HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#1041 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 08. 12. 16:42

Idézet

Hello! Letöltöttem a Windows Live Messenger-t és már a 7.5nél se volt plussom mert hiába kértem ismerősöktél,elküdlték de enmtudta a gép felrakni,és most szeretnék valamilyen pluss-t már eltölteni mert a partnereim nevét is feketén látom és nem színesen meg stb..!Láttam h mások is kérdezték hol lehet pluss-t letölteni,de amit írtatok www.msg.plus.net nem jött be!Tudtok segíteni?Kép
Szia! Itt egy közvetlen link: http://echani.org/pl...lusLive-400.exe

#1042 Felhasználó inaktív   varti 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 13. 15:01

Nos, ugy látom ez a topic áll legközelebb a bajom orvoslásához. Kéne csinálnom egy honlapot, amin lenne egy fórum. Az SG fórumról hamar letettem, mondván, nem túl dizájnos, stb, szóval végül maradtam a szószerint szarrá használt phpbb fórumsablonnál. Hamar ráyöttem, hogy ez nem lesz annyira egyszerű, mint gondoltam. Letöltöttem a sablont, de innentől megakadtam. Ez érthető 0 php tudás mellett. Ha valaki esetleg vágja a dolgot segíthetne nekem, mert örülnék, ha nem kéne az SG fórumot használni. Ya, és amugy a phpbb-vel foglalkozó magyar oldalon sem yutottam sokra. Lehet, hogy csak valami elkerülte a figyelmemet. Mindennemű segítséget yól yönne. Előre is köszönöm.

http://f.freeblog.hu/d/h/o/dhozer/files/camel3ax.jpg

#1043 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 16:38

Idézet

Nos, ugy látom ez a topic áll legközelebb a bajom orvoslásához. Kéne csinálnom egy honlapot, amin lenne egy fórum. Az SG fórumról hamar letettem, mondván, nem túl dizájnos, stb, szóval végül maradtam a szószerint szarrá használt phpbb fórumsablonnál. Hamar ráyöttem, hogy ez nem lesz annyira egyszerű, mint gondoltam. Letöltöttem a sablont, de innentől megakadtam. Ez érthető 0 php tudás mellett. Ha valaki esetleg vágja a dolgot segíthetne nekem, mert örülnék, ha nem kéne az SG fórumot használni. Ya, és amugy a phpbb-vel foglalkozó magyar oldalon sem yutottam sokra. Lehet, hogy csak valami elkerülte a figyelmemet. Mindennemű segítséget yól yönne. Előre is köszönöm.
Pontosan most mi a gond? Telepítés, beállítás, designolás vagy mi?
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#1044 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 14. 14:21

Nekem az lenne gondom h van a gépemben egy 160 gigás vinyó és ez 3 meghajtóra van felosztva, ebből 2-t már sikeresen formáztam de azt améken a vindóz van azt nem tudom. Azt hogy lehet vagy ha nem akkor hogy tegyem újra a vindózt???? vany egy professional a gépemen meg van egy home cd-m de nem tudom újra tenni mert a home az régebbi és nem engedi és azt írja hogy indítsam a cd-ről a gépet ehhez sem értek , na ilyenkor mit kell tenni??? Ez lenne a problémám.

#1045 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 14:37

Idézet

Nekem az lenne gondom h van a gépemben egy 160 gigás vinyó és ez 3 meghajtóra van felosztva, ebből 2-t már sikeresen formáztam de azt améken a vindóz van azt nem tudom. Azt hogy lehet vagy ha nem akkor hogy tegyem újra a vindózt???? vany egy professional a gépemen meg van egy home cd-m de nem tudom újra tenni mert a home az régebbi és nem engedi és azt írja hogy indítsam a cd-ről a gépet ehhez sem értek , na ilyenkor mit kell tenni??? Ez lenne a problémám.
Elég kuszán írtad le azt meg kell hagyni. Amennyit kiszűrtem belőle, hogy formáztál 3-ból 2 particiót és így Windows-od sincsen. Remélem jól értem. A formázott vinyóknak alapból bootolnia a kell a Windows lemezt. Ha berakod, telepítéskor vagy rákérdez, hogy indítod, vagy indul is. De a Home és Pro keverésedet sem értem. Egyszerre egy legyen rajta. Ha most van vmilyen és másikat akarsz, legegyszerűbb ha azt a partíciót formázod le, amin rajta van. A fontos cuccokat előtte átrakhatod a szűz formázott vinyódra. Remélem tudtam segíteni és jól értem a problémádat, csak picit nehéz volt eligazodni rajta.
Szerk.: Elolvastam másodszor is :Đ Magával a Windows telepítő lemezzel is formázhatsz vinyót, hisz megkérdezi, hogy a tartalom törlésével vagy anélkül akarsz Windowst rakni rá. Azt hiszem ez a válasz a kérdésedre.

#1046 Guest__*

Elküldve: 2006. 08. 14. 14:50

Idézet

Idézet

Elég kuszán írtad le azt meg kell hagyni. Amennyit kiszűrtem belőle, hogy formáztál 3-ból 2 particiót és így Windows-od sincsen. Remélem jól értem. A formázott vinyóknak alapból bootolnia a kell a Windows lemezt. Ha berakod, telepítéskor vagy rákérdez, hogy indítod, vagy indul is. De a Home és Pro keverésedet sem értem. Egyszerre egy legyen rajta. Ha most van vmilyen és másikat akarsz, legegyszerűbb ha azt a partíciót formázod le, amin rajta van. A fontos cuccokat előtte átrakhatod a szűz formázott vinyódra. Remélem tudtam segíteni és jól értem a problémádat, csak picit nehéz volt eligazodni rajta.
Pont az van hogy a windóz még fent van a C meghajtón de a másik kettőt már formáztam . a prof van a gépemen de én a home-t szeretném rátenni de mivel régebbi mint a prof igy nem engedi és ezért a cd-ről kéne indítanom de ezt nem tudom.+ ha lehetne ujra particionálnám a vinyót vagy legalább formáznám mind a 3-at megtenném de ehhez is hülye vagyokKépKép

#1047 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 14:54

Idézet

Pont az van hogy a windóz még fent van a C meghajtón de a másik kettőt már formáztam . a prof van a gépemen de én a home-t szeretném rátenni de mivel régebbi mint a prof igy nem engedi és ezért a cd-ről kéne indítanom de ezt nem tudom.+ ha lehetne ujra particionálnám a vinyót vagy legalább formáznám mind a 3-at megtenném de ehhez is hülye vagyokKépKép
Jó. Értem. Előző hsz-emet pont a válaszodkor szerkesztettem még ezzel:

"Szerk.: Elolvastam másodszor is Kép Magával a Windows telepítő lemezzel is formázhatsz vinyót, hisz megkérdezi, hogy a tartalom törlésével vagy anélkül akarsz Windowst rakni rá. Azt hiszem ez a válasz a kérdésedre."

Azt nem tudom miért nem bootolja a géped a lemezt. A Particion Magic-el ha jól tudom nem csak szétválasztani tudod a vinyót partíciókra, hanem egybe is tudod rakni.

#1048 Felhasználó inaktív   ToD69 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 14:58

ugy egy hónapos a klánom servere és nemrég adták meg az admin jogot a többiek már csak azt kéne tudnom h. honnan töltsek le ADMIN MOD-ot mer így nem megyek semmire a KÓD-dal/forum/images/smiles/035.gif
PLS Segítsetek
CoD2-es szerverünk IP-je: 87.229.14.15:28973 Only Toujane, Only Rifle, TDM & SD Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni.

#1049 Guest__*

Elküldve: 2006. 08. 14. 15:01

Idézet

Idézet

Jó. Értem. Előző hsz-emet pont a válaszodkor szerkesztettem még ezzel:

"Szerk.: Elolvastam másodszor is Kép Magával a Windows telepítő lemezzel is formázhatsz vinyót, hisz megkérdezi, hogy a tartalom törlésével vagy anélkül akarsz Windowst rakni rá. Azt hiszem ez a válasz a kérdésedre."

Azt nem tudom miért nem bootolja a géped a lemezt. A Particion Magic-el ha jól tudom nem csak szétválasztani tudod a vinyót partíciókra, hanem egybe is tudod rakni.
Kössz mindent én egy kicsit gyökér vok ezekhez ( csak jáccani tudok és szeretek a gépenKép)

#1050 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 15:24

Dari mit próblémázol ennyit? Tedd be a professional cd-det bootolj arról formázd le azt a meghajtót amin még fent van a professional, reboot, aztán pedig telepítsd a home-ot...(sztem prof 100x jobb, de te tudod). Elvileg így mennie kell!
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#1051 Guest__*

Elküldve: 2006. 08. 15. 14:18

Nincs meg a prof. cd, vagy nem találom vagy nem is volt vagy akármi.( Miért jobb a professional?) És hogy kel a cd-ről indítani ?????

#1052 Felhasználó inaktív   West 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 08. 16. 19:15

Szeva srácok, segítség kéne! Kép
A szitu a köv.: van egy Asus K8N alaplapom, vettem bele egy AGP-s Inno3d 6600-at,
és az van hogy, mikor bekapcsolom a gépet, a VGA nem indul el (gondolom abból, hogy a rajta lévő venti nem forog) , a moncsi meg kiirja, hogy nincs kapcsolat. viszont, ha a a videokártyát egy kicsit meg feszítem lefelé, akkor beindul, nyomok 1 reset-et, és jó.
nem is lenne ez baj, ha nem kéne minden indításnál megcsinálnom.
Szóval ha valaki tudna mondani valamit, hogy miért lehet, az ne kíméljen!
(áram ellátás kizárt)KépKépKép
Köszi előre is!

#1053 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 08. 16. 21:03

Idézet

Szeva srácok, segítség kéne! Kép
A szitu a köv.: van egy Asus K8N alaplapom, vettem bele egy AGP-s Inno3d 6600-at,
és az van hogy, mikor bekapcsolom a gépet, a VGA nem indul el (gondolom abból, hogy a rajta lévő venti nem forog) , a moncsi meg kiirja, hogy nincs kapcsolat. viszont, ha a a videokártyát egy kicsit meg feszítem lefelé, akkor beindul, nyomok 1 reset-et, és jó.
nem is lenne ez baj, ha nem kéne minden indításnál megcsinálnom.
Szóval ha valaki tudna mondani valamit, hogy miért lehet, az ne kíméljen!
(áram ellátás kizárt)KépKépKép
Köszi előre is!
nem tudok masra gondolni, csak arra, hogy nem jol erintkezik. Lehet, hogy
elkopott már az alaplap csatlakozója, de az is lehet, hogy a videókártyájé nem jó.
Próbáld, hogy visszateszed a régi kártyát, és ha azzal megy, akkor valszeg
a 6600-assal lesz a gond. Annyit még megtehetsz, hogy kiveszed a kártyát, száraz ecsettel
jól kiporolod az alaplapi AGP-t és visszateszed - lehet, hogy a sok dzsuvától nem
érintkezik.
Kép
Kép

#1054 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 21:17

Kezdjük azzal, hogy rendesen bele van rakva?
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#1055 Felhasználó inaktív   West 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 08. 17. 09:59

Hello!
Próbáltam már a régi kártyával is, de ugyan azt csinálta.
Ki is takaríottam, de semmi, pedig jól tele volt. Kép

#1056 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 10:03

Idézet

Hello!

hat akkor viszont a kartyaval van gond :Đ nagy huto van rajta? mert egyik baratomnak a huto annyira huzta a kartyat h a kartya beadta az unalmast szepen lassan. ha uj a kartya akkor meg gyari hibas. irany a bolt ahol vetted
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#1057 Felhasználó inaktív   attis1990 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 11:24

Idézet

Idézet

Hello!

hat akkor viszont a kartyaval van gond :Đ nagy huto van rajta? mert egyik baratomnak a huto annyira huzta a kartyat h a kartya beadta az unalmast szepen lassan. ha uj a kartya akkor meg gyari hibas. irany a bolt ahol vetted
De ha a régi kártyával is ezt csinálja akor szerintem az alaplap a hibás

#1058 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 14:57

Idézet

Idézet

Idézet

Hello!

De ha a régi kártyával is ezt csinálja akor szerintem az alaplap a hibás
Szerintem is.Kép

"egy biztos az életben, a változás"

#1059 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 15:01

szerintem meg fogd meg a videokarit, és nyomd bele az alaplapba rendesen, ahogy csak tudod. ne félj, kibír az a nyáklap nagyon sokat, nem fog eltörni. (munkám során nap mint nap rengetegszer tapasztalom :Đ )

#1060 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 15:05

Idézet

szerintem meg fogd meg a videokarit, és nyomd bele az alaplapba rendesen, ahogy csak tudod. ne félj, kibír az a nyáklap nagyon sokat, nem fog eltörni. (munkám során nap mint nap rengetegszer tapasztalom :Đ )

Ha már mindent megprobált akkor azt én nem feltételezem róla,hogy nem nyomja bele rendesen.De lehet.Sztem kikopott.

"egy biztos az életben, a változás"

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.