Idézet
Amúgy meg üdvözlünk a fórumban, Deadrick! Örülök, hogy feltámasztasz régi topicokat, hálásak vagyunk ezért! Én legalábbis mindenképp, szerintem hasznos, és felpezsdíti a fórum életét.

Elküldve: 2005. 06. 22. 12:39
Idézet

Elküldve: 2005. 06. 22. 12:50
 (imádunk baalint)
 (imádunk baalint)

Elküldve: 2005. 06. 22. 13:07

| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 |  | 

Elküldve: 2005. 06. 22. 14:02

Elküldve: 2005. 06. 22. 14:16
 múltkor éppen a Dream Theater koncerten. egyébként őszintén szólva nálam nincs olyan, hogy gyűlölök egy stílust. csak egyszerűen más az ízlésem. ha vmi nem tetszik azt nem hallgatom. ilyen egyszerű.  elfogadom, hogy vkinek ez tetszik. úgy kell nekik.
 múltkor éppen a Dream Theater koncerten. egyébként őszintén szólva nálam nincs olyan, hogy gyűlölök egy stílust. csak egyszerűen más az ízlésem. ha vmi nem tetszik azt nem hallgatom. ilyen egyszerű.  elfogadom, hogy vkinek ez tetszik. úgy kell nekik. (
  ( !METAL!
!METAL! )
)

Elküldve: 2005. 06. 22. 14:40
Idézet
 múltkor éppen a Dream Theater koncerten. egyébként őszintén szólva nálam nincs olyan, hogy gyűlölök egy stílust. csak egyszerűen más az ízlésem. ha vmi nem tetszik azt nem hallgatom. ilyen egyszerű. elfogadom, hogy vkinek ez tetszik. úgy kell nekik.
 múltkor éppen a Dream Theater koncerten. egyébként őszintén szólva nálam nincs olyan, hogy gyűlölök egy stílust. csak egyszerűen más az ízlésem. ha vmi nem tetszik azt nem hallgatom. ilyen egyszerű. elfogadom, hogy vkinek ez tetszik. úgy kell nekik. (
 ( !METAL!
!METAL! )
)

Elküldve: 2005. 06. 22. 17:28
Idézet
Idézet
 múltkor éppen a Dream Theater koncerten. egyébként őszintén szólva nálam nincs olyan, hogy gyűlölök egy stílust. csak egyszerűen más az ízlésem. ha vmi nem tetszik azt nem hallgatom. ilyen egyszerű. elfogadom, hogy vkinek ez tetszik. úgy kell nekik.
 múltkor éppen a Dream Theater koncerten. egyébként őszintén szólva nálam nincs olyan, hogy gyűlölök egy stílust. csak egyszerűen más az ízlésem. ha vmi nem tetszik azt nem hallgatom. ilyen egyszerű. elfogadom, hogy vkinek ez tetszik. úgy kell nekik. (
 ( !METAL!
!METAL! )
)

Elküldve: 2005. 06. 22. 17:39
Idézet

Elküldve: 2005. 09. 16. 23:42

Elküldve: 2005. 09. 17. 07:52

Elküldve: 2005. 09. 17. 08:02

Elküldve: 2005. 09. 17. 08:36

Elküldve: 2005. 09. 17. 08:42
Idézet

Elküldve: 2005. 09. 17. 10:25

Elküldve: 2005. 09. 17. 15:12
Idézet

Elküldve: 2005. 09. 17. 16:06
Idézet

Elküldve: 2005. 09. 17. 20:18
Idézet
Idézet

Elküldve: 2005. 09. 18. 19:37

Elküldve: 2005. 09. 18. 19:50
Idézet

Végülis nemtudom miért neked válaszoltam, vagy mi köze a jamiroquaihoz
 Végülis nemtudom miért neked válaszoltam, vagy mi köze a jamiroquaihoz  De mindkettő egy lazulósabb stílus és miután a 2 bratyóm is ezt hallgatja, gondolom érettséget tükröz
 De mindkettő egy lazulósabb stílus és miután a 2 bratyóm is ezt hallgatja, gondolom érettséget tükröz  

Elküldve: 2005. 09. 18. 20:54
Idézet
 Végülis nemtudom miért neked válaszoltam, vagy mi köze a jamiroquaihoz
 Végülis nemtudom miért neked válaszoltam, vagy mi köze a jamiroquaihoz  De mindkettő egy lazulósabb stílus és miután a 2 bratyóm is ezt hallgatja, gondolom érettséget tükröz
 De mindkettő egy lazulósabb stílus és miután a 2 bratyóm is ezt hallgatja, gondolom érettséget tükröz