HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#1081 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 17. 11:40

Idézet

MSN-re felvettem...Még nincs fenn...
Ha van egy kis esze a lánynak, akkor az a cím már rég inaktív...

#1082 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 17. 11:46

valaki linkelje már be a videót a youtube-ról, mert amelyiket én néztem volna azt töröltékKép

#1083 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 17. 11:46

Idézet

valaki linkelje már be a videót a youtube-ról, mert amelyiket én néztem volna azt töröltékKép
Olvass vissza. Benne van a hszem-ben a link.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#1084 Felhasználó inaktív   bukov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 11:49

Idézet

Idézet

De ez milyan már... ebböl videót csinálni... sok nyomorult állat! dugják fel maguknak a kamerát!KépKépKép
Kép

#1085 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 17. 11:52

Idézet

Idézet

De azt nem tudom miért, de nem játsza le.
Indán nincs fent? vagy az rtl honlapján, tisztán az az nem úgy, h rábeszél az a rendes bemondó

#1086 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 17. 11:53

Idézet

aláírásomba van a youtubeos videó link, azt még nem törölték

#1087 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 17. 11:53

Most tényleg ... mi lenne ha kerülnétek a szabályzat folyamatos megsértését ? Kép

#1088 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 12:19

Idézet

Most tényleg ... mi lenne ha kerülnétek a szabályzat folyamatos megsértését ? Kép
OFF: jól látom hogy egy malkávval van dolgom? :Đ
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#1089 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 17. 12:26

Idézet

Idézet

OFF: jól látom hogy egy malkávval van dolgom? :Đ
Alap. :-D A legelborultabb klán mind közül. Kép Igaz Brujah-val könnyeb az aprítás, de malkavita powa. Kép

#1090 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 12:26

Ti nem unjátok már ezt a témát? Nagyon nagy a szátok ilyenkor. Ha szembekerülnétek velük futnátok rendesen. Ugyhogy erről ennyit...

A kuruc.info-ról meg márkorábban leírtam a véleményem...

Érdekes manapság már az a furcsa és gáz, ha nem utálod a cigányokat...KépKépKépKép

#1091 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 17. 12:29

Idézet

Ti nem unjátok már ezt a témát? Nagyon nagy a szátok ilyenkor. Ha szembekerülnétek velük futnátok rendesen. Ugyhogy erről ennyit...

Mindenki magából indul ki....Kép

#1092 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 17. 12:33

Idézet

Idézet

Hát mért ? Te biztos egyedül szembeszállnál velük. Figyelj ... Aramisznak rohadtul igaza van ... a kis 13-14 éves kölykök ne a kuruc.info-t turkálják már. Inkább menjenek ki focizni, vagy bringázni. De ne politizáljanak. Ezek a polgárpukkasztó oldalak is csak azért vannak, hogy a hiszékeny fiatalokat akiket könnyebb befolyásolni maguk mellé állítsák. Egyik oldal se jobb a másiknál. Ez a baj ebben az országban. Mindenki a másikra mutogat, miközben ő is ugyanakkora szarkeverő.

Uff, szólottam ! Kép Többet nem is szeretnék ehhez a témához fűzni ... Kép

#1093 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 17. 12:40

Idézet

Hát mért ? Te biztos egyedül szembeszállnál velük. Figyelj ... Aramisznak rohadtul igaza van ... a kis 13-14 éves kölykök ne a kuruc.info-t turkálják már. Inkább menjenek ki focizni, vagy bringázni. De ne politizáljanak. Ezek a polgárpukkasztó oldalak is csak azért vannak, hogy a hiszékeny fiatalokat akiket könnyebb befolyásolni maguk mellé állítsák. Egyik oldal se jobb a másiknál. Ez a baj ebben az országban. Mindenki a másikra mutogat, miközben ő is ugyanakkora szarkeverő.

Nem is azt mondtam, h nézzegessenek ilyen barom oldalakat. Nem mellékesen én a kuruczinfóra évente, ha 3x megyer fel, akkor is csak azért mert itt linkeli valaki.
Nem csodálkozok, h a 13-14 évesek is már ennyire nem szeretik az indiánokat, mert a mi sulinkba is a rajok erre a korcsoportra volt rászálva. Ezt tapasztalatból írom, szóval nem biztos, h mindenhol így van.

#1094 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 12:41

Idézet

Idézet

Idézet

Ezzel most gondolom rám céloztál. Egyáltalán nem vagyok befojásolható (főleg azzal nem, hogy leírnak valamit egy oldalon). Nem szoktam kuruc infót olvasni, azért azt a linket adtam meg, mert ott volt a videó. És nem azért gyűlölöm a cigókat, mert valaki aztmondja, hogy utáljad és akkor jógyerek vagy, hanem azért mert saját tapasztalatból tudom, hogy nagyrészük milyen. Ja és a befolyásolhatósághoz még 1 példa. Ott van a WS teleshop. Mondják, hogy hű de milyen jó, meg ily meg olyan, és a felnőttek óriási százaléka (akiket ti nagyon okosnak tartotok) veszi a szart. Én ezeken a reklámokon csak nevetek, jobbesetben el is kapcsolok. Azt jegyezzétek meg, hogy én nem tartozom az átlag fiatal korosztály közé. Én valahogy a gondolkodásmódomban más vagyok.

Részemről téma lezárva, fórumszabályzat elolvasva sokadjára, értelmezve és elfogadva. Megtartom magamnak a gondolataimat.

Kép

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#1095 Felhasználó inaktív   Cootermain 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 17. 13:16

Reménykedtem benne hogy ez a videó elkerüli a GK-t és nem lesz itt téma.Látom így is termelt néhány cigánygyűlölő hsz-t.Mielőt ez folytatódna(remélem nem lesz itt az mint más oldalakon) ajánlom mindenki figyelmébe a videó újbóli megnézését mert bizony nem csak a cigányok bántották ott szegény lányt és röhögtek rajta.Az ilyen kurucz.info és hasonló szenny oldalakat kár látogatni,ami ott folyik az a rasszizmus teteje,és a legrosszabb hogy ez a szenny terjed az iskolákban is.Csak egymásra uszítják a népcsoportokat mintha nem lenne ezer másik baj az orsszággal.(Miután láttam a videót nem tudtam hova tegyem ezt a fehércigányos megjegyzést.Hihetetlen miket nem találnak ki.)Remélem nem sértek meg ezzel senkit és talán nem vétek szabályzat ellen.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.    

#1096 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 17. 13:19

Idézet

Idézet

Nem is azt mondtam, h nézzegessenek ilyen barom oldalakat. Nem mellékesen én a kuruczinfóra évente, ha 3x megyer fel, akkor is csak azért mert itt linkeli valaki.
Nem csodálkozok, h a 13-14 évesek is már ennyire nem szeretik az indiánokat, mert a mi sulinkba is a rajok erre a korcsoportra volt rászálva. Ezt tapasztalatból írom, szóval nem biztos, h mindenhol így van.
Én is múlt miatt nem bízok meg mind1ikben de nem ítélem el őket.És távolság tartó vok velük íagy nincs gondKépAm myvippen Csendes Szimonetta 2. adatlapján az egyik képéhez írt a csaj(Kovács Anikó) akit vertek köztük ez a szimonetta is,h "jó a kép, love" aztán szimonetta :... puszi. Innen lehet látni h barátnők voltak.(2008.szept) Na de én is abba hagyom ezt a témát.

#1097 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 14:46

Idézet

Úra megmutatták a büdös cigányok, hogy ők milyen kemények tudnak lenni ha huszan mennek 1 emberre. Mostmár kurvára elegem van ezekből a nyomorék kis szarokból!!!!! Pusztuljanak!!!! KépKép

LINK
Ez elég szarügyKép én azért nem pusztittanám el,de megtanitottam volna öket 1 kis rendreKép
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#1098 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 17:11

Idézet

Idézet

Úra megmutatták a büdös cigányok, hogy ők milyen kemények tudnak lenni ha huszan mennek 1 emberre. Mostmár kurvára elegem van ezekből a nyomorék kis szarokból!!!!! Pusztuljanak!!!! KépKép

LINK
Ez elég szarügyKép én azért nem pusztittanám el,de megtanitottam volna öket 1 kis rendreKép
Ciágnyokat semmire nem lehet tanitaniennyi amúgy ha néztétek Videót szálmas mert kis csajt saját társai nem vétékmeg és ez kibaszot szánalom én igy gondlomKép

#1099 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 17. 17:29

Idézet

Idézet

Idézet

LINK
Ciágnyokat semmire nem lehet tanitaniennyi amúgy ha néztétek Videót szálmas mert kis csajt saját társai nem vétékmeg és ez kibaszot szánalom én igy gondlomKép
kis szarosok meg ordibálták h köcsög rapperKépKép

#1100 Felhasználó inaktív   r.o.b. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 20. 20:02

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

LINK
kis szarosok meg ordibálták h rapper köcsögKépKép
Én ezt a videót ma láttam...Ledöbbentem...Nem nagyon akarom kommentálni...A kuruc.info már megtette helyettem...Kép

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.