HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#1881 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 29. 19:09

Idézet

Idézet

Idézet

úgy néz ki hogy megszűnik a napiszar!!
mert hogy kiderült az asszem a főszerkesztő valódi kiléte és kapta a támadásokat rendesen...
azt gondolom okkal mert retardált szennylap volt, most ő került fel valami blogra és írt egy ilyen megható bocsánatkérést vagy mit hogy sajnos sokan felkerültek az oldalra akik nem oda valók...hát rohadtszánalom...
írta hogy gondot okozott neki meg a családjának hát LOL most nem tetszik amit főzött...szerintem megérdemli, remélam a többi társoldal is így végzi
ti mit tudtok erről?
azért a botrányosba írtam mert egy botrány szar oldal volt
csak azt, ami érdekel is.
Az XXX mi? Kép

Én puruttyán 1x belenéztem az extrém részbe...hát én ott kikészültem,nem bírtam.Azóta arra a részre nem megyek.
Ha ez nekem szólt akkor: Azt nem nézni kell hanem csinálni. Kép Amúgy az alapot (puruttya) meg az extrémet szoktam.

#1882 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 29. 19:10

Idézet

Idézet

szerintem az is elég kretén aki ilyeneket néz és tetszik neki...
Akkor én nyíltan felvállalnám, hogy kretén vagyok...
oksa nem sértegetni akartam de aki arra élvezkedik hogy szarja szájba egyik csaj a másikat meg a cigány hogy pózol stb állatságok, nos az is az oldalra való lenne
most így egy kalap alá vettem a napiszart a puruttyát meg összes kaksit...
kommentekből is az jön le hogy debilek mind
persze biztos van aki nem is tudom érdekesség miatt nézi vagy...nemtom

#1883 Guest__*

Elküldve: 2009. 11. 29. 19:12

Idézet

Voltak postok napiszaron, amitől a hányinger kerülgetett, de nagyon sok volt az olyan post, aminek tényleg egy ilyen oldalon a helye, mert egyszerűen az emberi hülyeség miatt íródtak (a myvipes, vagy éppen zenés postok nagy része). Folyamatosan esett az oldal színvonala az utóbbi időben, az az igazság, egyre több volt a szimplán undorító kép.
Annyira nem sajnálom a helyet, én megleszek nélküle... Az önsajnálat, amit a főszerkesztő lenyomott viszont megmosolyogtatott.

#1884 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 29. 19:18

Idézet

Idézet

Idézet

oksa nem sértegetni akartam de aki arra élvezkedik hogy szarja szájba egyik csaj a másikat meg a cigány hogy pózol stb állatságok, nos az is az oldalra való lenne

Én speciel azért nézem, mert jó szórakozni azon, hogy mennyire hülye emberek élnek manapság (de azért ez egyben szomorú is). Pl. magamutogató szánalmas cigánynépség, emok, b*zik (akik nem hírdetik, hogy ők azok, ott nincsen semmi gond) és egyéb szánalmak. Az tény, hogy rajtam is biztos jópáran tudnának egy sort röhögni. Csakhogy! Én normális embernek tekintem magam. Nem pózolok verébszarral az utcán, majd teszem vel Myvip-re, stb. Én suliba járok, tanulok, szerény véleményem szerint tudok normálisan viselkedni. Vagyis tök normális ember vagyok. Még is szívesen nézek fel ilyen, és ehhez hasonló oldalakra.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#1885 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 02. 11:33

végre eltakarodik ez a nyomorult! (nem-nem érdekel ki lesz helyette...)

#1886 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 12. 02. 11:35

Idézet

Na ezzel egyet kell hogy értsek, mindenféle ideától függetlenül. Ideje volt már!
Kép
Kép
Kép

#1887 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 02. 11:55

Idézet

Idézet

Na ezzel egyet kell hogy értsek, mindenféle ideától függetlenül. Ideje volt már!
Anyaágon van hozzá közöm. Nem rokon, hanem egy rokon férjének az apja. Sok hasznát mondjuk nem vette. Egyszer ígérte, hogy segít nekünk majd hogy gyorsabb legyen az asszony állampolgárásgi kérelmének elbírálása, de mikor kértük, hogy na akkor mi van akkor csak habogott, meg blablázott. Politikus. Ennyit erről.

#1888 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 02. 16:09

Éppen ma 15 éve, hogy a szajoli vonatszerencsétlenségben 31 ember vesztette életét, emberi figyelmetlenség miatt. Az érintettekben talán már elmúlt a harag, talán már mosolyogva is vissza tudnak gondolni elvesztett szeretteikre, az emlék azonban mindig megmarad. Egy percre most emlékezzünk meg róluk, még akkor is, ha nem vagyunk érdekeltek az eseményekben. Bízom benne, hogy nincs ilyen közöttünk. Én most megyek a megemlékezésre.

RIP
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#1889 Felhasználó inaktív   szab96 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 02. 17:46

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Én bírom Bocsiékat, de egy kicsit tényleg sok most ez az önsajnálat. Egyébként szerintem nem fognak máshova menni. Mondták, hogy napközben lesz majd valami bejelentés a slágerrádión. Gondolom az, hogy hol fogják folytatni. Tippem: megvettem pár frekit. Bp-iek előnyben. Persze gondolom egy hónap kiesés biztos lesz. Elvégre rendesen be kell promózni az új frekit. Új év, új sláger rádió freki. Csak gondolom Bocsiék nem jelenthetik be a dolgot.
Van idejük válogatni, egy évig kapják továbbra is a fizut, meló nélkül is. Így írták alá anno a szerződést.
Na most lett vége a Bumerángnak. Durva lehet most ott. Egyébként Bocsi szerintem nem azért sír, rí, mert vége a munkájának hanem a csapat miatt akikkel már évek óta együtt melózik.
Mondjuk mondták, hogy így vagy úgy, de tuti folytatni fogják.
Területi képviselő vagyok egy multinál (Majdnem szó szerint)! Megérkeztem a bolt elé mait meg kellett ma látogatnom..9:54 kor... nem száltam ki a kocsibol csak hallgattam ahogy Búcsúzik a Bumeráng...nem tagadom erősen kapart a torkom mert szeretem őket, része a napomnak a sláger rádió! majd mikor a kérdésre h mit csinálunk éjfél után? az volt a válasz h mindenki elmegy a Qrva annyába...felhördültem és kitőrt belőlem a nevetés...és akkor vettem észre h jobbra mellettem a tejes szállítő is ül a kocsijába és nevet, ballra pedig egy Piros szalagos 206os peugeotba egy néni sír...mikor vége volt a rendhagyó stáblistának egyszerre száltunk ki a kocsibó.
jó érzés volt egymásra mosolyogni!
Szerintem nemzeti gyásznap a mai!
tudom hogy kicsit késő már erre válaszolni......de a hányinger kerülget!remélem azért nem lettél depressziós istenem...."jó volt egymásra mosoyogni" meg a másik "Képnemzeti gyásznapKép a mai" ÚRISTEN hát bele ne halj a szomorúságba....Kép

#1890 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 02. 17:53

Idézet

Idézet

Idézet

én a Kretén-nek a weboldalát néztem egy időben. Az sosem tévedt el ilyen szélsőséges irányokba.

#1891 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 02. 19:15

Idézet

tudom hogy kicsit késő már erre válaszolni......de a hányinger kerülget!remélem azért nem lettél depressziós istenem...."jó volt egymásra mosoyogni" meg a másik "Képnemzeti gyásznapKép a mai" ÚRISTEN hát bele ne halj a szomorúságba....Kép
Kuss kisfiam, a Danubius és a Sláger már akkor is ment, amikor te még apád f*szába se voltál.
„Darwin túlságosan udvarias volt ahhoz, hogy kimondja, nem azért uralkodunk a világon, mert a legokosabbak vagyunk, vagy netán a leggonoszabbak, hanem mert mindig mi voltunk a legeszelősebb, a legrohadtabb gyilkosok az őserdőben.”

#1892 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 04. 17:28

Héten Pezsden voltam kénytelen leledzeni, mert asszony kórházban volt. Mikor bementem érte, el kellett mennem klozetra, mert szétfeszített a hólyagom. Hát majd a belem hánytam ki, mikor a koedukált (!) wc-ben a következő látvány fogadott. Mégegyszer mondom egy kórház koedukált WC-jéről van szó!
Kép
Kép
Kép
Kép

#1893 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 04. 17:30

Idézet

Héten Pezsden voltam kénytelen leledzeni, mert asszony kórházban volt. Mikor bementem érte, el kellett mennem klozetra, mert szétfeszített a hólyagom. Hát majd a belem hánytam ki, mikor a koedukált (!) wc-ben a következő látvány fogadott. Mégegyszer mondom egy kórház koedukált WC-jéről van szó!
Kép
Idáig gondolkodtam hogy megyek kajálni de most inkább kihagyom!

#1894 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 04. 17:59

Idézet

Kép
háhá...trükkös fiú! :Đ sztem meg te hagytad magad után ezt!Kép

#1895 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 04. 18:03

Idézet

Kép
Na az előtted levő tuti a hasmenésére keresett gyógyírt csak késett a DokiKép

#1896 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 04. 19:14

Idézet

Idézet

Kép
háhá...trükkös fiú! :Đ sztem meg te hagytad magad után ezt!Kép

aztán pedig lefotóztam, mi?

de tényleg, jó ötlet ez legközelebbre! :-D

Kép
Kép
Kép

#1897 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 04. 19:16

Idézet

miért van kiemelve ennyire hogy koedukált? te csajokra gyanakszol?:Đ

#1898 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 04. 19:18

Idézet

Idézet

miért van kiemelve ennyire hogy koedukált? te csajokra gyanakszol?:Đ
Ahogy mondod. Legalábbis egy nő jött ki belőle.... lehet hogy már ő is úgy találta s csak fölégugolt.... de mondjuk hogy rosszmájú vagyok s nem vizionálok attól tovább mint amit láttam.
Kép
Kép
Kép

#1899 Felhasználó inaktív   3NT3R 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 10. 14:43

Ezt most tényleg nem """""nagymagyarkodásból""""", de szerintem mindenkinek, aki MO-n él, érdeke megnézni:

MO népessége a jövőben!

És kérlek ne kössetek belém, ezt tényleg nem azért, DE.

#1900 Felhasználó inaktív   kinderbalu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 10. 14:47

Bortányos... hm. EURONICS. úgy általában. gondolom nem vagyok egyedül a negatív tapasztalatokkal :Đ

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.