Idézet
Idézet
Szépjónapot mindenkinek, kellene egy kis segítség új VGA vásárlása ügyében. Asus EN8600GT-kártyámat kellene már lecserélni, egy körülbelül 38000-45000 Ft-os kártyára, ha lehet válogassatok innen, mert ez nagyon közel van, de persze máshonnan is érdekelnének jutányos ajánlatok. Előre is köszönöm szépen.
Talán én is tudnék segíteni ha elmondod, hogy mit szeretnél elérni a gépeddel. pl.Crysist full grafón, rezzenéstelenül tolni, vagy kicsit kissebb grafikai beállítások mellett játszogatni az új játékokkal. De ne várj el mindent a kártyádtól! Attól, hogy veszel egy szuper kártyát még nem fog minden simán futni. Ahoz a többi alkatrésznek is elég ütősnek kell lennie. (ez csak egy kis megjegyzés volt, nem állítom, hogy ezt gondolod csak úgy mondtam

)
Asus P5Q alaplap, P4 Core2
Quad Q6600 2,4 GHz, 2GB DDR2 Kingston RAM, Asus EN8600GT. Amikor vettem (vagyis inkább felujítottam, elvégre 8 éve uganaz a ház), úgygondoltam, a videókariból ez is elég lessz, de ma már érzödik, hogy egyre kevesebb. Nem érdekel a Crysis fos fotorealisztikus grafikálya, sem a GTA 4 100%-os forgalmi káosza sem, pusztán szeretnék egy olyan kártyát, amivel újabb 2-3 évig nem kell foglalkozni. Volt már Radeonom, szerettem is, de az Nvidia nekem jobban bejött, gyakrabbak a frisítések, és nagyobb a támogatotság, igy most is lehetőleg Nvidiát vennék. De persze ha azt mondjátok, jobb a Radeon, engem meg lehet győzni, csak mondjatok érveket. Hú de szar félkézzel írni!.