HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#301 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 31. 10:33

Amugy ezt a 2MP-s telkakat hol olvastad? Atneztem egy csomo uj telot, es 1.3-nal tobbet egyikse tud. Meselj mar latni akarom.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#302 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 31. 19:20

Hát igen, ezek a Sonyk nem rosszak, bár már régebben említettem volt, hogy a Sony Japán aloldala hemzseg az ilyenektől, míg az európai, amcsi aloldalakon még mindig alig vannak ilyen kaliberek.

Én úgy toom, hogy 2 megapixis telókat most jelentettek be a Cebiten...

Only human!

#303 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 03. 31. 19:29

Amugy ezt a 2MP-s telkakat hol olvastad? Atneztem egy csomo uj telot, es 1.3-nal tobbet egyikse tud. Meselj mar latni akarom.

Av [salalausukKép]

a samsungok jottek ki ilyen teloval.
ajanlom a gsmport.hu es a mobile-review.com oldalak bongeszeset cebit telok ugyben. Kép
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#304 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 31. 19:31

Hát igen, ezek a Sonyk nem rosszak, bár már régebben említettem volt, hogy a Sony Japán aloldala hemzseg az ilyenektől, míg az európai, amcsi aloldalakon még mindig alig vannak ilyen kaliberek.

Én úgy toom, hogy 2 megapixis telókat most jelentettek be a Cebiten...

japanban mar ott a 3g meg minden xar, szal jobban mennek ott a fejlesztesek.

jaja, cebiten mutatak be oket.
foleg samsung, de ugy emleszem, hogy a se is mutatott be ilyen mobcsit.
de lehet tevedek.

#305 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 31. 19:44

Na most varjunk mar. En az eppen kaphato telokrol beszelek. Az, amit bemutattak, meg nincs piacon alltalaban europaban. A piacon levo telok kozul viszont nemsok tud 1, vagy annal tobbet. A 7610 nemrossz az 1MP-vel, a meretet is tekintetbe veve.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#306 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 08:41

Na most varjunk mar. En az eppen kaphato telokrol beszelek. Az, amit bemutattak, meg nincs piacon alltalaban europaban. A piacon levo telok kozul viszont nemsok tud 1, vagy annal tobbet. A 7610 nemrossz az 1MP-vel, a meretet is tekintetbe veve.

Av [salalausukKép]

a 7610 szeritnem eleg teglafon, meg a gombok elrendezese nem teccik.de a samsung mar bemutatott 2 mp-s telot.

#307 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 09:11

Teglafon? Ezt mire erted? A Z600-nal epp h nagyobb, es joval tobbet tud, meg a kameraja is. Kicsit elfogult vagy nemde?

Av [salalausukKép]

#308 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 15:15

Figyelve itt a Nokia kontra Sony eszmecserét, csak egy dolgot jegyeznék meg:

A Nokiának lévén európai cég, főleg az öreg kontinens a célbázisa, nem így a Sonynak, aki csak most kezd el betörni hozzánk, és Japánban már sokkal jobb telókat forgalmaz./a már említett 3G megléte miatt is például.../

Only human!

#309 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 20:52

Ha viszont ezt nezzuk, japanban rengeteg olyan telo van ami a Sony-t is mossa. Nefeledjuk, a Sony regen rettenetesen ocska telefonokat gyartott. Lehet, h jol neztek ki, de minosegileg iszonyat gagyik voltak. A Nokia nagyot hibazik ott, h ontja magabol a telefonokat, es csak minimalisakat fejleszt. De telefonok teren mindigis elismertebb ceg volt.

Av [salalausukKép]

#310 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 21:15

Volt. Mostmár korántsem egyedüli.

#311 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 01. 21:21

Ezt nem tagadom. Mindemellett en maradok asszem Nokia parti. Eddig T610-ig lattam rengeteg SE software-t, es elegge kiforratlannak talalom. Rengeteg felreertheto, illetve hulyen forditott dolog van benne.

Av [salalausukKép]

#312 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 12:49

Érdekes. Én is láttam rengeteg Nokia szoftvert és nekem is ugyanez a véleményem róluk.

#313 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 02. 23:02

Hasznaltad mar minda ketto tipust kulon hoszabb ideig? En nokiaztam sok evig es 2.5 eve SE-zek. Meg ezekutan is sokkal bonyolultabbnak es rosszulforditottnak latom egyszeruen. Amit regen irtam, az SMS irasi rendszere borzaszto!

Av [salalausukKép]

#314 Felhasználó inaktív   Lock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 03. 21:27

Hasznaltad mar minda ketto tipust kulon hoszabb ideig? En nokiaztam sok evig es 2.5 eve SE-zek. Meg ezekutan is sokkal bonyolultabbnak es rosszulforditottnak latom egyszeruen. Amit regen irtam, az SMS irasi rendszere borzaszto!

Av [salalausukKép]

98 óta volt Nokiám (1 év), Siemens (1 év), Ericcson (T10, T18, T39 összesen 4 év). Rokonságomban és kollégáim között van mindkettő típus, Nokiából pl a legalapabb 3210-től kezdve több is (3310, 3330, 6210, 6310, 8210, 3650), szóval azt mondanám, nagyjából követem a dolgokat. Mindenkinek más a véleménye ezekrol a márkákról, nem is akarok vitát indítani (sokadszorra mán), tény, hogy nekem az Ericssonok váltak be és kész. Az elismerem, hogy a Nokia menürendszere felhasználóbarátabb. Foleg azoknak akik most kezdenek barátkozni a mobilokkal. ÁLTALÁBAN, gyakorlottabb embernek nem szokott gondot okozni. Úgy látszik te a kivételek közé tartozol. Mármint az én megfigyelésem szerinti átlaghoz képest. Hát ez van. Akkor csak azt tudom javasolni, hogy következo telefon gyanánt újból egy Nokiát válassz. Aztán majd írd ám meg a véleményedet!

#315 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 11:42

Sajnos pont ez a gondom. Ennyi ido SE utan most megint vissza a Nokiara... felek egy kicsit, sok telonak hibas a software-e. A regieket annyira szerettem, h felek meggyulolom, ha egy hibasat kapok kezbe. De valszeg Nokiat fogok beprobalni ujra, egyenlore meg nem tudom melyiket.

Av [salalausukKép]

#316 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 04. 20:45

Sajnos pont ez a gondom. Ennyi ido SE utan most megint vissza a Nokiara... felek egy kicsit, sok telonak hibas a software-e. A regieket annyira szerettem, h felek meggyulolom, ha egy hibasat kapok kezbe. De valszeg Nokiat fogok beprobalni ujra, egyenlore meg nem tudom melyiket.

Av [salalausukKép]

ha nokiat vezsel, akkor csak symbianosat erdemes.

nem ertem...
ha baj van az swvel, akkor vidd frissiteni.
ennyi.

#317 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 08:54

Ezt a symbianos dolgot megfogadom. Amugy soxor a frissites se segit bizonyos problemakon. Kép

Av [salalausukKép]

#318 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 14:30

Hát nem toom, én fater T720asával vagyok így, azon akkora hibák vannak, hogy hihetetlen...nincs ébresztés pl ha ki van lőve a teló...meg ilyen alap dolgok hiányokznak!
Még az én remek GD 50-es Panám is tudja, hogy olyankor be kell kapcsolnia...

Only human!

#319 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 05. 19:13

Ez lol!!! Ez tenyleg alap minden teloban! Valami nagy hibat kovettek el fejleszteskor. Annyira a hiperszuper opciokra koncentraltak, h ezt egyszeruen kifelejtettek! Kép Amugy en is megtalaltam a T68i egyik legviccesebb hibajat! Ha le van zarva a bill, es hivnak... felveszem beszelunk, mondjuk ker egy telefonszamot az illeto.. bemegyek menube, kikeresem beduktalom, es lerakja a masik fel a telot.. nos ebben az esetben a bill zar ugye zarva "marad", viszont a telefon a menuben van. Kép Akarmit nyomok ottmarad, hisz a billzar rajta van. Igy ki kell oldani, kilepni a menubol, es visszarakni a zarat.. sztm ez azert eleg vicces egy hiba..

Av [salalausukKép]

#320 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 06. 08:32

Ilyenekből látszik, hogy a tesztelésre nem fordítanak semmit se, az a lényeg hogy minél hamarabb kimenjen a piacra versenyezni...

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.