Idézet
Aaplap: - ASUS P5Q / Proceszor: - Intel Celeron E1400 / Videokártya: - MSI 9800 GT / Memoria 2Gb / Winyó: - Samsung 160Gb
Na és itt volt a bibi hogy egy Deer 500w tápot kért a konfigba mert próbálkoztunk elíndítani a gépet de nem jött össze magyarán nem, ad le akkara teljesítményt ami rá van írva és merrem állítani hogy még 400w sem adot le mert az én Chieftec 450w tápommal pedig elíndúlt ez a konfig.
érdekes.Nekem egy 500-as Deer táp hajtja a bemutatkozásomnál levő konfigomat + egy 250-es Maxtor és egy 80-as Samu vinyó + 3 DVD író és 6 ventit.Korábban hajtottam benne 8600GT SLI-t és azt is bírta sőt volt benne 4670 és 8600GT is együtt(Megnéztem milyen a MIrrors Edge PhysX-el).Mióta megvan stabil a konfig.Az én tápomon egy 12cm-es venti figyel és a kábelezése is elég jó.Amikor még 8600GT volt a konfigomban az előző lappal és tuning nélküli procival a 480W-os Mercury tápom 2 hét alatt felmondta a szolgálatot.Nah az tényleg egy rakat fos volt.Amúgy itt van az ajánlott és nem ajánlott tápok listája.Érdemes végigolvasni vásárlás előtt.
Amúgy azzal a Cerkával elég durva procilimitje lehet a srácnak ha csak nem 4-5GHz környékén járatja.
mod.: bartok.peter: rákerestem erre az Elite házra és sehol sem irták hogy tápot is adnak hozzá.Én erre tényleg jobban odafigyelnék a helyedben (ki tudja milyen vargáné és társa táp hajtja) ,szomorú lesz ha elpukkan valami a új gépedben.(még erősen élnek bennem az emlékei a Mercurynak
)

Súgó
A téma zárva.