HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#281 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 19. 11:24

Lattam a tv-ben az uj siemens mobilt. A SX1-et. Iszonyatosan megtetszet az a telefon. Szerintetek jo telefon vagy sem. Azt hagyjuk, hogy megeri e az arat, mert akinek van annyi kesse es tetszik neki az ugyis megveszi akinek meg nincs az meg ugysem... ITT van nehany adat a telorol!

jo telo, symbian oprendszer van alatta (ala nokia).video felvevo, mp3 lejacco, fm radio, ...a billetyuket meg meg kell szokni, ennyi.ugy, mint a 3650nel.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#282 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 11:29

lattatok az uj siemens, se telokat?eleg jol neznek ki.meg most mutatta be a nokia a 7620as telot.eleg tegla telo. :DD

#283 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 11:34

Na én csak egy valamit nem vágok a színekkel kapcsolatban. Mindkettő 16 millió színű. Akkor meg mi ez a hülyeség, hogy mások a színek? TFT teknológia, az oké, de attól még nem lesznek mások a színek... Beleraktak egy geforce5-öst vagy mi?
csak 65e szinu a kijelzo es az eddigi legtobb szinnel rendelkezo mobil is 262e szinu.o a szint nem a kijlezore ertette szvsz, hanem a telo burkolatara. ;D
262e színű mobil? Az jó lehet mer a gépem se tud annyi színt Kép

#284 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 19. 11:41

Lattam a tv-ben az uj siemens mobilt. A SX1-et. Iszonyatosan megtetszet az a telefon. Szerintetek jo telefon vagy sem. Azt hagyjuk, hogy megeri e az arat, mert akinek van annyi kesse es tetszik neki az ugyis megveszi akinek meg nincs az meg ugysem... ITT van nehany adat a telorol!

jo telo, symbian oprendszer van alatta (ala nokia).video felvevo, mp3 lejacco, fm radio, ...a billetyuket meg meg kell szokni, ennyi.ugy, mint a 3650nel.

Hu, dejó. 2perc videót fel tudsz venni 240*320-ban vagy 5 fps-sel! Tapsikolok örömömben. Arra kis belső memóriára kurvasok funkciót beépítenek, azt nem is tudod használni, mer ugye bővíteni nem lehet azt a kis szart. Sok idióta balfasz, aki ezt kitalálja. Az én fényképezőmmel nem lehet telefonálni, viszont ezeket mind tudja, sőt többet is, és még memóriával is meg van áldva, és kissé olcsóbb! Úgyhogy inkább veszek egy olyan normális gépet meg egy alap telót amivel tok telefonálni, álá sokkal oclsóbban kijövök, sokkal több funkcióm lesz, és örülök a fejemnek, továbbá kiröhögöm az ilyen barmokat, akik ezt megveszik!

#285 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 19:11

Na én csak egy valamit nem vágok a színekkel kapcsolatban. Mindkettő 16 millió színű. Akkor meg mi ez a hülyeség, hogy mások a színek? TFT teknológia, az oké, de attól még nem lesznek mások a színek... Beleraktak egy geforce5-öst vagy mi?
csak 65e szinu a kijelzo es az eddigi legtobb szinnel rendelkezo mobil is 262e szinu.o a szint nem a kijlezore ertette szvsz, hanem a telo burkolatara. ;D
262e színű mobil? Az jó lehet mer a gépem se tud annyi színt Kép
a gep 16bitnel nem 16 millio szint tud? :Đ
amugy figyelitek a cebites uj telokat?
jonnek ki kiraly mobcsik.

#286 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 24. 19:18

Hu, dejó. 2perc videót fel tudsz venni 240*320-ban vagy 5 fps-sel! Tapsikolok örömömben. Arra kis belső memóriára kurvasok funkciót beépítenek, azt nem is tudod használni, mer ugye bővíteni nem lehet azt a kis szart. Sok idióta balfasz, aki ezt kitalálja. Az én fényképezőmmel nem lehet telefonálni, viszont ezeket mind tudja, sőt többet is, és még memóriával is meg van áldva, és kissé olcsóbb! Úgyhogy inkább veszek egy olyan normális gépet meg egy alap telót amivel tok telefonálni, álá sokkal oclsóbban kijövök, sokkal több funkcióm lesz, és örülök a fejemnek, továbbá kiröhögöm az ilyen barmokat, akik ezt megveszik!

de lehet boviteni, asszem mmc van benne.
meg az mp3at szeritned min tarolnad?
csak kartyan lehet.

#287 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 10:26

Én monnyuk idáig SmartMedias telefont láttam, amiből viszont a legnagyobb 128-as.

#288 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 25. 17:40

Azt hallottam, hogy ügyes hacker bácsik le tudták rajta futtatni a Nokia ingédzses gammákat, nem rossz, mi?

Amúgy kukac, mennyiért szerezed be a Samsungot? Márha nem indiszkrét a kérdés...

Only human!

#289 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 25. 23:47

Hoztam ket "ujdonsagot". Nemtom kinek mennyire az. :Đ

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#290 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 27. 04:41

Azt hallottam, hogy ügyes hacker bácsik le tudták rajta futtatni a Nokia ingédzses gammákat, nem rossz, mi?

Amúgy kukac, mennyiért szerezed be a Samsungot? Márha nem indiszkrét a kérdés...

bocs, de en nem veszek samsungot.
nemtom hol irhattam ezt vagy hol olvastad.

#291 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 27. 04:43

kosz a kepeket, a 7610 hatuljat ugy sem lattam meg. :Đ
szeritnem nem nagy durranas az a telo.
le van maradva a nokia szvsz.
a tobbi gyarto most mutatta be a 2 megapixeles kameras telokat, o meg az 1 megapixelesnel tart. Kép

#292 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 27. 12:26

1 megapixel az lószar. Ökörködni lehet vele, de semmi másra nem jó. Lassan,d e kezdenek fejlődni, a 2 megapixel az má egész jó.

#293 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 28. 00:01

Sorry-sorry, az telleg JackX volt...sorry.Kép
Only human!

#294 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 29. 10:13

1 megapixel az lószar. Ökörködni lehet vele, de semmi másra nem jó. Lassan,d e kezdenek fejlődni, a 2 megapixel az má egész jó.
az aruk is biztos jo lesz. :Degy link: http://www.mobile-re...-k700.shtmleleg tutinak nez ki.kivancsi leszek mennyiert adjak majd.nem rossz kepeket keszit.

#295 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 30. 22:23

A baratnom ebbe a teloba szeretett bele. :Đ

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#296 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 31. 09:25

kiraly telo, csak az mms hianyoltam belole.van infra is benne.olyan 50-60e kozott kaphato.annyiert meg mar z600at kapsz.ez egy z200 amugy.

#297 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 31. 09:39

A tipus szamaval tisztaban vagyok, mivel egy mobilos honlaporol szedtem le... amugy 40 korul mar kapsz dobozosan halozatfuggetlenul..

Av [salalausukKép]

#298 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 31. 09:52

Ez nagyon LOL Kép Olyan húsvéti tojás jellege van a telónak Kép

#299 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 31. 09:59

Baratosnemnak a barackszinu belso miatt tetszett meg. Kép

Av [salalausukKép]

#300 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 31. 10:26

Amugy sztm a Z600 randa. Viszont ez fincsi:

Ez az uj S700. Sajna "csak" 1.3Mpixeles a kamera, de fincsi a telka sztm. 256k colors a kijelzo.

Av [salalausukKép]

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.