HWSW Informatikai Kerekasztal: Ajánlj egy jó könyvet! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (42 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ajánlj egy jó könyvet!

#461 Felhasználó inaktív   erossa91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 15. 10:57

Idézet

Idézet

Idézet

Twilight - Alkonyat
Az is jó volt, lesz belőle folytatás?
Tényleg jó a könyv? akkor elolvasom Kép de a belöllekészült filmnek már a bemutatója is sok volt. Onnan csak gyenge tinihorrornaktünt az egész megerőszakolva egy kis romantikával és nagyon sok klisével meg értelmetlen pózolással. Szeretem a vámpír sztorikat de filmen ritkán valósítják meg jól.
A filmre ne alapozz mert az ugy elvan cseszve hogy csak na reszek kihagyva belole lelightositva vannak benne jelenetek atirva jelenetek, sztem nyugodtan olvasd el es kellemesen fogsz csalodni benne hogy a konyv 100x jobb mint a film.

#462 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 15. 11:09

Idézet

Idézet

Twilight - Alkonyat
Ha a könyvre gondolsz akkor van folytatása, összesen négy könyv jelent meg. Ha a filmre akkor igen, lesz folytatása.
http://kasyfilm.buzz...ight_folytatas/

#463 Felhasználó inaktív   erossa91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 17:53

Idézet

Idézet

Idézet

Twilight - Alkonyat
Ha a könyvre gondolsz akkor van folytatása, összesen négy könyv jelent meg. Ha a filmre akkor igen, lesz folytatása.
http://kasyfilm.buzz...ight_folytatas/
hat remeljuk hogy az uj rendezo akit kapott a folytatas jobban elolvassa a konyvet es egy jo kis filmet fog majd kanyaritani belole

#464 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 18:09

Idézet

hat remeljuk hogy az uj rendezo akit kapott a folytatas jobban elolvassa a konyvet es egy jo kis filmet fog majd kanyaritani belole
Nekem nem volt gondom a filmel. Láttam már sokkal rosszabb film adaptációt is. A könyvek már magyarul is megjelentek?
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#465 Felhasználó inaktív   erossa91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 18:54

Idézet

Idézet

Nekem nem volt gondom a filmel. Láttam már sokkal rosszabb film adaptációt is. A könyvek már magyarul is megjelentek?
A Twilight - Alkonyat az elso resz az megjelent mar a kovetkezo a masodik resz a New Moon ha jol tudom aprilis 23-an jelenik majd meg s a harmadik decemberbe es az utolso a negyedik kotet majd valamikor 2010 tavaszan ha jol tudom.

#466 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 02. 15. 19:03

Idézet

Idézet

Én meg elkezdtem King-től az Éjszakai műszakot. Még csak az első novellával végeztem, de már azon is majdnem bepöttyentettem. Azt hittem csak költői túlzás az amit korábban írtatok, hogy mennyire félelmetes, de belátom tévedtem. Volt hogy egy kicsit le kellett tennem és csak aztán mertem folytatni. Állati könyv!!!

És a Salem's Lot még nem is annyira kemény. "Aki a virágot szereti ... " , vagy az "Átjáró" , "Káin ébredése" , de igazából napestig lehetne sorolni. Az egyik kedvencem a "Mumus".
És az aaaa.... A Rózsa vére? Az se volt rossz:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#467 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 15. 19:49

Jack Kerouac - Úton

#468 Felhasználó inaktív   Leon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 20:42

Régebbi könyveket olvastam, és nagyon tetszettek:
Philip Pullman: Az Úr sötét anyagai - trilógia;
Takami Kósun: Battle Royale;
Mangák minden mennyiségben, leginkább a MangaFan kiadó munkáit tudom ajánlani.

#469 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 15. 21:29

john fowles: a lekegyűjtő. most éppen ez e könyv foglalkoztat. filmnek sem roszz

#470 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 15. 23:35

Én most éppen ezt a könyvet olvasom: Peter Straub: Julia Letehetetlen egy történet. A tartalom alatt a következô két idézet olvasható. Stephen King: "Sajnálom, hogy Mr. Straub írta ezt a könyvet, mert szívesen megcsináltam volna én is." Robert Block (a Psycho szerzôje): "Egy bosszú rémületes története, hátborzongató, mégis képtelenség letenni." Elég jó ajánlólevéllel indult útjára ez a könyv anno.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#471 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 16. 00:00

Idézet

Idézet

Idézet

Én meg elkezdtem King-től az Éjszakai műszakot. Még csak az első novellával végeztem, de már azon is majdnem bepöttyentettem. Azt hittem csak költői túlzás az amit korábban írtatok, hogy mennyire félelmetes, de belátom tévedtem. Volt hogy egy kicsit le kellett tennem és csak aztán mertem folytatni. Állati könyv!!!

És a Salem's Lot még nem is annyira kemény. "Aki a virágot szereti ... " , vagy az "Átjáró" , "Káin ébredése" , de igazából napestig lehetne sorolni. Az egyik kedvencem a "Mumus".
És az aaaa.... A Rózsa vére? Az se volt rossz:)
A Rózsa vére címü filmre többen is azt mondják, hogy jó. Személy szerint én még nem láttam, de azt tudom, hogy kizárólag TV-re írt történetrôl van szó, mely írott formában soha nem jelent meg.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#472 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 09:25

Most fejeztem be Pullman Philip-tól az Úr sötét anyag trilógiáját. Kicsit mesés volt, de nem rossz. Nekem tetszett, habár a ége nem lett éppen happy end. De egy kellemes, néha izgulós, pihizős olvsamány.

#473 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 09:45

KépAliens: Acéltojás az előzményeket meséli el, az első találkozást az idegenekkel még jóval Ripley előtt.
Nem túl bonyolúlt sztori, a tálalás is elég egyszerű, bár néhol lehetett volna még csiszolni rajta. Hozza az Alien filmek sajátosságait, de meglepni nem tud minket semmivel se. Igazából könyvként túl sokra nem lehet értékelni, filmnek viszont nagyon jó lenne. Inkább akciós, mint parás. Azért nem bántam meg, mert szerettem anno az Alien filmeket.
Akit érdekel itt egy hosszabb írást is olvashat róla, amivel egyébként egyetértek jómagam is.

#474 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 11:29

Marha mérges vagyokKép

Kerestem valami jó kis könyvet, hogy mi legyen a következő amit olvashatnék. Felkukkantottam a Beholder honlapjára hogy mikor jön ki új Battletech könyv. Erre kiírták hogy egész évben 2 könyvet fognak kiadni, de persze egyik sem ebben a témában. Külföldön még van vagy 20 könyv amit le lehetne fordítani a témában. Ez nagyon gázKép

#475 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 12:08

Én meg azon akadtam ki, hogy a magyar webről lényegében kiírtották a letölthető képregényeket (Alien képregényt akartam keresni). Jó, jó, tudom, vegyem meg, de a régieket már nem lehet kapni sehol sem. Pedig régen csak úgy tobzódtunk a honosított képregényekben.

#476 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 12:24

Idézet

Én meg azon akadtam ki, hogy a magyar webről lényegében kiírtották a letölthető képregényeket (Alien képregényt akartam keresni). Jó, jó, tudom, vegyem meg, de a régieket már nem lehet kapni sehol sem. Pedig régen csak úgy tobzódtunk a honosított képregényekben.
Legtöbbet megvenni sem lehet Kép
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#477 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 09:34

Dan Brown: A megtévesztés foka. A Da- Vinci kód írójának régebbi regényét most sikerült kiolvasnom. Még itt a GK-n is írtak róla pár mélató sort Cash tollából: https://www.gamekapo...gtevesztes+foka
Meg elég sok helyen a neten rendre dícsérik.
Őszintén megmondom nekem nem tetszett. Mozifilmnek majd biztos jó lesz, meg látványos, de könyvben nálam ez nem működött.
Hihtetelne események, hihetetlen technológia és hihetetlen, hogy mindazt az összesküvést összetudják hozni titokban amit írtak a könyvben. Az meg egy másik kérdés, hogy egy baromi apróságon buknak le és végül a főhösök úgy fejtik meg a rejtélyt, hogy leülnek gondolkozni. Amúgy a rejtély se valami nagy dolog, elég hamar rájön az ember, max azt nem tudja ki áll a háttérbe.
Mindezt úgy mondom, hogy a Da Vinci kód és az Angyalok és Démonok nekem tetszett.
Ezt pedig úgy olvastam már a közepétől, hogy a lényegtelen részeket átugrottam (sok ilyen rész van). Nagyjából elég elolvasni a párbeszédeket, meg beleolvasni a történet szempontjából lényegesnek tűnő részekbe.
Szóval hiába Ajánlj egy jó könyvet a fórum neve, én ezt a könyvet nem ajánlom. Majd inkább nézétek meg filmen, mert tuti ebből is lesz majd.

#478 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 10:35

Idézet

http://halozsak.tlof.hu/

itt elég sok vann fenn.

#479 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 04. 17. 11:51

Lőrinc L. Lászlótól alias Leslie L. Lawrancetől BÁRMI. Irtó jól keveri a kalandot a misztikával, esetleg a krimivel is... Kedvenceim tőle: A kicsik (meg a Kicsik nyomában, A tizenhárom kristálykoponya), A karvaly árnyékában (krimi), Damballa botja, Thumo (Tibetben - irtó jó), A vizidisznók gyöngyökkel álmodnak, A manituk (egyik nagy kedvenc) ...

Jelenleg élő legjobb magyar író, akármelyik bestelleríró megirigyelhetné a stílusát, csak sajnos a könyveit csak magyarul adja ki :Đ (Pár német és szlovák volt, azok mindig nagy sikerek voltak).

#480 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 12:55

Idézet

Lőrinc L. Lászlótól alias Leslie L. Lawrancetől BÁRMI. Irtó jól keveri a kalandot a misztikával, esetleg a krimivel is... Kedvenceim tőle: A kicsik (meg a Kicsik nyomában, A tizenhárom kristálykoponya), A karvaly árnyékában (krimi), Damballa botja, Thumo (Tibetben - irtó jó), A vizidisznók gyöngyökkel álmodnak, A manituk (egyik nagy kedvenc) ...

Jelenleg élő legjobb magyar író, akármelyik bestelleríró megirigyelhetné a stílusát, csak sajnos a könyveit csak magyarul adja ki :-D (Pár német és szlovák volt, azok mindig nagy sikerek voltak).

Na őt nagyon bírom. Bár már rég olvastam tőle, mivel egy időben oylan sokat olvastam a könyveit, hogy kicsit csömöröm lett :Đ

Téma megosztása:

• (42 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.