HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#1341 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 05. 20. 13:29

Idézet

na ez a durva (van geocache layer is, woooot!)

akinek nem esne le: a gép a kamera képét mutatja, amire a netről lokális adatokat és infókat dob be, layereket. tehát, a kamera képet nézve látod, hogy adott irányba mi található, arról részletes infókat kapsz. layereket otthon is lehet gyártani, wiki-től, picasa, üzletinfók és egyéb layerekig minden bekapcsolható.
geocache esetén pl úgy fest, hogy ránézel a képernyőre és ahol a láda van, oda bedob egy kék pöttyöt, a pötyre rábökve bejönnek a geoláda adatai, képek és minden egyéb infó, amit a geoláda regisztrálásánál feltöltöttek.

leírás:

Utolsó linkedben azért olvasható egy kis fekete leves is, idézem:
[color= #333333; font-family: Arial, Helvetica, FreeSans, 'Nimbus Sans L', sans-serif; line-height: 17px" class="Apple-style-span]Negatívumok
Az első és legelszomorítóbb, hogy azonnal szembesülünk a ténnyel, miszerint minket, magyarokat megint kihagytak a támogatott országok közül. A csehek és szlovákok, de még a szerbek is szerepelnek, mi nem. Így aztán egyelőre nekünk lópikula cintányér... Igaz, hogy a cseheknél és szlovákoknál 3-3 réteg érhető el, ezek közül egyik a sárga oldalak, a szerbeknél meg csak néhány patika árválkodik. A nagyobb nemzeteknél persze van választék dögivel. Hiába, németnek, franciának vagy angolnak kellett volna születni. Vagy kínainak. Gondolom a navigációs nagyhatalomnak számító kis országunk (lásd még: iGo) azért nem sokáig marad ki a szórásból, de egyelőre be kell érjük az ingyenes rétegekkel.
[/color]

Kép
Kép
Kép

#1342 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 20. 13:29

Idézet

Idézet

hát én nem azért vettem az iphonet, mer ájfon. az omnián is volt nemtudom hányféle rom, csomó alkalmazás, játékok is, rendesen arra használtam, amire kell:) ezzel az iphonnal jól bekezdtem, nyomtam egy teljes újraindítást rajta, kiírta, hogy akár egy órába is beletellhet, gondoltam ok, tudok várni. csakhogy óriási baklövést követtem el: nem volt feltöltve... szépen le is merült, folyamatos volt a reset utána, meghalt a cucc. most ha minden igaz sikerült a firmware-t újrarakni, életszerű töltőcsík jelent meg rajta, úgyhogy remélem még üzemképes formát tudok neki adni:D abban reménykedek, hogy nem szoftveresen volt függetlenítve,és hogy valami jailbreaket is megtudok rajta oldani, mert ahogy olvasgattam, 3.1.3ra még nem a legbiztosabb jb-k vannak.
nem rád gondoltam! :Đ
ha nagyon nagy bajban vagy, szólj, adok egy elérhetőséget (ha ő ezt bevállalja). volt olyan iphone amit a szervíz visszadobott, hogy halott (apple szervíz.....), ő meg fél délután alatt újra életet lehelt bele.
úgynézki nagy gáz van, egyelőre teljesen tanácstalan vagyok, mostmár legalább képet látok, de simkátyát kér, és úgynézki szoftos függetlenítés voltKép egy picit még szórakozok vele, de szerintem reménytelen, úgyhogy azt az email címet most nagyon megköszönném

#1343 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 05. 20. 14:35

Idézet

Idézet

Utolsó linkedben azért olvasható egy kis fekete leves is, idézem:
[color= #333333; font-family: Arial, Helvetica, FreeSans, 'Nimbus Sans L', sans-serif; line-height: 17px" class="Apple-style-span]Negatívumok
Az első és legelszomorítóbb, hogy azonnal szembesülünk a ténnyel, miszerint minket, magyarokat megint kihagytak a támogatott országok közül. A csehek és szlovákok, de még a szerbek is szerepelnek, mi nem. Így aztán egyelőre nekünk lópikula cintányér... Igaz, hogy a cseheknél és szlovákoknál 3-3 réteg érhető el, ezek közül egyik a sárga oldalak, a szerbeknél meg csak néhány patika árválkodik. A nagyobb nemzeteknél persze van választék dögivel. Hiába, németnek, franciának vagy angolnak kellett volna születni. Vagy kínainak. Gondolom a navigációs nagyhatalomnak számító kis országunk (lásd még: iGo) azért nem sokáig marad ki a szórásból, de egyelőre be kell érjük az ingyenes rétegekkel.
[/color]
ez nem nagy probléma, ill a cikkíró sok mindennel nincs tisztában (speciel nekem kellett felhívni a figyelmét pár hete, mert hiányolta az androidos geo alkalmazásokat (technet android navigáció vagy mi volt a címe), kapásból küldtem neki 3. darabot, a több tucatból :Đ)

ezen felül az ingyenes rétegek elérhetőek. hadd ne számoljam össze, hogy hány darab van belőle (vagy 3 oldalnyit kell scrollozni, hogy a végére érjek, illetve otthon saját magamnak gyárthatok pillanatok alatt, ilyen pl a geocaching.hu adatbázis konvertálása google earth layerré, majd annak konvertálása layar layerré, pár perc, még mobilon is meg lehet csinálni (android és iphone készüléken, azokra van teljes értékű google earth))

a többi layer szerintem max fél év és elérhető, anno a gps poi-k is hiányosak voltak, most ha minden poit bekapcsolok, kb 100 méterenként van valami. nem budapesten, hanem pécelen :-D még a sarki kocsmák is :)

kb fél órája tettem fel a nexusra, kinéztem az ablakon és kapásból 5 layert mutatott, pécel város wiki leírását, a szemben lévő bolt adatait, a vasútállomáshoz vonatkozó adatokat, ill az erdőben és a tónál készített képeket és videókat.

külföldi utazásnál über lehet, bár azzal meg egy szívás van. a 3g roaming még mindig drága, bár épp készül valami eu-s szabályozás erre (bár külföldiában meg kibebaszott sok a free wifi hotspot)

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1344 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 05. 20. 14:36

Idézet

Idézet

Idézet

ha nagyon nagy bajban vagy, szólj, adok egy elérhetőséget (ha ő ezt bevállalja). volt olyan iphone amit a szervíz visszadobott, hogy halott (apple szervíz.....), ő meg fél délután alatt újra életet lehelt bele.
úgynézki nagy gáz van, egyelőre teljesen tanácstalan vagyok, mostmár legalább képet látok, de simkátyát kér, és úgynézki szoftos függetlenítés voltKép egy picit még szórakozok vele, de szerintem reménytelen, úgyhogy azt az email címet most nagyon megköszönném
ja, a jailbreak az csak szoftveres. sajnos visszakerült a gyári állapot a készülékedre, így szolgáltató függő lett.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#1345 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 20. 14:49

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ja, a jailbreak az csak szoftveres. sajnos visszakerült a gyári állapot a készülékedre, így szolgáltató függő lett.
igen, közben találtam úgynézki megoldást, csak picit jobban belekellett ásni magamat a dolgokba. de köszönöm szépen amúgy a segitségedet, úgynézki innentől hogy sikerülni fogKép azért ezt a magam részéről egy epicfailnek tekintem, 2 óra alatt "amortizálni" egy cuccost... na mind1Kép
szerk: SIKERÜLT!!!Kép

#1346 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 05. 20. 19:11

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

igen, közben találtam úgynézki megoldást, csak picit jobban belekellett ásni magamat a dolgokba. de köszönöm szépen amúgy a segitségedet, úgynézki innentől hogy sikerülni fogKép azért ezt a magam részéről egy epicfailnek tekintem, 2 óra alatt "amortizálni" egy cuccost... na mind1Kép
szerk: SIKERÜLT!!!Kép
faint! egyébként ne félj, én általában úgy indítok, hogy rommá nyomom a rendszert és utána helyrehozom :Đ így tanulod meg, hogy hogyan kell :-D (anno a p800-at kb a vétel után fél órával kinyírtam :))

#1347 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 20. 21:26

Gondoltam megosztok veletek egy készüléket (vagy inkább kettőt) amit hazánkban sajnos nem lehet kapni, ugyanis CDMA hálózatot használja mind a kettő Amerikában a Verzion Wireless-nél lehet kapni ezt a két gyöngyszemet.
Nem nagyon preferáltam idáig az ilyen telefonokat, de ha lehetne kapni az elősőből (Rock) biztos beszereznék egyet, mert baromira de nagyon tetszik. Nem is tépem a számat tovább lássuk őket:

Casio G'zOne Rock: kép kép kép YouTube

Casio G'zOne Brigade: kép kép kép YouTube

#1348 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 21. 08:59

dareal, igazad van, így, hogy csomó mindent kellett rajta "javÍtani', olyan dolgokra jöttem rá, hogy valójában mire is való, amire szerintem sose sikerült volna. azthittem, hogy az iphone os zártabb dolog, de ebben is nagyon sok lehetőség van. feldobtam rá saccra 30 játékot, gondoltam a felét úgyis lefogom törölni, majd szanálok közülük. hát nemkell, mindegyik olyan szinten jó, hogy az hihetetlen. a grafika is szép, és élmény vele játszani. komolyan mint egy kézikonzol, mostmár értem, hogy miért sorolják ezt is ebbe a kategóriába. szóval engem egyelőre lenyűgöz ez a ketyere:) (azért még egy androidos cuccosra kíváncsi lennék, csakhát nem sz*rom sajnos a pénzt)

#1349 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 05. 21. 10:46

Idézet

dareal, igazad van, így, hogy csomó mindent kellett rajta "javÍtani', olyan dolgokra jöttem rá, hogy valójában mire is való, amire szerintem sose sikerült volna. azthittem, hogy az iphone os zártabb dolog, de ebben is nagyon sok lehetőség van. feldobtam rá saccra 30 játékot, gondoltam a felét úgyis lefogom törölni, majd szanálok közülük. hát nemkell, mindegyik olyan szinten jó, hogy az hihetetlen. a grafika is szép, és élmény vele játszani. komolyan mint egy kézikonzol, mostmár értem, hogy miért sorolják ezt is ebbe a kategóriába. szóval engem egyelőre lenyűgöz ez a ketyere:) (azért még egy androidos cuccosra kíváncsi lennék, csakhát nem sz*rom sajnos a pénzt)

az iphone os jailbreak után igen kellemes, bár azért vannak hiányosságok. pl én a grafikus felületét úgy cseréltem volna le, hogy jaj, csak akkoriban ez nem volt olyan egyszerű. ma nem tudom, hogy mi a helyzet, de amikor nekem volt ájfonom, szívás volt. más platformon ugye leszedem a kívánt ui-t, telepítem és kész. iphone esetében jailbreak (gari ugrik, bár vissza lehet tölteni az eredetit), majd jönnek a scriptek és a manuális hegesztés. szóval ha el akarsz térni az apple dolgaitól, akkor nehezebb a dolgod, mint más rendszer esetében (imádok bütykölni, szó se róla, de ha egy grafikus felület lecseréléséhez 10 vagy több tucat lépésen kell végigmennem, az azért már sok :Đ) iphone-on ilyenkor lépnek be a scriptek, tonnányi script. amit vagy megírt valaki, vagy nem.

illetve a ha jól tudom, akkor iphone esetében még nincsenek (ha lesznek egyáltalán) külön ui-k, max az iphone ui-ra lehet témákat rakni, ami hasonlít vagy kopp úgy néz ki, mint mondjuk a htc sense, de mégsem. hiányoznak a funkciók (vagy csak látvány, vagy komplett funkció), mert ugye maga az ui az az iphone os ui-ja, ami arra képes amire, többre nem.

az iphone ui-t azért nem szerettem, mert sok alkalmazás esetén nem olyan kényelmes, ill elég szegényes a funkció tárháza (már egy sense-hez vagy egy spb-hez mérten), oszt szívás, hogy nincs módom magamnak kiválasztani.
spb-t imádom (nehéz a döntés az spb és a sense között, bár az spb 5 megjelenésénél kérdés nélkül váltok rá)

adok pár linket az iphone ui szépítésére, módosítására:

http://www.funkyspac...-element-iphone

http://www.redmondpi...e-ui-on-iphone/

http://connectedphon...o-sense-ui.html

amit még ajánlok figyelmedbe!

idén júniusban megszűnik az iphone 2g támogatása, azaz nem jön rá új szoftver, ill ami program az új szoftvert igénylni, az nem fog menni. ezen esetben érdekes lehet az android on iphone (jelenleg 2 és 3g-re telepíthető, a 3gs-en (és majd 4g-n) dolgoznak), amivel elkerülheted, hogy outdated legyen a készülék (asszem ezen android 2.1 szerepel, nyílván a 2.2 is futni fog)

az iphone os rajta marad, mivel dual boot-ban üzemel (noha ez még bőven alpha állapot, de jól haladnak!)
ami miatt még érdemes figyelni: iphone-on ugye nincs flash support, androidon van. ha egy flash tartalmú oldal kell, de az iphone os jobban bejön, akkor reboot és már van flash-es böngésző (mondjuk azért egy alpha szinten lévő rendszert nem hiszem, hogy napi szinten használna valaki, bár a leírások alapján akadnak páran :-D)

#1350 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 21. 11:59

nekem bejön az iphonenak ez az egyszerü menürendszere. tény, hogy az spb úgy nézhetett ki, ahogy épp a kedvem tartotta, de szerintem ez se rossz. cydián belül mostmár amúgy elég egyszerü az ui-t is változtatni, nagyonsokféle helyről lehet alapesetben is témákat szedni, csak minden mentés után resetet kér, ezmiatt talán picit macerás, de mondjuk nemhiszem hogy változtatni fogok, egyelőre biztos nem:)
a 4es os mint írtad, nemfogja támogatni a 2g-t, ez volt az egyik indokom a 2g ellen. de végülis így is 200000 körüli az alkalmazások száma tudtommal az appstore-n, és ezmiatt döntöttem a 2g mellett. az androidot viszont mindenképp kiszeretném majd próbálni, videók alapján egész jól is üzemel, egy pillantást mindenképp megérne

#1351 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 05. 25. 14:43

no, 2 héten belül veszem a készüléket, nagyon várom!
szerencsémre nagyon baráti áron kapom (94e), zsír új, bontatlan, garival, boltból. egyébként 120-140 körül mozog, szolgáltatónál 190 (a teleLOL-nál)

pár napja elérhető a nexus-ra a 2.2-es android (froyo), ma varázsoltam fel az egyik céges nexusra. hát, eddig is gyors volt, de ez valami beszarás. mintha egy umpc (ultra-mobile pc, mint pl az asus mid készülékei) lenne a kezemben. iszonyat gyors, szinte mindent kezel.

slussz poén, ami miatt imádom a HTC-t: már júni 23-tól hivatalosan elérhető a 2.2 update (így garivesztés kizárva). ezzel ellentétben mondjuk egy sonyericsson az év vége felé nyomja ki X10-re :Đ bár ok, a hero és a legend update még mindig nincs kint.

a 2 hét alatt még sok minden kiderülhet, az év során még jön pár androidos htc. ettől függetlenül szinte biztos, hogy a desire lesz a választásom, max a vision jöhet még szóba, ami igazából a desire, csak kapott még egy kicsúsztatható billentyűzetet.

ha meglesz, akkor mindenképp körmölök róla valamit! (annyira megfogta a baráti körömet, hogy minimum 3 darabot hozok el, de 2 hét alatt ez már 5 is lehet :-D)

#1352 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 05. 25. 19:44

Na tehát még mindig ott tartok, hogy mobilt szeretnék vásárolní a közel jövőben szóba jött itt már iphone, samsung s5600 nokia 5800 noss az utóbi az igen csábító és való színű, hogy az lesz a végleges töndtés de azért ki szeretném kérni a ti véleményeteket az 5800 csak annyi negatívat hallotam és tapasztaltam, hogy 1 kicsit lassú és szerintetek mit vegyek Kb abban az árban mint az 5800, samsung s5600 rá jöttem, hogy valami jó...nokia 5230 azzal az a gondom, h csak 2 megapixeles... szal szerintetek mit vegyek persze mondhatók más mobiltis a felsoroltakon kívül...KépKép

#1353 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 05. 26. 08:41

Idézet

Na tehát még mindig ott tartok, hogy mobilt szeretnék vásárolní a közel jövőben szóba jött itt már iphone, samsung s5600 nokia 5800 noss az utóbi az igen csábító és való színű, hogy az lesz a végleges töndtés de azért ki szeretném kérni a ti véleményeteket az 5800 csak annyi negatívat hallotam és tapasztaltam, hogy 1 kicsit lassú és szerintetek mit vegyek Kb abban az árban mint az 5800, samsung s5600 rá jöttem, hogy valami jó...nokia 5230 azzal az a gondom, h csak 2 megapixeles... szal szerintetek mit vegyek persze mondhatók más mobiltis a felsoroltakon kívül...KépKép

kettő közül egyértelműen a nokia. van pár ismerősömnek, nem rítak, hogy lassú lenne :Đ

viszont az új szoftver az kell rá, sokat dob.

#1354 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 05. 26. 15:47

Idézet

Idézet

kettő közül egyértelműen a nokia. van pár ismerősömnek, nem rítak, hogy lassú lenne :Đ

Aha, és valami amit ti szerintetek jó lenne ebben az árban(nokia 5800 ára körül)???

#1355 Felhasználó inaktív   popely16 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 26. 15:58

Idézet

Idézet

Idézet

Aha, és valami amit ti szerintetek jó lenne ebben az árban(nokia 5800 ára körül)???
Szerintem érdemes még megnézni a Samsung Montét bár annak zárt az op rendszere sz.val elfelejtheted a jo kis progikat de az sem egy rossz készülék szerintem akkor ott van még a samsung omnia az egy windows mobil os cucc és viszi a 6.5 ös win mobilét is .
(\_/)
(O.o) <--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o

Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba  |^^^^^^^^^^^^^^| ||
|...BEER TRUCK..........| ||'|";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] -
"(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*** **''(@)
Tedd be a profilodba a BEER TRUCK-ot, hogy világuralomra törhessen!

#1356 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 05. 27. 10:48

symbian készülékkel rendelkezőknek ajánlom a winmo világban igen sikeres spb mobile shell-t, ami a napokban jelent meg symbianra, a winmo-n is aktuális 3.5.x verziónak megfelelően (bár asszem symbian-ra 3.5 a verziószám).

http://www.youtube.c...player_embedded

nokia 5800 tulajoknak erősen ajánlom!

nagyon testreszabható, olyan szinten, hogy akár a widgeteket is átrajzolhatjuk, vagy kész sémákat használhatunk. külön elérhetőek widget pakkok, bár én az elején használtam őket, utólag visszatértem a gyáriakra, a többi szinte felesleges.

a trialt sis formájában itt letölthetitek (symbian S60 5th generation kell hozzá minimum):

http://www.spbsoftwa...l/download.html

vigyázat, az spb termékek fertőznek! :Đ (azaz ha kipróbálod, mást nem is akarsz :-D) hiába a htc über sense felülete, az spb mobile shell 5 megjelenésénél sorban fog eltünni a htc készülékekről, az spb ms 5 javára :)

#1357 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 05. 27. 11:02

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem érdemes még megnézni a Samsung Montét bár annak zárt az op rendszere sz.val elfelejtheted a jo kis progikat de az sem egy rossz készülék szerintem akkor ott van még a samsung omnia az egy windows mobil os cucc és viszi a 6.5 ös win mobilét is .

ha omnia 1, akkor azt annyira nem ajánlom. sok személyes tapasztalatom ugyan nincs vele, mert annyira rüheltem (és a kollégák is). omnia 2 már inkább, de az nem az az árkategória.

ezen árkategóriában jó az 5800, mai napig foglalkozik vele a nokia, szemben a hasonló és azonos korú készülékekkel.

ezzel viszont a vásárlásnál kell vigyázni, sok beszállító (kis zugboltok) fülöp szigetekről hozza be, vám nélkül. esetünkben ez azért gáz, mert a nokia legyint, ha garanciális probléma van, lévén nem európai modell, hanem ázsiai. ilyenkor vissza a forgalmazóhoz, aki jó esetben 2-3 hónap gari időt vállal. egyik kollégám járt így, megvette jó occsóé', a nokiánál felrakatta a fw upgrade-et, ami európai, ezzel a teló lehalt (el sem indult), mert nem az ázsiai rom ment rá, ennek fényében a nokia egy kézfogás keretében visszaadta a készüléket, hogy "jaaaa, akkor mi ezzel nem is foglalkozunk", majd a forgalmazó (zugbolt) erre 2 és fél hónapot járatta a készüléket ázsiába és vissza, hogy rávarázsolja a kinti kapcsolata az ázsiai romot és újra működjön a készülék.

ilyen boltok esetén, a gyorsabb ügyintézés érdekében érdemes megmelíteni a VPOP-t, hogy őket biztosan érdekelné ez a sztori :Đ

#1358 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 05. 28. 12:26

eddig bírtam :Đ este szóltam a főnökömnek teamspeak-en, hogy reggel nem jövök, megyek vásárolni.

megvettem a desire-t.
röviden: beszabehu! élménybeszámoló később!

#1359 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 28. 12:43

Idézet

eddig bírtam :Đ este szóltam a főnökömnek teamspeak-en, hogy reggel nem jövök, megyek vásárolni.

megvettem a desire-t.

Kíváncsian várom!
Gk2.0????

Kép
Kép
Kép

#1360 Felhasználó inaktív   Sogi

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 12:56

Idézet

megvettem a desire-t.

hát mégse nexusone? én is várom a beszámolótKép

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.