HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#2001 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 13. 16:13

Idézet

ha mindenki néz akkor vagy csak paranoia és a fejetekben van, vagy pedig....csúnyák vagytok!!!
Nem vagyok paranoiás. A bakancs meg a katonai cucc miatt néznek rendszerint, de lehet a töltényöves málha okozza...

#2002 Felhasználó inaktív   brandonlee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 16:16

Idézet

Nem vagyok paranoiás. A bakancs meg a katonai cucc miatt néznek rendszerint, de lehet a töltényöves málha okozza...
Hát ha katona vagy és egyenruhában szálsz fel egy buszra akkor ne csodálkozz, hogy néznek.Kép

#2003 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 16:16

Idézet

Idézet

Hát ha katona vagy és egyenruhában szálsz fel egy buszra akkor ne csodálkozz, hogy néznek.Kép
Nem egyenruha... xD Terepnadrág, fekete pulcsi, etc... Kép

#2004 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 13. 16:19

Idézet

Idézet

Katonai egyen-t nem csak katonák hordhatnak ... Kép Civil ember is vehet, csak azon nem találsz rangjelzsét stb. Nekem is van amerikai szabványos gyakorló nadrágom, bomberem és egy Magnum téli surranóm. Kép

#2005 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 16:19

Az osztalytarsamtol mar kerdeztek, hogy ki vagyok en. Gondolom az az oka, hogy 3 honapot tavol voltam es a sok hulye mar nem ismer meg. En pont jokepu vagyok szoval csunyasagomert nem neznek(Kép:Đ). A hajamra meg annyit, hogy sapkat hordok mivel meg a buszon is lefagy a fejem.

#2006 Felhasználó inaktív   brandonlee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 16:22

Idézet

Az osztalytarsamtol mar kerdeztek, hogy ki vagyok en. Gondolom az az oka, hogy 3 honapot tavol voltam es a sok hulye mar nem ismer meg. En pont jokepu vagyok szoval csunyasagomert nem neznek(Kép:Đ). A hajamra meg annyit, hogy sapkat hordok mivel meg a buszon is lefagy a fejem.
Igen klemid napról napra szebb vagy tudja mindenki Kép Persze, hogy nem ismernek rád Kép

#2007 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 16:23

Idézet

Idézet

Igen klemid napról napra szebb vagy tudja mindenki Kép Persze, hogy nem ismernek rád Kép
Vegulis lehet benne vmi!Kép

#2008 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 16:38

Idézet

Idézet

.
Én már évek óta így vagyok ezzel. Ha nem lennék rászorulva közelébe se mennék a tömegközlekedésnek. Sok nyugdíjas össze-vissza lökdös, mert le akar ülni (holott nem egyszer láttam már, hogy a járókeretes nagymama lesprintelte az 54-es buszt.), mindenért beszólnak, múltkor már a barátnőmet akarta kirángatni az ülésből (39 fokos láza volt...), mert neki "joga van leülni"... A másik fele meg a sok birka, akik betömörülnek az ajtóba, közben a busz közepe meg holt üres. És még lenne mit sorolni...
Engem nem mernek nézni Kép
Nagyobb darab vagyok, borotvált fejű szóval általában nem szoktak atrocitások érni a bkv-n. ha valaki büdös odébb megyek, de szerencsére ritkán járok belvárosban. Tegnap mondjuk reggel a héven két csíracsaj mutogatta egymásnak az új zenéiket mobilról. mázlijuk volt hogy épp leszálltam. meg azt rühellem mikor beáll a parkolsínről tök üresen a hév, erre mindig van egy barom akinek az első dolga hogy lehúzza az ablakot. télen. üres volt a hév, nem büdös! na és persze a huzat az én arcomat viszi le. két percig. aztán rászólok.
Az asszony pont ilyeneket mond, mint te, az öregekről. alil alig mozognak de ha le-fel kell szállni akkor ők a legyorsabbak.
ma reggel azt mesélte hogy alig fért fel a 4-6ra villire, annyian voltak. egy perc mulva meg mondta hogy már ül is, mivel ő megtett két lépést befele ahol tök üres volt a villi. a sok hülye meg az ajtóban lóg. ezt sose tudtam megérteni.

Egyébként ma reggel nem kellett a hévre várnom, már bent volt. hazafelé pedig csak 5 percet.
Scoo vs Sztrájk 2 - 0
(tegnap kocsival vittek)

#2009 Felhasználó inaktív   Mortician 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 16:53

Idézet

Engem nem mernek nézni Kép
Nagyobb darab vagyok, borotvált fejű szóval általában nem szoktak atrocitások érni a bkv-n. ha valaki büdös odébb megyek, de szerencsére ritkán járok belvárosban. Tegnap mondjuk reggel a héven két csíracsaj mutogatta egymásnak az új zenéiket mobilról. mázlijuk volt hogy épp leszálltam. meg azt rühellem mikor beáll a parkolsínről tök üresen a hév, erre mindig van egy barom akinek az első dolga hogy lehúzza az ablakot. télen. üres volt a hév, nem büdös! na és persze a huzat az én arcomat viszi le. két percig. aztán rászólok.
Az asszony pont ilyeneket mond, mint te, az öregekről. alil alig mozognak de ha le-fel kell szállni akkor ők a legyorsabbak.
ma reggel azt mesélte hogy alig fért fel a 4-6ra villire, annyian voltak. egy perc mulva meg mondta hogy már ül is, mivel ő megtett két lépést befele ahol tök üres volt a villi. a sok hülye meg az ajtóban lóg. ezt sose tudtam megérteni.

Egyébként ma reggel nem kellett a hévre várnom, már bent volt. hazafelé pedig csak 5 percet.
Scoo vs Sztrájk 2 - 0
(tegnap kocsival vittek)
Engem is csak megnéznek, más nem szokott történni. Állítólag emberek között egy kissé pszichopata a tekintetem. Kép
Na igen a telefonbuzik, sose fogom ezeket megérteni. Mikor lett gáz fülhallgatót használni? Az ablaknyitogatás meg már kezdd megszokottá válni. Ha valami csoda folytán megy a fűtés a buszon akkor is van valami barom, aki kinyitja...

#2010 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 01. 13. 16:58

a láp, ami nem láp (az Auchan és érdekeltjei szerint)

http://www.indavideo...tt_lap_helyen_2
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#2011 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 17:01

Idézet

Tegnap én is linkeltem, csak elveszett a nagy sztrájk felháborodásbaKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#2012 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 01. 13. 17:02

Idézet

Idézet

legalább ma is előkerül, az ilyenek inkább többször, mint egyszer legyenek fent.
gusztustalan, felháborító és szégyentelen, ami itt folyik.

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#2013 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 14. 07:54

Idézet

Idézet

Idézet

legalább ma is előkerül, az ilyenek inkább többször, mint egyszer legyenek fent.
Az IPM (Inter Press Magazin) írt a januári újságban erről a láp ügyről. Van egy olyan érzésem, hogy azt a lápot le lehet felejteni. De ha mégis megmenekül a figyelem miatt, ne legyen kétségünk, rengeteg ilyen ügy van még az országban, csak arról nem hallunk.

#2014 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 14. 08:15

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Az IPM (Inter Press Magazin) írt a januári újságban erről a láp ügyről. Van egy olyan érzésem, hogy azt a lápot le lehet felejteni. De ha mégis megmenekül a figyelem miatt, ne legyen kétségünk, rengeteg ilyen ügy van még az országban, csak arról nem hallunk.
Hát ez BESZARÁS ! ! ! Azt a "szakértő" urat is úgy b*sznám ki a kamarából, hogy csak úgy zörög!
Mellesleg félelmetes mekkora biznisz lehet ez az áruház! Egy építkezésen ugyanis a LEGDÁRÁGÁBB munkanem az a földmunka. Egy ilyen láp eltüntetése, s helyén stabil, nagyforgalmú parkoló teherbírásának megfelelő felület képzése az nem két fillér. Nomeg az aszfaltozás... nem járok messze az igazságtól ha azt mondom, ez bizony milliárdos nagyságrendű beruházás lesz! És ezt most nem csak úgy mondom, 6 éve kivitelezásben dolgozom. Szerény becslés az 1-2Mrd higyjétek el.
Kép
Kép
Kép

#2015 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 15. 21:28

A mai nap info órán egy újabb bizonyítékát fedeztem fel annak hogy a suli rendszergazdija egy Szméagol .
Az egy dolog, hogy gyűlöli a nőket, az emberi kapcsolatokat és a netes játékokat de hogy a gitárokat is?!?? Kép

I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#2016 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 01. 15. 21:35

Botrányos...Tegnap láttam....

Valami Nő a saját 2 éves tündéri, aranyos kislányát -halálra- verte és az apja elől rejtegette a sebeket...De a gyerek még halála előtt végigszenvedett egy pár órás kocsikázást majd belehalt a sérüléseibe...És még akkor is szerette az anyját...

A Nő CSAK 19 évet kapott...És mikor mondta, hogy sajnálja szinte semmiféle érzelem nem volt az arcán...Mondta is, hogy nem kötődtek egymáshoz...Remélem a 19 év alatt Kinyírják a G*cit az őrizetesek...
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#2017 Felhasználó inaktív   szab92 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 15. 21:40

Idézet

Valami Nő a saját 2 éves tündéri, aranyos kislányát -halálra- verte és az apja elől rejtegette a sebeket...De a gyerek még halála előtt végigszenvedett egy pár órás kocsikázást majd belehalt a sérüléseibe...És még akkor is szerette az anyját...

A Nő CSAK 19 évet kapott...És mikor mondta, hogy sajnálja szinte semmiféle érzelem nem volt az arcán...Mondta is, hogy nem kötődtek egymáshoz...Remélem a 19 év alatt Kinyírják a G*cit az őrizetesek...
Ez tényleg botrányos, a gyerek feltétel nélkül szereti az annyát az meg sz@rrá veri. Ha meg nem kell neki mert nem kötődnek egymáshoz adja örökbe, biztosan sokan vannak akiknek nem lehet gyerekük azok tuti felnevelték volna normálisan. Gyönyörű ez a mai világ....Kép
"If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and ove again."

#2018 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 01. 15. 21:44

Idézet

Idézet

Ez tényleg botrányos, a gyerek feltétel nélkül szereti az annyát az meg sz@rrá veri. Ha meg nem kell neki mert nem kötődnek egymáshoz adja örökbe, biztosan sokan vannak akiknek nem lehet gyerekük azok tuti felnevelték volna normálisan. Gyönyörű ez a mai világ....Kép
Igen...A Nő 19 évet kapott...Viszont az a gyerek már soha sem nő fel...Legszívesebben két kézzel ölném meg az ilyen idiótákat...
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#2019 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 19. 11:49

Na ezért tart ott a Balaton (és az ország) ahol:

A zavartalan kilátás miatt fűrészelhették körbe a tó-parti fák törzsét ismeretlen tettesek a balatongyöröki partszakaszon. A helybeliek szerint a tettesek valószínűleg a zavartalan kilátás miatt csonkították meg a fákat, ugyanis a faanyagot nem vitték el, de helyrehozhatatlan sérülést okoztak a növénynek.

#2020 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 19. 15:51

Idézet

Na ezért tart ott a Balaton (és az ország) ahol:

A zavartalan kilátás miatt fűrészelhették körbe a tó-parti fák törzsét ismeretlen tettesek a balatongyöröki partszakaszon. A helybeliek szerint a tettesek valószínűleg a zavartalan kilátás miatt csonkították meg a fákat, ugyanis a faanyagot nem vitték el, de helyrehozhatatlan sérülést okoztak a növénynek.
Ilyenkor kéne a tettesekkel is ugyanezt tenni ... Kép

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.