HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#161 Felhasználó inaktív   bobby 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 04. 18:42

Idézet

Idézet

annyira joo a ps3! a legjobb dolog a világon... ja nem, az a csajozás ... :-D akkor a 2. legjobb
És agyhalottnak lenni milyen érzés? Vagy te csak simán kivülröl szemléled az intelligenciát?Kép
ugy ahogy mondod :Đ

#162 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 04. 18:43

Idézet

Idézet

Idézet

annyira joo a ps3! a legjobb dolog a világon... ja nem, az a csajozás ... :-D akkor a 2. legjobb
És agyhalottnak lenni milyen érzés? Vagy te csak simán kivülröl szemléled az intelligenciát?Kép
ugy ahogy mondod :Đ
Hires lettél hapsikám,ugye tudod?Jó lesz a Diablo 3.De remélem a Starcraft 2-őt nem fogja beárnyékolni.Ha emiatt elhanyagolják az nem lenne jóKép

#163 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 04. 18:52

Ejnye-bejnye! Ne OFF-oljátok tele a Diablo3 topic-ot! Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#164 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 09:00

Egy moderátor legyen szives idejönni, és ezt a 2 oldalt ki törölni ami nem ide tartozik...enyhén idegesitő...KÖSZÖNJÜK.

#165 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 09:01

Ez meg mi?Miért nem az oldal-hirdetős topib-ba rakta be?Most nézem tényleg teleirt mindent.NFS stb....ilyen egy embert.

#166 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 09:06

Idézet

Ez meg mi?Miért nem az oldal-hirdetős topib-ba rakta be?Most nézem tényleg teleirt mindent.NFS stb....ilyen egy embert.
nekem is most esett le...mindenhol van valamije...Kép
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#167 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 09:11

Idézet

Nem csak a hirdetésről van szó hanem arról a másfél oldalról, ami Bobbyról szól...ha akarjátok nyitok neki külön topikot mint ahogy hyurkánál is tettem, csak ne ide irjátok ezeketKépKép

#168 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 09:15

Idézet

Idézet

Nem csak a hirdetésről van szó hanem arról a másfél oldalról, ami Bobbyról szól...ha akarjátok nyitok neki külön topikot mint ahogy hyurkánál is tettem, csak ne ide irjátok ezeketKépKép
Képzeld el ebben a beszélgetésben 2 moderátor is benne volt és a Diablo 3-ról szólt miszerint Bobby azt akarta jöjjön ki PS3-ra.És ha 2 oldal kell hogy rájöjjön hogy lehet nem lesz akkor ez van.....miután megkértek minket abbahagytuk.De mindenesetre emlitésre méltó mert Gyurka blogjába is bekerült a csávó.És újabb topic felesleges lenne...ott a Gy-blog az ilyeneknek..

#169 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 09:19

Idézet

Idézet

Képzeld el ebben a beszélgetésben 2 moderátor is benne volt és a Diablo 3-ról szólt miszerint Bobby azt akarta jöjjön ki PS3-ra.És ha 2 oldal kell hogy rájöjjön hogy lehet nem lesz akkor ez van.....miután megkértek minket abbahagytuk.De mindenesetre emlitésre méltó mert Gyurka blogjába is bekerült a csávó.És újabb topic felesleges lenne...ott a Gy-blog az ilyeneknek..
Értem én...tudom hogy mennyire idegölő ez a gyerek, de szerintem ha ír valamit nem is kell foglalkozni vele...----> és akkor nem is lesz ennyi ide nem illő hozzászólás...amugy irt nekem egy privátot, mert 1 nappal később válaszoltam a kommentjére mint ahogy leirta és ezért küldött nekem egy privit, meg mindenhova beirta annak az üzenetét...KépKépKép

#170 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 09:23

Idézet

Értem én...tudom hogy mennyire idegölő ez a gyerek, de szerintem ha ír valamit nem is kell foglalkozni vele...----> és akkor nem is lesz ennyi ide nem illő hozzászólás...amugy irt nekem egy privátot, mert 1 nappal később válaszoltam a kommentjére mint ahogy leirta és ezért küldött nekem egy privit, meg mindenhova beirta annak az üzenetét...KépKépKép
Jah,hát van ilyen isKépNa de akkor tényleg no több OFFKép

#171 Felhasználó inaktív   bobby 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 10:43

ez tutti ki fog jönni ps3ra! tutti! ha nem akkor egy nagy gagyiság lesz.... de remélem kijön konzolra is! ott lenne a legjobbb

#172 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 10:47

Idézet

ez tutti ki fog jönni ps3ra! tutti! ha nem akkor egy nagy gagyiság lesz.... de remélem kijön konzolra is! ott lenne a legjobbb
Azért ne éld bele magad öcsém,azt mondták jöhetNE meg lehet.Még meggondolhatják magukat.Meg amig az irányitást átportolják..

#173 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 10:56

Idézet

Idézet

Azért ne éld bele magad öcsém,azt mondták jöhetNE meg lehet.Még meggondolhatják magukat.Meg amig az irányitást átportolják..
Hivatalosan be se jelentették, nincs mit meggondolniuk...Kép
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#174 Felhasználó inaktív   bobby 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 13:35

Idézet

Idézet

Idézet

Hivatalosan be se jelentették, nincs mit meggondolniuk...Kép
akkor is lesz! bármibe fogadnék!

#175 Felhasználó inaktív   varti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 05:53

Az alábbi hír kommentjei közt fejet ütő nézeteltérések miatt bátorkodom itt folytatni az eszme cserét.

nekem nem a wow yelenti az etalon rpg-t, és tisztában vagyok az évszámokkal is, köztük a születési dátumommal, szal tudom hogy közöm nincs a 15éves korhoz.
a talent rendszer is fa alaku, csak a diablo skillek és a wow talentek más tészta, míg a talent a spellek fejlesztése, a skillek meg közvetlenül a spellek. és igen, elég sokmindent átvettek a wowba, de azt belegyúrták az adott rendszerbe. én csak annyit szeretnék, hogy a DIII inkább hasonlítson az eredeti, nem pedig a wowwágyúrt rendszerre, mert a koppintásokkal együtt is egy különállót alkot. Persze tudom, hogy egy hack&slash gamebe szerencsére nem tudnának sokmindent átadoptálni. főként ilyen apróságokra gondolok, hogy cuccok identifyzése, 1*1 kockás cuccok mellőzése, drop rendszer (ami szerencsére megmaradt, ha yól láttam a gameplayben) stb.
Lehet nem a legjobban fejeztem ki a véleményemet a kommentekben, félrteértelmezhettétek, ez adhat okot félreértésre. Én így látom a dolgokat.

http://f.freeblog.hu/d/h/o/dhozer/files/camel3ax.jpg

#176 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 08:41

Idézet

Hogy lenne?? Te játszotál a DII-vel? Szented lehetne konzolon játszani egy hack&slash-t??

#177 Felhasználó inaktív   mgsboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 09:32

ez jöjjön ps3ra!!!!!!!!!!!!!

#178 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 09:34

Bobby hagyjuk ezt,már egyszer végigmentünk ezen a témán.

#179 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 10:20

Idézet

Linkeld már ezt a hírt lécci. Kíváncsi vagyok rá mert szerintem ez hülyeség......

#180 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 10:21

Idézet

Idézet

Linkeld már ezt a hírt lécci. Kíváncsi vagyok rá mert szerintem ez hülyeség......
Volt arról szól hogy jön konzolra de nagyon-nagyon kizártnak tartják.A SCII-őt is tagadták a végén.Amúgy mondom hagyjuk mert valaki megint a Gyurka blog-on végziKép

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.