HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#781 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 22. 00:49

Daks a jótündér aki segít az elesetteken Kép
majd holnap .. öö... vagyis ma megpróbálom h letörlöm a drivert és újra fel, ez egy értelmes ok amit mondassz, ilyet még nem mondtak. format is jól jönne, tudom, de a kártya nem szar (kikérem magamnakKép) mert egyedül az említett gémekkel van pici illetve nagyobb gondja. de kösz

#782 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 01. 06. 20:00

Nem is tudom hol kezdjem, mert olyan sok a problemam!

Ott kezdődött a történet hogy felraktam a FEAR-t, csak hogy megnézzem megy e. Frankón ment, egy ideig nem is foglalkoztam vele mert nem értem rá. Időközben filmek miatt codec packot tettem fel és mivel nem volt más AceMega-t tettem fel. Filmek frankón futottak, de pár nappal ezelott ravettem magam hogy nyomom egy kicsit a FEAR-t. Természetesen nem indult el. Uninstall, reinstall de semmi. Rájöttem hogy a codecpack bezavar így hát töröltem, így a game elindult. Igen ám de a hang nem jó, hanem recseg össze vissza. Feltettem a FEAR 1.01-et, de semmi, ugyanugy recseg. Követtem a readme.txt utasításait és feltelepítettem valami, a FEARhoz tartozó hang drivert. A hang meg is javult de köbö 2 perc jatek után ugyanugy elkezd recsegni. Állítom a hangminőséget, meg EAXot de semmi. Továbbá ott van az a nem elhanyagolható dolog is hogy a játékból csak ugy tudok kilépni hogy vele együtt a gép is ujraindul. Pffff

...Szóval hol lehet a probléma????? HELP

Persze nincs vége a problémáknak. Ugyanis! A gépem állandóan lefagy, bármilyen játékot is telepítek fel. Van olyan ami már a pálya betöltésekor lefagy, van olyan ami csak a pálya közben, de mindig ugyanugy. A vinyó kattanik egy qrva nagyot és pár másodperc mulva ugy lefagy hogy csak resettel indul ujra. Probáltam másik vinyora telepíteni a játékokat de akkor is ugyanugy lefagy.
A gépen bármilyen más program tökéletesen fut egésznap dolgozok rajta, de csak a játékoknál csinálja ezt.

....Valami ötlet? HELP

#783 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 20:56

Idézet

Ott kezdődött a történet hogy felraktam a FEAR-t, csak hogy megnézzem megy e. Frankón ment, egy ideig nem is foglalkoztam vele mert nem értem rá. Időközben filmek miatt codec packot tettem fel és mivel nem volt más AceMega-t tettem fel. Filmek frankón futottak, de pár nappal ezelott ravettem magam hogy nyomom egy kicsit a FEAR-t. Természetesen nem indult el. Uninstall, reinstall de semmi. Rájöttem hogy a codecpack bezavar így hát töröltem, így a game elindult. Igen ám de a hang nem jó, hanem recseg össze vissza. Feltettem a FEAR 1.01-et, de semmi, ugyanugy recseg. Követtem a readme.txt utasításait és feltelepítettem valami, a FEARhoz tartozó hang drivert. A hang meg is javult de köbö 2 perc jatek után ugyanugy elkezd recsegni. Állítom a hangminőséget, meg EAXot de semmi. Továbbá ott van az a nem elhanyagolható dolog is hogy a játékból csak ugy tudok kilépni hogy vele együtt a gép is ujraindul. Pffff

Persze nincs vége a problémáknak. Ugyanis! A gépem állandóan lefagy, bármilyen játékot is telepítek fel. Van olyan ami már a pálya betöltésekor lefagy, van olyan ami csak a pálya közben, de mindig ugyanugy. A vinyó kattanik egy qrva nagyot és pár másodperc mulva ugy lefagy hogy csak resettel indul ujra. Probáltam másik vinyora telepíteni a játékokat de akkor is ugyanugy lefagy.
A gépen bármilyen más program tökéletesen fut egésznap dolgozok rajta, de csak a játékoknál csinálja ezt.

....Valami ötlet? HELP
Huh... ennyire még nekem se sikerült elszúrnom a gépetKép
Mióta rossz az összes játék? nem hagyott valami fenn az Acemega a vinyón? és a kattanás? nem semmi.... vírus esetleg?

(Sokat segítettem tudomKép)
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#784 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 06. 21:13

kattanas altalaban akkor szokott lenni, amikor kivagja a fejet a vinyo, foleg maxtoroknal van ez. nekem volt mar olyankor ez, amikor total teli volt az egyik vinyom, es rendkivul toredezett is volt. ilyenkor nagyon belassitotta a gepet is, nehezen tudott onnan olvasni, meg sokszor le is fagyott, kattanas kisereteben, vagy anelkul, de e miatt. ha szabaditottam fel helyet, es toredezettsegmentesitettem, akkor megszunt ez a problema. (egyebkent van olyan virus is, ami direkt azt csinalja, hogy a fejet kuldozgeti ide oda, ettol gyorsan tonkremegy a vinyo).

#785 Guest__*

Elküldve: 2006. 01. 07. 07:31

Idézet

....Valami ötlet? HELP
Ez vicces,mert nekem nagyjából pont ezek a problémáim,de főleg a recsegés!!lehet a F.E.A.R a hibás?Mellesleg nekem minden hang recseg!neked is?Kép

#786 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 01. 07. 12:22

Idézet

kattanas altalaban akkor szokott lenni, amikor kivagja a fejet a vinyo, foleg maxtoroknal van ez. nekem volt mar olyankor ez, amikor total teli volt az egyik vinyom, es rendkivul toredezett is volt. ilyenkor nagyon belassitotta a gepet is, nehezen tudott onnan olvasni, meg sokszor le is fagyott, kattanas kisereteben, vagy anelkul, de e miatt. ha szabaditottam fel helyet, es toredezettsegmentesitettem, akkor megszunt ez a problema. (egyebkent van olyan virus is, ami direkt azt csinalja, hogy a fejet kuldozgeti ide oda, ettol gyorsan tonkremegy a vinyo).
Oh... akkor előfordulhat, hogy nekem is e okok miatt fagy le mostanában a gépem, s indul újra kattanás kiséretében? Hmm... vírus ellenőrzés indul.

#787 Guest__*

Elküldve: 2006. 01. 07. 18:01

Idézet

A Maxtor az stimmeel, 3x is. Egyszer 160 kétszer meg 80 gigával. Azt tudtam mindig is hogy a maxtorok hangosn szíkelnek, meg néha kattant is, de most mindig a kattanás a lefagyás megelőzője.

Amugy a vinyo amin a rendszer van és a játékok is 160 gigas és tok uj.

Virusom nincs és a rendszer is nemrégg lett felrakva.

Kép

#788 Guest__*

Elküldve: 2006. 01. 07. 18:04

Idézet

Ez vicces,mert nekem nagyjából pont ezek a problémáim,de főleg a recsegés!!lehet a F.E.A.R a hibás?Mellesleg nekem minden hang recseg!neked is?Kép
Igen, minden recseg, köbö 1-2 perc jatek után.

Amikor követtem a readme utasításait, és feltelepítettem a drivert ami a telepítés fökönyvtárában van, akkor egy kicsit hosszabb ideig jo volt, azt hittem hogy megjavult de aztán nem.

#789 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 22:25

Én akinek csak tudom, elmondom, hogy maxtor vinyót ne vegyen :Đ nekem szált már el két 80asom és egy 40esem.... GRRR! Kép

#790 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 23:46

Nekem csak egy kérdésem van! ÉS AKKOR MELYIK WINYÓ A MEGBÍZHATÓ???

#791 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 00:24

Idézet

Én amikben még nem csalatkoztam, az Seagate és Samsung....

#792 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 00:39

Idézet

Idézet

Én amikben még nem csalatkoztam, az Seagate és Samsung....
Seagate-tel még nem volt bajom, de mikor ezt mondtam egy havernak lehülyézett, hogy Seagate-t veszek. Azóta van 2 160-as Samsungom hiba nélkül, viszont nem egy haverom szívta meg Samsunggal. Szóval nemtom. Talán Seagate...

#793 Felhasználó inaktív   BaldPeach 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 00:44

Nekem 3 éve van a gépembe egy "pót" Maxtor tár...semmi bajom vele. Szerintem az élet tartam az éppen gyártó soron lévő emberkék szaktudásától függ. Ezt jól megmondtam. Kép
Naster nachitlan kastanechli quechnitlan naar...

#794 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 09:14

Idézet

Nekem 3 éve van a gépembe egy "pót" Maxtor tár...semmi bajom vele. Szerintem az élet tartam az éppen gyártó soron lévő emberkék szaktudásától függ. Ezt jól megmondtam. Kép
Igen sajnos szerintem is valami hasonló lehet a dologban. Mindenesetre Samsung-on, Maxtor-on és Seagate-en kívül mást akkor sem vennék :Đ

#795 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 10:36

a haveromnak 1x volt baja a Maxtorral, bár lehet h ő volt a hülye, vhogy rosszul csatlakoztatta a géphez oszt egy kis recsegés egy durranás, és volt Maxtor, nincs Maxtor Kép. bár sztem inkább csak ő volt hülye hozzá mert nekem még nem volt bajom maxtorral.

#796 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 11:31

nemtom nekem is van egyg maxtorrom az négy éve tokéletesen uzemel, van egy samsungom is az egy éve és az is nagyon jo, de amugy ha már kérdeztétek hogy mi jo még,akkor szerintem a western digital. drága de nagyon faja! :Đ
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#797 Guest__*

Elküldve: 2006. 01. 08. 14:36

Akinek megvan a Max Payn 2 attól segítséget kérnék! amikor egy fazont asszem a régi rendörtársamat kell üldözni,akkor valami zöld színű rácsos épületre mászik fel!ott a tetejéről lóg le egy kis láda szerűség abba belemászik!...elkezd dobálni bombát..én meg csak körbe körbe tok futni az alattam lévő beton rész meg botyog a méjbe....ahonnan dobálja a bombát onnan tudom hogy kell leszedni 3 db kis fa tartót kell onnan kilőni....<---ez eddig megvan!de utánna mit kell csinálni??

#798 Felhasználó inaktív   Dudo King 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 14:44

Lődd ki a 4.ket isKép. (sztem négy van ott). Ha minden jól megy akkor le kell zuhannia a csávónak ésasszem jön egy bejátszás (sztem).

#799 Guest__*

Elküldve: 2006. 01. 08. 14:55

az utolsó kiesik magátol!és amiben log ott a csávó leesek ara a zöld taró állványra!....

#800 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 17. 19:55

Nos kis DC HUB-unk megint problémákkal küzködik.
Aki tud esetleg olyat, aki minimális összegért futtatna HUB-ot, az jelentkezzen Kép
Köszi!
Ha nem lesz szerver 3 év után emgsűnünk Kép

Téma megosztása:

• (578 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »