HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#2561 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 26. 21:26

Nos megtudakoltam nektek, hogy mi is folyik a magyar 'hadszíntereken'. :Đ
"Crazy Ferret" kódnéven, az olaszok jöttek gyakorlatozni a magyarokkal. Velünk készülnek fel azok az olasz egységek amelyeket majd Afganisztánba küldenek pár hónap múlva. Még mielőtt bárki is megkérdezné, hogy miért pont magyarországon gyakorolnak a sivatagos afgán terepre, elmondanám, hogy európában itt van a legjobban imitált sivatagos gyakorlópálya. :-D

#2562 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 26. 21:46

Idézet

"Crazy Ferret" kódnéven, az olaszok jöttek gyakorlatozni a magyarokkal. Velünk készülnek fel azok az olasz egységek amelyeket majd Afganisztánba küldenek pár hónap múlva. Még mielőtt bárki is megkérdezné, hogy miért pont magyarországon gyakorolnak a sivatagos afgán terepre, elmondanám, hogy európában itt van a legjobban imitált sivatagos gyakorlópálya. :-D

Jah, napközben már én is ráleltem a hírre.

Clever Ferret az, nem Crazy ragna! XD Bár ez az okos görény is jó név. Kép

I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#2563 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 26. 21:48

Idézet

Idézet

Jah, napközben már én is ráleltem a hírre.

Clever Ferret az, nem Crazy ragna! XD Bár ez az okos görény is jó név. Kép

Jajj b+ tényleg csak valamiért egyfolytában a Crazy járt az eszemben. xD Pedig még meg is kérdeztem anyát még1szer. Kép

#2564 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 05. 27. 05:07

Több mit egy hónapja ömlik az olaj, s a megoldás terén még most is csak tapogatóznak....
Kép
Kép
Kép

#2565 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 06:40

Idézet

Több mit egy hónapja ömlik az olaj, s a megoldás terén még most is csak tapogatóznak....
Ne is mondd! Ha belefutok az ilyenhírek egyből tovább is lapozok. Szomorú, hogy milyen rohadt nagy környezetszennyezés zajlik épp most is. Szegény állatok. Kép

#2566 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 27. 07:12

Idézet

Idézet

Ne is mondd! Ha belefutok az ilyenhírek egyből tovább is lapozok. Szomorú, hogy milyen rohadt nagy környezetszennyezés zajlik épp most is. Szegény állatok. Kép
És tudod mi a legdurvább, ami különösen zavar? Hogy a BP meg fogja úszni pár millával. A kár FELBECSÜLHETETLEN! De ez ejnyebejnyével, és egykét milliós büntivel megússzák. Tudod mi egy olajcégnek egykét milla??? TÚRÓ!
Kép
Kép
Kép

#2567 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 01. 18:00

Nemtom ki nézte a híradót,de volt 1 rész amit hallottam és odacsusszantam a székkel.Olyan hír volt hogy 41 fős szövetség,banda megcsapolta a molvezetékeket,kinyírt pár embert. Erre jön az hogy 260 évnyi letöltendőt kaptak.......mondom wtf hát az széép végre 1 helyes döntés,végére kiderül hogy összesen a 41 fő...Kép.Azért ez mégis szomorú hogy van olyan aki retkes 20 évet kapott azért hogy részt vett 1 bűntényben és lopásban...

#2568 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 01. 18:09

Idézet

Nemtom ki nézte a híradót,de volt 1 rész amit hallottam és odacsusszantam a székkel.Olyan hír volt hogy 41 fős szövetség,banda megcsapolta a molvezetékeket,kinyírt pár embert. Erre jön az hogy 260 évnyi letöltendőt kaptak.......mondom wtf hát az széép végre 1 helyes döntés,végére kiderül hogy összesen a 41 fő...Kép.Azért ez mégis szomorú hogy van olyan aki retkes 20 évet kapott azért hogy részt vett 1 bűntényben és lopásban...
Sokallod, vagy kevesled?
Mert ha sokallod:
Szerintem ez lenne a minimum. A magyar jogrendszerben szokás elbagatelizállni mindent és van, hogy nincs visszatartó ereje a büntetésnek, arról nem is beszélve, hogy létezik olyan társadalmi réteg, ami üdülészerűen jár börtönbe, A másik véglet pedig az, aki nem is kap büntetstés, mintha a társadalom felett állna.

#2569 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 01. 18:12

Idézet

Sokallod, vagy kevesled?
Mert ha sokallod:
Szerintem ez lenne a minimum. A magyar jogrendszerben szokás elbagatelizállni mindent és van, hogy nincs visszatartó ereje a büntetésnek, arról nem is beszélve, hogy létezik olyan társadalmi réteg, ami üdülészerűen jár börtönbe, A másik véglet pedig az, aki nem is kap büntetstés, mintha a társadalom felett állna.
Naná hogy keveslem:).Elsőnek a felíratot elolvastam a tv-n és na mondom az széép 260 év fejenként:).Amúgy néháyn ilyen hír után kezdem azt hinni hogy 1 oceans filmben vagyok,hogy 2-3 nap alatt(ez 20 év is lehet),vagyis kurva rövid idő alatt kivásárolják magukat a börtönből.Kép

#2570 Felhasználó inaktív   ObiOne 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 01. 18:46

Idézet

Naná hogy keveslem:).Elsőnek a felíratot elolvastam a tv-n és na mondom az széép 260 év fejenként:).Amúgy néháyn ilyen hír után kezdem azt hinni hogy 1 oceans filmben vagyok,hogy 2-3 nap alatt(ez 20 év is lehet),vagyis kurva rövid idő alatt kivásárolják magukat a börtönből.Kép
Jó de a gyilkos(ok) nem is 20 évet kapott, hanem életfogytiglant. Az ilyen másfél év letöltendőt meg gondolom a sofőr kapta vagy valamilyen hasonló szinten lévő.

#2571 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 01. 18:55

skynet, valaki?
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#2572 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 01. 18:58

Idézet

Azanemmindegy....Kép
Első gondolatom az, hogy kell. A második meg az, hogy mind meghalunkKép

#2573 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 01. 19:15

Idézet

izé.hu ? Szerintem amúgy 2 év és nekünk annyi! Kép Mert nekem a William Petersen-s 2012 nagyon meg gyöző volt.

#2574 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 06. 01. 19:23

Idézet

Idézet

izé.hu ? Szerintem amúgy 2 év és nekünk annyi! Kép Mert nekem a William Petersen-s 2012 nagyon meg gyöző volt.
http://index.hu/tudo...megint_elmarad/
De ha továbbra is kételkedsz, akkor a világvége pillanatában húzz papírzacskót a fejedre és feküdj le a földre. az állítólag segít. :Đ

#2575 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 01. 19:28

Idézet

Idézet

Idézet

hála az égnek ! ........(Nostradamus bácsi 2060-ra jósolta + lesz 3. vh ) De én most nem tudom mi lesz : 1. akkor jön skynet , de itt John Connor meg tud menteni minket 2.a maják szerinti világvége. Most akkor döntsék már el hogy melyik legyen. (3. lehet hogy a vámpirok és vérfarkasok gyözedelmeskednek)

#2576 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 01. 19:37

Idézet

hála az égnek ! ........(Nostradamus bácsi 2060-ra jósolta + lesz 3. vh ) De én most nem tudom mi lesz : 1. akkor jön skynet , de itt John Connor meg tud menteni minket 2.a maják szerinti világvége. Most akkor döntsék már el hogy melyik legyen. (3. lehet hogy a vámpirok és vérfarkasok gyözedelmeskednek)

Már annyiszor megjósolták a világvégét...de semmi se lett belőle hisz' még itt vagyunk. Vicc az egész, csak pánikot akarnak kelteni, meg persze üzletet csinálni hogy dőljön a lóvé Kép Undorító. Aki meg beveszi ezeket a gagyiságokat az meg hülye. Már bocsánat.
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#2577 Guest__*

Elküldve: 2010. 06. 01. 19:38

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ide most tudnék egy jo keresztapa idézetet, de inkább hanyagolom. :Đ
Viszont 2 dolgot mindenképp fontos itt megemlíteni:
1. Hollywood azért csinál ilyen szép katasztrófafilmeket, h bemenj a moziba, nem azért, h elhidd. (tudom ajánlani a humor topikba beküldött 50+1 részes 'amit az amerikai filmek nékül nem tudnál' c. írást)
2. Ha ez a Nostradamus nevü csóka 500 évvel előre pontosan megjósol mindent, akkor kettéfejelek neked egy lovat. Lehetséges, h lesz világháború 50 év múlva (habár én ezt is kétlem, emiatt az elv miatt ), de az biztos, h ennek a tagnak semmi köze nem lesz hozzá.

#2578 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 01. 19:52

nyugi már ! Én sem nagyon hiszek a világ vége hülyeségekben.........de azért a amcsi tini vérfarkasok erőre kaphatnak még !Kép már farkuk is van.

#2579 Guest__*

Elküldve: 2010. 06. 01. 19:54

Idézet

nyugi már ! Én sem nagyon hiszek a világ vége hülyeségekben.........de azért a amcsi tini vérfarkasok erőre kaphatnak még !Kép már farkuk is van.
én a chupacabra-ban hiszek.

#2580 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 01. 20:01

Idézet

Idézet

én a chupacabra-ban hiszek.
meztelen lajhárokban ?

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • Utolsó »