HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#1181 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 29. 14:16

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Mi ezen a botrányos? Kíváncsiskodott, hát kapott egyet. Ebbe még nem halt bele senki. Úgy kellett neki.

"Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen...bla-bla-bla" = garázdaság = botrányos. Kép Ennek itt a helye. Vagy?Kép
No nem a helyét firtatom. Bááár én érzetemben inkább a HUMOR-ban lenne a helye. Legalábbis én jót röhögtem rajta, nemtom ti hogy vagytok vele :Đ Én nem botránkoztam meg a német úron. Max azon hogy ennyivel beérte :-D
Kép Ha megtaláltam volna nevesebb links (ejtsd:linksz, jelentése:bal :)) oldalon, bizton a Humorba linkelem! KépKépKépKépKépKépKép

#1182 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 06. 29. 14:31

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Mi ezen a botrányos? Kíváncsiskodott, hát kapott egyet. Ebbe még nem halt bele senki. Úgy kellett neki.

"Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen...bla-bla-bla" = garázdaság = botrányos. Kép Ennek itt a helye. Vagy?Kép
No nem a helyét firtatom. Bááár én érzetemben inkább a HUMOR-ban lenne a helye. Legalábbis én jót röhögtem rajta, nemtom ti hogy vagytok vele :Đ Én nem botránkoztam meg a német úron. Max azon hogy ennyivel beérte :-D
Kép Ha megtaláltam volna nevesebb links (ejtsd:linksz, jelentése:bal :)) oldalon, bizton a Humorba linkelem! KépKépKépKépKépKépKép
Gondoltam hogy te is jót röhögtél rajta :)
:) :) :) :) :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép

#1183 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 29. 17:55

http://index.hu/bulv...an_bebiszitter/

Na chat.hu-n is sok ilyen lehet.

#1184 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 29. 18:41

Idézet

http://index.hu/bulv...an_bebiszitter/

Na chat.hu-n is sok ilyen lehet.
tyűűű de mocskos állatok :Đ

#1185 Felhasználó inaktív   botond92 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 29. 19:21

ez a sok cigány az országban kurvára botrányos utcára nem merek már kimenni

#1186 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 29. 19:35

Idézet

Ezt már jópárszor kitárgyaltuk itt, tessék visszaolvasni. Kép ja és a káromkodást ki kell csillagozni

#1187 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 29. 19:45

Idézet

Idézet

Ezt már jópárszor kitárgyaltuk itt, tessék visszaolvasni. Kép ja és a káromkodást ki kell csillagozni
még új lehet,nem baj mostmár tudja, am nagyon sokan nem tartják be azt h kikell *-ni a trágár szavakat néha én se tartom beKépKép

#1188 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 02. 22:40

Ti ájánlottátok, olvassak kuruc.info-t, hát olvastok is. Botrányos, milyen kettős mércével mérik már a bűnözőket is:
http://kuruc.info/r/35/38577/
Tessék megnézni, nem mese, hazai valóság, és nem hungarista mellveregetés!

#1189 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 02. 22:52

nincs az a pénz h én kuruc.infot olvassakKép

#1190 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 03. 11:45

Idézet

Ti ájánlottátok, olvassak kuruc.info-t, hát olvastok is. Botrányos, milyen kettős mércével mérik már a bűnözőket is:
http://kuruc.info/r/35/38577/
Tessék megnézni, nem mese, hazai valóság, és nem hungarista mellveregetés!
igen, sajnos ez van. mert tudod, a cigány azzal védekezik, ha elkapják, hogy biztos azért csinálja velük ezt a rendőrség, mert cigányok... hallottam már olyanról, hogy rendőr cigányt szivatott, de utána ki is rúgták. nevetséges az is, hogy létezik megélhetési bűnözés is, vagyis 25000 ft alatti tolvaj (cigány) nem büntethető. ilyet külföldön még nem is hallottak. a cigánynak meg érdeke az, hogy védjék és a "jogait" megerősítsék a parlamenti képviselők, akiket pont ezért választottak, és tartanak a mai napig. sok furcsa dolog történik az országban.

#1191 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 03. 11:47

Bassza szájba az összes csökkentképességű vén fasz tervezőt. Igen? AZT! Hogy beszmegbaszta a büdös kurva héccencségit, azt! Már belefulladunk az ajánlatadásokba, erre ezek a nyomorult seggfej vén iszapszemű ráják, basznak megtanulni akárcsak ekszcellel dolgozni, ááááá minek? Lekörmölik a költségvetéskiírásukat kézzel valami salátára vagy használt szalvétára, majd egy látásromlott pókhálóspinájú vén titkárnő meg megpróbálja lemásolni írógéppel. Érted baszdmeg, írógéppel! 21.század a köbön. Hogy a faszom ezekbe a kriptaszökevény állatokba. Én meg álljak neki előről, és basszak el egy napot, mire gépreviszem az egészet. Addig persze mással nem tudok haladni, és csak torlódnak a többi munkák.

Elnézést, hogy így kiszakadt belőlem, de ha még csak az első eset lenne... Ezzel megy el a fiatalságom hogy az ilyen röghözkötött, az elektronikai cuccokhoz csak annyit értő, hogy a SOKOL rádiót be tudja kapcsolni meg ki, magukat fő vezető tervezőnek mondó nyugdíjas farbatúrók munkáját újra meg újra elvégezzem. Hát kérdem én a tiszteltt pályázatírókat is, a saját emberükre miért nem szól már rá, hogy ugyan cimborám, elektronikus formában kéne ám leadni...

Bár amilyen sok agyuk van, erre beszkennelnék JPG be.... elmeroggyantak.

Kép
Kép
Kép

#1192 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 03. 11:59

hát jah, én sem mondhattam volna szebben. de az adminisztráció mindenhol ilyen lassú. van ahol a korszerűsítés hiányzik, van ahol a hozzánemértés remekel. én anno a jogsimért szenvedtem 1 hónapot, mire képesek voltak elintézni és kipostázni, de Rolynak is hasonló problémája volt most...

#1193 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 07. 18:42

Remélem kedves politikusainkra is hasonló sors vár. Kép

#1194 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 07. 19:51

Idézet

(még ha ezt is gondolod, inkább tartsd magadban!Kép) amúgy nemtom miért raktad ide mer' ez nem botrányos, biztos lopott, akkor meg is érdemelte. nem keresztányhez való bánásmód, de az élet sem olyan, mint itt. ha akarsz hasonló kegyetlenségeket látni, akkor keresgess, de ne a kurucinfon:)

#1195 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 07. 20:09

Idézet

Pártállásuktól függetlenül értetted ugye? Mert akkor támogatom! :Đ
Kép
Kép
Kép

#1196 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 07. 20:20

Idézet

Idézet

Pártállásuktól függetlenül értetted ugye? Mert akkor támogatom! :Đ
és annak mi értelme lenne? még ha gyökereestül írtod is a problémát, mivel lennél te jobb a lúdtolvaj PMnél vagy a többinél?
Nem azért írtam ám a választ, mert ténylegesen egyetértek a módszerrel, héjjj! Csak fel akartam hívni a figyelmet, hogy egyik oldal sem jobb a deákné vásznánál. Természetesen a módszer nekem sem tetszős, de HA lenne megoldás a büntire, bizony minden rendszerváltás utáni politikus megérdemelne egy fenyítést. Ami lehetne mondjuk az, hogy "hagyd el a parlamentet! Most!"

#1197 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 07. 20:35

Idézet

hát jah, én sem mondhattam volna szebben. de az adminisztráció mindenhol ilyen lassú. van ahol a korszerűsítés hiányzik, van ahol a hozzánemértés remekel. én anno a jogsimért szenvedtem 1 hónapot, mire képesek voltak elintézni és kipostázni, de Rolynak is hasonló problémája volt most...
Kulfoldon elek,es kellett a jogsi.Termeszetesen magyar,mert az egesz EU-ban elfogadjak,es Full Licence-nek szamitjak be,ami igen fontos a lokalis biztositas eves dijanal.Eloszor megprobaltam a Nagykovetsegen,de a csaj majdnem kirohogott,hogy mit is kepzelek en?Haza kell menni erte!Termeszetesen igen bunkon viselkedett,mintha nekem ezzel a tudassal szuletnem kellett volna,meg is kerdeztem tole,hogy akkor mi a kurva anyjaert mereszti a picsajat ott az ablak mogott?Szoval beballagtam a nagykovet urhoz,aki igen kimeritoen felvilagositott:Nezzem meg a Magyarorszag.hu-t,ott minden le van irva.Persze azonnal meg akartam ot is kerdezni,mi a kurva anyjat van ott akkor,ha meg el sem tudja mondani,csak dobja a linket,de mar elegem volt.Szoval csekk az Agyarorszag.hu-t,megneztem mi kell,minden van,fasza.Repjegy vasarlas,repules.Masnap reggel megyek a kozponti okmanyirodaba,alig vannak elottem,minden ablak uzemel.Csak 4 orat vartam,hogy egy no megmondja,hogy az ervenyes lakcimbejelento kartya az egyenlo az ervenyes bejelentett lakcimmel,es hogy-hogy en ezt nem ertem?
Megkerdeztem tole,hogy ha o ker egy tejeszacskot,akkor mindig egy zacsko tejet akar?
Mivel o tovabbi felvilagositast nem adhat,igy mennem kell az informacios pulthoz.Mentem is.Csak elobb ODA IS SORSZAMOT KELLETT HUZNI??????????MI A FASZ?????????????
Kivartam a ropke 35-40 percet a mamusz mondta,hogy kell csinaljak egy masik lakcimkartyat,amin teljes bejelentett lakcim kell.OK,nem gaz.Megkerdeztem azert,hogy ha meglesz a kartya,akkor elindithatom vegre a kurva jogsit?
PERSZE.Masnap megyek vissza.Hivatalosan minden okmanyom meg volt az igenyleshez,mi baj lehet?
Mivel a megsemmisult jogositvanyom meg a regi rozsaszin papirjogsi volt,ezert az meg nincs benne a szamitogepes rendszerbe,ezert valami leveltarbol,vagy honnan meg kell igenyeljek a sorszamat,es hogy milyen kategoria volt.Ok,mondom igenyeld.Erre bemondja ket het mire megjon.
ANYADAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mit tehetek ez van.mondom neki akkor,hogy csinalja meg a fotot most,meg alairom a papirokat,es ha megjon a visszaigazolas,akkor szepen elinditja a kerelmet.Azt persze nem lehet,mert a szamitogepes rendszer olyan fejlett,hogy minden live rajta,tehat ha ket het mulva megjon az igazolas,akkor ujra meg kell jelenjek,harom percre,hogy alairjak par oldalt,meg csinaljanak egy szar fotot.
ANYADAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szoval repules vissza ures kezzel,es ujra repules ket het mulva,amikor mar az osszes problema annyi volt csak,hogy 10-re volt idopontom,es 14:30-ig varattak,kiterdekel.
Azonban az alairastol szamitva mar 12 nap eltelt,es meg nem szoltak otthonrol,hogy megjott a jogsi.
Ha megegyszer haza kell mennem,akkor mindenkit megolok az okmanyirodaban,mert ez mar joval tul van a botranyoson.Szoval egy honap es meg nincs a jogsi a kezemben.A ketszeri repules ara 650Eu,meg a jarulekos koltsegek,kb egy ezres.
Jo draga a magyar jogsi basszak meg.Persze masodik alkalommal mar a legujabb utlevelet is kervenyeztem,mert nem birtam volna ki meg egy torturat.A kivalo szemelyzet vegig gunyosan kezelt,ha kerdeztem oket valamirol,ugy valaszoltak,hogy ereztessek ok gecire fontosak,es en a kisember csak egy darab szar vagyok,Nincs klima a varoban,sem az irodaban(vagy nincs bekapcsolva),sem egy vizautomata,sem egy uditoautomata a kornyeken,valamint lazan beengednek harom negyszer annyi embert,ahany leulhet.
Engem ez a ket ut annyira megviselt,hogy a kovetkezo jopar evben nem taposok magyar foldet az tuti.Lehuzoparadicsom Ciganyorszag lett szep hazambol,amit mar akkor is gyuloltem amikor sok eve lepattantam.Ez a gyulolet pedig sokkal erosodott eme ket alkalom soran.A fiam mar nem magyarkent szuletett,es egy szot sem fogok neki megtanitani.Sot en magamtol meg sem mutatom neki az orszagot,esetleg ha felno es nagyon akarja.Meg ket ev itt a szar EU-ban es emigralunk tengeren tulra.Mindenkinek azt ajanlom,gondolkozzon el kicsit kulfoldon,mert erre nagyon-nagyon-nagyon maskent mennek a dolgok,es igazan sajnalok minden Agyarorszagi szenvedot,mert csunyan bannak veluk,de nagyon.

#1198 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 08. 04:32

Idézet

Idézet

....Meg ket ev itt a szar EU-ban es emigralunk tengeren tulra.Mindenkinek azt ajanlom,gondolkozzon el kicsit kulfoldon,mert erre nagyon-nagyon-nagyon maskent mennek a dolgok,es igazan sajnalok minden Agyarorszagi szenvedot,mert csunyan bannak veluk,de nagyon.

És akkor te még csak egy szaros ocsmányirdában voltál, ami csak a jéghegy csúcsa. Teljesen megértem a felháborodásod. Megértem, csak nem értek veled egyet. Én mindezek ellenére SZERETEK itt élni ! ! ! Biztos én vagyok a hülye... Én hál' isten tudok boldogulni, nem élek rosszul (na mondjuk túl jól sem, de nincsenek napi gondjaim) és akár hiszed akár nem, nem csencselek, nem csalok, nem vagyok korrupt. Persze akkor még jobban élhetnék, de megintcsak én vagyok a hülye.
Szeretem a szakmám, szeretem a munkahelyen, szeretem a szülővárosom, szeretem a barátaim, s ezek fontosabbak nekem, minthogy azon rágódjak milyen fOs a bürokrácia, az egészségügy, a politika, ésatöbbiésatöbbi.
Amíg tudok boldogulni idehaza, én ezt a földet CSAK nyaralásért hagyom el!
lehet szeretek hülye lenni, nemtom....

Kép
Kép
Kép

#1199 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 08. 08:14

Gael, te hol is laksz most?

#1200 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 08. 10:33

Idézet

Idézet

(még ha ezt is gondolod, inkább tartsd magadban!Kép) amúgy nemtom miért raktad ide mer' ez nem botrányos, biztos lopott, akkor meg is érdemelte. nem keresztányhez való bánásmód, de az élet sem olyan, mint itt. ha akarsz hasonló kegyetlenségeket látni, akkor keresgess, de ne a kurucinfon:)

a rendrakás leghatásosabb módszere. csak így tovább. Kép

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.