HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#221 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 09. 16:50

" Igy hiaba tudok ugy smst irni, h nem nezek oda, ha folyamatosan elrontja."

Nekem ez T 720-as motorolanál szkott lenni... bár elrontani nem rontja el, csak lemarad szegényke.

frpeter:ha nem kell, valóban nem kell vinned, viszont ebben meg beépített van. Ha meg már annyira tutkó kamerát veszel, akkor a beépített memória lesz szűkös, mert az a gyengébb képekhez van optimalizálva, szal nem nagyon spórolhastsz ezen, úgyis új mobilt kellesz venned egy idő után...Kép

Only human!

#222 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 09. 22:10

"Igy hiaba tudok ugy smst irni, h nem nezek oda, ha folyamatosan elrontja."

kepzeld, en tudok ugy irni eleg gyorsan.
egyszer majd lemerem mar, hogy egy smst mennyi ido alatt irok meg, mert mar eleg gyorsan jarnak az ujjaim a telon. Kép

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#223 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 22:14

a kepekrol annyit, hogy szerintem vagy 20 kepet biztos e ltud tarolni, bar meg nem probaltam.
olyan 1,5 mb a tarhely erre es vegul is mindenre a telben (kep, hang, jatekok, ...).

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#224 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 22:48

Gyorsan smst irni en is tudok csak a telefon nem kepes kovetni a tempot. A masik meg a billentyuzet aki nem kepes kovetni a tempot. Ennyi. Lassuuuu

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#225 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 09. 23:29

Én tudok vele írni ennyi. Aki nem tud, az ne vegyen jó telót azt kész. Nekem megy, úgyhogy hiába szidjátok... Egyíébként meg nem vágom, miért jó a beépített kamera, nekem nincs,d e a teló belső memóriája ígyis fullon van, pedig csak 6 csengőhang meg 14 háttérkép van felrakva. Ha most a kamera is oda képezne... Különben ez meg a másik. Gondolj csak bele. Egy oylan kép 50k, ami 640x480. Nézz meg neten akárhol egy 640x480-as képet ami akkora. Na hogy néz ki? Szar mi! Kép

#226 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 18:15

Nem azt mondtam, hogy csúcsminőségűek a képek, de szvsz mobilt nem is azért vesz manapság senki...ha jó kép kell, ott a digitális gép. Ha meg mindenképpen mobillal kombinálva, akkor még várhatsz pár évet.Kép
Only human!

#227 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 20:15

Na csak annyit mondatnék, hogy pocketPC-t lehet kapni 100 körül, ami tud 1024*768-os képeket is, beépített a vakuja, nomeg pocketPC. Szal midnent tud, amit egy mobil, sőt sokkal többet, és ahogy hallam már kezdik kombinálni a mobillal, hogy lehessen vele telefonálni is, és egy csúcsmodell mobil ára e körül mozog, szal eléggé el vannak szállva, ebből is átszik, mer ez a gép se vmi gagyi noname...

#228 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 21:28

Hát igen, ez a mi kis remek fogyasztói társadalmunk, ahol frankón visszatartják a technológiát, hogy a legutolsó bőrt is lenyúzzák rólunk...Kép
Only human!

#229 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 22:44

Egy csucsmodell telcsi 200-nal kezdodik. Mar ha elofizetes nelkuli arat vesszuk. (es miert ne azt vennenk) Ebben az esetben viszont evidens a valasztas. Csak ezek a pocketPC-k elegge "nagyok". Legalabbis egy divat mobilhoz kepest. Ha a tudast is osszehasonlitjuk.. nos akkor mar egy pocketPC mint egy 9xxx-es Nokia.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#230 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 23:21

Pontosan így van ("mar egy pocketPC mint egy 9xxx-es Nokia"). Viszont a mérettel szembeszállnék. Hova teszed a mobilt? Zsebbe? Ott ez is elfér. Övre? Szintén fel lehet rakni. Akkor meg mi a gáz?

#231 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 23:57

Zsebbe. :Đ Nemtom. Ugyerzem azzal, h lapos, de vegulis nagy felulet, kitolti a zsebem. Persze ismet a Nok9xxx sorozatot tudnam felhozni, h az meg kiszakitja a zsebem. Egyikse kene igazabol. Kép Nem feltetlenul extrakicsi telka kell, mondjuk a t68i merete tokeletes nekem.

Av [salalausukKép]

#232 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 03. 11. 01:50

Ebben a dologban kenytelen vagyok egyet erteni kedves kollegammal...
Kép

#233 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 11. 23:06

Egyébként hallottátok az új baromságot, hogy viheted a mobilszámod másik szolgáltatóhoz? Ez mind szép és jó, de innentől kezdve te honnan tudod, hogy Pannonost, Westeleset, vagy Vodást hívsz? Álá mennyit fizetsz. Gratulálok álambratyónak, megint a b**i politikusok; persze nekik mind1 mennyit fizetnek, de k****k már be basszus, hogy le se szarnak minket!!!! Hogy a rákba lehet ekkora baromságot kitalálniiii?????????

#234 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 11. 23:22

Amugy az alapotlet nemrossz. Csak igen, a tarifak. Ezt akkor lehetne megvalositani esszeruen, ha minden halozatba ugyanannyiert lehetne telefonalni. Nah de ettol egyenlore meg nagyon messze allunk..

Av [salalausukKép]

#235 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 12. 00:27

Igen az alapötlet jó, a megvalósítás meg a lehető legrosszabb. De hát mit vártunk Magyarországon... Most megint suxx lesz,d e nem gondoltam volna hogy ezek a barmok még a mobiliparba is belemásznak, hogy másznának fel inkább a seggembe vazzeg. Má kiba idegesítő, hogy mindent tegyünk tökre, mer 1Ft-tal több a haszon. Egyszerűen nem bírom felfogni!!!!!!!!!! Mintha direkt ellenünk hoznák a törvényeketKép

#236 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 12. 10:40

Nade papiron ezek a mi javunkat hivatottak szolgalni. Ez benne a legnagyobb szemetseg! A megszorito intezkedesek is a mi javunkat szolgaljak. Ez a joleti rendszer? Kép

Av [salalausukKép]

#237 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 12. 15:50

Lehet, hogy én vagyok a barom, de nem csak a preffixum utáni számot viszed át a másik szolgáltatóhoz?

Mmint a 06 30 xxx-xxxx szám átmegy 06 20 xxx-xxxx-be?

Only human!

#238 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 12. 16:29

Ha joltudom akkor nem. Azert se lehet, mert mivan ha ugyanaz a szam mar letezik mondjuk egy masik szolgaltatonal. Szal viszed hetvenestul, huszastul stb.

Av [salalausukKép]

#239 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 03. 12. 16:43

Hi all!

Bocse,ha bepofátlankodok,de nem olvastam mirol beszéltetek,de lenne egy nagy kérdésem: Valaki ismeri kozelebbrol a nokia 7210-est,vagy a samsung X600-at?

Csakmert ezen a két telefonon filozok,melyiket is vegyem.De mivel hogy ismerostol veszem,hasznaltan,ezért az ár tokre mind1.De mivel az x600-asnak 65 ezer szint tud a kijelzoje,+fényképezője van,engem nagyon csábit,de tom,hogy a nokia megbizhato,és a 7210-es se rossz.Ezért remélem tud valaki segiteni!

Elore thx!

#240 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 12. 16:57

Hát ha telleg eldöntendő a kérdés, akkor szvsz az x600-as sokkal jobban megéri...én láttam 7210-est, de nem egy nagy dobás kijelzője sem, meg semmi, csakhát a designt meg kell fizetni. Sztem x600, de hallgassuk a többieket is...Kép
Only human!

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.