Kukac ISTEN VAGY!! Megjött a DRÁGA és már ki is próbáltam. Volt egy kis kezdeti nehézség,mert elsőre nem akart elindulni, de aztán megolduttam a dolgot és már babán megy...tudsz olyan oldalt mondani, ahol tömegével vannak themesek, csengőhangok,hátterek egyszóval minden??Mert nekem van pár a gépen, de jó lenne ha minnél több mindenből csemegézhetnék...jah és semmi baj nincs vele simán ment tehát nem akadt meg ilyenek...
Kérdés:WAP??Mit is takar ez,hogy műkkődik mi kell hozzá milyen típusai vannak egyszóval minden ami WAP!!
MMS szolgáltatást külön kell rendelni??Mert ismerős küldött képet,de a telcsi cseszett fogadni és a WAP hiányára hivatkozott. Azért is érdekelne a WAP,mert ha már egyszer tudja a telcsi jó lenne ha lenne másrészt infókhoz jó lenne mondjuk útközben is hozzájutni.
Másik kérdés: A telcsim néha csinál olyat-eddig nálam egyszer hugomnál 1x-hogy néha hiába nyomom a gombot baszik reagálni-vagyis lefagy-,de egy időután oké...1-2 mp az egész ez mitől lehet???Szar a telcsi vagy mi??