Amugy ezt a 2MP-s telkakat hol olvastad? Atneztem egy csomo uj telot, es 1.3-nal tobbet egyikse tud. Meselj mar latni akarom.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 03. 31. 10:33
Amugy ezt a 2MP-s telkakat hol olvastad? Atneztem egy csomo uj telot, es 1.3-nal tobbet egyikse tud. Meselj mar latni akarom.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 03. 31. 19:20
Hát igen, ezek a Sonyk nem rosszak, bár már régebben említettem volt, hogy a Sony Japán aloldala hemzseg az ilyenektől, míg az európai, amcsi aloldalakon még mindig alig vannak ilyen kaliberek.
Én úgy toom, hogy 2 megapixis telókat most jelentettek be a Cebiten...
Elküldve: 2004. 03. 31. 19:29
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 03. 31. 19:31
Hát igen, ezek a Sonyk nem rosszak, bár már régebben említettem volt, hogy a Sony Japán aloldala hemzseg az ilyenektől, míg az európai, amcsi aloldalakon még mindig alig vannak ilyen kaliberek.
Én úgy toom, hogy 2 megapixis telókat most jelentettek be a Cebiten...
japanban mar ott a 3g meg minden xar, szal jobban mennek ott a fejlesztesek.
jaja, cebiten mutatak be oket.
foleg samsung, de ugy emleszem, hogy a se is mutatott be ilyen mobcsit.
de lehet tevedek.
Elküldve: 2004. 03. 31. 19:44
Na most varjunk mar. En az eppen kaphato telokrol beszelek. Az, amit bemutattak, meg nincs piacon alltalaban europaban. A piacon levo telok kozul viszont nemsok tud 1, vagy annal tobbet. A 7610 nemrossz az 1MP-vel, a meretet is tekintetbe veve.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 01. 08:41
Na most varjunk mar. En az eppen kaphato telokrol beszelek. Az, amit bemutattak, meg nincs piacon alltalaban europaban. A piacon levo telok kozul viszont nemsok tud 1, vagy annal tobbet. A 7610 nemrossz az 1MP-vel, a meretet is tekintetbe veve.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 01. 09:11
Teglafon? Ezt mire erted? A Z600-nal epp h nagyobb, es joval tobbet tud, meg a kameraja is. Kicsit elfogult vagy nemde?
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 01. 15:15
Figyelve itt a Nokia kontra Sony eszmecserét, csak egy dolgot jegyeznék meg:
A Nokiának lévén európai cég, főleg az öreg kontinens a célbázisa, nem így a Sonynak, aki csak most kezd el betörni hozzánk, és Japánban már sokkal jobb telókat forgalmaz./a már említett 3G megléte miatt is például.../
Elküldve: 2004. 04. 01. 20:52
Ha viszont ezt nezzuk, japanban rengeteg olyan telo van ami a Sony-t is mossa. Nefeledjuk, a Sony regen rettenetesen ocska telefonokat gyartott. Lehet, h jol neztek ki, de minosegileg iszonyat gagyik voltak. A Nokia nagyot hibazik ott, h ontja magabol a telefonokat, es csak minimalisakat fejleszt. De telefonok teren mindigis elismertebb ceg volt.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 01. 21:21
Ezt nem tagadom. Mindemellett en maradok asszem Nokia parti. Eddig T610-ig lattam rengeteg SE software-t, es elegge kiforratlannak talalom. Rengeteg felreertheto, illetve hulyen forditott dolog van benne.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 02. 12:49
Elküldve: 2004. 04. 02. 23:02
Hasznaltad mar minda ketto tipust kulon hoszabb ideig? En nokiaztam sok evig es 2.5 eve SE-zek. Meg ezekutan is sokkal bonyolultabbnak es rosszulforditottnak latom egyszeruen. Amit regen irtam, az SMS irasi rendszere borzaszto!
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 03. 21:27
Hasznaltad mar minda ketto tipust kulon hoszabb ideig? En nokiaztam sok evig es 2.5 eve SE-zek. Meg ezekutan is sokkal bonyolultabbnak es rosszulforditottnak latom egyszeruen. Amit regen irtam, az SMS irasi rendszere borzaszto!
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 04. 11:42
Sajnos pont ez a gondom. Ennyi ido SE utan most megint vissza a Nokiara... felek egy kicsit, sok telonak hibas a software-e. A regieket annyira szerettem, h felek meggyulolom, ha egy hibasat kapok kezbe. De valszeg Nokiat fogok beprobalni ujra, egyenlore meg nem tudom melyiket.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 04. 20:45
Sajnos pont ez a gondom. Ennyi ido SE utan most megint vissza a Nokiara... felek egy kicsit, sok telonak hibas a software-e. A regieket annyira szerettem, h felek meggyulolom, ha egy hibasat kapok kezbe. De valszeg Nokiat fogok beprobalni ujra, egyenlore meg nem tudom melyiket.
Av [salalausuk]
ha nokiat vezsel, akkor csak symbianosat erdemes.
nem ertem...
ha baj van az swvel, akkor vidd frissiteni.
ennyi.
Elküldve: 2004. 04. 05. 08:54
Ezt a symbianos dolgot megfogadom. Amugy soxor a frissites se segit bizonyos problemakon.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 05. 14:30
Hát nem toom, én fater T720asával vagyok így, azon akkora hibák vannak, hogy hihetetlen...nincs ébresztés pl ha ki van lőve a teló...meg ilyen alap dolgok hiányokznak!
Még az én remek GD 50-es Panám is tudja, hogy olyankor be kell kapcsolnia...
Elküldve: 2004. 04. 05. 19:13
Ez lol!!! Ez tenyleg alap minden teloban! Valami nagy hibat kovettek el fejleszteskor. Annyira a hiperszuper opciokra koncentraltak, h ezt egyszeruen kifelejtettek! Amugy en is megtalaltam a T68i egyik legviccesebb hibajat! Ha le van zarva a bill, es hivnak... felveszem beszelunk, mondjuk ker egy telefonszamot az illeto.. bemegyek menube, kikeresem beduktalom, es lerakja a masik fel a telot.. nos ebben az esetben a bill zar ugye zarva "marad", viszont a telefon a menuben van.
Akarmit nyomok ottmarad, hisz a billzar rajta van. Igy ki kell oldani, kilepni a menubol, es visszarakni a zarat.. sztm ez azert eleg vicces egy hiba..
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 06. 08:32