HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#2421 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 14. 18:30

Idézet

Hát ja...de vegyük azt a szitut, hogy valaki betör hozzád. Fegyvert rántasz, és megérdeklődöd, ugyan mi dolga vann itt, segíthetsz e neki megkeresni a kijáratot, vagy inkább mozgólépcsőn óhajtana St.Péter elé járulni?
Erre mit tesz? Vagy nekedmegy, akkor heccsát (no persze azért ez nem így van, gondolom, akkor sem szabadna célzottan, ölési szándékkal lőni, hanem biztos szabályozva lenne, hogy egyet a levegőbe, hangos figyelmeztetés, majd óraegyeztetés után lábon lőheted) DE ha menekülni akar, és úgy lövöd le???? Mi hozna ki a bíróság abból? hogy hátulról aljas szándékkal lemészároltál egy olyan embert, aki korábban már bünbocsánatot gyakorolt, és áratatlanul fegyver nélkül el akarta hagyni a veszélyzónát. És bevarrnának gyilokért???? Nemtom... több sebből vérzik ez nekem...
Pedig alapvetően az amcsi jog ezen része simán átvehető kéne legyen, azaz a tulajdonhoz való jog. Ha valaki a telkedre téved, JOGOD van megvédeni azt, ha kell erőszakkal. És szerintem ez elvárható is lenne. No nem egyből heccsátra gondolok....de hogy lehet olyan pl, hogy valaki áramot vezet a veteményes köré, ráadásul táblával meg is jelöli!!!! Aztán csak felpörkölődik rá egy betolakodó, és ekkor előveszik az őstermelőt, hogy gyilkos. Hát könyöröm: azért termel, azért dolgozik, hogy más szüreteljen???? Beteg ez a magyar jog....
Szerintem már az eléggé elrettentő, hogy a tulajnál LEHET fegyver, és ha van fegyverek, akár használHATja is. Szerintem éles helyzetben nem nagyon lenne idő figyelmeztető lövést leadni, majd utána célra tartani. És éles helyzetben, nem hiszem, hogy bárki is képes lenne lábra célozni, mert 1. az ember tele van adrenalinnal, lehet, hogy jobban be van tojva, mint a betörő akire fegyvert fog, remeg a keze stb. ilyenkor természetesen a legnagyobb felületű célra ad le lövést (mellkas) amit valószínűleg el is talál. 2. nem vagyunk katonák, szóval mindenki be lenne tojva egy ilyen helyzetben. Ha pedig a betörőt elijesztette a fegyver látványa, és menekülés közben lövik le, akkor a tettesnek természetesen életfogyt, mivel az már előre megfontolt szándékkal történő emberölés.

Abban igazad van, hogy ez elsőre sok lenne egy olyan nemzetnek, amelyik lassan 150 éve nem birtokolhat fegyvert, így jelentős lehet a magántulajdon szigorú tisztelete és védelme akár erőszakkal is.Kép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#2422 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 20:11

Idézet

Én is jártam már késsel a zsebemben, főleg a nyóckerben, de igencsak én húznám a rövidebbet ha elővenném. Inkább a gázspray, tökönütés boxerral majd menekülés kombót ajánlom ha kilátástalan a helyzet.
tökönütés boxerral? sztem amíg lehajolnál odáig addig 2x pofoncsapnak minimum
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#2423 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 04. 14. 20:23

besztam
Kép
Kép
Kép

#2424 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 14. 20:36

Idézet

besztam
Ez botrányos:) !

#2425 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 14. 20:48

Idézet

Idézet

besztam

sz.

grrrr. azt akartam írni AZ!.
Szóval bea*sztam :Đ Úgy jutot ez eszembe, hogy a Derült égből Pollyban volt, hogy Seymour mondta: SZANGTAM.
Haverja meg: Mi????? Aszongya: Fingottam, de kilógott a kula...(szartam+fingottam)

Nos ezen teóriából jött az ajkamra: besztam :-D

huhhhh apám...nem kicsit... pedig munkanapok köz vagyunk... és én már 20:00-ra kiütötem maggam.

Kép
Kép
Kép

#2426 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 14. 20:56

Idézet

Idézet

Idézet

besztam

sz.

Szóval bea*sztam :Đ Úgy jutot ez eszembe, hogy a Derült égből Pollyban volt, hogy Seymour mondta: SZANGTAM.
Haverja meg: Mi????? Aszongya: Fingottam, de kilógott a kula...(szartam+fingottam)

huhhhh apám...nem kicsit... pedig munkanapok köz vagyunk... és én már 20:00-ra kiütötem maggam.

Ez a rákkendroll!Kép Mindenkivel előfordulhat hasonló! Bezzeg a Bagolyban 8-kor még szolíd vagy!Kép

#2427 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 14. 20:57

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

besztam

sz.

Ez a rákkendroll!Kép Mindenkivel előfordulhat hasonló! Bezzeg a Bagolyban 8-kor még szolíd vagy!Kép
yep. hát most megtete hatását a hazaifőzetű zalai hídrobbantó.
sry
Kép
Kép
Kép

#2428 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 22:02

Idézet

sz.

Pont egy héttel ezelőtt, valami hasonló történt velem isKép
Bár én nem kezdtem el fórumozni, anyámék elzavartak aludniKépKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#2429 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 22:34

Idézet

Idézet

Én is jártam már késsel a zsebemben, főleg a nyóckerben, de igencsak én húznám a rövidebbet ha elővenném. Inkább a gázspray, tökönütés boxerral majd menekülés kombót ajánlom ha kilátástalan a helyzet.
vagy kifejezetten alacsonynak kell lenni
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#2430 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 06:38

Idézet

Idézet

Idézet

vagy kifejezetten alacsonynak kell lenni
Dehogyis!!! Épp térdenállva könyörgöm az életemért és majd úgy ütöm tökön Kép

#2431 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 15. 06:48

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

LA-ben a bandaháborúk miatt nem is csodálom...

Azt felejtettem el beleírni a hsz-embe, hogy alanyi jogon csak tartási engedélyt adnék, viselésit nem. A viselésihez természetesen szigorú követelmények lennének, de nem gördítenék elé lehetetlen akadályt mint most.
Ja, ez jó ötlet. Mert akkor így az otthonomat meg tudom védeni.
Hát ja...de vegyük azt a szitut, hogy valaki betör hozzád. Fegyvert rántasz, és megérdeklődöd, ugyan mi dolga vann itt, segíthetsz e neki megkeresni a kijáratot, vagy inkább mozgólépcsőn óhajtana St.Péter elé járulni?
Erre mit tesz? Vagy nekedmegy, akkor heccsát (no persze azért ez nem így van, gondolom, akkor sem szabadna célzottan, ölési szándékkal lőni, hanem biztos szabályozva lenne, hogy egyet a levegőbe, hangos figyelmeztetés, majd óraegyeztetés után lábon lőheted) DE ha menekülni akar, és úgy lövöd le???? Mi hozna ki a bíróság abból? hogy hátulról aljas szándékkal lemészároltál egy olyan embert, aki korábban már bünbocsánatot gyakorolt, és áratatlanul fegyver nélkül el akarta hagyni a veszélyzónát. És bevarrnának gyilokért???? Nemtom... több sebből vérzik ez nekem...
Pedig alapvetően az amcsi jog ezen része simán átvehető kéne legyen, azaz a tulajdonhoz való jog. Ha valaki a telkedre téved, JOGOD van megvédeni azt, ha kell erőszakkal. És szerintem ez elvárható is lenne. No nem egyből heccsátra gondolok....de hogy lehet olyan pl, hogy valaki áramot vezet a veteményes köré, ráadásul táblával meg is jelöli!!!! Aztán csak felpörkölődik rá egy betolakodó, és ekkor előveszik az őstermelőt, hogy gyilkos. Hát könyöröm: azért termel, azért dolgozik, hogy más szüreteljen???? Beteg ez a magyar jog....
első kérdésem, fejbe tudnál lőni valakit? :Đ ha igen, utána mi a biztosíték arra, hogy nem zakkansz meg?:-D mert aki egyszer megérzi a vér szagát...
második kérdésem: a tulajdonhoz való jog, itthon is él, de egy elcsórósodott, elszegényedett ország polgárainak kizárt dolog, hogy fegyvert adnék a kezébe. :) a tulajdonhoz való jog -és még sok más miatt- tartunk fent rendvédelmi szerveket, legyen ez az ő problémájuk. az egy más kérdés, hogy ezek hogyan mÚködnek és hogyan vezetik őket...(a politikai tartalmú részleteket direkt kihagytam, hogy ne legyen OFF Kép)

#2432 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 15. 06:50

Idézet

Idézet

Idézet

besztam

sz.

szeszmáúz vagy!KépKépKép

#2433 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 15. 06:54

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

LA-ben a bandaháborúk miatt nem is csodálom...

Azt felejtettem el beleírni a hsz-embe, hogy alanyi jogon csak tartási engedélyt adnék, viselésit nem. A viselésihez természetesen szigorú követelmények lennének, de nem gördítenék elé lehetetlen akadályt mint most.
Ja, ez jó ötlet. Mert akkor így az otthonomat meg tudom védeni.
első kérdésem, fejbe tudnál lőni valakit? :Đ ha igen, utána mi a biztosíték arra, hogy nem zakkansz meg?:-D mert aki egyszer megérzi a vér szagát...
második kérdésem: a tulajdonhoz való jog, itthon is él, de egy elcsórósodott, elszegényedett ország polgárainak kizárt dolog, hogy fegyvert adnék a kezébe. :) a tulajdonhoz való jog -és még sok más miatt- tartunk fent rendvédelmi szerveket, legyen ez az ő problémájuk. az egy más kérdés, hogy ezek hogyan mÚködnek és hogyan vezetik őket...(a politikai tartalmú részleteket direkt kihagytam, hogy ne legyen OFF Kép)
100% igazad van! Én csak vizionáltam....de mellékvágányon, ezt én is tudom...
Kép
Kép
Kép

#2434 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 08:28

indexes cikk:
"A Fekete-tenger melletti Tuapsze város nyomozói elmondták, hogy a gyerek legalább két, fejre mért ütéssel oltotta ki alvó apja életét. „A szülők fegyelmezésül elvették a számítógép billentyűzetét a fiútól, miután egy héten át szinte egyfolytában csak játszott” – közölte Inna Birjukova, a helyi rendőrség szóvivője. A szörnyű tett után az anya félelmében visszaadta a billentyűzetet a gyereknek, aki ismét letelepedett a géphez, órák hosszat játszott, majd elaludt. Édesanyja csak ekkor mert ismerősökhöz fordulni, akik értesítették a rendőrséget. Mivel a fiú már elmúlt tizennégy éves, az orosz törvények szerint elég idős ahhoz, hogy gyilkossággal vádolják. A híradások nem szólnak arról, hogy melyik játékkal játszott a tinédzser."

Szerintem a Farmville-el játszott.

Mindenesetre durva, hogy egyesek mennyire be tudnak kattanni. Remélem már most kasztrálni fogják, nehogy véletlenül szaporodjon.
Hm, ebbe belegondolva egész jó kis büntetés lenne ha a normális bűntetés mellett eunuchot csinálnka az illetőből. Még az is lehet, hogy emiatt nem lenne később olyan agresszív. A szexuális bűnözőknél meg főleg jól jönne.

Az viszont milyen jó döntés, hogy 14 éves kortól rendesen lehet büntetni az embert. Itthon is jó lenne ha nem várnák meg a nagykorúságot.

#2435 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 09:31

Idézet

indexes cikk:
"A Fekete-tenger melletti Tuapsze város nyomozói elmondták, hogy a gyerek legalább két, fejre mért ütéssel oltotta ki alvó apja életét. „A szülők fegyelmezésül elvették a számítógép billentyűzetét a fiútól, miután egy héten át szinte egyfolytában csak játszott” – közölte Inna Birjukova, a helyi rendőrség szóvivője. A szörnyű tett után az anya félelmében visszaadta a billentyűzetet a gyereknek, aki ismét letelepedett a géphez, órák hosszat játszott, majd elaludt. Édesanyja csak ekkor mert ismerősökhöz fordulni, akik értesítették a rendőrséget. Mivel a fiú már elmúlt tizennégy éves, az orosz törvények szerint elég idős ahhoz, hogy gyilkossággal vádolják. A híradások nem szólnak arról, hogy melyik játékkal játszott a tinédzser."

Mindenesetre durva, hogy egyesek mennyire be tudnak kattanni. Remélem már most kasztrálni fogják, nehogy véletlenül szaporodjon.
Hm, ebbe belegondolva egész jó kis büntetés lenne ha a normális bűntetés mellett eunuchot csinálnka az illetőből. Még az is lehet, hogy emiatt nem lenne később olyan agresszív. A szexuális bűnözőknél meg főleg jól jönne.

Az viszont milyen jó döntés, hogy 14 éves kortól rendesen lehet büntetni az embert. Itthon is jó lenne ha nem várnák meg a nagykorúságot.

Sztem is megérdemli hogy teljes felelősséget vállajon a tettéért bár gyanítom - és remélem - ha észbekap lesz nagyobb büntetése is a kis lelkében a börtönnél. Amúgy itt a szülők is hibásak! Hogy juthat el egy gyerek olyan szintre hogy napokig üljön a gép előtt? Lehet hogy én vagyok naív és más kárából tanul az ember de ha eljutok odáig akkor szeretnék minél több KÖZÖS CSALÁDI programot csinálni. Ne a gamerkedés legyen má a legnagyobb kamaszkori élménye a gyereknek!

#2436 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 09:38

Idézet

Idézet

Sztem is megérdemli hogy teljes felelősséget vállajon a tettéért bár gyanítom - és remélem - ha észbekap lesz nagyobb büntetése is a kis lelkében a börtönnél. Amúgy itt a szülők is hibásak! Hogy juthat el egy gyerek olyan szintre hogy napokig üljön a gép előtt? Lehet hogy én vagyok naív és más kárából tanul az ember de ha eljutok odáig akkor szeretnék minél több KÖZÖS CSALÁDI programot csinálni. Ne a gamerkedés legyen má a legnagyobb kamaszkori élménye a gyereknek!
egyértelmű a szülők felelősége. Ha odafigyeltek volna rá, hogy ne legyen ennyire függő akkor nem lett volna ilyen baj. Be lehet osztani az időt. Ennyi idő jár játszani, ennyi netezni, ennyi tv-re, stb (ha már nem akarnak közös programokat). Lehet, hogy az elején sírni fog, meg nem fog neki örülni, de egy idő után megszokja és már magától is tudni fogja, hogy mi a rend, na meg így legalább nem vágja agyon a szüleit, ha nem wowozhat.

#2437 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 12:44

Idézet

indexes cikk:

Ez szerintem is jó lenne , bár én annak örülnék ha csak bizonyos esetekben ahol nyilvánvaló h tisztában volt a tetteivel Pl: eleőre kitervelt gyilkosság stb szóval az ilyen meredek eseteknél. Azért a fiatalkorúakra vonatkozó büntetések nem véletlen másak mint egy felnőttnél, tehát ilyen bolti lopás vagy hasonlóknál hülyeség lenne teljes büntetést adni. ki tudja lehet 20 éves korára észhez tér.
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#2438 Felhasználó inaktív   Circa001 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 13:11

Mi van itt Dunaújvárosban?!

Cikk: http://dh-online.hu/...aros_gengsztere
puruttya

#2439 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 13:19

Idézet

az a baj, hogy ilyenekből mindenhova jut, csak nemtudom, hogy mit lehet tenni, ha mondjuk a mobilomat kéri el...mert elfutok, de mivan ha utólérnek, vagy ami valószínűbb, hogy előjönnek még. legszívesebben eltüntetném az összes ilyet...Kép nem lehet mit csinálni ellenük, mert nem tudok bunyózni annyira, hogy egy csoportot elverjek de ha tudnék is, bármelyik pillanatban előkaphatnak egy kést, szóval ez sem megoldás:/
Free userbars

#2440 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 17. 13:24

Idézet

Circa te melyik suliba jársz?:Đ Én is újvárosi vagyok csak azért kérdem, lehet ismerjük egymást:D
Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.