HWSW Informatikai Kerekasztal: Mobiltelefonok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mobiltelefonok

#521 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 15. 12:06

T630-ast akartam eloszor...azttan k700-ast, aztan meg jott a moto es mind2-t elfelejttete...:Đ
Only human!

#522 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 17. 16:42

Apád bankot rabolt vagy mi a fene?:DD
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#523 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2004. 09. 18. 02:12

kebelt ne felejtsd... :Đ
koszi! Kép

#524 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 09. 23:59

vegre a v600as motorolat tudtam csinalni a telombol. :Đ
kesett ugyan a cumo BeneJoe, de azert koszi!
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#525 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 11:51

Ezt a mondatot magyarázd el légyszives magyarul is! Kösz Kép

#526 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 16. 01:06

mit nem ertesz? Kép
a v525re raraktam a v600as swjet adatkabellel.

#527 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 07:16

valaki mondja már meg nekem az igazságot!

állitolag létezik a siemensekhez (ugy tudtam csak az ME 45-hoz, de állitolag jo az M35-hoz is) egy mp3 lejátszo. ez valami minidisc, vagy mi. néztem aproneten, mondta a fazon neki van, talalkoztunk, erre a kezembe nyom valami minidiscet, amin valami szoftver van. modnom ez mi? aztan mondta, hogy ezen van valami telepito,amivel az ME 45 tud mp3at lejátszani. de milyen formában? hogyan toltom rá? egyáltalán mire? nem is külsö egység ez a lejátszo? irtam siemenséknek, azok visszairtak, yog 15.000 jo magyar forintér megszámitják nekem. de hogy mit az megin nem derult ki.  valaki tud valamit a témában?

Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#528 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 18. 09:58

nezd meg  ezt: http://www.siemens-m...NrNrNrN,00.html
amugytenyleg van hozza mp3 lejacco, de biztos, hogy nem lemezes.
miert nem veszel inkabb egy "igazi" mp3 lejaccot.
10e hufert mar van memoriakartyas.

#529 Guest__*

Elküldve: 2004. 10. 24. 12:20

Reflexbeukának vásároltam egy ilyen telefont. Nagyon jó képeket csinál , 4x zoom meg ilyenek. Félhomályos szobában egyás mellé raktam a T630 meg a V300-at és eképesztő volt  a különbség. A T630-ra hiába is pakoltam éjszakai felvételt, mégis fényévekkel marad el a minőség. Egyetlen negativum hogy se infrapiros se kékfog, tehát marad az úúessbéé, de hát annyi baj legyen. Amúgy meg minden tök jó rajta, egy kicsit én is belegyönyörödtem. Ha esetleg egyszer lesz új telefonom, amit én vásárolok magamnak, akkor egyértelmüen Motorola!

#530 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 24. 12:34

Szerintem egy telefont nem fényképezésre kellene elsősrorbayn használni és tényleg nem értem miért ez az összehasonlítási alap manapség...Amugy csinos darab, de nekem ezek a kinyíthatós telcsik nem jönnek be...mennyi volt?

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#531 Guest__*

Elküldve: 2004. 10. 24. 12:48

Nos hát azért ez az összehasonlítás alapja, mert ha már egyszer teszenk bele kamerát akkor azt már csinálják meg olyanra hogy azt érdemlegesen lehessen használni. A V300-al lehet a T630-al meg nem lehet érdemlegesen fotografálni. Ha meg nem lehet rendesen használni akkor minek teszik bele? vagy?

Az áráról pedig egy szótsem, mert aljándék volt!Kép

....amúgy t-mobilos, dominos, tehát az oldalán megtudod.

#532 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 24. 13:07

Jogos a felvetés hogy minek teszik bele, de akkor is tök nem ezeket kellene hasonlítgatni...Uhh akkor már asszony is megnézheti az árát:DD

#533 Guest__*

Elküldve: 2004. 10. 24. 15:49

Node mimást hasonlítsanak össze? A telefonálás az sms az mms a gprs, hanvezérlés, hangfelvevés, polifónikus őrület, 65K szín, abs, klíma.....stb már mindenhol alapkövetelmények, a menürendszerek szinte egy kaptafára készülnek, akkor mit hasonlítsanak össze? A színüket? A tartozékokat?

Amúgy meg megnézheti ha akarja de azért mégsem itt vágom az arcába hogy mennyi volt aaz ajándék. Annyi amennyi. Kit érdekel?

#534 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 24. 16:16

Jó most nem értem miért kell ezen így felhúznod magad!!!

Elmondtam a véleményem ennyi...ettől függetlenül akkor is baromságnak tartom ezt a fényképezéses szarságot, hiszen fényképezni egy fényképezőgéppel kell nem pedig egy szaros telefonnal. Soha a büdős életben nem fogsz olyan szép képet csinálni telefonnal, mint fényképezőgéppel...Mellesleg mindenkinek más a fontos egy telefon megvételénél ha neked épp ez akkor áldásom rá, nekem az hogy tudjak vele telefonálni!!!A többi mellékes...

#535 Guest__*

Elküldve: 2004. 10. 24. 16:46

Héééé! Én abszolutte nem huztam fel magam a dolgon. De komolyan nem!

Az oké hogy neked a telefonálás a fontos, én sem nettem volna magamtól magamnak T630-at, de most hogy már van összehasonlítom a dolgokat. Meg amúgy sem láthatunk bele teljesen egy lány lelki világába. Neki nem csak az a fontos hogy lehet telefonozni, hanem az is hogy hogyan szól milyen a háttér és többek között az is hogy tudjon vele fotozni is, stb........gondolom én.Kép

#536 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 24. 17:13

Elmondom én minek te4sznek bele ennyi szart. Hogy a sok kis ******* mutosgathassa, hogy neki milyen jó telója van, meg hogy ezt is azt is tudja. Igaz, még soha sem használta, és azt sem tudja mire jó. Nekem egy teló a következő: tudjak vele beszélni, sok név+tel+mail beleférjen, és azokat ésszerűen tárolja (manapság ez sajnos egyáltalán nem alapkövetelmény), tudjak vele gyorsan SMS-t írni, azért nem árt ha van egy jó kijelzője, de nekem nem kell kismillió szín, emrt mi a ********, nem ezen fogok TVzni. Így ennyi, no meg ami még esetleg kellhet néha, az egy-két poén játék, de nem ilyen Tony Híwk meg egyéb faszságok, amikhez én biztos nem adtam volna a nevem, emrt egy rakat kaki többet ér.
A fényképezőről meg az a véleményem, hogy most kezdenek el normálisabbak csinálni, amik érnek is valamit. ezek a 640x480 ez pont arra jóó, amit az előbb írtam. Átrakod PC-re (akármelyikét) és aztmondod: ez miiii???
Most már jönnek ki a komolyabbak, 1024*768, 1280*960, esetenként még opciókkal is, ami már jó valamire.

#537 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 09:07

elmondanam neked, hogy mar van 5 megapixeles kameras telefon a samsungnal.
ennyit errol.
(attol meg, hogy te ezt a hirt nem hallottad, ami mondjuk eleg friss.)
kinek mi a fontos.

reflexufo: miert nem v525ost vettel, abban legalabb van bt es tud videjot is lejaccani.
na jo, a video lejaccas lehet nem olyan fontos szempont.

#538 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 09:55

A telefont sztem mindenki arra vegye, amire használja...ha vki csak telefonálni akar, akkor sztem hülyeség a színes kijelző...akkor fullra elég egy szimpla régebbi teló megdobva egy szép nagy akksival. Amire frpeter hasznalja, arr én egy 6310-es Nokiát vennék...van benne egy csomó irodai cucc, ja és nem mellékesen több mint egy hétig bírja szuflával...Kép

kukacon látszik, hogy nagyon up to date...Kép Habár ezt a cikket én is olvastam pont. Az állt benne, hogy lassan jönnek a 7 megapixis samsungok is...azzal azért már lehet lőni.

Nekem egy e398 as motorolám van, azért választottam ezt, mert van benne jó sok memória, amit még bővíteni is lehet, így took mp3at hallgatni rajta ha utazom. A kijelzője óriási, és gyönyörű, élénk színű. A fényképezője is nagyon korrekt, bár megjegyzem ezzel én csak fílingeket próbálok megörökíteni, tehát ha mondjuk elmegyek bulizni, vagy vmi...akkor jó ha nem kell a digitálist cipelnem. Ezeket a képeket a moncsim nézem úgyis, és nem fogom soha előhivatni. Erre pont jó.

Only human!

#539 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 10:16

Kicsit most offtopik, de a mobilokhoz szorosan kapcsolódó hír:

Magyarország fellállít egy 3/4G kutató központot. Sztem ez óriási dolog, olyan amiben tipikusan világelsők lehetünk. Ha jól emlékszem MO.-n volt az első MMS küldés, aztán most az Svédületes napok keretében az első Wlan-Edge-3G hívásátadás, . Azért ez nem semmi...Kép

Bővebben errefelé:  http://it.news.hu/ri...?mod=10&id=9284

Nameg erre:  http://index.hu/tech/tudomany/4g1025/

Only human!

#540 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 26. 11:46

azert en sem vagyok mindig annyira kepben.
bar erdekelnek a mobilok, nameg egy mobilos oldalon vagyok hirezo (telefonos akciok).

Téma megosztása:

• (78 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.