HWSW Informatikai Kerekasztal: ATI vs. NVIDIA - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (64 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ATI vs. NVIDIA

#1141 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 14. 16:56

Idézet

Idézet

Idézet

nekem egy 8500 gt 512 mb-os videókártyám van intel core 2 duo 2x2ghz proceszorom és 1 gb-os ramom.és egy 1280x1024-es monitorom.milyen videókártyát kellene vennem hogy egy játék se szaggason teljes full beállitáson?

VálaszA haveromnak hd 4850 512 mb-os videókátyája van és a crysis warhead mám megszaggat rajta.Körülbelül 80000-ft-ot szánnék rá.
vegyél egy hd4890 et +1GB ramot a procid felhúzod 3Ghz ig akkor már nem fognak 1280x1024ben akaedni a játékok
Bizony a HD4890 nagyon kemény! A Crysis maxon 1.3-on 30fps-el, a STALKER CS legmagasabban 43fps átlagot produkálnak. Ezek izzasztják meg a legjobban, viszont egy vadiúj RE5-öt simán eltekeri 100-al.

#1142 Felhasználó inaktív   ZezeRMCF 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 14. 17:26

Hello,leakarnam cserelni a regi Gigabyte 8I945GZME-RH alaplapomat egy Gigabyte EP43-DS3L, Socket 775-re ,mi a velemenyetek rolla? van jobb ebbe az arkategoriaba? ez kb 22-24kba kerul

#1143 Felhasználó inaktív   mitirjak 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 19:58

hello.videókártyát szeretnék venni de nem tudom melyik a jobb hd 4890 vagy a hd 5770.léci irjatok vissza , hogy mi a véleményetek erröl a két kártyáról.

#1144 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 12. 15. 20:08

Idézet

hello.videókártyát szeretnék venni de nem tudom melyik a jobb hd 4890 vagy a hd 5770.léci irjatok vissza , hogy mi a véleményetek erröl a két kártyáról.
Elméletileg a 4890 erősebb, de az 5770 tudja a DX11-et...
Sztem az első jobban megéri az árát!
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#1145 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 15. 20:33

Idézet

Idézet

Elméletileg a 4890 erősebb, de az 5770 tudja a DX11-et...
Sztem az első jobban megéri az árát!
igen ez kb így van. A 4890 erősebb , cserébe többet fogyaszt és csak DX10.1-et tud. Az 5770 jó 15-20%-al lassabb , nagyon alacsony a fogyasztása és DX11-es. Ha találsz 5770-et 35K körül akkor jó vétel lehet de ennek nagyon kicsi a valószínüsége többért pedig nem éri meg hiszen 40 körül már van 4890 is.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#1146 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 16. 16:38

Dareal: ahogy említetted inkább ide válaszolnék. A kurzor bugról tudtam, azt hiszem ez megbocsájtható egy teljesen új széria legelső meghajtójánál ( 6 vagy 7 patchet is kapott az első csomag..). Én annak is örültem hogy a kiadás után egyáltalán futottak a játékok nem úgy mint a HD3xxx-ek megjelenésekor...AMD az első normális meghajtónak a 9.12-t mondta. Ha most végigpergetem az elmúlt egy évet akkor a Shiften és a Saboteurön kívül nem tudok mondani egy játékot sem amivel bajok lettek volna. Korábban a Borderlands-et említetted, nem tudom az hogy áll, azzal sem volt problémám és a környezetemnek sem. Linux driver-t szokták még mondani, ezzel nincs sok tapasztalatom szóval kénytelen vagyok elhinni mindent, vagy fenntartással de elfogadni. Személy szerint nem olvastam még fejlesztői interjút amiben az AMD-s drivereket említették volna hibaforrásként, pedig jóformán folyamatosan hardveroldalakat bújok ( ez persze nem jelenti azt hogy nem hiszem el neked ) ezért ha tudsz linkelni megköszönném. Utoljára a GTA 4-nél voltak talán problémák AMD karikkal hasonló mértékben de ott nV oldalon is hasonló volt a helyzet. Mióta visszatértem Radeonra személyesen nem ütköztem problémába a meghajtó miatt ( na jó hazudnék ha azt mondanám nem, egy C++ 2008 update után a CCC nem hajlandó felnyílni illetve AI Advanceden villognak a lámpák Shiftben ). Ezért is esik nehezemre elhinni hogy tele vannak a játékok hibákkal AMD karikon amikor ebből én és a környezetem nem észlel semmi. Ezzel az egésszel annyit akartam csak mondani hogy kissé túl van játszva az egész driver mizéria. ( hozzáteszem nV oldalon sokkal komolyabb problémák voltak a Vista megjelenésekor és vannak máig a lapkészletek drivereivel , ezt viszont valamiért senki sem szokta említeni )

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#1147 Felhasználó inaktív   PSfanboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 16. 18:07

Idézet

Idézet

Idézet

A két kártya nagyjából azonos teljesítményű lehet; de a 4890-es kártya talán egy picivel erősebb. Én 5770-est vettem, és az bőven elég szerintem. Mindkét kártya tudja a HDMI-t, de a 4890-ben CSAK fordítóval tudod megoldani a Full HD-s felbontást; míg az 5770-en bele van integrálva a HDMI kimenet!
Ha jól tudom a 4890 a Direkt X 10.1-et támogatja max; míg a nagyobb testvére az 5770 a Direkt X 11-et is támogatja! Szerintem 5770 mindenképpen!

A GPU mindkét kártyán 850 MHZ, a Ram mindkét kártyán DDR5-ös. A 4890-esnél 256 bites a memória, de ott a ram 'csak' 3900 MHZ-en fut! Az 5770 128 bites Ramokat tartalmaz; DE ott a DDR5-ös ram 4900 MHZen fut! A tranzisztor szám a 4890-nél 959 miiló és 1366 Gigaflopsot számít le! Az 5770 IS 1360 Gigaflopsot számít le; vagyis a két kártya matematikai számítása ugyanaz. Egyenlő a két kártya matematikai teljesítménye!
Ezért akkor a Radeon HD 5770-et ajánlom! Direkt 11 és beépített HDMI kimenet miatt! Sajnos Linux alatt nem tudok linkelni; de remélem kielégítő választ adhattam, és segíthettem!
A Prohardver.hu oldalról szeretem a technikai adatokat! Ők a referencia! Természetesen az 5770 is támogatja a Crossfire üzenmódot!
linux mellé nagy badarság volt ati kártyát választani, de most már mindegy.
egyébként most ismét (vagy még mindig? :Đ) érdemes meggondolni, hogy ati kártyát vegyen az ember, ismét naaaaagy hibáik vannak (pl van 3 új játék, saboteur az egyik) amik rommá bugzanak ati kártyával (vagy épp el sem indul, mint a saboteur esetén, nagyon sok gépen), a kiadó nyilatkozata szerint várják az ati javítását, ati annyit böfögött rá, hogy majd érkezik a patch (cirka 2-3 hónap, köhm). slussz poén, hogy a játék fejlesztői előbb csinálnak hozzá egy javítást, mint az ati kiadná a driver fixet (speciel a saboteur esetén megfekszik, ha több magos a proci, egy magra kapcsolva talán menni fog, de erre sincs garancia, a hotfix is kb ennyit csinál)

Egyrészt a régi PC-men csak LINUX van (Ubuntu 9.04) és Ati Radeon 9550; és még soha semmi említésre való problémát nem tapasztaltam! Az új PC-men ATI Radeon HD 5770 van; de az Új PC-men MÁR kettő op.rendszer lesz: Win7 és Ubuntu Linux 9.10! A harmadik dolog meg a következő! A 9.10-es Linux gond nélkül kezeli az ATI kártyákat, mert teljesen kijavították a régi 'ATIs' hibákat! Gondolom ezt te is tudod! Szóval egyáltalán nem bánom, hogy ATI-t vettem és egyáltalán nem badarság Linux mellé ATI-s kártya! Tény az Nvidia-t jobban támogatja a Linux, de megy az ATI-n is!

#1148 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 12. 16. 18:42

Idézet

Dareal: ahogy említetted inkább ide válaszolnék. A kurzor bugról tudtam, azt hiszem ez megbocsájtható egy teljesen új széria legelső meghajtójánál ( 6 vagy 7 patchet is kapott az első csomag..). Én annak is örültem hogy a kiadás után egyáltalán futottak a játékok nem úgy mint a HD3xxx-ek megjelenésekor...AMD az első normális meghajtónak a 9.12-t mondta. Ha most végigpergetem az elmúlt egy évet akkor a Shiften és a Saboteurön kívül nem tudok mondani egy játékot sem amivel bajok lettek volna. Korábban a Borderlands-et említetted, nem tudom az hogy áll, azzal sem volt problémám és a környezetemnek sem. Linux driver-t szokták még mondani, ezzel nincs sok tapasztalatom szóval kénytelen vagyok elhinni mindent, vagy fenntartással de elfogadni. Személy szerint nem olvastam még fejlesztői interjút amiben az AMD-s drivereket említették volna hibaforrásként, pedig jóformán folyamatosan hardveroldalakat bújok ( ez persze nem jelenti azt hogy nem hiszem el neked ) ezért ha tudsz linkelni megköszönném. Utoljára a GTA 4-nél voltak talán problémák AMD karikkal hasonló mértékben de ott nV oldalon is hasonló volt a helyzet. Mióta visszatértem Radeonra személyesen nem ütköztem problémába a meghajtó miatt ( na jó hazudnék ha azt mondanám nem, egy C++ 2008 update után a CCC nem hajlandó felnyílni illetve AI Advanceden villognak a lámpák Shiftben ). Ezért is esik nehezemre elhinni hogy tele vannak a játékok hibákkal AMD karikon amikor ebből én és a környezetem nem észlel semmi. Ezzel az egésszel annyit akartam csak mondani hogy kissé túl van játszva az egész driver mizéria. ( hozzáteszem nV oldalon sokkal komolyabb problémák voltak a Vista megjelenésekor és vannak máig a lapkészletek drivereivel , ezt viszont valamiért senki sem szokta említeni )
nézd, a baj ott kezdődik, hogy már a mai nap nem tudom, hogy hány ilyen apróságot említettün, ami jó, hát ez van, de azt el lehet nézni. nem! főleg, hogy nem 1-2 apróságról, nem 1-2 dologról van szó. hanem kisebb-nagyobb hibák tömkelegéről!
ráadásul nem egy, hanem az összes 5xy0 kártya érintett volt.
elég sok játék érintett, gúglizz utána, megéri. csak pár cím, közel sem olyan gázos, mint a saboteur, de crash to desktop mind, csak ati kártyával:

dragon age, risen (mókás, mert a hiba (egyik, van több is) nagyon hasonló a saboteur-höz), cod:mw2, arma2 (komoly lightning és textúra hibák, crash hegyek, bohemia vagy 1 hónapot szívott külön Ati fixekkel, mert drága AMD tojik rá, személyes tapasztalat), aion (mai napig vannak nyűgök), borderlands, resident evil 5, left 4 dead 2 (loading problémák, textúratöltésnél crash).

hirtelen ennyi fejből, de ha gúgliznék, tucat szám írhatnám a neveket. ismét csak azt tudom mondani, hogy ne abból indulj ki, hogy neked megy egy játék, rajtad és az általad játszott játékon kívül van még bőven!

az tény, hogy sokat fejlődik az ATI/AMD, de kérem, hiába az erős HW ha az alatta lévő szoft egy merő bug.
google-> blame ati for their drivers, bad ati drivers és ilyen címszavak, lesz mit olvasni.

ill google a fent említett játékok és ati problems, tehát pl dragon age, resident evil 5, risen stb ati driver problems. tuti, hogy annyi találat lesz, mint a fene.

igen, amikor a vista megjelent az nv driver egy vicc volt, kb 2 hónapig. akkor biza naponta kaptam én is az üzeneteket, hogy az nv driver leállt és újraindult. azóta ilyen még nem volt, soha (persze másnak lehet, ezt nem tagadom, de erre mondtam, hogy ami nálad jó, vagy pár játékod jó, az nem jelenti azt, hogy akkor minden és mindenhol jó, egyáltalán nem!)

egyébiránt nvidiával leginkább gyártóspecifikus problémák szoktak lenni, pl szeretik egyes gyártók megpiszkálni a biost (inno3d, eagletek és az ilyen híres-neves gyártók), az már komoly problémákat okozhat. pl valaki itt panaszkodott, hogy szar az nvidia kártyája, amikor feltételeztem, hogy inno3d és hogy valszínű a bios piszkálás miatt hibás, közölte a kedves olvasó, hogy igen, inno3d kártya és hogy a jelenség passzol. most ugye azt nem kell ecsetelni, hogy sufni gyártók kártyáiból nem veszünk, de az azért nem az nvidia hibája, hogy taiwani guruk nekiesnek a kártya biosának, mert az de jó is lesz (a fenéket lesz).

de csak nézz vissza az előző topicba, Maxxernek sem megy a saboteur, ua a hiba (ill az egyik a pár lehetséges variánsból, mert ugye nem is 1, hanem kapásból több van, míg nvidián ilyen nincs)
de tényleg, csak az idei év játékaira úgy gúglizz rá, hogy xy ati problems. tuti, hogy a játékok zöménél rogyásig vannak a fórum postok, de ha nem akarsz fórumokat nézegetni, vesd össze az nvidia és az ati problems fórum szekciót. (most nem tettem meg, pár hónapja igen, ég és föld, nem azt mondom, hogy az nvidia üres, egyáltalán nem, de közel nincs annyi, mint az ati oldalán, ráadásul, ami igen fontos szempont, nvidia gyorsan reagál, ati rohadtúl nem, hónapokat kell várni az estek nagyon nagy százalékában)

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1149 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 12. 16. 18:47

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Egyrészt a régi PC-men csak LINUX van (Ubuntu 9.04) és Ati Radeon 9550; és még soha semmi említésre való problémát nem tapasztaltam! Az új PC-men ATI Radeon HD 5770 van; de az Új PC-men MÁR kettő op.rendszer lesz: Win7 és Ubuntu Linux 9.10! A harmadik dolog meg a következő! A 9.10-es Linux gond nélkül kezeli az ATI kártyákat, mert teljesen kijavították a régi 'ATIs' hibákat! Gondolom ezt te is tudod! Szóval egyáltalán nem bánom, hogy ATI-t vettem és egyáltalán nem badarság Linux mellé ATI-s kártya! Tény az Nvidia-t jobban támogatja a Linux, de megy az ATI-n is!
no ezt ne mond, nap mint nap szívok ati karikkal linuxon.
csak indíts egy kis 3d-t, persze hogy 2d-ben nem lesz gondja. linux 9.10 nincs, még 2.6.x-nél járunk, ubuntu 9.10-re gondolsz szerintem.
próbáld meg mondjuk a compizt futtatni, boldog ember lehetsz, ha 24 órán át nem fagy ki a gép. elárulom, hogy van olyan szerverünk (hogy miért ati kártyás egy szerver, az jó kérdés) amihez hozzá sem nyúl senki, mégis lecrashel az ati driver, ati drivert már nem is használok azon, sima vesa driverrel megy.

szóval, ahogy egy minimális 3d-t akarsz használni linuxos ati driverrel, számíthatsz a crashekre. (arról nem is beszélek, hogy a hivatalos drivereket milyen móka felrakni, tényleg, ati drivert használsz, vagy vesa? van egy olyan érzésem, hogy vesa, azzal persze, hogy nincs baj, én is azt használom :Đ)

megkérhetlek, hogy ezt a 2 parancsot add ki konzolon:

[font=" Verdana, 'Arial CE', Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; line-height: normal" class="Apple-style-span"]glxinfo | grep "direct rendering"
glxinfo | grep vendor[/font]

ezzel gyorsan ki tudjuk deríteni, hogy alap vesa, avagy ati driver van-e telepítve.

ha nem, akkor így tudod telepíteni (készülj fel, ati driver telepítése szívás nagyon, bár vannak külön programok (envy), ami erre hivatott, de sok esetben elvérzik)

nvidia esetén csak el kell indítani a telepítőt.

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#1150 Felhasználó inaktív   PSfanboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 10:39

Nézd tény, hogy az Nvidia jobb a Linuxnak! Tényleg nincs Linux 9.10; hanem Ubuntu 9.10! Tegnap is ezt akartam írni, csak fáradt voltam, és elírtam!
Ami a 2d-t illeti, ott tényleg nincs baj; 3D-t meg Linux alatt nem próbáltam! A Wine-t is csak egyszer használtam eddig!
Ami a parancssort illeti beírtam a Terminálba, és kiírt egy maréknyi adatot, ami nekem semmit nem mond! Az a függőleges egyenes a parancssorban micsoda? Hogy írjam a parancssort? Bocs, de Linuxban nagyon kezdő vagyok!

#1151 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 12. 17. 11:23

Idézet

Nézd tény, hogy az Nvidia jobb a Linuxnak! Tényleg nincs Linux 9.10; hanem Ubuntu 9.10! Tegnap is ezt akartam írni, csak fáradt voltam, és elírtam!
Ami a 2d-t illeti, ott tényleg nincs baj; 3D-t meg Linux alatt nem próbáltam! A Wine-t is csak egyszer használtam eddig!
Ami a parancssort illeti beírtam a Terminálba, és kiírt egy maréknyi adatot, ami nekem semmit nem mond! Az a függőleges egyenes a parancssorban micsoda? Hogy írjam a parancssort? Bocs, de Linuxban nagyon kezdő vagyok!
parancssor a terminál, tehát az jó. a függőleges egyenes az alt-gr + w gomb lenyomására jön elő.
tuti biztos, hogy nem az Ati driver van fent, mert arra emlékeznél :Đ mivel nem az van fent, nem is lehet gondod az Ati kártyáddal linuxon, a baj ott kezdődik, amint az Ati drivert teszed fel, onnantól jön a sorozatos szívás és crash. az előző postomban linkelt leírás alapján ha végigmész, akkor fel tudod tenni az Ati drivert (bár ha kezdő vagy, akkor még az sem biztos, hogy fel tudod tenni, nagyon nyűgös linuxon az Ati driver telepítés (ellenben nvidia esetén csak el kell indítani a telepítőt), de naaaaaagyon nem ajánlom.
max azért, hogy meglásd, igazam van és hogy az Ati driver használhatatlan linuxon, már ha a folytonos crasht használhatatlannak tekintjük.
ha hallgatsz rám, akkor hagyod a sima vesa drivert, az működik, csak épp 3d-t attól ne várj, mert azt szoftveresen, mesa-n keresztül oldja meg. viszont legalább működik és nem crashel.

#1152 Felhasználó inaktív   mitirjak 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 13:36

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A két kártya nagyjából azonos teljesítményű lehet; de a 4890-es kártya talán egy picivel erősebb. Én 5770-est vettem, és az bőven elég szerintem. Mindkét kártya tudja a HDMI-t, de a 4890-ben CSAK fordítóval tudod megoldani a Full HD-s felbontást; míg az 5770-en bele van integrálva a HDMI kimenet!
Ha jól tudom a 4890 a Direkt X 10.1-et támogatja max; míg a nagyobb testvére az 5770 a Direkt X 11-et is támogatja! Szerintem 5770 mindenképpen!

A GPU mindkét kártyán 850 MHZ, a Ram mindkét kártyán DDR5-ös. A 4890-esnél 256 bites a memória, de ott a ram 'csak' 3900 MHZ-en fut! Az 5770 128 bites Ramokat tartalmaz; DE ott a DDR5-ös ram 4900 MHZen fut! A tranzisztor szám a 4890-nél 959 miiló és 1366 Gigaflopsot számít le! Az 5770 IS 1360 Gigaflopsot számít le; vagyis a két kártya matematikai számítása ugyanaz. Egyenlő a két kártya matematikai teljesítménye!
Ezért akkor a Radeon HD 5770-et ajánlom! Direkt 11 és beépített HDMI kimenet miatt! Sajnos Linux alatt nem tudok linkelni; de remélem kielégítő választ adhattam, és segíthettem!
A Prohardver.hu oldalról szeretem a technikai adatokat! Ők a referencia! Természetesen az 5770 is támogatja a Crossfire üzenmódot!
linux mellé nagy badarság volt ati kártyát választani, de most már mindegy.
egyébként most ismét (vagy még mindig? :Đ) érdemes meggondolni, hogy ati kártyát vegyen az ember, ismét naaaaagy hibáik vannak (pl van 3 új játék, saboteur az egyik) amik rommá bugzanak ati kártyával (vagy épp el sem indul, mint a saboteur esetén, nagyon sok gépen), a kiadó nyilatkozata szerint várják az ati javítását, ati annyit böfögött rá, hogy majd érkezik a patch (cirka 2-3 hónap, köhm). slussz poén, hogy a játék fejlesztői előbb csinálnak hozzá egy javítást, mint az ati kiadná a driver fixet (speciel a saboteur esetén megfekszik, ha több magos a proci, egy magra kapcsolva talán menni fog, de erre sincs garancia, a hotfix is kb ennyit csinál)

köszi a segitséget.azt szeretném kérdezni hogy a crysis warhead-hoz hogy makszimumon menjen szaggatás nélkül 1280x1024-es monitoron melyik videókártyát ajánlod a 5770 vagy a 4890-et.

#1153 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 12. 17. 13:44

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

köszi a segitséget.azt szeretném kérdezni hogy a crysis warhead-hoz hogy makszimumon menjen szaggatás nélkül 1280x1024-es monitoron melyik videókártyát ajánlod a 5770 vagy a 4890-et.
szigorúan nVidia. :Đ

#1154 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 12. 17. 14:00

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

mivel az Ati kártyáknak akad(t) némi gondja a crysis warhead-el, így én is azt mondanám, hogy nvidia. főleg, hogy nvidia-ra optimalizált.

#1155 Felhasználó inaktív   mitirjak 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 16:21

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

köszi a segitséget.azt szeretném kérdezni hogy a crysis warhead-hoz hogy makszimumon menjen szaggatás nélkül 1280x1024-es monitoron melyik videókártyát ajánlod a 5770 vagy a 4890-et.és milyen nvidia

mivel az Ati kártyáknak akad(t) némi gondja a crysis warhead-el, így én is azt mondanám, hogy nvidia. főleg, hogy nvidia-ra optimalizált.

és milyen

#1156 Felhasználó inaktív   mitirjak 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 16:24

Hello.Azt szereetném kérdezni hogy a Crysis warhead és az annál nagyobb grafikát igénylő játékokhoz milyen Nvidia videókártyát ajánlotok.

#1157 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 17. 17:10

Idézet

Hello.Azt szereetném kérdezni hogy a Crysis warhead és az annál nagyobb grafikát igénylő játékokhoz milyen Nvidia videókártyát ajánlotok.
9800GX2. Vagy 280GTX, de szerintem 4870-4890-et vegyél, az éri meg most a legjobban.

#1158 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2009. 12. 17. 17:17

Idézet

Idézet

9800GX2. Vagy 280GTX, de szerintem 4870-4890-et vegyél, az éri meg most a legjobban.
Warhead-hez egy GTS 250 vagy egy GTX 260 is elég, Élsimítással!!!
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#1159 Felhasználó inaktív   mitirjak 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 17:21

Idézet

Idézet

Idézet

Warhead-hez egy GTS 250 vagy egy GTX 260 is elég, Élsimítással!!!
De azt hallottam hogy az ATI-s kártyákkal sok hiba van és hogy az nvidia jobb

#1160 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 17:40

Idézet

De azt hallottam hogy az ATI-s kártyákkal sok hiba van és hogy az nvidia jobb

jah tök jó hogy én szokás szerint semmit nem veszek ebből észre hiába használok AMD karit. Kezdem azt hinni hülye vagyok, bennem van a hibaKép. ( ahogy az a 25-30 ember is akikkel beszélni szoktam..)

Dareal: Az szép és jó hogy gugliban van nem is kevés találat AMD hibára de azt miért kell elfelejteni hogy az esetek 90%-ban a következő Catalyst mindent javít? Ha meg nem akkor jön egy fix 2-3 napon belül. ( és most már aztán tényleg mondhatsz bármit mert ez így van..)A Saboteur és a Shift az egyetlen kivétel ahol ez nem történt meg, de ebben a kiadó keze is erősen benne volt. Az általad felsorolt játékok topikjaiban olvasgatva ( nem, nem GK ) én nem találtam hibákra utaló hozzászólást, egyedül a resi5-nél volt globális probléma , de csak és kizárólag az X19xx-ekkel, és ezt is orvosolni lehetett már a megjelenéskor a Legacy driverrel ( hivatalosan csak fél évente kap meghajtót sorozat, az újakkal pedig nagy valószínüséggel hibázik. Csak a hivatalos Legacy-val garantált a müködése.) . A beguglizott Warheades rész teljesen értelmetlen, a játék már közel egy éves (vagy több ) ha volt is valami hiba rég ki lett javítva ( ahogy nézem csak régebbi drivereket irnak a forrásokhoz). Más: az új kártyákhoz az első normális ( hibamentes ) driver ami várhatóan az összes hibát javítja a 9.12-es. Ma kell jönnie, a bétája fellelhető, páran már használják és kb. 10-15%-al növeli az Evergreenek teljesítményét átlagosan. A cursor bug pedig még az első RC-vel javítva lett..Nagyon túlvan játszva az egész, messze nincs annyi probléma mint amit te leirsz és sok egyszerüen abból akad hogy a kedves user elévült drivert használ.

Téma megosztása:

• (64 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.