HWSW Informatikai Kerekasztal: A lap arculata - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (82 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A lap arculata

#1221 Felhasználó inaktív   G4nd4lF 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 29. 20:42

ismerős a neved Bandi... te nem a konkurens lapnál vagy? Kép

#1222 Felhasználó inaktív   rpmonline 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 20:46

ja igen, és itt a GK-n osztom az észt

Egyébként

CoD2 Hungary Főszerkesztője vagyok

#1223 Felhasználó inaktív   MadD 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 21:32

<blockquote>A lap arculata</blockquote>

Attól függ melyikéKép
ivatlan vendég jö, bár észre sem veszed, legjobb barátod ö és hü szerelmesed, arctalan király, halk léptü mostoha, folyton nyomodba jár és nem hagy el soha, közel jön, túl közel, szomorúan megáll, ráförmedsz, nem fut el mert úgy hívják: Halál.

#1224 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 23. 16:28

Eszembe jutott egy otlet. En ugy vettem eszre, hogy itt a gk-n a stabtagok, mind szivvel-lelekkel dolgoznak az oldal tovabbi, remelhetoleg egyre nagyobb sikerein. Velemenyem szerint sok konkurens a bevalt semakat alkalmazza, mind egyforma, semmi egyedi. Itt viszont pl elindult a radio, mely remelhetoleg kinovi gyermekbetegsegeit es ujabb, hasznos kapocs lesz olvasok es szerkesztok kozott. Az otletem ugy jon mindehez, hogy ha sikerul tovabbi uj, eddig meg nem csinalt dolgokat veghezvinni, az nagyot lendithet rajtunk.
Az otletem a kovetkezo:
Biztos lattatok mar az utcakon jarva matricakat. Sokon csak tag-ek vannak, de valojaban a matricazas mar egy ugymond 21. szazadi muveszeti formava notte ki magat. En szemely szerint mindig megcsodalom ezeket az alkotasokat a villanykarokon, villamoson. Akik ezeket keszitik igenis tehetsegesek, es sokat dolgoznak azokon a rajzokon. Szemely szerint a stencilezettek a a kedvenceim. Aki csukott szemmel jarna az utcakat, annak itt van nehany kep:
http://stencilrevolu...volutionbig.JPG
http://stencilrevolu...aff_stencil.JPG
http://stencilrevolu...ta/508/zues.jpg
http://stencilrevolu...8/esquincle.jpg
En arra gondoltam, hogy keszithetnenk egy kello keppen meglepo, meg vicces alakot is, ami stilusaban passzol az ilyenekhez, viszont egyedi, es rajta lenne valamilyen modon a GK kettos betu, alatta pedig olvashatoan akar a cim, akar csak annyi, hogy online gamer magazin. Fekete feherben, matricapapirra nyomtatva olcson kijonne. Egymas kozt szetosztva, ezeket lehetne ragasztani. Olyan helyekre pl, ahol az ember nem csak elhalad, hanem mondjuk megall. pl lifbe, vagy buszmegallora gondoltam. Pesten sok matrica van, ott nem kavarna nagy vizet, de a videki nagyvarosokban, egy tobb helyen lathato alakra sokan felfigyelnenek, es ha mas nem tudat alatt megjegyeznek maguknak a gk-t.
Szerintem ez olyan reklammod lenne, amit meg semelyik konkurens lap nem vetett be. Lehet, hogy leszavazzatok, mondva ez majdnem ugyanaz, mintha graffitiznenk a varosban. De szerintem be kell latni, hogy ez meroben mas. Egyreszt ott van a sok kirakott alberlet kiado hirdetes. Ok miert hirdethetnek? A matrica is leszedheto, readasul ez jol is nezne ki, es nem kizarolag a reklam lenne a celja, hiszen az ilyen kepek mar inkabb muveszeti termeknek mondhatok.

Kivancsian varom, mit gondoltok errol...

#1225 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 11. 23. 16:36

Idézet

Eszembe jutott egy otlet. En ugy vettem eszre, hogy itt a gk-n a stabtagok, mind szivvel-lelekkel dolgoznak az oldal tovabbi, remelhetoleg egyre nagyobb sikerein. Velemenyem szerint sok konkurens a bevalt semakat alkalmazza, mind egyforma, semmi egyedi. Itt viszont pl elindult a radio, mely remelhetoleg kinovi gyermekbetegsegeit es ujabb, hasznos kapocs lesz olvasok es szerkesztok kozott. Az otletem ugy jon mindehez, hogy ha sikerul tovabbi uj, eddig meg nem csinalt dolgokat veghezvinni, az nagyot lendithet rajtunk.
Az otletem a kovetkezo:
Biztos lattatok mar az utcakon jarva matricakat. Sokon csak tag-ek vannak, de valojaban a matricazas mar egy ugymond 21. szazadi muveszeti formava notte ki magat. En szemely szerint mindig megcsodalom ezeket az alkotasokat a villanykarokon, villamoson. Akik ezeket keszitik igenis tehetsegesek, es sokat dolgoznak azokon a rajzokon. Szemely szerint a stencilezettek a a kedvenceim. Aki csukott szemmel jarna az utcakat, annak itt van nehany kep:
http://stencilrevolu...volutionbig.JPG
http://stencilrevolu...aff_stencil.JPG
http://stencilrevolu...ta/508/zues.jpg
http://stencilrevolu...8/esquincle.jpg
En arra gondoltam, hogy keszithetnenk egy kello keppen meglepo, meg vicces alakot is, ami stilusaban passzol az ilyenekhez, viszont egyedi, es rajta lenne valamilyen modon a GK kettos betu, alatta pedig olvashatoan akar a cim, akar csak annyi, hogy online gamer magazin. Fekete feherben, matricapapirra nyomtatva olcson kijonne. Egymas kozt szetosztva, ezeket lehetne ragasztani. Olyan helyekre pl, ahol az ember nem csak elhalad, hanem mondjuk megall. pl lifbe, vagy buszmegallora gondoltam. Pesten sok matrica van, ott nem kavarna nagy vizet, de a videki nagyvarosokban, egy tobb helyen lathato alakra sokan felfigyelnenek, es ha mas nem tudat alatt megjegyeznek maguknak a gk-t.
Szerintem ez olyan reklammod lenne, amit meg semelyik konkurens lap nem vetett be. Lehet, hogy leszavazzatok, mondva ez majdnem ugyanaz, mintha graffitiznenk a varosban. De szerintem be kell latni, hogy ez meroben mas. Egyreszt ott van a sok kirakott alberlet kiado hirdetes. Ok miert hirdethetnek? A matrica is leszedheto, readasul ez jol is nezne ki, es nem kizarolag a reklam lenne a celja, hiszen az ilyen kepek mar inkabb muveszeti termeknek mondhatok.

Kivancsian varom, mit gondoltok errol...
Nos szerintem jó ötlet, de tényleg az lesz belőle, hogy majdnem ua. mint a grafittizés - de nem a módszer miatt, hanem a "törvények" miatt. A maradi járókelők látván mit csinálnánk rögtön megállítanának leüvöltenének (én már tapasztaltam ilyet, higgyétek el...), a rendőrök sem repesnének szerintem. Kis matricánál még megoldható lenne mind ez, de ahogy képeken láttam Te nagyobbakra gondoltál. Mondom, szerintem az ötlet jó, de a megvalósítás már gázosabb - de mindenképpen híresek lennénk. Kép

#1226 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 16:53

Idézet

Nos szerintem jó ötlet, de tényleg az lesz belőle, hogy majdnem ua. mint a grafittizés - de nem a módszer miatt, hanem a "törvények" miatt. A maradi járókelők látván mit csinálnánk rögtön megállítanának leüvöltenének (én már tapasztaltam ilyet, higgyétek el...), a rendőrök sem repesnének szerintem. Kis matricánál még megoldható lenne mind ez, de ahogy képeken láttam Te nagyobbakra gondoltál. Mondom, szerintem az ötlet jó, de a megvalósítás már gázosabb - de mindenképpen híresek lennénk. Kép
nem. olyan kicsikre gondoltam, ami elfer a tenyeredben pl. csak azert azokat linkeltem be, mert azoknak volt hasonlo stilusuk, marmint rajzstilusuk, mint amire gondoltam.

#1227 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 18:51

Az ötlet jó lenne, csak éppen pont a cím miatt fel is jelentjetnek vandalizmus miatt pl...
De úgyse lesz belőle semmi, mert pénz sincs rá meg ember se... sztem...

#1228 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 19:02

Egyebkent semmilyen hirdetest igy hazilag nem lehetne kiragasztani. Megis mennyi lakashirdetes van kiragasztva, ami mind illegalis, ha igy vesszuk. Ha pl valaki ki tesz egy olyat egy panelhaz bejaratara, hogy "Van mez elado" es odarajzol melle egy mezescsuprot, akkor azert ki fogja feljelenteni? Mert ez ugyanaz. Van egy kep, meg cim. Ott is van nyilvan cim, nem azert hirdeti valaki ez elado mezet, hogy senki ne tudja hol kell keresni. En meg egy ilyet se hallottam, hogy ezert feljelentettek volna valakit, de lehet, hogy csak az en figyelmemet kerulte el. Egyebkent en epp ma lattam ilyet, ahol matrican volt internetcim. Az ilyen matrica rajzolo versenyt hirdetett. Gondolom aki matricaversenyt szervez, az ha tenyleg hivatalosan csinalja, akkor plakatot ragaszt, hogy csalogassa az embereket. ez a matrica viszont a tobbi ragasztonak szolt. Es ott a cim rajta...

#1229 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 11. 23. 21:59

Egyik ismerősöm kurvajó grafftiket csinál. Ha az alábbi elgondolás tettlegességgé fajulna, esetleg meg tudnám kérni őt, hogy rajzoljon valamit kicsi méretben és ha teccik mindenkinek, akkor be lehetne scannelni, kinyomtatni kis matricákra, aztán indul a banzáj. Pl. amit MikeReem mondott, hogy GK, alatta online gamer magazin, az jó lenne. Nah?

#1230 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 23:16

Az ötlet szerintem nagyon jó, pl az egyetemen simán lehetne matricázni, a kutyát nem érdekli hogy a padra vagy egyéb ehlyre mit teszek fel. De FR kimondta a varázsigét, a pénzt meg az emberhiányt és ahogy elnézem EMi papa se nagyon akar erre az ötletre reagálni.
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#1231 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 23:43

en siman ragasztanek. adnank azoknak, akik akarnak ragasztani, nem kotelezo. penzben meg szerintem nem lenne olyan oriasi osszeg, mert fekete-feher nyomtatas olcso, meg matricapapir kell meg hozza. persze ezt is ki kell fizetnie valakinek, de szerintem ez mar megoldhato lenne.
amugy nem ugy irtam ezt, hogy akkor most kotelezo megcsinalni, csak felvetettem, es egy kis raforditassal megvalosithato is lenne.

#1232 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 23:56

MikeReem: Ez egy nagyon jo otlet, jogilag tenyleg problemas lehet, de tudtommal Pesten rengeteg ceg is alkalmaz ilyen guerrila marketinget. En is mindig megcsodalom a jo graffet es a pofas stickert, persze itt videken nagyon keves van, meg kevesebb igenyes, meg mindig csak vandalizmusbol dobnak fel paran ezt-azt. :Đ

Amugy mennyi a matricapapir? En a jogi tema meg a helyi szubkultura hianya mellett leginkabb a koltsegei miatt nem vagtam bele ilyen muveszetbe, sot matricapapirt itt videken nem is lattam iroszerben es szupermarketben, mindenesetre gondolom a vasalhato papir arkategoriaban lehet, 1500-3000 HUF 10 lap vagy ilyesmi. :-D

#1233 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 23. 23:58

Varticew: En nagy graff rajongo vagyok (bar jomagam nem sokat probalkoztam meg, lasd alabb), van a haverodnak online galeriaja? Udvozolnek egy wild style stilusu fejlecet, logot es illusztraciot itt a site-on is (meg matrican is), mar ha igazan igenyes phat piece-eket is feldob a tag. Sz'al egy szavazat reszemrol, ha jo.

#1234 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 00:54

http://www.drezign.hu/06/
ezen az oldalon a fenti menusorban van PRINT4STREET pont. arra kattintva vegig lehet nezni a galeriat, es erdemes is, mert a legjobb alkotasok vannak osszegyujtve pestrol, innen szegedrol, meg nehany kulfoldi nagyvarosbol.

#1235 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 01:43

MikeReem: Ismerem, jo site, Budapest rulez.

#1236 Felhasználó inaktív   ekho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 02:07

Hát srácok én igencsak a lelkemre venném,ha valaki más csinálna GK matricát pölö ;ha már így szóbajött,de győzzön a jobbik Kép khmm úgyis rég csináltam márKép

Mellesleg annyira,de annyira jólenne megint festeni,hogy az csak na,de hát...a franc fog már ilyenkor hajnalban útrakelni:P De azért tartalékban van pár kanna beltonKépmár ha nem nyeccsentek be még...amit igencsak valószínűnek tartok.Na sebaj,régi szép idők.

Más: - a legnagyobb graffom (még megvan) 32méter60cm X 4méter50cm 86flakont toltunk el rá =még odacipelni is nehéz volt:):Đ ,a főkészítő én voltam 2 társ volt de ők csak színezgettek....
előkerítem a fotókat,vagy max elbattyogok és lefényképezem.....

viva la g..

ekho

#1237 Felhasználó inaktív   Ford Fairlane 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 02:59

Idézet

Hát srácok én igencsak a lelkemre venném,ha valaki más csinálna GK matricát pölö ;ha már így szóbajött,de győzzön a jobbik Kép khmm úgyis rég csináltam márKép

Mellesleg annyira,de annyira jólenne megint festeni,hogy az csak na,de hát...a franc fog már ilyenkor hajnalban útrakelni:P De azért tartalékban van pár kanna beltonKépmár ha nem nyeccsentek be még...amit igencsak valószínűnek tartok.Na sebaj,régi szép idők.

Más: - a legnagyobb graffom (még megvan) 32méter60cm X 4méter50cm 86flakont toltunk el rá =még odacipelni is nehéz volt:):Đ ,a főkészítő én voltam 2 társ volt de ők csak színezgettek....
előkerítem a fotókat,vagy max elbattyogok és lefényképezem.....

viva la g..

ekho
ekho: Szerintem lehet tobbfajta matrica is, ha egyaltalan lesz, es a fejlecet is mindegy, hogy ki csinalja, csak a mostanit nagyon nem artana rancba szedni IMHO, es en a graff stilusra (azon belul is a wild style-ra) voksolok. Hmm, 32x4 meter, nem semmi, respect!

#1238 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 11:21

ekho: ha meglesz a kep, mindenkepp tedd fel, kivancsi vagyok ra!

#1239 Felhasználó inaktív   frpeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 12:49

Én nemrégiben kértem ajánlatot matricára. 10x30cm-es (persze itt gondolom nem akkora lenne) kb 150db jönne ki egy hengerre. Ennek az ára 5e Ft lenne, plusz ha nem vektoros az ábra akkor plusz 2e a szerkesztés. De ezt csak egyszer kell kifizetni. Ja és ez az egyszínű, tehát pl fehér alapra fekete betűk. Kétszínű asszem 7e volt.

#1240 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 13:19

Eleg lenne hazilag nyomtatni, nem kell matricanyomdaba vinni. Mert vannak ilyen cegek, akiknek csak a kepet adod oda, es legyartjak, de azert ilyen nagyban nem kell gondolkodni. Matricanak sem kellene az a fenyes papir, eleg a matt.

Téma megosztása:

• (82 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.