HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#501 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 20. 18:48

Idézet

Idézet

Idézet

www.blikk.hu/sztarblikk/borzalom-igy-nezett-ki-az-osszevert-rihanna-136202.html
Ez igaz??
Bizony sajnos azKép Chris Brown-t meg Kép ütném undorító hogy mert egy hölgyet megütni Kép
Eszem megáll.Kép Megverni egy lányt? Ráadásul egy ilyen szépet? KépKép Becsülném meg óvnám mindentől amitől csak tudom, erre ez a fa** meg összeveri? Elkéne törni mind a két karját! Kép Mondjuk Rihanna mi a francért nem hagyta ott? Ha csaj lennék és egyetlen egyszer merne rám kezet emelni a barátom, úgy ott hagynám mint a pinty.
Hát ja így igaz számomra érthetetlenek a nőkKép ,de jobb búlást nekki remélem hamar meg gyógyúl és reméllem minél hamarabb megkapja a csicska Brown a méltó büntetését KépKép

#502 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 20. 19:32

Idézet

Idézet

Idézet

www.blikk.hu/sztarblikk/borzalom-igy-nezett-ki-az-osszevert-rihanna-136202.html
Ez igaz??
Bizony sajnos azKép Chris Brown-t meg Kép ütném undorító hogy mert egy hölgyet megütni Kép
Eszem megáll.Kép Megverni egy lányt? Ráadásul egy ilyen szépet? KépKép Becsülném meg óvnám mindentől amitől csak tudom, erre ez a fa** meg összeveri? Elkéne törni mind a két karját! Kép Mondjuk Rihanna mi a francért nem hagyta ott? Ha csaj lennék és egyetlen egyszer merne rám kezet emelni a barátom, úgy ott hagynám mint a pinty.
nem tudom mennyit tudtok az ugyrol,de itt eleg mas a viszhangja,ugyanis a "holgy",bar 20 evesen max csak csajnak lehetne hivni,mar tobbszor is megtehette volna,hogy otthagyja az arcot,de o nem ezt az utat valasztotta.Az tortent,hogy a csokolade fiu megadta a szamat egy csajnak a dijkioszton,akitol kesobb kapott egy uzenetet,amit a "holgy" latott meg,es igazi "holgy"-kent viselkedve,tobb szaz jelenlevo elott hangosan szidta az arcot,aki tobb alkalommal is otthagyta egymagara kiabalni,de a "holgy" nem vette a lapot,es csak ment utana kiabalni,mint egy cigo.Akkor csokifiu mondta,hogy hazaviszi a "holgyet",mert felreszeg,es uvolt mint egy idiota.Beultek a kocsiba,es a kisasszony mar igy szallt ki.Azt meg hozzatennem,hogy az eset ota majd 40%-ot esett a Rihanna albumok eladasi mutatoja,tehat a publikumnak sem o a szimpi,meg elverve sem.Az az igazsag,hogy az igazi holgyeket nemigen verik,csak a nagypofaju pojacakat,azokat viszont rendszeresen kell kezelni

#503 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 21. 13:50

Szerintem ez a hír ide illik leginkább
Ha még nem láttátok ">volna : Nem ez az egyetlen ilyen kijelentése... . Kép
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#504 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 02. 23. 08:14

Egy kép, ami akár a humor topikba is kerülhetett volna. De azért ide raktam, mert az esemény ami miatt ez a két becsületes piacozó, közutálat tárgya lett, az felháborító. Meg az is, hogy az APEH-nak eddig nem szúrt szemet, hogy az ilyen maffiózóknak, ugyan, hogy tellik már mergára, meg nyaralóra, meg kacsalábon forgó palotára, bodzagyüjtögetésből? Hát hülye a magyar ember, hogy ezt elhiszi? Úgy látszik azok vagyunk....
Kép

Kép
Kép
Kép

#505 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 23. 14:57

Rohanok is a zőccségeshő'! Nehogy má' ne legyen otthon belőle!Kép

#506 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 15:11

Idézet

Kép

Ez már röhejes... Bodzalekvár... Bár valamivel falazni kell, vicces (Kedvencem a Sztojka&Rafael heroin, speed, extazi...Kép)! James, ha lenne rá alkalmad, lennél dúsgazdag maffiózó?
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#507 Guest__*

Elküldve: 2009. 02. 23. 15:35

Idézet

Idézet

Ez már röhejes... Bodzalekvár... Bár valamivel falazni kell, vicces (Kedvencem a Sztojka&Rafael heroin, speed, extazi...Kép)! James, ha lenne rá alkalmad, lennél dúsgazdag maffiózó?

A baloldali a james...Képháúzentróger meg pofaszőrzet nélkül így néz ki.KépNapbarnított egészséges bőr...hiába a bodzaszedésnél le lehet barnulni, vazz!Kép

Na jó, ez csak vicc volt. K...va nagy HEADSHOT-ot mindkettőnek!Kép

#508 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 23. 16:13

Idézet

James, ha lenne rá alkalmad, lennél dúsgazdag maffiózó?
Mert te nem lennél az ha volna rá lehetőséged. Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#509 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 16:26

Idézet

Idézet

James, ha lenne rá alkalmad, lennél dúsgazdag maffiózó?
Mert te nem lennél az ha volna rá lehetőséged. Kép
Hülyéskedsz?Felegyi már kész gangszta,dinnyeültetvénnyelKépOnnan az izmok,a zs meg a dinnyelekvárból.:Đ

#510 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 23. 16:28

Idézet

Hülyéskedsz?Felegyi már kész gangszta,dinnyeültetvénnyelKépOnnan az izmok,a zs meg a dinnyelekvárból.:Đ
Dcrysis és Felegyi dinnyelekvár. Kép Hmm nyami!!
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#511 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 23. 16:48

Idézet

Idézet

Dcrysis és Felegyi dinnyelekvár. Kép Hmm nyami!!

Ez jó! :-D Értem a poént :) Cska az a különbség hogy míg felegyi pl ténylegesen dolgozott az ültetvényeken, addig a cigányok életükben nem láttak még bodzabogyót. Meg a színesfémmel sem kereskedne, hanem lopják.

A munka, mint fogalom teljesen összeegyeztethetetlen a cigányság 80%-ával. Legalább 80%-ával, de lehet óvatosan becsültem.

Kép
Kép
Kép

#512 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 09. 13:27

Ugyan nem szabad ilyesmiről beszélni, de azért megkockáztatom: CIGÁNYBŰNÖZÉS !!!!!

#513 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 13:49

Idézet

Ugyan nem szabad ilyesmiről beszélni, de azért megkockáztatom: CIGÁNYBŰNÖZÉS !!!!!
Két mocskos kancigányt derékba verném... főleg ha velem próbálnák ezt eljáccani! Ez hallatlan hogy mik történnek, a hátralévő életemben ha alkalmam adódig megfosatok pár kreolbőrűt!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#514 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 09. 14:10

Idézet

Idézet

Két mocskos kancigányt derékba verném... főleg ha velem próbálnák ezt eljáccani! Ez hallatlan hogy mik történnek, a hátralévő életemben ha alkalmam adódig megfosatok pár kreolbőrűt!
Gennyes dolog ez amit a videón láthatunk. De (nem az ő védelmükben) ilyen szerintem minden suliban van, és nemcsak a dakoták csinálják. Úgy hívják a rituálét: beavatás, elsős szivatás. Anno mi sulinkban 8 napon túl gyógyuló ilyen avatások is voltak, mikor én voltam elsős. Én azért könnyebben megúsztam, de aki engem szivatot pl az ma rendőr :Đ
Szóval a rivalizálással, ha kulturált keretek közt marad, és nem alázza meg az áldozatot...akkor ha nem is azt mondom hogy rendben van, de mindenesetre nem hal bele senki. Szóval az hogy a srác kapott pár tockost, az még semmi. Az hogy párszor megrúgták...lehetett volna komolyabb baj is, de mint látszott, nem nagyon durvultak, inkább ijesztegették. Viszont a letérdeltetés, cipőnyalatás az már kemény megalázás. Az már tényleg túlvan egy határon.

Kép
Kép
Kép

#515 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 09. 14:16

Idézet

Idézet

Idézet

Gennyes dolog ez amit a videón láthatunk. De (nem az ő védelmükben) ilyen szerintem minden suliban van, és nemcsak a dakoták csinálják. Úgy hívják a rituálét: beavatás, elsős szivatás. Anno mi sulinkban 8 napon túl gyógyuló ilyen avatások is voltak, mikor én voltam elsős. Én azért könnyebben megúsztam, de aki engem szivatot pl az ma rendőr :Đ

Ettől függetlenül azt a cigány kurvát kegyetlenül megtaposnám. A büdös kurva végig röhögi az egész esetet, a végén meg nyalatja szegény sráccal a cipőjét és ezt még fel is veszi...
Én csak egyszer szeretném látni hogy cigányok lógnak a lámpa oszlopokon egészen rómáig.... bele könnyeznék a gyönyörűségbe. És persze lehet mondani hogy vannak rendes cigók... erre csak egy kedves idézet jut eszembe. Szobatársam: "A rendes cigány zsírjába sűljön meg a többi."

#516 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 09. 14:25

Ez durva!

#517 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 14:28

Idézet

Szóval a rivalizálással, ha kulturált keretek közt marad, és nem alázza meg az áldozatot...akkor ha nem is azt mondom hogy rendben van, de mindenesetre nem hal bele senki. Szóval az hogy a srác kapott pár tockost, az még semmi. Az hogy párszor megrúgták...lehetett volna komolyabb baj is, de mint látszott, nem nagyon durvultak, inkább ijesztegették. Viszont a letérdeltetés, cipőnyalatás az már kemény megalázás. Az már tényleg túlvan egy határon.
Dejó hogy én olyan kaliberü iskolába megyek ahol véletlenszerüen sem találkozok
KépcigánnyalKép

#518 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2009. 03. 09. 14:32

Hát nem lettem volna a helyében...Mondjuk inkább de...Nekem első dolgom lett volna felállni és agyonverni ezt a 3 Férget...A csajt(Csaj??! Bocsika, de más szinoníma nem jut eszembe) is, nehogymár kimaradjon a jóból...De kár, hogy nem ott lakom...És nem oda járok...Azóta már nem élnének a cigányok...Én nem is értem, hogy a cigányoknak ebben mi a jó...2-en összeverni és megalázni egy félős srácot? K*rva nagy bátorság kell hozzá...Ha rajtam múlna, akkor már rég a föld alatt lenne mind3...De sajnos nem rajtam múlik...Remélem, lesznek olyanok akik helyrerakják ezeket....
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#519 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2009. 03. 09. 14:33

Jah és mindenkinek ezt ajánlom...
Ha elalszik melleted a cigány...Gyújtsd meg mégegyszer!
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#520 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 09. 14:42

"Nekem első dolgom lett volna felállni és agyonverni ezt a 3 Férget...
Ha rajtam múlna, akkor már rég a föld alatt lenne mind3...
Ha elalszik melleted a cigány...Gyújtsd meg mégegyszer! ,,

Hasonló Helyzetekben kb ők is igy gondolkodhatnak^^ eltudom kepzelni,ahogy nekik esel..Nem így kell megoldani minden ilyen problémát,ugyan már.

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.