bejött! Van benne: Vér, "Rondaságok", Akció, és Fordulat... ami még bennünk tartja a feszültséget! Érdemes megnézni, szigorúan feliratozott változatot!
10/10

Clash of The Titans

Ez egy látványfilm nem kell tőle sokat várni. Egyébként érdekes, aki szeretni az akció jeleneteket és érdekli a mitológia (valamilyen szintem) az megnézheti!
7/10

Hívatlanok

Ez tényleg elmebeteg!Kép De tetszett, izgalmas volt, és félelmetes! Az elmebeteg Horror kedvelőinek, ajánlom!
Ha többet akartok megtudni a filmröl akkor olvassátok a 10. oldalon lévő HardyBoy által írt értékelést!
9.7/10

Köszönöm a figyelmet!Kép
Kép

#11100 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 18. 19:09

Idézet

Legion

Ez a film másról szól, Angyalok.
Amikor Isten elveszti az emberekbe vetett hitét, egy arkangyalokból álló sereget küld a földre, hogy beteljesítsék az Apokalipszist. De Mihály Arkangyal a hadsereg vezetője és egyben Gábriel arkangyal testvére, megszegi a parancsot!
Ez egy felemelő film, engem egyébként is foglalkoztatnak ez efféle dolgok és nekem nagyon bejött! Van benne: Vér, "Rondaságok", Akció, és Fordulat... ami még bennünk tartja a feszültséget! Érdemes megnézni, szigorúan feliratozott változatot!
10/10
nekem ez a film a hulladék kategória, de ízlések és pofonok :Đ

Téma megosztása:

• (561 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 553
  • 554
  • 555
  • 556