HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#361 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 09. 16:37

az egesz jo, de ha most vetted akko mé akarod eladni?

meg aza baj h ogy nekem veszteles meg vodas kartyam van tehat a pannon pontn nem jo:D

mennyié uttetik ezt ki?

Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#362 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 18:05

Sztm 1-2e. Nem most vettem csak nem hasznaltam. Megvannak a papirjai meg mindene, asszem januari vagy igy valahogy. Masodik telonak vettem, de majd a T68-at hasznalom annak.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#363 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 06:59

amikor aktuális lesz , karcolok neked még ide. amugy surgosen el akarod adni, vagy csak éppen hogy? mer benned megbizom és jobb mint ha etgy tok idegentol vennek egy telefont. gondolom te nem vagnal at ! Kép:Đ:)

#364 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 08:10

Nem ismered azt a mondast, h uzletben nincs baratsag? Kép Nem akarom surgosen eladni, mivel meg nincs penzem egy masikra. Mit is mondtal a monitort mikor veszed at? Kép

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#365 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 08:22

ööö, hat tulajkeppen elmeletileg már jovo hettol jo, mer tom hogy neked is surgos...:Đ

telot akko meg masd meglássuk! ugylaccik mindekinek raer!:-D

#366 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 10. 08:28

Majd ha jossz a monitorert megmutatom a telot. Kép

Av [salalausukKép]

#367 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 26. 12:49

A HWSW-n megjelent egy teszt a GX 30-as Sharpról...érdemes elolvasni mielőttt bárki rászánná magát a vételre.

Erre---->

Only human!

#368 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 26. 13:10

Hat en vegulis egy Nokia 6220 tulajdonosa lettem. Igazabol ingyen volt, a T68i megadta magat. Tonkrement a mikrofon. :Đ Ez a Nokia nem uj, de legalabb tudja azt ami kell nekem. Asszem megtartom egy ideig. :-D

Av [salalausukKép]

#369 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 26. 19:02

Épp most készülők megvenni életem első telcsijét:DDDD Sose éreztem hiányát,habár gondolom megvétele után másképp fogoko vélekedni...egy Sony Ericsson T610 lesz az áldozatom. MIvel rohadtul nem vagyok benne a dologban kérdezem én ha előfizetéssel veszem a Vodafone-nál miét érdemes választani???Érdemes megvenni mondjuk 3 évesre 70 FT-ért???
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#370 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 26. 19:12

Érdekes, pont most akarok én is ilyen telcsit venni...Kép
Én T Mobilost akarok, arany-társkártya akcióban. Csak még nem toom sikerál-e. Annyit azért tudj a Voda akciójáról, hogy akkor 3 évig 5000 akárhányszáz forint lesz az alap előfizetési díjad havonta, amiből 3500 ledumálható hálózaton belül. De ha hálaózaton kívül hívsz vkit, akkor az pluszba megy. Azt el kell ismerni, hogy a hálón belüli díjak nagyon jók-egész európába szinte-, de azért nem csak azt hívsz, nameg 5 rugó havonta...ha van rá annyid....Kép

Only human!

#371 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 26. 19:48

Épp azért veszek Vodafone-os telcsit mert a haveroka is Vodasak. Anyámék pannonosak,de hát őket meg nem hívom olyan gyakran!! Mondjuk ezt a hálózaton belüli dolgot nem is tudtam...mind1 pénteken megyünk majd azért még érdeklődök!!!!!!

Westel szóba se jöhet...na meg anyám katona azoknak meg jár kedvezmény így majd meglátjuk...

Mellesleg nem én fizetem az előfizetést:PPP És pont ezért olyan előfizetést akarok aminek a havi díja lebeszélhető!!!

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#372 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 11:30

En a vodaval szinte maradektalanul meg vagyok elegedve. Amugy nekem pl a telefonomban levo 200 telefonszambol 180 vodas kb, szal a halozaton kivuli dijak nem erdekelnek. Amikor westeles voltam meg mindenkinek az volt. Aztan epp idoben valtottam, mert mindenki valtott korulottem. Hozza kell tennem 5-6 evig westeles voltam, es kb 2 eve vagyok vodas.

Av [salalausukKép]

#373 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 12:22

Pont ezért akarok én is Voda-s telcsit,mert a haverok többsége Vodafone-os.Na holnap kiderül mi is lesz ebből!!

#374 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 12:42

Ha vodafonosok a haverjaid, akkor megéri, mert 3100-at lebeszélhetsz, viszont az opciós tarifát-2200 ft- még így sem beszélheted le. Bár ha nem te fizeted...
Az a gáz, hogy a 70 ftos akció csak a Szuper és az Európa díjcsomagokban érvényes, azokban pedig ott van a 2 rugós opciós tarifa.
Sztem meg a T-Mobile sem rossz csak ki kell várni az új tarifákat...Kép
Only human!

#375 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 15:11

Na igen ez a nagy baj,hogy csak két díjcsomag van!!

Viszont most változtak az árak...2 éves szerződés esetén csak 20 ezer HUF a telcsi és máris választható minden díjcsomag!!! Pénteken kiderül minden:DD

#376 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 17:02

Idézet

Pénteken kiderül minden:DD

Kép

Nekem meg ha lenne egy kérdésem az itteni arcokhoz: Sztetek melyik telcsi éri meg jobban, egy X600-as Samsung, vagy egy T630-as SE? Megnéztem a részletes infókat, de nem igazán took dönteni. A SE mellett szól a hosszú beszélgetés/készenléti idő, nameg a jó kijelző, meg a megbízhatóság. A Samsungot nézegetve visznot majd leesett az állam amikor megláttam, hogy 9mb média memóriája van+1.5 mega java memória. A SE-nak meg 4 mega össz-vissz. Eddig a T630 volt a szimpibb, de azért meghallgatnám a véleményeteket...persze csak úgy, ha vannak érvek.Kép
/Nem, az "azért mert csak" nálam nem érv.Kép/

Only human!

#377 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 18:12

Mit kóstál a T630-as???? Én T610-t veszek az is bőven megteszi...

Amugy ha külsőre döntenék akkor T630 a Samsung iszonyatosan néz ki:)

#378 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 19:22

Nem mintha nekem nem lenne elég a T610, csak azt most kiszórta a T-Mobile, nem lehet kapni...ezt a T630-at hozták be helyette.
Aranytárskártyával venném, így 3400 ft 12 hónapig nullforintos kezdőrészlettel. Az előfizu díj 1500 ft havonta amit lebeszélhetek hálón belül. Ennyi.

A T630 telleg szebb, a Samsunng egy kicsit gagyi hatást kelt...de a kilenc mega memória azért telleg nem semmi.Kép

Only human!

#379 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 19:43

Értem...mondjuk mire kell neked az a rohadt memória?

#380 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 27. 19:47

Hát beszarok!!!Anyám munkatársa ma ment venni telcsit Vodafone-nál...és nincs készülék!!! LOL!!

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.